-
-
-
Καλορίζικο!
Δεν δίνω τόσα μαναμ !
Πόσο έχει το 4wd με την επιδότηση;
49 μείον 8
Ενώ το τεσλα είναι 41-8 (rwd)
Για ηλεκτρικό επειδή είναι μισό αυτοκίνητο είναι χαμηλότερο το μπατζετ. Άσε που πρώτα πρέπει να πληρώσεις όλο το ποσο και μετά να περιμένεις να τα πάρεις πίσω. -
Να προσθέσω ότι μου άρεσε οδηγικά ότι δεν είχε one pedal.
Έμοιαζε, έδειχνε και πλην μπαταριας ήταν κανονικό αυτοκίνητο.
Μου θυμισε την 530 φίλου που είχα οδηγήσει προς Σουνιο -
Μου θυμισε την 530 φίλου που είχα οδηγήσει προς ΣουνιοΈλλειψη one pedal driving ισον μισό ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Άσε που, εσυ ειδικά που τα προσμετράς όλα, θα έπρεπε να το αναζητάς, διότι εκμηδενίζει την φθορά στα φρένα.
-
Μου θυμισε την 530 φίλου που είχα οδηγήσει προς ΣουνιοΈλλειψη one pedal driving ισον μισό ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Άσε που, εσυ ειδικά που τα προσμετράς όλα, θα έπρεπε να το αναζητάς, διότι εκμηδενίζει την φθορά στα φρένα.
Χάζευα ένα βίντεο με το Seal U και πραγματικά ξεφτιλίζει σε ποιότητα τα premium Γερμανικά!
-
Χάζευα ένα βίντεο με το Seal U και πραγματικά ξεφτιλίζει σε ποιότητα τα premium Γερμανικά!
Δεν μπορείς να φανταστεις ποσο εξοπλισμό έχει μέσα και τι ποιότητα.
Τα γερμανικά τα κατουράει.
Εδώ κάνει το τεσλα να φαίνεται τραμπαντ …. -
Και τα υβριδικά της Τογιότα αλλάζουν τακάκια κάθε 65000 χλμ.
Εγώ ούτε τα χλμ αυτά θα φτάσω ούτε θα με ένοιαζε το κόστος για να έχω αίσθηση κανονικού αυτοκινήτου.
Γούστα είναι αυτά και πραγματικά το one pedal μόνο ως αναγκαίο κακό το βλέπω. -
Το θέμα είναι ποιος θα αγοράσει μτχ τέτοιο αμάξι ;
-
Το λες και το ξανά λες αυτό. Όλα πωλούνται, το θέμα είναι η τιμή. Αλλά, αν έχεις πάρει την επιδότηση, έχεις εξοικονομήσει χρήματα από καύσιμα και το έχεις χαρει το αμάξι, Ε ας το δώσεις και 15χιλιαρικα μετά από 5-6 χρόνια. Τι έγινε; Αμάξι είναι, όχι αμοιβαίο κεφάλαιο
-
Για το Τέσλα μπορεί να ισχύει αυτό. Για το byd και άλλες κινεζικές δεν είναι σίγουρο.
-
-
Γι αυτό ακριβώς θέλω τώρα να πάρω το πιο φθηνό.
Τα σημερινά ηλεκτρικα θα τα πετάς σε 5-6 χρονια.Αν δεν έχεις το κόλλημα του latest best, γιατί να τα πετάς; Τα εσωτερικής καύσης που κυκλοφορούν στην Ελλάδα και είναι 10+ ετιας, τα πέταξε κανένας;
Ακόμα και να πέσει η μπαταρία στο 60-70% μετά από 10-12 χρόνια, και τι έγινε; -
Τα σημερινά ηλεκτρικα θα τα πετάς σε 5-6 χρονια.Το θέμα είναι ποιος θα αγοράσει μτχ τέτοιο αμάξι ;
Τα σημερινά ηλεκτρικα θα τα πετάς σε 5-6 χρονια.Απο που προκύπτει αυτή η βεβαιότητα ;
-
Έχει καμιά σχέση το θερμικό που μπορεί και 20ετιας να πωλούνται με τα ηλεκτρικά που είναι νέα τεχνολογία και δεν ξέρουμε τι θα συμβεί στις μπαταρίες μετά από 7-8 χρόνια;
Δηλαδή αν ένα αμάξι έχει 100 χλμ αυτονομία θα βρεθεί κάποιος που θα δώσει 15000 για αυτό ; -
Έχει καμιά σχέση το θερμικό που μπορεί και 20ετιας να πωλούνται με τα ηλεκτρικά που είναι νέα τεχνολογία και δεν ξέρουμε τι θα συμβεί στις μπαταρίες μετά από 7-8 χρόνια;
Δηλαδή αν ένα αμάξι έχει 100 χλμ αυτονομία θα βρεθεί κάποιος που θα δώσει 15000 για αυτό ;Οι ηλεκτρικές μηχανές και οι συσσωρευτές είναι πολύ παλιά τεχνολογία, μην αγχώνεστε αδίκως
-
@red_monster said in BYD forum:
Δηλαδή αν ένα αμάξι έχει 100 χλμ αυτονομία θα βρεθεί κάποιος που θα δώσει 15000 για αυτό ;Οι ηλεκτρικές μηχανές και οι συσσωρευτές είναι πολύ παλιά τεχνολογία, μην αγχώνεστε αδίκως
Εγώ πάντως έχω κατά συγκινηθεί με τον cruiser. Αγχώνεται ποσά χρήματα θα δώσουμε τα αυτοκίνητα μας όταν έρθει η ώρα να αλλάξουμε. Ούτε επιστήθιοι φίλοι μου δεν νοιάζονται τόσο.
-
Δηλαδή αν ένα αμάξι έχει 100 χλμ αυτονομία θα βρεθεί κάποιος που θα δώσει 15000 για αυτό ;Εσυ το 60-70% το έκανες 20%. Όπως πάντα, πήρες μια θέση και την ξεχειλωσες έως αηδίας. Βάλε 20 χλμ καλύτερα
-
Τα σημερινά ηλεκτρικα θα τα πετάς σε 5-6 χρονια.Αν δεν έχεις το κόλλημα του latest best, γιατί να τα πετάς; Τα εσωτερικής καύσης που κυκλοφορούν στην Ελλάδα και είναι 10+ ετιας, τα πέταξε κανένας;
Ακόμα και να πέσει η μπαταρία στο 60-70% μετά από 10-12 χρόνια, και τι έγινε;Γιατί θα έχουν έρθει οι Κινέζοι με φουλ ανταγωνιστικα μοντέλα
Θα αυξηθούν οι χωρητικότητες
Θα τελειώνουν οι εγγύησεις
Το degradation θα σου βγάζει το αμάξι άχρηστο μεταπωλητικα όπως σήμερα ένα iPhone στο 80% δεν το παίρνει κανένας.
Αλλά και ουσία που θα πηγαίνεις με 200 χλμ αυτονομία με d segment αμάξι.Προσωπικά αν πάρω τελικά ηλεκτρικό θα είναι το πιο φθηνό λόγω της επιδότησης και με προοπτική ότι καίω εντελώς τα λεφτά μου
-
Άρα δεν το βασίζετε πουθενά, οκ προχωράμε !
Φαν φακτ, πούλησα ιφον 7, Καμμένο, κυριολεκτικά Καμμένο (μονο η οθονη είχε μείνει που την είχα βγαλει) στα 200 €.
Το καταλαβαίνω ότι για μερικούς τα ηλεκτρικά μοτέρ και οι μεγάλες συστοιχίες μπαταριών είναι κάτι σαν το σταρ γουορς αλλά στην βιομηχανία κυκλοφορούν πολλές δεκαετίες και είναι τουλάχιστον αστείες οι ανησυχίες σας
BYD forum