-
40+ για το gt line που είναι το πιο καλοπουλημενο
-
Εγώ πάντως για να είμαι ειλικρινής 3008 δεν θα αγόραζα. Αν είχε έρθει το ds7 πριν κάνω την αγορά μου, ίσως να έψαχνα να βρω τρόπο να δικαιολογήσω στον εαυτό μου την οικονομική υπέρβαση
-
καθένα έχει το κοινό του.Προσωπικα κ εγώ στο ds κλείνω...
-
@manolis67 Όσο αστείο σου φαίνεται να δόσει κάποιος 45.000 για DS7 άλλο τόσο μου φαίνεται εμένα άστειο αυτό που λες ότι θα προτιμούσες να τα δόσεις για μια Gla.. Είναι αστείο να συγκρίνουμε Gla με DS7.. Η Gla καταρχάς δεν μοιάζει για SUV και ούτε έχει τους χώρους που περιμένεις από ένα SUV των 4,42 μέτρων.. Έχει μόλις 421 λίτρα χώρο αποσκευών και μάλιστα χωρίς ρεζέρβα και με πεσμένα τα καθίσματα μόνο 1235 λίτρα.. Ενώ το DS7 έχει 555-628 και με πεσμενα καθίσματα 1752.. Επίσης η Gla έχει 5,5 χρόνια στην αγορά και έχει αρχίσει να δείχνει τα χρόνια της.. Η εμφάνιση της και ειδικά το εσωτερικό της είναι για γέλια σε σχέση με το εσωτερικό του DS7.. Επίσης και σε ποιότητα κύλισης είναι πολύ κατώτερη από το DS7.. Όσο για τη χ2 που ανέφερες, δεν σου φαίνεται κοροιδία να είναι πιο ακριβή από τη Χ1 ενώ είναι χαμηλότερη και μικρότερη?? Όσο για τη μεταπωλιτική αξία, μια χαρά θα πουληθεί ένα DS7 γιατί βγάζει πολλά άλογα σε λίγα κυβικά.. με μόλις 1.6 κυβικά έχεις 180 η 225 άλογα.. Κάτι mazda 2.000 κυβικα με 120 άλογα ατμόσφαιρα να απορείς ποιος θα τα πάρει.... Λογικό που δε βλέπεις DS7 στους δρόμους αφού οι τιμές του ανακοινώθηκαν τέλη του 2018 και επίσης έχει ελάχιστες αντιπροσωπίες.. Πάντως μου θυμίζεις κάποιους που έλεγαν ότι κανείς δεν πρόκειται να αγοράσει το 3008 επειδή είναι πανάκριβο και με τόσα λεφτά ο κόσμος θα πάρει mercedes, bmw κλπ.. Έπεσαν πολύ έξω όλοι αυτοί... Για τους πρώτους 4 μήνες του 2019 το 3008 είναι 3ο σε πωλήσεις SUV με 576 πωλήσεις όχι μόνο στην κατηγορία του αλλά γενικά καθώς περνάει σε πωλήσεις και τα μικρότερα SUV π.χ Vitara... https://www.seaa.gr/sites/seaa/files/fi ... -4-seg.pdf Στον τομέα των λιανικών πωλήσεων είναι 4ο στην κατηγορία του: Το Top 5 των πωλήσεων ιδιωτών:
Nissan Qashqai: 916 πωλήσεις
Toyota C-HR: 501 πωλήσεις
Dacia Duster: 274 πωλήσεις
Peugeot 3008: 235 πωλήσεις
VW Tiguan: 230 πωλήσεις
Πηγή: newsauto -
Παιδια μην ασχολείστε. Ο τύπος που δε θέλει γαλλικά, θα έδινε τόσα λεφτά για να πάρει gla με μοτέρ..... Ρενώ [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Sent from my JAT-L29 using Tapatalk
-
[quote] nontaskatsaras » 16 Ιουν 2019 11:37
Παιδια μην ασχολείστε. Ο τύπος που δε θέλει γαλλικά, θα έδινε τόσα λεφτά για να πάρει gla με μοτέρ..... Ρενώ /quote]
GLA μόνο δίλιτρο και 4Matic
-
Ο χρήστης tsotsos έγραψε:
nontaskatsaras » 16 Ιουν 2019 11:37
Παιδια μην ασχολείστε. Ο τύπος που δε θέλει γαλλικά, θα έδινε τόσα λεφτά για να πάρει gla με μοτέρ..... Ρενώ /quote]
GLA μόνο δίλιτρο και 4Matic
Σωστός
-
Ο χρήστης nontaskatsaras έγραψε:
Παιδια μην ασχολείστε. Ο τύπος που δε θέλει γαλλικά, θα έδινε τόσα λεφτά για να πάρει gla με μοτέρ..... Ρενώ [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]Sent from my JAT-L29 using Tapatalk
+1000.. Θεωρεί αναξιόπιστα τα Γαλλικά αλλά μάλλον δεν γνωρίζει ότι Nissan και Mercedes έχουν κινητήρες Renault.. Και Ford, BMW, Volvo, mini είχαν για πολλά χρόνια κινητήρες diesel Peugeot-Citroen.. Επίσης αναφέρει την DS ως Citroen καθώς λέει δεν θα έδινε 45.000ε για Citroen.. Αλλά θα τα έδινε για ένα Audi Q3: Εδώ κύριε Μανώλη δεν θα σας πείραζε να δώσετε 45.000 για ένα Vw?? Επίσης να υπενθυμίσω ότι σε ερευνα αξιοπιστίας στην Αγγλία η Peugeot βγήκε πρώτη και η Bmw τελευταία
-
Ωραια και η μερσεντες, μ αρεσει.
Απλα στα χρηματα της ds7 παιρνεις αυτοκινητο επιπεδου M class και με φουλ εξτρα εξοπλισμο.
Με λιγα λογια αγοραζεις σχεδον με ολα μεσα την ds7 και παιρνεις μαζι ενα swift 1,4 turbo sport , και ενα smart βασικη εκδοση για την πολη
-
Ρε απαραδεκτε τυπε!!!!!
-
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Είναι και τα χτεσινά με τον Δία που είχαν ήδη γεμίσει το ποτήρι (40+ άνεργος, με γερό πορτοφόλι από πίσω, να λοιδορεί μία εμένα που μιλάω για το φυσικό αέριο, μία τον Futurist που τόλμησε να ρωτήσει πόσο θα ακριβύνουν τα τέλη κυκλοφορίας του Kuga) και δε νομίζω ότι αυτές οι συμπεριφορές τιμούν αυτούς που τις γράφουν, ούτε κάνουν καλύτερους τους υπόλοιπους.Ως μορφωμένος άνθρωπος και διδάσκαλος θα έπρεπε να μπορείς να καταλάβεις την διαφορά ανάμεσα στο πείραγμα και την λοιδορία. Η αγάπη σου για το ΦΑ είναι εσωτερικό αστείο του φόρουμ, αλλά δεν είναι κακεντρεχές. Απλά όλοι ξέρουμε ότι θα το προτείνεις παντού και πάντα. Επίσης παρέθεσα τον διάλογο με τον futurist. Ξαναδιάβασέ τον και βγάλε μόνος σου συμπέρασμα για το ποιος επετέθη πρώτος. Τέλος, το γεγονός ότι με ψέγεις για το ότι μετά από 15 χρόνια ευδόκιμης υπηρεσίας στις Ε.Δ. και 10 χρόνια επιχειρηματικής δραστηριότητας, κατέληξα άνεργος, μάλλον σε εσένα δεν περιποιεί τιμή... Απλά τα καλά χρόνια είχα το μυαλό να μαζεύω και όχι να σκορπάω.
-
Το πρόβλημα δεν είναι ότι έμεινες άνεργος, φευ! Το αναφέρω γιατί δείχνει ότι πίσω σου έχεις γερές 'πλάτες' που συνεχίζουν να χρηματοδοτούν. Κι όχι, δε μάζευες όταν τα τελευταία 5-6-7 χρόνια αγόρασες BMW E46 325 ή 330, Saab 9-3 turbo, μόλις προχθές ένα Sirion τετρακίνητο για να κάνει παρέα στο Discovery.
Κι όχι, δε θίχτηκες από την ανεργία όταν με αυτοκίνητα εντελώς αντιοικονομικά ταξιδεύεις ακόμα με 200+ για το κέφι σου. Άλλος θα τα είχε ξεφορτωθεί ή αν δεν μπορούσε, υγραέριο και δεξιά λωρίδα με 120.Όλα αυτά δεν τα αναφέρω επειδή με αφορούν τα οικονομικά σου. Γερός να είσαι και να χαίρεσαι τα λεφτά που σου παρέχει η οικογένειά σου. Όμως, μη θεωρείς ότι όλος ο κόσμος έχει αυτή τη δυνατότητα ή ότι αυτό είναι το σύνηθες. Όταν ο άλλος ρωτάει πόσο θα αυξηθούν τα τέλη κυκλοφορίας από τον Σεπτέμβρη, καλά κάνει και ρωτάει. Δεν έχει τις πλάτες σου, έχει υποχρεώσεις που δεν έχεις, γούστο του και καπέλο του στην τελική να ΜΗΝ τα δίνει σε κάτι ανούσιο.
Όταν κάποιος ρωτάει τι να πάρει με 15-17-20 χιλιάδες, πολύ καλά κάνω και του καθιστώ γνωστό το φυσικό αέριο για να μηδενίσει το κόστος των μετακινήσεών του. Και μακάρι να είχαμε τις χιλιαπλάσιες πωλήσεις ΦΑ έναντι των παραδοσιακών καυσίμων. Και θα κάναμε μεγάλη οικονομία ως έθνος ΚΑΙ πιο οικολογικό είναι.Η παρούσα δημοσίευση επισημάνθηκε (reported), από τρίτο μέλος που δεν συμμετείχε στην συζήτηση, ως επιθετική. Παρόλα αυτά και επειδή ο άμεσα θιγόμενος δεν διαμαρτυρήθηκε, παραμένει εμφανίσιμη. Ο γράφων αυτής όμως σημειώνεται. [Admin]
-
Ε92 ήταν, αλλά ούτε μπορείς να ξέρεις, ούτε σε αφορά το τι και πως. Πάντως κάνεις λάθος σε όλα, αλλά δεν θα απολογηθώ σε ένα φόρουμ.
-
Ένα όμορφο θέμα με μια μαμά με ένα παιδάκι που απέκτησε ένα όμορφο αμάξι που ομορφαίνει τους ελληνικούς δρόμους, μετετράπη σε πρόβλημα......
-
Μάλλον έχετε παρερμηνεύσει και μπερδέψει την έννοια του forum!Εδω είμαστε για να βοηθάμε ο ένας τον άλλον και να μαθαίνουμε ,και χαιρόμαστε με τις αγορές των αλλων.Δεν είμαστε ούτε για να κρίνουμε τα οικονομικά ,ούτε τις επιλογές του καθενός και να χαλάμε την χαρά του άλλου επειδή θεωρούμε ότι έδωσε πολλά,ή θα μπορούσε να πάρει αλλο αυτοκίνητο στα ίδια λεφτά,ή να πάρει σπίτι ή χωράφι ή ν ανοίξει μαγαζί.Αν θέλετε μπορείτε να ανοίξετε ένα νέο θέμα και να έρχεστε εκεί σε αντιπαράθεση.Υπαρχουν μερικά μέλη,στα οποία με τα όσα διαβάζουμε στα ποστς τους,θα κάνουμε πλάκα ,(βλέπε lap για μπαλενο,και dimsabas για φα) αλλά ως εκεί.δεν υπάρχει λόγος να το τραβάτε παραπέρα .
Υ.γ θα κλείσω λέγοντας ότι η snowdrop έκανε μια πολύ ψαγμένη αγορά και μαγκιά της,και από της αναρτησεις της το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πήρε αυτό που ήθελε να της πασάρει ο πωλητής!να είναι γερή να χαίρεται το παιδάκι της και το υπερτουμπανο όχημα της.ειρηνη ημιν!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ε92 ήταν, αλλά ούτε μπορείς να ξέρεις, ούτε σε αφορά το τι και πως. Πάντως κάνεις λάθος σε όλα, αλλά δεν θα απολογηθώ σε ένα φόρουμ.Ξαναλέω για να μην παρεξηγηθώ και μείνει πικρία: καλά κάνεις και τα έχεις! Να τα χαίρεσαι! Δεν τα ζηλεύω. Έχω όσα μού χρειάζονται και λίγα παραπάνω. Δε μου φτάνουν για να βγάζω γούστα αλλά δεν πειράζει, τα βγάζω στο ποδήλατο. Ούτε ζήτησε κανείς να απολογηθείς για τίποτα.
Να μην προσβάλλεις μόνο, γίνεται;
ΥΓ. Όντως Ε92. Λύσε τώρα και την άλλη απορία: 325 ή 330;
-
Δεν θα προσβάλλω, όσο δεν με προσβάλλουν. Τώρα αν θεωρείς προσβολή το αστείο με το ΦΑ, έχουμε διαφορετική άποψη για το τι συνιστά προσβολή - ειδικά μετά από τόσα χρόνια διαδικτυακής γνωριμίας...
330i, αλλά νεκρή πια.
-
Ο χρήστης snowdrop έγραψε:
Και οι φωτο που υποσχέθηκα!Όσο το βλέπω τόσο περισσότερο μου αρέσει αυτό το χρώμα...είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!! Ταιρίαζει άψογα σε αυτό το αυτοκίνητο.
DS7 CROSSBACK