-
10065ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΤΟΝ ΣΤΗΝ FERRARI ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΤΟΓΙΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
-
10065ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΤΟΝ ΣΤΗΝ FERRARI ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΤΟΓΙΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
-
Είμαι σε αναζήτηση μικρού premium crossover πετρελαίου κατά το δυνατόν πιο αξιόπιστο. Εχω δει x1, gla, q2
Κάθε σκέψη δεκτή
ΕυχαριστώSent from my iPhone using Tapatalk
-
Χ1 σε πετρέλαιο αυτόματο.
-
To Χ1 το έχει συνάδελφός μου. Εγώ δεν μπορώ με τίποτα να το δω σαν 'μικρό'.
Τεράστιο μου φαίνεται. Σαν φάλαινα.Μικρά θεωρώ την κατηγορία μέχρι 4.2μέτρα.
-
Άρα αυτομάτως αποκλείεις και τη GLA που έχει μήκος 4,4μ., οπότε κοιτάς μόνο το Q2, εκτός αν βάλεις νερό στο κρασί σου. Ως πρώην κάτοχος GLA, αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι και στα τρία αυτά μικρά υπάρχουν πολλές εκπτώσεις στην ποιότητα σε σχέση με τα μεγαλύτερα αδερφάκια τους που βασίζονται στα A4, Σειρά 3 και C-Class. Αυτό πιστεύω ότι θα στο επιβεβαιώσουν και οι κάτοχοι Χ1 και Q2 που έχουν εικόνα των μεγαλύτερων μοντέλων.. Κατά την προσωπική μου άποψη, πληρώνεις 70% μάρκα και φόρους και 30% ουσία. Κατανοώ από την άλλη και τους λόγους για τους οποίους θέλεις κάποιο από αυτά.
Μέσα στη χρονιά (η έκθεση της Γενεύης ξεκινά σε λίγες μέρες), ή το αργότερο του χρόνου, η Mercedes θα παρουσιάσει τη νέα GLA που θα βασίζεται στην A-Class που κυκλοφόρησε πριν από μερικούς μήνες. Περίμενε να δεις το νέο μοντέλο, γιατί η παρουσίασή του σημαίνει αυτόματα και μεγάλες εκπτώσεις στο υπάρχον μοντέλο. Ήδη βλέπω διαφημίσεις για GLA με έκπτωση 5.000 ευρώ, οπότε μόλις παρουσιαστεί η νέα, η έκπτωση θα μεγαλώσει. Ίσως βέβαια να σου αρέσει και η νέα γενιά της. -
Για τη Χ1 δεν θα το έλεγα ακριβώς αυτό. Αλλά σε κάθε περίπτωση ποιοτικά τουλάχιστον η Χ1 είναι μακραν πολύ καλύτερη από όλα τα μη premium μοντέλα της κατηγορίας. Και μιλάω εκ πείρας λόγω του QQ.
-
Κάθε σκέψη δεκτή
Μία σκέψη λοιπόν είναι το XC40 λόγω οπτικής εμπειρίας και μόνο.
-
Εξαρτάται και από το budget που διαθέτεις. Αφού πάντως αναφέρεις τη Χ1 δεν είναι σωστό να μείνεις στο q2 μόνο, αλλά θα πρέπει να δεις και τα q3 x2 Volvo xc40. Για αξιοπιστία κράτα μικρο καλάθι με τα γερμανικά
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης somade έγραψε:
Είμαι σε αναζήτηση μικρού premium crossover πετρελαίου κατά το δυνατόν πιο αξιόπιστο. Εχω δει x1, gla, q2Κάθε σκέψη δεκτή
ΕυχαριστώSent from my iPhone using Tapatalk
Μια και γράφεις την τελευταία σου φράση, θα σου πω ότι προσωπικά δε θα έπαιρνα τπτ από τα παραπάνω. Τα θεωρώ υπερτιμημένα και ότι στα χρήματα που ζητούν υπάρχουν πολύ καλύτερα αυτοκίνητα, ειδικά αφού βαζεις και ως κριτήριο την αξιοπιστία για την οποία οι εταιρείες αυτές δε φημίζονται ιδιαίτερα.
Βέβαια εσύ ξέρεις πάνω από όλα τις ανάγκες σου και προφανώς για να έχεις καταλήξει σε αυτή την κατηγορία σε καλύπτουν.Από αύτη την κατηγορία λοιπόν, μάλλον θα πήγαινα στο xc40 αν δεν είχα πρόβλημα με τα διλιτρα, διαφορετικά στην Χ1.
Θα έβλεπα πάντως οπωσδηποτε και το tiguan κι ας μην έχει το πριμιουμ σήμα των άλλων. -
Το xc40 δεν μου κανει λογω διλιτρου
Το tiguan εχω διαβαζει διαφορα σχετικα με την αξιοποστια του
Q3 ξεφευγει οικονομικαSent from my iPhone using Tapatalk
-
Gla και αξιόπιστο δεν πάνε μαζί. 3 άτομα έχουν στην γειτονιά και οι 3 έχουν προβλήματα σε ηλεκτρικά , κλειδαριές κοκ...βλαστημανε που τα πήραν
Από τα τρία εννοείται η Χ1 . Αλλά κανένα δεν το λες μικρό ! +4.40μ μικρό;
Αν πας λιζιγκ η Χ1 αυτόματο είναι το καλύτερο vfm
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ίσως πρέπει να δεις και το Mini Countryman που δεν έχει αναφερθεί. Εμένα δεν μου πάει, αλλά είναι premium crossover μικρών σχετικά διαστάσεων και με πετρέλαιο.
-
Από τα 3 και εγώ θα πρότεινα την χ1, αν και μου αρέσει πολύ η GLA αλλά σύντομα θα παρουσιαστεί το νέο μοντέλο και για μένα δεν αξίζει να αγοράσεις το παλιό μοντέλο, όσο και έκπτωση να σου κάνουν.
Πάντως θα συμφωνήσω ότι τα premium σε αυτές τις κατηγορίες είναι μόνο το σήμα. Για να σας δώσω ένα παράδειγμα επειδή έχουμε φίλο στη παρέα που πήρε το 2013 την 116 21000 ευρώ στη βασική έκδοση, πέρα από το ότι δεν έχει καν δερμάτινο τιμόνι με χειριστήρια, δεν έχει ούτε usb. Σε εκδρομές που πάμε με την παρέα μου δεν το παίρνει ποτέ γιατί θέλουμε να ακούσουμε μουσική από φλασάκι και η bmw έχει μόνο ράδιο. Δεν είναι κρίμα τόσα λεφτά?
-
Ο χρήστης tearinio έγραψε:
....πήρε το 2013 την 116 21000 ευρώ στη βασική έκδοση, πέρα από το ότι δεν έχει καν δερμάτινο τιμόνι με χειριστήρια, δεν έχει ούτε usb. Σε εκδρομές που πάμε με την παρέα μου δεν το παίρνει ποτέ γιατί θέλουμε να ακούσουμε μουσική από φλασάκι και η bmw έχει μόνο ράδιο. Δεν είναι κρίμα τόσα λεφτά?Έτσι είναι. Το έχω γράψει πολλές φορές, τα 'premium' θέλουν αρκετά χρήματα για να φτάσουν σε εξοπλισμό τα άλλα αυτοκίνητα, είναι πάγια τακτική. Το 2011 προσέθεσα €10.000 έξτρα στην 116i και πάλι δεν την έλεγες και πολύ εξοπλισμένη (ήθελα €20.000 για να την κάνω της προκοπής).
Παράδειγμα: Όταν το For Ka+ των €12.000 έχει στάνταρ ηλεκτρικά αναδιπλωμένους καθρέπτες, η BMW θέλει περί τα €250 για αυτό το έξτρα!!
-
ΚΑΙ crossover
ΚΑΙ premium
ΚΑΙ πετρέλαιο;Είσαι σίγουρος φίλε;
Προσπαθώ να σκεφτώ συνδυασμό με χειρότερη κατασπατάληση ρευστού και δυσκολεύομαι...
Μήπως να κοίταζες κανα Smart Crossblade;
-
Γείτονας αντικατέστησε το λευκό gla του με λευκή x1. Έλλειψη φαντασίας.
-
Ο χρήστης techon1 έγραψε:
ΚΑΙ crossover
ΚΑΙ premium
ΚΑΙ πετρέλαιο;Είσαι σίγουρος φίλε;
Προσπαθώ να σκεφτώ συνδυασμό με χειρότερη κατασπατάληση ρευστού και δυσκολεύομαι...
Μήπως να κοίταζες κανα Smart Crossblade;
Οι πωλήσεις πάλι αλλά λένε... πολύ σπατάλη χρήματος βλέπω σύμφωνα με την άποψη σου
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης somade έγραψε:
Q3 ξεφευγει οικονομικαΓια τι budget μιλάμε??
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Οι πωλήσεις πάλι αλλά λένε... πολύ σπατάλη χρήματος βλέπω σύμφωνα με την άποψη σουΤόσο πολύ πουλάει αυτός ο συνδυασμός; Δεν έχω ιδέα γι αυτό ρωτάω.
Πάντως ναι δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού πληρώνει αδρά για πράγματα που δεν αξίζουν τόσο χρήμα.
Επιλογή Premium crossover μικρό και πετρέλαιο