-
@gtsartsal said in Mazda CX-30:
Ακριβώς τον ίδιο συντονισμό είχα κι εγώ. πίσω από τον εσωτερικό καθρέφτη.
Ακουμπάει το πλαστικό στο γυαλί.
Το διόρθωσα πανευκολα και πλέον δεν ακούγεται προς το παρόν τίποτα.Πως ακριβώς το διόρθωσες? Αγόρασα πριν δύο εβδομάδες ένα eSkyacti-X και αμέσως φεύγοντας από την αντιπροσωπεία παρατήρησα τον συντονισμό του εσωτερικού καθρέφτη. Αρκετά απογοητευτικό για αυτοκινητο που είχε γράψει λιγότερα από 30km.
-
@msamaro said in Mazda CX-30:
Το διόρθωσα πανευκολα και πλέον δεν ακούγεται προς το παρόν τίποτα.Πως ακριβώς το διόρθωσες? Αγόρασα πριν δύο εβδομάδες ένα eSkyacti-X και αμέσως φεύγοντας από την αντιπροσωπεία παρατήρησα τον συντονισμό του εσωτερικού καθρέφτη. Αρκετά απογοητευτικό για αυτοκινητο που είχε γράψει λιγότερα από 30km.
Αγόρασα από πρακτικερ αυτοκόλλητο τσόχας.
Έκοψα μια μικρή λωρίδα και την έβαλα με τέτοιο τρόπο ώστε να μην ακουμπάει το πλαστικό μαύρο κάλυμμα στο τζαμι του μπαμπριζ.
-
Έκοψα μια μικρή λωρίδα και την έβαλα με τέτοιο τρόπο ώστε να μην ακουμπάει το πλαστικό μαύρο κάλυμμα στο τζαμι του μπαμπριζ.
Ιαπωνική ...υπέροχη! Πλάκα κάνω μπράβο που το σκέφτηκες και αν το έκανες και το ελυσες χωρίς οπτική όχληση είσαι κομπλέ.
-
τελικά η αντιπροσωπεία έδωσε κανένα δώρο ή έκπτωση κατά την παραγγελία;
-
@tkin73 said in Mazda CX-30:
Ιαπωνική ...υπέροχη! Πλάκα κάνω μπράβο που το σκέφτηκες και αν το έκανες και το ελυσες χωρίς οπτική όχληση είσαι κομπλέ.
δυστυχώς τα πλαστικά ακολουθούν τους νόμους της φυσικής....
αλλά η αλήθεια είναι ότι σε εκείνο το σημείο έπρεπε να έχουν σκεφτεί κάτι ώστε να μην συντονίζει.
Ευτυχώς κατάλαβα εύκολα από προερχόταν ο τριγμος και το έλυσα εύκολα..
το αυτοκόλλητο έχει μαύρο χρώμα , προεξέχει ελάχιστα από το καπάκι της κάμερας και δεν φαίνεται καθόλου -
Πάσχα στο χωριό... απόγευμα με δύση ηλίου...
-
5.7 lt μέση κατανάλωση για τον Χ186 αυτόματο 4κινητο σε όλες τις συνθήκες στον αυτοκινητόδρομο κινήθηκε βέβαια μέχρι ~105 χλμ .
Για δίλιτρο μοτέρ με 186 άλογα αυτόματο τετρακίνητο καλή κατανάλωση έβγαλε νομίζω.
Καλό Καναλάκι κάνει πάντα την ίδια διαδρομή οπότε μπορείς να συγκρίνεις μεταξύ των δοκιμών του έχει πάρα πολλές κάνει , είδα πχ το 1.8 κορολα έγραψε μόλις 3.5 λτ και το σπορτατζ 1.6 150 5.7 και αυτο το Κούγκα fhev 2.5 4.4lt
https://m.youtube.com/watch?v=INsiH6oHJ18
Και εδώ ένα print screen με το cx30 και άλλα αμάξια που έχει βάλει σε αντιπαραβολή
https://ibb.co/NWK8F3c
Δεν ξέρω πλέον ένα CX-30/Skyactiv-X186/AT/GT Plus στα 34Κ με τον πλήρη εξοπλισμό , την ποιότητα , αξιοπιστία ετοιμοπαραδοτο (?) δείχνει σχεδόν ευκαιρία! Αν και το χειροκίνητο που είχα οδηγήσει επίσης ήταν απίστευτο το καλύτερο μάλλον που έχω οδηγήσει πότε. Το οποίο στα 31Κ δείχνει μάλλον χάρισμα εδώ που φτάσαμε! -
Εντάξει αυτό το κόκκινο τα σπάει...και το δικό το cx7 στο μπορδοροκόκκινο το είχα αλλά αυτό εδώ είναι το κάτι άλλο! Ποια έκδοση έχεις εσύ φίλε;
-
@tkin73 said in Mazda CX-30:
Εντάξει αυτό το κόκκινο τα σπάει...και το δικό το cx7 στο μπορδοροκόκκινο το είχα αλλά αυτό εδώ είναι το κάτι άλλο! Ποια έκδοση έχεις εσύ φίλε;
Η έκδοση που έχω είναι e skyaktiv X 186 awd manual gt plus sound pack
Φοβερό αμάξι και το cx7.. Ακόμα και σήμερα το ντιζάιν του είναι επίκαιρο... -
https://youtu.be/ZzD1iYo_fZU
Μια χαρά τα πάει...Αν σκεφτούμε και το πόσο καλό είναι εντός δρόμου,μεγάλη επιτυχία. -
@kostis20 said in Mazda CX-30:
https://youtu.be/ZzD1iYo_fZU
Μια χαρά τα πάει...Αν σκεφτούμε και το πόσο καλό είναι εντός δρόμου,μεγάλη επιτυχία.ελα τωρα...
σιριουσλυ?
μαζντα εκτος?
γνωστη η αγαπη γατου για ματσουντα, αλλα..... τα παλικαρια δεν μπορουνε... -
Εξαιρετικό είναι....σοβαρό offroader φαίνεται! Πουθενά δεν κολλάει και άσπαστο! Και με λάστιχα δρόμου υψηλών επιδόσεων. Με 4 καλά ελαστικά θα οργώνει!!!
-
@fanis75 said in Mazda CX-30:
Εξαιρετικό είναι....σοβαρό offroader φαίνεται! Πουθενά δεν κολλάει και άσπαστο! Και με λάστιχα δρόμου υψηλών επιδόσεων. Με 4 καλά ελαστικά θα οργώνει!!!
ως κατοχος πολλων ματσουντα θα επιβεβαιωσω οτι εχουν εξαιρετικα γερους γαντζους τοσο μπροστα οσο και πισω. για ρυμουλκηση οταν ο οδηγος τους νομισει οτι κανουν και για εκτος δρομου.
-
@gatoz said in Mazda CX-30:
ως κατοχος πολλων ματσουντα θα επιβεβαιωσω οτι εχουν εξαιρετικα γερους γαντζους τοσο μπροστα οσο και πισω. για ρυμουλκηση οταν ο οδηγος τους νομισει οτι κανουν και για εκτος δρομου.
Αχαχαχα!! Γιατί είχες Ματσούντα τζιπ???
Σίγουρα πάντως το εν λόγω πάει εκεί που το Βιτ σταμάταει!
-
Άψογα τα πήγε ειδικά με τα λάστιχα που φορούσε! Ο πίσω κοντός πρόβολος βοήθησε πολύ ο μπροστά που είναι μακρύς έβαλε τους περιορισμούς.
Φυσικά η δουλίτσα έγινε και γιατί ο οδηγός το είχε. Αν πήγαινε κάποιος και το ζοριζε από την αρχή ούτε τα μισά δεν θα περνούσε. Θέλει λίγο λίγο κάθε φορά και κοψίματα στο τιμόνι.
Ατμόσφαιρα αλλά επαρκής να ξεκολλήσει το αμάξι. -
Το συγκεκριμένο κανάλι έχει ωραία βίντεο με εκτός δρόμου. Μάλιστα δεν τα κακοποιούν όπως άλλοι δοκιμαστές για να περάσουν το εμπόδιο.
Μοιάζουν και αρκετά αντικειμενικοί, αν σκεφτείς και το ότι η Subaru, έχει πάψει να τους δίνει οχήματα λόγω της έντονης κριτικής τους για την κατάντια της τετρακίνησης της μάρκας.... -
Έτσι .Το tfl θεωρώ ότι είναι το καλύτερο κανάλι.Αγορασαν και το ραντσο ...Μια χαρά.Αυτο και το driving sports παρακολουθώ ,αν και ο Ryan αγόρασε και αυτός μια έκταση δε νομίζω ότι μπορεί να συγκριθεί με το tfl.
Για τη Subaru τι να πω αν κρεμάσουν διαγώνιους τέλος είτε τα παλιότερα χειροκίνητα με το viscous είτε τα νεώτερα με το τραγικό CVT και το πολυδισκο υστερούν αρκετά.Οντως δε δίνουν αυτοκίνητα στο tfl αλλά έχουν αγοράσει μερικά μόνοι τους.
Πάντως εντυπωσιακό το cx30 και ξαναλέω και τονίζω ότι πηγαίνει τρελά σε άσφαλτο και στροφοδιαδρομες,χωρίς να έχει καν ρυθμιζόμενη ανάρτηση ή αερανάρτηση. -
-
Πλάκα μας κάνετε, ε; Μας γράφετε καταναλώσεις σε εθνική οδό με ταχύτητες ως 105 Km/h;
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ, ποιόν ενδιαφέρουν; Ποιος θα πάρει τέτοιες αμαξάρες με κινητήρα 186 ίππων και θα πηγαίνει πιο αργά και από ΚΤΕΛ;
Άντε να δεχτούμε να γράφουμε κανά εντυπωσιακό νούμερο, αλλά αυτό είναι αυτοκινητιστικός αυνανισμός... -
Δλδ αφού το τεστ είναι με 105 πόσο να γράψουμε με 195? Για αυτό το έγραψα για να τονίσω ότι όλα όμως τα τεστ του συγκεκριμένου στο κομμάτι εθνικής οδού πηγαίνει με αυτά τα χλμ! Δεν κάνει όμως μόνο αυτό! Ανεβαίνει κατεβαίνει λόφο πάει πόλη κλπ σε όλα τα αμάξια την ίδια διαδρομή. Αυτό έχει κάποια αξία για συγκριτικά. Και εγώ διαφωνώ να πηγαίνεις με 100 στην εθνική στην διάρκεια ενός τεστ αλλά τουλάχιστον το κάνει σε όλα τα αμάξια. Προσωπικά θα κλείδωνα το αμάξι μεταξύ 120-130.
Mazda CX-30