-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Εύκολα προτιμώ αυτό από Μ135i.https://www.car.gr/22326023-mercedes-benz-a-35-amg-4matic-306hp
Εγώ με τίποτα!!! Και μόνο που είναι ΜΒ και μάλιστα Α κλας (κακάσχημη!) απορρίπτεται... Άσε που είναι πιο αργή και φυσικά χειρότερη στον δρόμο σε οδική συμπεριφορά και αίσθηση (εξ ορισμού...δεν έχω οδηγήσει κανένα).
-
Ενώ η 1 καλλονή! Σα μπαούλο είναι. Ευτυχώς δεν έχασα το χρόνο μου χθες να τρέχω στο Moorings. Θα την πάρω όμως λίαν συντόμως για μερικές μέρες δοκιμή. Ελπίζω σε καμιά σοβαρή έκδοση και όχι κάνα τάφο με 130-140 άλογα.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ενώ η 1 καλλονή! Σα μπαούλο είναι. Ευτυχώς δεν έχασα το χρόνο μου χθες να τρέχω στο Moorings. Θα την πάρω όμως λίαν συντόμως για μερικές μέρες δοκιμή. Ελπίζω σε καμιά σοβαρή έκδοση και όχι κάνα τάφο με 130-140 άλογα.-
Εεε πολύ πιο ωραία από την Α κλας που μοιάζει με κορεάτικο 10ετίας, χωρίς καμία εταιρική ταυτότητα πέρα από την μάσκα.
-
Δεν μου έλεγες να πάω εγώ το Moorings...
-
-
Πέτυχα σήμερα καμουφλαρισμένη σειρά 1 μέσα στο Μόναχο. Δεν μπορούσες να καταλάβεις πολλά για σχεδιαστικές λεπτομέρειες, αλλά οι γενικές αναλογίες έδειχναν ίδιες με την απερχόμενη σειρά 1.
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Πέτυχα σήμερα καμουφλαρισμένη σειρά 1 μέσα στο Μόναχο. Δεν μπορούσες να καταλάβεις πολλά για σχεδιαστικές λεπτομέρειες, αλλά οι γενικές αναλογίες έδειχναν ίδιες με την απερχόμενη σειρά 1.Πες τους να βγάλουν το καμουφλάζ, το μοντέλο παρουσιάστηκε δεν είναι μυστικό πλέον
-
Ο χρήστης kouladi έγραψε:
Πέτυχα σήμερα καμουφλαρισμένη σειρά 1 μέσα στο Μόναχο. Δεν μπορούσες να καταλάβεις πολλά για σχεδιαστικές λεπτομέρειες, αλλά οι γενικές αναλογίες έδειχναν ίδιες με την απερχόμενη σειρά 1.
Πες τους να βγάλουν το καμουφλάζ, το μοντέλο παρουσιάστηκε δεν είναι μυστικό πλέον
Κι εμένα με παραξένεψε, αλλά φαντάζομαι ότι δεν θέλουν να το δει από κοντά ακόμη το γενικό κοινό.
Επίσης πέτυχα κι ένα Mini πιο ελαφρά καμουφλαρισμένο.
-
Πέτυχα σήμερα καμουφλαρισμένη σειρά 1 μέσα στο Μόναχο. Δεν μπορούσες να καταλάβεις πολλά για σχεδιαστικές λεπτομέρειες, αλλά οι γενικές αναλογίες έδειχναν ίδιες με την απερχόμενη σειρά 1.Λογικά καμία 'βαρβάτη', ή plug-in hybrid ή και πλήρως ηλεκτρική εκδοχή που δεν έχει παρουσιαστεί ακόμη θα ήταν. Δεν έχει νόημα να έχεις καμουφλάζ σε αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής με δημοσιευμένο τιμοκατάλογο και επίσημη παρουσίαση σε όλη την Ευρώπη...
-
Και σήμερα το πρωί πέρασε άλλη μια σειρά 1 καμουφλαρισμένη μπροστά μου. Δεν έδειχνε κάτι διαφορετικό, οπότε πιστεύω ότι απλώς επειδή δεν τις έχουν βγάλει στις εκθέσεις, δεν τις δείχνουν ακόμη και τα πρώτα κομμάτια προπαραγωγής ακόμη δοκιμάζονται καμουφλαρισμένα.
-
Ρε harisma εσενα κυνηγούν. Ειναι οιωνός για το επομενο αυτοκινητο αου
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Ρε harisma εσενα κυνηγούν. Ειναι οιωνός για το επομενο αυτοκινητο αουΆμα μου βρεις σπόνσορα, ευχαρίστως!
-
Και σήμερα το πρωί πέρασε άλλη μια σειρά 1 καμουφλαρισμένη μπροστά μου. Δεν έδειχνε κάτι διαφορετικό, οπότε πιστεύω ότι απλώς επειδή δεν τις έχουν βγάλει στις εκθέσεις, δεν τις δείχνουν ακόμη και τα πρώτα κομμάτια προπαραγωγής ακόμη δοκιμάζονται καμουφλαρισμένα.Μα έχουν φτάσει τα πρώτα κομμάτια στις εκθέσεις
Ίσως από ευγένεια θέλουν να προστατέψουν τα μάτια μας επειδή το αυτοκίνητο είναι κακάσχημο. -
-
Ίσως από ευγένεια θέλουν να προστατέψουν τα μάτια μας επειδή το αυτοκίνητο είναι κακάσχημο.
Χαχαχαχαχα
Τι κορυφαία ατάκα!!!Εντάξει όμως μην τρελαθούμε κιόλας, υπάρχουν και πιο άσχημα.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ίσως από ευγένεια θέλουν να προστατέψουν τα μάτια μας επειδή το αυτοκίνητο είναι κακάσχημο.Αφού υπάρχει η A class όλα τα υπόλοιπα είναι κουκλιά...!
Και εννοείται ότι ο Άσσος είναι πάρα πολύ όμορφος....από τα ομορφότερα της κατηγορίας τους.
-
Η F20 facelift ....μόνο
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Η F20 facelift ....μόνοΓούστα είναι αυτά...εμένα όλοι οι Άσσοι ου αρέσουν, αλλά στο ποστ μου αναφερόμουνα στον τελευταίο Άσσο.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Η F20 facelift ....μόνο
Γούστα είναι αυτά...εμένα όλοι οι Άσσοι ου αρέσουν, αλλά στο ποστ μου αναφερόμουνα στον τελευταίο Άσσο.
O προστοκινητο ασσος δεν μου φαινεται ομορφος, σαν ενα φουσκωμενο Χιουνται/ΚΙΑ είναι.
Αντίθετα ο παλιος κλασσικος ασσος είναι ένα ωραιο και δυναμικο σχεδιο (με μονη παραφωνια το σχεδιο της πισω πορτας).
-
Πέρα από τις τιμές, γνωρίζουμε πότε θα ανακοινωθεί και ο εξοπλισμός κάθε έκδοσης;
-
Έχουν φτιάξει πολλές εκδόσεις με 1500cc κάτω από τις 20000 προ φόρων δηλαδή περίπου 28000 τελική τιμή με κέρδος λέει 9000 ευρω. Φαίνεται στο τέλος του pdf. Αλλά φανταζομαι δεν θα επιτρέπεται να βάλεις τίποτα παραπάνω. http://cloud.tapatalk.com/s/5d03dfcfed054/new_bmw_1_series_gr_media_presentation_10.06.19.pdf
-
Και σήμερα το πρωί πέρασε άλλη μια σειρά 1 καμουφλαρισμένη μπροστά μου. Δεν έδειχνε κάτι διαφορετικό, οπότε πιστεύω ότι απλώς επειδή δεν τις έχουν βγάλει στις εκθέσεις, δεν τις δείχνουν ακόμη και τα πρώτα κομμάτια προπαραγωγής ακόμη δοκιμάζονται καμουφλαρισμένα.
Μα έχουν φτάσει τα πρώτα κομμάτια στις εκθέσεις
Ίσως από ευγένεια θέλουν να προστατέψουν τα μάτια μας επειδή το αυτοκίνητο είναι κακάσχημο.Αποκλείεται να έχουν φτάσει τα πρώτα κομμάτια στις εκθέσεις! Απλώς κάνεις λάθος!
Το λέω με απόλυτη βεβαιότητα, γιατί σε σημερινή μου επίσκεψη στο BMW Welt δεν υπήρχε ούτε μια καινούρια σειρά 1 (ούτε βεβαίως και η απερχόμενη) . Κι αν δεν υπάρχει εκεί, να είσαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει σε καμία έκθεση!
Νέα BMW 1 Series 2019