-
Πριν 2 μήνες που ρώτησα είχε 22000 η 116 και 29000 η 118 τιμές με κλειδί
-
Οντως πολυ καλες τιμες!
-
Αμαξαρα η σειρά 1. Και δη η σεντάν ....νομίζω 2 grand coupe ή κάτι τέτοιο...τα έχω χάσει με τις ονομασίες τους.
Αμαξαρα ολικής για τον Έλληνα... Μέχρι εκεί φτάνουμε πια. Ποιος αγοράζει 3αρα και 5 άρα;
Ασχετο ειδα τη νέα 3 άρα στον δρόμο σε καλή έκδοση με τα led φώτα της και τα όλα της.... Τι άλφα Ρομέο και τι αουντι;;;
Και μαμω τα αυτοκίνητα ήταν. Φοβερή γραμμή. Σοβαρή, φινετσατη, φαρδιά και χαμηλή. Σε μέγεθος θυμίζει παλιότερης γενιάς 5αρα!!!
-
@lap said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Αμαξαρα η σειρά 1. Και δη η σεντάν ....νομίζω 2 grand coupe ή κάτι τέτοιο...τα έχω χάσει με τις ονομασίες τους.
Αμαξαρα ολικής για τον Έλληνα... Μέχρι εκεί φτάνουμε πια. Ποιος αγοράζει 3αρα και 5 άρα;
Ασχετο ειδα τη νέα 3 άρα στον δρόμο σε καλή έκδοση με τα led φώτα της και τα όλα της.... Τι άλφα Ρομέο και τι αουντι;;;
Και μαμω τα αυτοκίνητα ήταν. Φοβερή γραμμή. Σοβαρή, φινετσατη, φαρδιά και χαμηλή. Σε μέγεθος θυμίζει παλιότερης γενιάς 5αρα!!!
Ναι ρε συ , από καινούργια 3αρα-Χ3 και πάνω είναι τα απόλυτα premium αυτοκίνητα , παρά την καγκουριλα που είναι συνδεδεμένη με την μάρκα λόγω των πολλών παλιών BMW που κυκλοφορούν στους δρόμους , μια καινούργια 3,5 , Χ3, Χ5 γυρίζει κεφάλια , αναρωτιέσαι ποιος είναι ο κάτοχος της , και πολύ επιτυχημένος και με σπορ ανησυχίες , αν είναι και fit και ωραίος/ωραία εμφανισιακά μιλάμε για το απόλυτο πακέτο.
Κάτι τέτοιο περιέργως δεν ισχύει για τα νέα πολυτελή Mercedes , βγάζουν μια χυδαιότητα όπως πάντα σαν μάρκα και είναι γεγονός πως την τελευταία δεκαετία δεν είναι τόσο ξεχωριστά και διακριτά γιατί κάπου έχασαν απότομα αυτή την σχεδιαστική συνέχεια που τα χαρακτηριζε.
Όσο για τα Audi είναι πιο περίπλοκα τα πράγματα , κάποια πιο λαϊκά ,κάποια παπουδιστικα , κάποια σοφιστικέ , κάποια απολύτως σπορ κατασκευές όπως τα S και RS.
Ως παρατηρητής για εμένα το απόλυτο αυτοκίνητο και για επιτυχημένους , και για απόλυτα αρσενικά, και σπορ διαθέσεις , και καλά παιδιά ,και μάγκες , και φιτ και ωραίους που θέλουν να είναι συμπαθείς και να ξεχωρίζουν είναι η Giulia και μόνο.
Τέλος και καθαρά προσωπικά εγώ αν μου έκαναν την ερώτηση πιο αυτοκίνητο πραγματικά σε εκφράζει θα έλεγα ένα τουμπανατο phev 508 sedan. -
Ωριαίες αμαξαρες. Εγώ θα εμένα στην Bmw. Μου βγάζει μια αρρενωπότητα ως εταιρία. Όντως αν είχα θα ήμουν και καλύτερα ντυμένος και θα ήμουν και ωραίος τυπας. Αλλά δεν έχω οπότε ψωνιζω φθηνά. Πάλι καλά.
Το ελλατωμα των Μερσεντές είναι οι ιδιοκτήτες τους. Άσχετοι, ενώ σαν εταιρία είναι κορυφαία.Audi, κάτι ενδιάμεσο στα καινούργια, τελείως μπατηρηδες κλαρινογαμρποι σε μεταχειρισμένα.
Άλφα Ρομέο, στα φθηνά τέρμα ψωνάρες, στα ακριβά...εραστές και του στυλ" Μια ζωή την έχουμε" και άλλα τέτοια.Το 508 phev είναι η ευχαριστη έκπληξη. Πολύ ωραίο. Αλλά έχει δρόμο ακόμα ως εταιρία.
Νο οφενς σε κανέναν
-
@vagkirk said in Νέα BMW 1 Series 2019:
@lap said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Ναι ρε συ , από καινούργια 3αρα-Χ3 και πάνω είναι τα απόλυτα premium αυτοκίνητα , παρά την καγκουριλα που είναι συνδεδεμένη με την μάρκα λόγω των πολλών παλιών BMW που κυκλοφορούν στους δρόμους , μια καινούργια 3,5 , Χ3, Χ5 γυρίζει κεφάλια , αναρωτιέσαι ποιος είναι ο κάτοχος της , και πολύ επιτυχημένος και με σπορ ανησυχίες , αν είναι και fit και ωραίος/ωραία εμφανισιακά μιλάμε για το απόλυτο πακέτο.
Κάτι τέτοιο περιέργως δεν ισχύει για τα νέα πολυτελή Mercedes , βγάζουν μια χυδαιότητα όπως πάντα σαν μάρκα και είναι γεγονός πως την τελευταία δεκαετία δεν είναι τόσο ξεχωριστά και διακριτά γιατί κάπου έχασαν απότομα αυτή την σχεδιαστική συνέχεια που τα χαρακτηριζε.
Όσο για τα Audi είναι πιο περίπλοκα τα πράγματα , κάποια πιο λαϊκά ,κάποια παπουδιστικα , κάποια σοφιστικέ , κάποια απολύτως σπορ κατασκευές όπως τα S και RS.
Ως παρατηρητής για εμένα το απόλυτο αυτοκίνητο και για επιτυχημένους , και για απόλυτα αρσενικά, και σπορ διαθέσεις , και καλά παιδιά ,και μάγκες , και φιτ και ωραίους που θέλουν να είναι συμπαθείς και να ξεχωρίζουν είναι η Giulia και μόνο.
Τέλος και καθαρά προσωπικά εγώ αν μου έκαναν την ερώτηση πιο αυτοκίνητο πραγματικά σε εκφράζει θα έλεγα ένα τουμπανατο phev 508 sedan.Περιγράφεις τέλεια τον wannabe και γενικά αυτόν που έχει δαγκώσει μέχρι το κόκκαλο το lifestyle/marketing των εταιριών. Ένα είναι σίγουρο, που για το καλό του μάρκετινγκ διαφεύγει από πολλούς: Αν κάποιος πάρει bmw δεν θα γίνει αυτόματα κάτι από αυτά που περιγράφεις. Αντίθετα, θα εξακολουθήσει να είναι ακριβώς αυτό που ήταν αλλά με ιδιοκτησία μιας bmw και κάποια χιλιάδες ευρώ λιγότερα στον λογαριασμό του.
-
Εντάξει μιλάω για ένα πολύ μικρό αριθμό ανθρώπων που έχουν εισοδήματα καθαρά πέριξ των 100 Χιλ ευρώ ή καταθέσεις μεγάλες και βλέπουν - νομίζουν πως ταιριάζουν στο προφίλ που πολύ μεθοδικά έχει δημιουργήσει η κάθε premium εταιρεία .
Και σωστό είναι αυτό , σε αυτούς ψαρεύουν για πελάτες κάποια συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων των premium εταιριών.
Υπάρχουν κάποιοι λίγοι που ψάχνουν αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας 60-70-80 Χιλ ευρώ και ένας από τους παράγοντες είναι και το lifestyle και η εικόνα που βγάζει μια μάρκα την συγκεκριμένη στιγμή και θα ταιριάξει στα θέλω και στον χαρακτήρα τους , σε παρόμοια μοντέλα εξοπλιστικά και εξίσου θελκτικά για κάποιον θα παίξει σημασία αν είναι Volvo , Audi , Merc, BMW , Range Rover ανάλογα με την εικόνα που έχει για τον εαυτό του . -
Πήγα να πάρω ένα ακίνητο απο ένα τέτοιο γκιοζη με σειρά 4 Μ look και νομιζε ότι με τα λεφτά που θα του δώσω θα του χαρίσει η τράπεζα το υπολοιπο κόκκινο δάνειο που έχει απληρωτο 15 χρόνια Βλέπει ο άλλος το αμάξι και τελικά ο οδηγός είναι ξεβρακωτος. Ψαρωνουν και κάτι χαζές και δένει το γλυκό!
-
Ο καθενας πρεπει να απλωνει χερι ως εκει που φτανει, και λιγο πιο κατω... Δυστυχως απο ματαιοδοξια την πατα πολυς κοσμος καθημερινα.
-
Καλησπέρα,
Κάποιος από τους συνφορουμίτες που έχει κάνει παραγγελία έχει νεότερα για την παραλαβή; Εμένα μου είπαν για τέλη Ιούλη με τη παραγγελία να έχει γίνει τέλη Νοέμβρη.
-
@mphysiker said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Καλησπέρα,
Κάποιος από τους συνφορουμίτες που έχει κάνει παραγγελία έχει νεότερα για την παραλαβή; Εμένα μου είπαν για τέλη Ιούλη με τη παραγγελία να έχει γίνει τέλη Νοέμβρη.
Ετοιμάσου να παραλάβεις εντός του μήνα.
Φίλη μου παρέλαβε τη Χ2 με παραγγελία Δεκεμβρη -
Καλησπέρα,
Παραγγελια απο μεσα οκτωβρη την 118i με καποια extras παραλαμβανω την αλλη βδομαδα
-
@eloy7 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Καλησπέρα,
Παραγγελια απο μεσα οκτωβρη την 118i με καποια extras παραλαμβανω την αλλη βδομαδα
Ξέρεις μήπως ποτε μπήκε σε παραγωγή? (Δηλαδή πότε πηρες κωδικό 112?)
-
Εγώ με τον πωλητή που μίλησα μου είπε ότι θα φάω μία καθυστέρηση.
Παραγγελία είχα δώσει αρχές Δεκεμβρίου με ορίζοντα το 5μηνο, αλλά από ότι μου είπε πριν καμιά 12αριά ημέρες, το υπολογίζει πλέον Ιούνιο με Ιούλιο.
Επίσης μου είπε ότι θα φάει και μία αύξηση στην τιμή.
Όποιος παραλαμβάνει εντός ημερών μπορεί μήπως να επιβεβαιώσει τι παίζει με την τιμή; Δλδ έφαγε αύξηση; Να σημειώσω ότι η δικιά μου παραγγελία πατάει πάνω στην προσφορά για την 118 sport line advanced. -
Πρέπει να έφαγε πρόσφατα αύξηση, σε ερώτηση προχθές για προσφορά μου είπαν ότι υπάρχει σχετική "ασφάλεια" στην τιμή μιας νέας παραγγελίας αφού έφαγε τελευταία μια νέα αύξηση...
-
@jamesd said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Πρέπει να έφαγε πρόσφατα αύξηση, σε ερώτηση προχθές για προσφορά μου είπαν ότι υπάρχει σχετική "ασφάλεια" στην τιμή μιας νέας παραγγελίας αφού έφαγε τελευταία μια νέα αύξηση...
Βλέπω τώρα πχ ότι για τη συγκεκριμένη προσφορά λέει όφελος 10.380, η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο ήταν και πριν αλλά κάπου εκεί κοντά αν όχι ακριβώς η ίδια τιμή. Ο πωλητής μου είπε ότι θα ξέρει για την αύξηση της τιμής αρχές Μαίου. Δεν ξέρω, μπέρδεμα λίγο. Καθώς αν είναι "μικρή" αύξηση σύν το ότι περιμένουμε κάμποσο καιρό λες "πάει στο διάολο οκ". Αν είναι μεγάλη αλλάζουν τα πράγματα.
Φίλος πάντως που είχε παραγγείλει την μερκ Α160 το Νοεμβρίου του είχαν πει για Αύγουστο και χθες τον ενημέρωσαν ότι σε 2 εβδομάδες παραλαμβάνει. Άκυρο βέβαια. -
@alexis-kapsalis said in Νέα BMW 1 Series 2019:
@eloy7 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Καλησπέρα,
Ξέρεις μήπως ποτε μπήκε σε παραγωγή? (Δηλαδή πότε πηρες κωδικό 112?)
Αν εννοεις ποτε πηρε πλαισιο,πριν εναμιση μηνα περιπου
-
Δεν ξέρω αν πρέπει να το γράψω εδώ η στο 308. Πήγα με συγγενικό πρόσωπο που ήθελε να δει και τα δύο.
Στο εσωτερικό ο άσσος μου φάνηκε αρκετά ευρύχωρος τόσο σε πλάτος όσο και χώρο για τους πίσω (καθόμουνα με αέρα πίσω από τον εαυτό μου, 1.90 αλλά δεν οδηγάω και πολυ ξαπλωτα). Το 308 παρόλο που είναι μεγαλύτερο, δεν είχε πιο μεγάλους χώρους, ίσως χώρο αποσκευών μόνο.
Θα γράψω περισσότερο για την ποιότητα κατασκευής που για τον άσσο μου φάνηκε ένα επίπεδο παραπάνω από το 308 (το οποίο δεν ήταν καθόλου κακό). Καμία σχέση με τον προηγούμενης γενιάς άσσο ο "νέος" σε ποιότητα υλικών. -
Και επανερχομαι κυριοι μετα απο καιρο εχοντας παραγγειλει ενα 116i αρχες Φλεβαρη..
Παραγγελια απο αρχες Φλεβαρη. Επισημη αρχικη ενημερωση για παραδοση κατα τον Ιουνη.
Ιουνη ουτε καν ειχε χτιστει το αμαξι.
Πηγαμε Ιουλη κ τοτε χτιστηκε στο εργοστασιο.
Απο μεσα Ιουλη υποτιθεται μεταφερθηκε στην Ιταλια κ θα ερχοταν Ελλαδα τελη Ιουλη.
Ακομα το εχουν Ιταλια κ το καμαρωνουν, κ απο την αντιπροσωπεια το πανε απο Δευτερα σε Δευτερα..
Βαλε εκτελωνισμο, βαλε εκδοση αδειας κ πινακιδες θα παει στην καλυτερη 15υγουστο που ολοι θα λειπουν κ θα ειναι ολα κλειστα και αν θα εχει ερθει Ικονιο εως τοτε…
Πιθανολογω παμε για τελη Αυγουστου.
Συμπερασμα: Αναξιοπιστοι, Ξεφτιλες, Καταστρεφουν προγραμματισμους οικογενειων για τις καλοκαιρινες διακοπες, καμια συνεπεια, δε ξερουν τι τους γινεται. Και πρεπει να ειμαστε στην τσιτα να δουμε ποτε θα παμε διακοπες, ποτε θα φυγουμε ποτε θε γυρισουμε, κ να κανουμε ταξιδια μπρος πισω επειδη αυτοι ειναι ανευθυνοι θρασυτατοι για να μην πω κ τιποτε αλλο..
Πελατης αποκλειστικος της BMW απο το 1974 οικογενειακα κ τετοια ξεφτιλα πρωτη φορα συνανταμε.
Ντροπη κ αισχος κυριοι, εχουν θρασος να βαζουν κ διαφημιση. Για να παραγγειλει καποιος σημερα κ να παραλαβει του χρονου τα Χριστουγεννα οταν αλλοι παραδιδουν πλεον στους 2 μηνες.-
Καποιος αλλος με αντιστοιχη ιστορια που να περιμενει κ να τον δουλευουν ετσι χοντρα?? -
@lesa1982 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Ντροπη κ αισχος κυριοι, εχουν θρασος να βαζουν κ διαφημιση. Για να παραγγειλει καποιος σημερα κ να παραλαβει του χρονου τα Χριστουγεννα οταν αλλοι παραδιδουν πλεον στους 2 μηνες.-
Καποιος αλλος με αντιστοιχη ιστορια που να περιμενει κ να τον δουλευουν ετσι χοντρα??κοιτα δεν πάω να υπερασπιστώ την BMW , πάντα με τον πελάτη είμαι, αλλά από περσυ τον οκτώμβρη και μετα οι περισσότεροι κατασκευαστές κάνουν τα ίδια
ξέρω πολλούς που τραβάνε τα ίδια με αυτά που περιγράφεις αλλά δεν εχουν παραγγείλει BMW αλλά αλλες μάρκες και βρίζουν φυσικά όπως εσυ.
απλά στο λέω να παρηγορηθείς ότι αυτή την εποχή είναι συνηθες αυτό.
Με το καλό ευχομαι να παραλάβετε το συντομότερο δυνατον το καινούργιο σας αμάξι!
Νέα BMW 1 Series 2019