-
@alexandros-k said in DS7 CROSSBACK:
@tkin73 said in DS7 CROSSBACK:
@alexandros-k said in DS7 CROSSBACK:
Εχει αλλαξει μοτερ και σασμαν και κατι άλλα ψιλα (χοντρα δλδ, αλλλά δεν τα θυμαμαι) Ειναι γραμμενα πιο πισω
Μοτέρ; Βενζίνης ή ντίζελ;
Ντιζελ 1,5 και σασμαν ΕΑΤ 8
Μια χαρά ο psa ...μια τα δοχεία adblue μια τώρα κινητήρας και σασμάν το aisin...παρόλα αυτά τρένο ξεκίνησε και το 2023 και η πεζω και η Σιτροέν σε πωλήσεις η δε Όπελ έριξε την Τογιότα από την πρώτη θέση μετά από χρόνια!
Κάνουν βέβαια και καλές προσφορές από ότι ακούμε. -
Τι διάολο; ενεργοποιήθηκε η αυτόματη μετάφραση;
-
Καλημέρα. μοτέρ σασμάν ένα ρουλεμάν που ούτε κατάλαβα που ακριβώς ήταν αλλά ετριζε κάθε φορά που πάταγα γκάζι 2 φανάρια μαζί με αυτό τώρα αισθητήρα ύψους προβολέων και δεν βάζω καν την ανάκληση για όλη την εξάτμιση. παραδόξως δεν έχει βγάλει adblue αλλά ο μάστορας στο συνεργείο μου είπε ότι γενικά τα ds δεν βγάζουν. Και τα καθισματα ως τωρα δεν ε ουν βγαλει τιποτα.3-4 έχουν αλλάξει μου είπε. το cx5 είναι διλιτρο προσπαθώ να το αποφύγω. όσο για μεταπωλητικη το ήξερα ότι έτσι κι αλλιώς δεν σκεφτόμουν ότι θα αλλάζω κάθε 3 χρόνια αυτοκίνητο αλλιώς θα έπαιρνα Toyota. το crv μου αρέσει μόνο αλλά δεν έχω προλάβει να το δω από κοντά.
Υγ. πάντως για καλό και για κακό άφησα και ένα βιογραφικό στην ωμέγα τουλάχιστον να μη χάνω εργατοώρες. -
Το CRV θα έρθει ανανεωμένο με το υβριδικό 2λτ σαν το σιβικ:
https://www.caranddriver.com/honda/cr-v
Φανταστικό αυτοκίνητο.
Κουράγιο με την DS μάλλον έπεσες στην περίπτωση.
Τα νερα στα πισω φώτα είναι γνωστό πρόβλημα χρόνια τώρα και δεν το φτιάχνουν.
-
Και την Aisin εκμαυλισαν οι αθεοφοβοι PSAοι;;;;;;
Και αυτοί δεν ήξεραν, δεν ρώτησαν , δεν έμαθαν για την ζημιά που έπαθαν BMW Mini από την συνεργασία μαζί τους;;;;
Δεν βλέπουν εσχάτως τον διασυρμό και σταύρωμα που κάνουν στην Bosch για τα δοχεία ουρίας πλένοντας τα χέρια τους ως Πόντιοι Πιλατοι;;;;;
Αν ήμουν η Aisin θα τους ζητούσα ότι έχουν συναρμολογήσει στα ράφια τους, κούτα , φορτηγά , πρωτόκολλα καταστροφής και χωματερή κατευθείαν. Και στα έτοιμα επάνω στα αυτοκίνητα,λύσιμο, κατέβασμα και πέταμα.
Θα φτιάξουν λέει και διπλού συμπλέκτη μόνοι τους με μπαταρία, θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος!
Από το 2020 και μετά μόνο μάρκετινγκ, άρμεγμα, leasing, ΛΟΑΤΚΙ+ .
Να μου το θυμηθείτε αυτοί θα ρίξουν έξω και την Fiat - Alfa Romeo!Θα μείνουν στην ιστορία ως ο Darth Vader της αυτοκίνησης!
-
@netgeo said in DS7 CROSSBACK:
Το CRV θα έρθει ανανεωμένο με το υβριδικό 2λτ σαν το σιβικ:
https://www.caranddriver.com/honda/cr-v
Φανταστικό αυτοκίνητο.
Κουράγιο με την DS μάλλον έπεσες στην περίπτωση.
Τα νερα στα πισω φώτα είναι γνωστό πρόβλημα χρόνια τώρα και δεν το φτιάχνουν.
Όντως πολύ ωραίο το νέο crv εκμοντερνισμενη εικόνα χωρίς τις παλιές σχεδιαστικές χοντροκοπιες αλλά και φυσικά με τιμή από +45Κ και πάνω μπορεί να λέω και λίγα.
-
τα ηλεκτρικά τους είναι γενικά για κλωτσιές. χτες που ήμουν εκεί για τον αισθητήρα ήρθε ds4 (πάρα πολύ ωραίο και στο καινούργιο το γκρι) μιας -το τονιζω- μιας μέρας που δεν κλειδωνε. έστρωσε τελικά με βγάλσιμο των πόλων αλλά του είπαν αν το ξανακάνει να πάνε για αναβάθμιση. σε 1 μέρας αυτοκίνητο. για όνομα του Θεού 1 μέρα και δεν είναι updated το αυτοκίνητο.
-
Σεβασμός στον πελάτη.......
ΜΟΟΥΥΥΥΑΑΑΑΧΑΑΑΑΧΑΑΑΑΑ!!!!! -
Λυπηρα αυτά που διαβάζουμε για την μάρκα ...από έξω εμφάνιση και από μέσα....όταν ζητάς μια μικρή περιουσία για το προϊόν σου είσαι υποχρεωμένος να φτιάχνεις τα ηλεκτρικά σου. Ξαναγυρίζουμε στις ιστορίες προ 15 ετιας για τα ηλεκτρικά των γαλλικών;... κρίμα
-
Τα μαστόρια στα συνεργεία λυπάμαι εγώ , τι τραβάνε οι καημένοι, ότι κουφό και κουλό υπάρχει τους έχει τύχει.
Τι να κάνουν και αυτοί παραπάνω.
-
Οταν κάποιου του τυχαίνουν βλάβες, είναι απόλυτα λογικό να μην θέλει να το βλέπει.
Εγώ θα έλεγα να το πουλήσει το αμάξι και να πάρει κάτι άλλο.
Εγγύηση έχει ακόμα, μπάνικο είναι, μπορεί να πιάσει μια καλή τιμή, γιατί δεν υπάρχουν πολλά τέτοια.
Τώρα το τι θα πάρει, πάλι οι επιλογές είναι ξεκάθαρες και σύμφωνα με αυτά που θέλει.
-
χάχα το αστείο θα ήταν να δώσω το ds και να πάρω 3008 η c5. τιμή δύσκολα θα πιάσει. ένας μαντράς μου είπε 26Κ. 30 και αν.
-
@ga said in DS7 CROSSBACK:
χάχα το αστείο θα ήταν να δώσω το ds και να πάρω 3008 η c5. τιμή δύσκολα θα πιάσει. ένας μαντράς μου είπε 26Κ. 30 και αν.
Λογικό για τον μαντρα και τον οποιονδήποτε έμπορο να σου δώσει τέτοια τιμή αφού πρέπει να βγάλει κέρδος από την συναλλαγή.
Με μια γρήγορη ματιά στο car, κάποια diesel δίνονται γύρω στα 32 χιλιάρικα. -
Κοίταξε, όπως σου είπε και ο φίλος, ο μαντράς πάει να στο σκοτώσει και λογικό αφού ζει από αυτή την δουλειά.
Εγώ πήρα το 3008 σε αυτόματο ντίζελ 33700. Την περασμένη εβδομάδα, γνωστός μας έμπορας, είχε ένα 3008 εξαετίας με 100000 χλμ και το πούλησε εύκολα 24500.
Μάλιστα στο κάρ έμποροι πουλάνε μτχ σε πιο πλούσιες εκδόσεις από το δικό, μου πιο ακριβά από το καινούργιο.
Στην δική σου περίπτωση τα ντιες είναι λίγα, έγινε φέισλιφτ τώρα και έχουν 6μηνη παράδοση από ότι είχα μάθει.
Αρα αν έχεις και κάποια καλή έκδοση, μπορείς να το δώσεις εκεί γύρω στα 32.
Τι θα πάρεις ?
Δεν ξέρω. Εγώ επιμένω στο ντίζελ, αφού δεν φτάνω στα φεβ.
Τα υβριδικά τα θεωρώ ακριβά για αυτό που είναι.Δες λοιπόν το δικό μου για να δώσεις λίγα λεφτά, 2-3000, ή το 5 αιρκρος σε φεβ για να δώσεις 8-10000 ακόμα.
-
@criuser said in DS7 CROSSBACK:
Κοίταξε, όπως σου είπε και ο φίλος, ο μαντράς πάει να στο σκοτώσει και λογικό αφού ζει από αυτή την δουλειά.
Εγώ πήρα το 3008 σε αυτόματο ντίζελ 33700. Την περασμένη εβδομάδα, γνωστός μας έμπορας, είχε ένα 3008 εξαετίας με 100000 χλμ και το πούλησε εύκολα 24500.
Μάλιστα στο κάρ έμποροι πουλάνε μτχ σε πιο πλούσιες εκδόσεις από το δικό, μου πιο ακριβά από το καινούργιο.
Στην δική σου περίπτωση τα ντιες είναι λίγα, έγινε φέισλιφτ τώρα και έχουν 6μηνη παράδοση από ότι είχα μάθει.
Αρα αν έχεις και κάποια καλή έκδοση, μπορείς να το δώσεις εκεί γύρω στα 32.
Τι θα πάρεις ?
Δεν ξέρω. Εγώ επιμένω στο ντίζελ, αφού δεν φτάνω στα φεβ.
Τα υβριδικά τα θεωρώ ακριβά για αυτό που είναι.Δες λοιπόν το δικό μου για να δώσεις λίγα λεφτά, 2-3000, ή το 5 αιρκρος σε φεβ για να δώσεις 8-10000 ακόμα.
με το συμπαθειο, ο ανθρωπος κάηκε απο DS και συ του λες να παρει Peugeot η Citroën!!!! ουτε ο τσεο της stellantis δε θα το έλεγε αυτο
-
Για αυτό τους αλλάζει ο ταξιδευτής. Αυτός τους πληρώνει τους διάφορους τσέο
-
Εγώ έχω 14 σιτροέν με ελάχιστα έως μηδενικά προβλήματα, τα 3 τα έχω ακόμη, εκ των οποίων το 3 αιρκρος με τον ίδιο κινητήρα και κιβώτιο, 6τάχυτο όμως, φτάνει τα 45000 χλμ χωρίς κάποιο θέμα και αγόρασα 3008 με το ίδιο κινητήρα και κιβώτιο.
Αρα για μένα είναι η πιο σωστή επιλογή.
Δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν μάντει κάρς όπως τα λένε, αλλά όταν εμένα στα δικά μου λήζινγκ μου έβγαλαν κιβώτια οι μέρκ των 90000 και τα τζιπ της ίδια αξίας στον 1,5 χρόνο, γιατί να προτείνω κάτι άλλο που δεν το ξέρω.
Δίλιτρα μπορεί να μην θέλει, οπότε μας τελειώνουν Μάζντα και Τογιότα, υπάρχουν τα κορεάτικα και τα γερμανικά. Μπορεί όλα να τα δει.
Αρα μιλάω ως κάτοχος αυτή την στιγμή και όχι ως μέτοχος.
-
Cruiser πρώτα απ όλα καλοτάξιδο. αν όμως είναι να μείνω στο γκρουπ θα μείνω με το ds καθώς απ την αρχή μου άρεσε πιο πολύ. ειδικά μετά την μηνιαία δοκιμή του c5 θα σου πω οτι το προτιμώ και οδηγικα και λόγω διαμόρφωσης της καμπίνας και εργονομίας γιατί τα κουμπιά του c5 (κλιματισμός κλπ) είναι κάτω απ την οθόνη. αυτή τη στιγμή πιο πολύ σε Honda νομίζω ότι πάω. όσο για την έκδοση είναι όντως η so chic και έχει και έξτρα το πορτ μπαγκάζ το ds performance με το σαλόνι και τα μαύρα πλαστικά πανόραμα και τα φώτα. θα δούμε πως θα πάει να αλλάξουμε και το φανάρι και θα το βάλω μια αγγελία να δω τι πιάνει
-
Δώσε το ανταλλαγή και πάρε το φέισλιφτ...
Χόντα ποιό θα κοίταγες ? -
Εντάξει παιδιά , μην φέρνουμε και την καταστροφή για τον άνθρωπο.
Και πέρα από την πλάκα που κάνω και εγώ δεν μπορούμε να μην αναγνωρίσουμε την άψογη συμπεριφορά του συνεργείου και της αντιπροσωπείας σε ότι και αν έτυχε στον άνθρωπο.
Χωρίς μα μου σου του τον κάλυψαν απόλυτα!Τώρα , με καινούργιο κινητήρα που λογικά θα έχει λύσει το θέμα της καδένας , καινούργιο κιβώτιο , και όλα τα άλλα σημαντικά θέματα να έχουν αντιμετωπιστεί δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να το πουλήσεις.
Αυτοκινητάρα το DS7 , κοίταξε να το χαρείς και ζητά κάτι παραπάνω στο θέμα της εγγύησης, μια ειδική συμφωνία για επέκταση της για κινητήρα και κιβώτιο έστω.
Δείχνουν συννενοησιμοι και πιστεύω θα βρείτε κάποια λύση.
DS7 CROSSBACK