-
-
Καλοταξιδο το βυζαντινό!! Σαν κοσμημα στον δρομο φερνει. Κατα τα υπολοιπα των κακοπροαιρετων 'οσα δεν φτανει η αλεπου τα κάνει κρεμασταρια'
υ.γ. το app που βγαζει διαδρομες, καταναλώσεις, χρονο, χιλιομετρα, σερβις και λοιπα ειναι πασπαρτου σε ολο το psa. Θεωρω οτι ειναι πολυ χρησιμο.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο χρήστης manolis67 έγραψε:
Και καλό είναι να διαβάσει ο Μανώλης το θέμα 'Μετά το Χ3 τι' όπου πέραν των τεράστιων προβλημάτων , θα δει τι μεταπώληση έχει το Χ3 που έκανε γύρω στα 55000 καινούργιο...
Αυτά τα περί μεταπώλησης είναι μύθοι των πωλητών προς τους αφελείς που τους πιστεύουν ...
Γιατί άμα πάρεις ένα αμάξι που τάχα έχει μεταπώληση 50000 και το δώσεις στα 10 χρόνια για παράδειγμα 8000 και πάρεις ένα που δεν έχει μεταπώληση στις 30000 και το δώσεις 5000 , ποιος έχασε τα πιο πολλά ?
Είναι προφανής η απάντηση .
Οσο για την τιμή πράγματι τα λεφτά είναι αρκετά . Αλλά αυτό ισχύει για όποιον δεν τα έχει ή δεν του περισσεύουν . Και γενικά είναι λάθος τρόπος να βλέπουμε κάτι με το πόσο κάνει . Το σωστό είναι να το βλέπουμε πόσο κάνει σε σχέση με τον ανταγωνισμό του .
Δηλαδή κάποιος μπορεί να δώσει τόσα για το ΧC 40 , άλλος να πάρει τζάγκουαρ με χειροκίνητα παράθυρα αν έβγαινε απλά για να έχει το σήμα .
Η ουσία λοιπόν είναι τι πακέτο πήρε ο φίλος στα λεφτά αυτά και τι πακέτο δίνει ο ανταγωνισμός . Και στο πακέτο μετράνε όλα . Εμφάνιση , αισθητική , μούρη , κινητήρες , κιβώτιο , εξοπλισμός , επιδόσεις , ασφάλεια κλπ...
Πάντως θα με ενδιέφερε η άποψη του Μανώλη , για το τι πακέτο θα αγόραζε ο ίδιος στα 44500 .
δίνεις 44.500 ευρώ κ ΔΕΝ σε νοιάζει η μεταπώληση ? παράξενο κ ανώριμο ...ας δούμε κ το ds7 μετά από 7 χρόνια κ 100.000 -120.000χλμ οπως το bmw χ3 που αναφέρεις κ τα λέμε...προσωπικά (αν ειχα τα λέφτά - πού κ να τα ειχα ΔΕΝ θα τα εδινα ΠΟΤΕ για αμάξι κ ειδικά για citroen ...γενικά για γαλλικό ...απο φίλους με ds4 - c5 - xcara 1800 ξέρω τι προβλήματα αντιμετώπισαν οι αγοραστές κ με το αμάξι κ με τα συνεργεία κ με τα ανταλ/κα κ με τίς πολλές κ ακριβές βλάβες κ οταν αποφάσισαν να τα πουλήσουν ... αναγκάστηκαν να τα πουλήσουν μετα απο 14-15 μήνες πού χτύπησε το πρώτο τηλ. απο ενδιαφερόμενους σε τιμή χώμα ...εντάξει ειδε την κυρία ο πωλητής ...απο ποιό αμάξι θα βγάλουμε μεγαλύτερη προμήθεια ,φυσικά απο το ds7 ...ελπίζω να εκανε test ride η κυρία το ds7 προτού το κλείσει ...κ βέβαια να εκαναν δώρο στην κυρία κουκούλα εστω μιά φθηνή απο την citroen αλλιώς να πάρει απο μόνη της για να το σκεπάζει για προφύλαξη απο τον ηλιο αλλά κ απο το κακό μάτι ...γνωρίζει κάποιος πόσα ds7 εχουν πουληθεί στην χώρα μας ? ολα αυτά καλοπροαίρετα βέβαια ,εγω (αν υποτιθεται λέμε εδινα 45000 ευρώ ) GLA - Q3 - BMW X1-X2 - XC40 θα προτιμούσα ...μένω κοντά στη γλυφάδα κ σχεδόν καθημερινά κυκλοφορώ στην πλατεία της γλυφάδας - βουλιαγμένη - βάρκιζα ... εκεί κ ειδικά απόγευμα ΠΣΚ πρός βραδάκι κυκλοφορούν τα ακριβότερα αυτοκίνητα (χωρίς υπερβολή ) στην ελλάδα απο ferrari - lambo - maserati - lotus - πανάκριβα audi - bmw - mercedes - jaguar - land rover κλπ ...μέχρι τώρα ΔΕΝ εχω δεί ουτε ενα ( 1 ) ds7 ... κ πάλι καλοτάξιδο ( μακάρι απροβλημάτιστο ) κ απαραιτήτως βάλε κουκούλα στο αμάξι
7 χρόνια έχω ένα C4 ehdi και δεν έχει κάψει ούτε λάμπα......δεν θέλεις να σου πω τι έχω τραβήξει με bmw 5ετιασς και bmw 2017....
-
Είσαι εγκάθετος, όλοι ξέρουν ότι τα γαλλικά χαλάνε ενώ τα γερμανικά όχι [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Sent from my JAT-L29 using Tapatalk
-
Άσε μας με τον πόνο μας ρε dasimo....εγώ δύο λάμπες έχω αλλάξει από το 2014 που το πήρα τον παλιοτενεκέ το c4...
-
Προφανώς και ο Μανώλης δεν το έχει δει από κοντά και ειδικά δίπλα σε Χ1, GLA, Q3.
Δεν τίθεται κανένα θέμα σύγκρισης.
Εγώ μόνο με X3, Q5, (δεν έχω ιδέα ποιο είναι το αντίστοιχο Mercedes) θα τα έβαζα δίπλα δίπλα από πλευράς εμφάνισης και premiumιλαςSent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
-
Ο χρήστης nontaskatsaras έγραψε:
άμα οδηγήσει την Xantia μου δε θα θέλει να οδηγήσει άλλο όχημα.Sent from my JAT-L29 using Tapatalk
Καλά, χαλάρωσε λίγο. Δεν είναι καμιά Ferrari.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
άμα οδηγήσει την Xantia μου δε θα θέλει να οδηγήσει άλλο όχημα.
Καλά, χαλάρωσε λίγο. Δεν είναι καμιά Ferrari. [emoji38]
Ferrari σαφώς κ δεν είναι. Είναι όμως ένα από τα καλύτερα ως προς την ποιότητα κύλισης αυτοκίνητα μαζικής παραγωγής που έχουν κυκλοφορήσει..
-
Τρομερά άνετο στις λακκούβες, αλλά και τρομερά 'ζαλιστικό' με τις κλίσεις που έπαιρνε, ειδικά όταν σηκώνονταν σούζα σε σβέλτη εκκίνηση. Το είχα πρωτο-οδηγήσει το 1997 όταν το πήρε ο θείος μου. Επίσης ψόφιο (1600)... Το C5, που ήταν πιο σφιχτό, μου άρεσε πολύ περισσότερο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τρομερά άνετο στις λακκούβες, αλλά και τρομερά 'ζαλιστικό' με τις κλίσεις που έπαιρνε, ειδικά όταν σηκώνονταν σούζα σε σβέλτη εκκίνηση. Το είχα πρωτο-οδηγήσει το 1997 όταν το πήρε ο θείος μου. Επίσης ψόφιο (1600)... Το C5, που ήταν πιο σφιχτό, μου άρεσε πολύ περισσότερο.Ισχύει αυτό με τις κλίσεις, μέχρι να το συνηθίσεις. Περιγράφεις ΑΚΡΙΒΏΣ αυτό που ένιωθα όταν το είχα πρώτο-οδηγησει. Όμως, όταν το μάθεις και κάνεις σβέλτη οδήγηση, ανακαλύπτεις ότι έχει απεριόριστα περιθώρια πρόσφυσης, λόγω φυσικής, και μπορείς να κινηθείς φοβερά γρήγορα. Η C5 δε μπορεί να ακολουθήσει σε γρήγορο ρυθμο...
-
Δεν διαφωνώ ότι έχει μεγάλα περιθώρια πρόσφυσης. Προσωπικά με χαλάει όμως αυτή η συμπεριφορά.
-
Οκ, αυτό είναι θέμα προτίμησης, προφανώς, και είναι δεκτό. Τέλος πάντων, ας μη διαλυσουμε το θέμα, άλλο ήταν το πνεύμα του προηγούμενου μου post. Καλό βράδυ [emoji3]
-
Προς τον κακεντρεχή, άφραγκο ζουλιάρη ...
Το τι κάνει ο καθένας με τα λεφτά του είναι δικό του θέμα...
Προφανώς εσύ θα αγόραζες αυτά που είπες και μάλιστα στις φτηνότερες εκδόσεις , αφού έχεις σοβαρό σύμπλεγμα κατωτερότητας και προσπαθείς να ανέβεις με το κλειδί που θα μοστράρεις στο τραπέζι , εκεί στις καφετέριες , παίρνοντας ένα καφέ σκέτο ώστε να μην ξοδευτείς κιόλας...
Σου λέει όσο νάναι κάποια θα μπερδευτεί με το κλειδί και θα νομίζει ότι και εγώ είμαι σαν τους άλλους...
Θα μπορούσες εύκολα να κάνεις το όνειρο σου , αγοράζοντας ένα μτχ τέτοιο ακόμα και 10ετίας ...
Αλλωστε δεν είσαι μόνος σου σε αυτό το κλάμπ...
Υπάρχουν χιλιάδες , που πείθουν τους εαυτούς τους , ότι αν τους δουν κάποιοι με ένα δεκαετίας ακριβό , θα θεωρήσουν ότι το είχαν πάρει καινούργιο ...
Δεν σκέφτονται βέβαια ότι δύσκολα ένας που το παίρνει καινούργιο θα το κρατήσει 10-12 χρόνια , ακόμα και τώρα μέσα στην κρίση , εκτός από ειδικές περιπτώσεις που στράβωσαν όλα , αλλά και τότε το κόστος της συντήρησης δεν θα του επιτρέψει να το κρατήσει .
Οσο για τα γαλλικά , προφανώς δεν είναι για όλους ...
Για κάποιους είναι κάτι μπέμπες 315 25ετίας , σαν κάτι 65άρες-70άρες που ήταν ωραίες στα νιάτα τους και νομίζουν ότι είναι ακόμα ...
-
Έπρεπε η κοπέλα να έχει πάρει κανένα GLA , X1,X2,Q2 Q3 του σωρού......αυτά που χαρίζουν με leasing αλλά ζητάνε μια περιουσία και σου κλείνουν το μάτι με 50% έκπτωση όταν μπεις μέσα......
Ήμαρτον που είδες στην Γλυφάδα τα καλύτερα αμάξια του κόσμου...... -
Σε άλλο πόστ για να μην το μαγαρίσουμε με τα προηγούμενα...
Κοπελιά μην ακούς κανένα . Το αμάξι σου είναι πανέμορφο . Η εταιρεία αυτή είχε σκαμπανεβάσματα στην ιστορία , τώρα όμως τα τελευταία χρόνια είναι στα πολύ πάνω της και από κινητήρες και από ποιότητα και βέβαια πάντα ήταν από εμφάνιση .
Η διαφορά είναι ότι οι αγοραστές των γαλλικών δεν κρύβουν τις βλάβες που πιθανόν να βγούν και λένε διάφορα 'γαλλικά' στους γάλλους και στα φόρουμ ...
Κάποιοι άλλοι κλειδολάγνοι που τα πληρώνουν πανάκριβα , δεν τα λένε , αν και τα τελευταία χρόνια αυτό για όσους τα αγοράζουν καινούργια έχει αρχίσει και αλλάζει , γιατί είδαν το παραμυθάκι της μεταπώλησης ζωντανό...
Οι κλειδολάγνοι που τα έχουν ως μέσο καταξίωσης από την μιζέρια τους , δεν νοιάζονται για τις βλάβες , αρκεί το σαπάκι να φτάνει μέχρι την καφετέρια . Παίζει να μην το κουνάνε και καθόλου και να το έχουν εκεί αραγμένο και να κινούνται με τα ΜΜΜ , λαθραία συνήθως γιατί δεν είναι και 'κορόιδα' να πληρώνουν εισιτήριο...
-
Κι εκεί που νομίζαμε ότι τα είδαμε όλα στο αρχικό ποστ, η ειρωνεία, η χλεύη κι οι γενικεύσεις που ακολούθησαν ξεπέρασαν κάθε όριο. Μπήκε ψηλά ο πήχης από την αρχή και μετά κάποιοι προσπαθούν να ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο ντροπής.
-
Αμα αφήνεις αναπάντητες τις ύβρεις , ο υβριστής σιγουρεύεται ότι έχει δίκιο...
-
Ήταν άκομψος κι αγενής, αλλά το νόημα δεν ήταν λάθος. Ούτε σοβαρή μεταπώληση θα έχει, ούτε τα γαλλικά είναι αξιόπιστα, ούτε το 95% των αγοραστών θα προτιμούσε την DS7 έναντι των premium ανταγωνιστών. Προφανώς και ΔΕΝ μπαίνεις στο αντίστοιχο θέμα να ωρύεσαι και να χαλάς τη χαρά του άλλου, αυτό ήταν τελείως άκυρο.
Αλλά και το να διαβάζουμε τέτοιους αφορισμούς από εσένα, προσωπικά με στενοχωρεί. Γιατί εσύ έχεις χτίσει ένα σοβαρό προφίλ τόσο καιρό κι είσαι από τα μέλη που ξεχωρίζουν και προσωπικά εκτιμώ και σέβομαι ό,τι γράφουν και πιστεύω ότι κάτι έχω να μάθω από αυτά.Τέλος πάντων, ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω. Είναι και τα χτεσινά με τον Δία που είχαν ήδη γεμίσει το ποτήρι (40+ άνεργος, με γερό πορτοφόλι από πίσω, να λοιδορεί μία εμένα που μιλάω για το φυσικό αέριο, μία τον Futurist που τόλμησε να ρωτήσει πόσο θα ακριβύνουν τα τέλη κυκλοφορίας του Kuga) και δε νομίζω ότι αυτές οι συμπεριφορές τιμούν αυτούς που τις γράφουν, ούτε κάνουν καλύτερους τους υπόλοιπους.
-
Ο χρήστης manolis67 έγραψε:
Και καλό είναι να διαβάσει ο Μανώλης το θέμα 'Μετά το Χ3 τι' όπου πέραν των τεράστιων προβλημάτων , θα δει τι μεταπώληση έχει το Χ3 που έκανε γύρω στα 55000 καινούργιο...
Αυτά τα περί μεταπώλησης είναι μύθοι των πωλητών προς τους αφελείς που τους πιστεύουν ...
Γιατί άμα πάρεις ένα αμάξι που τάχα έχει μεταπώληση 50000 και το δώσεις στα 10 χρόνια για παράδειγμα 8000 και πάρεις ένα που δεν έχει μεταπώληση στις 30000 και το δώσεις 5000 , ποιος έχασε τα πιο πολλά ?
Είναι προφανής η απάντηση .
Οσο για την τιμή πράγματι τα λεφτά είναι αρκετά . Αλλά αυτό ισχύει για όποιον δεν τα έχει ή δεν του περισσεύουν . Και γενικά είναι λάθος τρόπος να βλέπουμε κάτι με το πόσο κάνει . Το σωστό είναι να το βλέπουμε πόσο κάνει σε σχέση με τον ανταγωνισμό του .
Δηλαδή κάποιος μπορεί να δώσει τόσα για το ΧC 40 , άλλος να πάρει τζάγκουαρ με χειροκίνητα παράθυρα αν έβγαινε απλά για να έχει το σήμα .
Η ουσία λοιπόν είναι τι πακέτο πήρε ο φίλος στα λεφτά αυτά και τι πακέτο δίνει ο ανταγωνισμός . Και στο πακέτο μετράνε όλα . Εμφάνιση , αισθητική , μούρη , κινητήρες , κιβώτιο , εξοπλισμός , επιδόσεις , ασφάλεια κλπ...
Πάντως θα με ενδιέφερε η άποψη του Μανώλη , για το τι πακέτο θα αγόραζε ο ίδιος στα 44500 .
δίνεις 44.500 ευρώ κ ΔΕΝ σε νοιάζει η μεταπώληση ? παράξενο κ ανώριμο ...ας δούμε κ το ds7 μετά από 7 χρόνια κ 100.000 -120.000χλμ οπως το bmw χ3 που αναφέρεις κ τα λέμε...προσωπικά (αν ειχα τα λέφτά - πού κ να τα ειχα ΔΕΝ θα τα εδινα ΠΟΤΕ για αμάξι κ ειδικά για citroen ...γενικά για γαλλικό ...απο φίλους με ds4 - c5 - xcara 1800 ξέρω τι προβλήματα αντιμετώπισαν οι αγοραστές κ με το αμάξι κ με τα συνεργεία κ με τα ανταλ/κα κ με τίς πολλές κ ακριβές βλάβες κ οταν αποφάσισαν να τα πουλήσουν ... αναγκάστηκαν να τα πουλήσουν μετα απο 14-15 μήνες πού χτύπησε το πρώτο τηλ. απο ενδιαφερόμενους σε τιμή χώμα ...εντάξει ειδε την κυρία ο πωλητής ...απο ποιό αμάξι θα βγάλουμε μεγαλύτερη προμήθεια ,φυσικά απο το ds7 ...ελπίζω να εκανε test ride η κυρία το ds7 προτού το κλείσει ...κ βέβαια να εκαναν δώρο στην κυρία κουκούλα εστω μιά φθηνή απο την citroen αλλιώς να πάρει απο μόνη της για να το σκεπάζει για προφύλαξη απο τον ηλιο αλλά κ απο το κακό μάτι ...γνωρίζει κάποιος πόσα ds7 εχουν πουληθεί στην χώρα μας ? ολα αυτά καλοπροαίρετα βέβαια ,εγω (αν υποτιθεται λέμε εδινα 45000 ευρώ ) GLA - Q3 - BMW X1-X2 - XC40 θα προτιμούσα ...μένω κοντά στη γλυφάδα κ σχεδόν καθημερινά κυκλοφορώ στην πλατεία της γλυφάδας - βουλιαγμένη - βάρκιζα ... εκεί κ ειδικά απόγευμα ΠΣΚ πρός βραδάκι κυκλοφορούν τα ακριβότερα αυτοκίνητα (χωρίς υπερβολή ) στην ελλάδα απο ferrari - lambo - maserati - lotus - πανάκριβα audi - bmw - mercedes - jaguar - land rover κλπ ...μέχρι τώρα ΔΕΝ εχω δεί ουτε ενα ( 1 ) ds7 ... κ πάλι καλοτάξιδο ( μακάρι απροβλημάτιστο ) κ απαραιτήτως βάλε κουκούλα στο αμάξι
Γλυφαδα υπαρχει εδώ και μηνες DS7 μαυρο πολύ ωραιο και παρκαρει σε κεντρικο δρομο διπλα στις καφετεριες (εκει που είναι ένα παρκινγκ που εφτιαξε προσφατα ο δήμαρχος). Το αυτοκινητο είναι πολύ ωραιο με πολύ πλουσιο εσωτερικο αν εχει το δερματινο σαλονι. Βεβαια 44 χιλιαρικα είναι λιγο πολλα ειδικα όταν ο προηγούμενος το ειχε παρει 35 (οκ τριτεκνος αλλα αυτή φαινεται περισσοτερο μια τιμη που είναι αποδεκτη).
-
Δηλαδή είναι λογικά τα 39κ για 3008 αλλά τα 44 όχι για το DS7?
DS7 CROSSBACK