-
"Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της εταιρείας:
Ο Όμιλος Σφακιανάκη ανακοινώνει τις νέες τιμές του ηλεκτρικού BYD DOLPHIN για συγκεκριμένο αριθμό αυτοκινήτων...."κάθεστε και ασχολείστε με τα πυροτεχνήματα ...
το έγραψα και πριν αλλα για ποσα είναι το θέμα
συγκεκριμένος αριθμός είναι το 10 αλλα είναι και το 10000 (που λέει ο λόγος)
οπως και να έχει αυτοι που θα το πάρουν σε αυτή την τιμή είναι κλεψια
το συγκεκριμένο δεν πούλαγε τίποτα γιατι στα 25-26 είχε το atto 3
-
Ίσως είναι και πυροτέχνημα για να ταράξει τα νερά…δεν το κάνεις όμως τέτοια εποχή που ο κόσμος -όσος κόσμος- λείπει.
-
Ο Όμιλος Σφακιανάκη ανακοινώνει τις νέες τιμές του ηλεκτρικού BYD DOLPHIN για συγκεκριμένο αριθμό αυτοκινήτων...."κάθεστε και ασχολείστε με τα πυροτεχνήματα ...
το έγραψα και πριν αλλα για ποσα είναι το θέμα
συγκεκριμένος αριθμός είναι το 10 αλλα είναι και το 10000 (που λέει ο λόγος)
Είκοσι το πολύ έτσι για να κάνουμε ντόρο
Σε ίδιο σκηνικό κάποτε πείραζα τον @cruiser με τα "φαντασματα" 2008 των 20000€ που εξαφανίστηκαν μεταξύ μετόχων -
Παντα παιζει στις ¨προσφορες" ο παραγοντας του μικρου αποθέματος για να κανουμε αμεσα την παραγγελία!
Ετσι μου ελεγαν αρχες Ιουνίου και για το Atto3 για να δωσω επιτόπου την παραγγελία και ακόμα σε προσφορά παίζει με την εκπτωση του Euro....
Τους εφαγε ομως η απληστία γιατι ενώ είχα την καρτα έτοιμη να τους αφήσω το καπάρο δεν τους εκανε (προμήθεια τράπεζας;) και ήθελαν τραπεζική κατάθεση .... -
Ίσως είναι και πυροτέχνημα για να ταράξει τα νερά…δεν το κάνεις όμως τέτοια εποχή που ο κόσμος -όσος κόσμος- λείπει.
ακομα δεν εχουν καν διαθεσιμο test drive και δεν εχουν κανει την επισημη παρουσιαση σε δημοσιογραφους. Αμαξια δεν εχουν ετοιμοπαραδοτα. 1.5 μηνα μου ειπαν οταν πηρα τηλεφωνο.
-
-
Παντα παιζει στις ¨προσφορες" ο παραγοντας του μικρου αποθέματος για να κανουμε αμεσα την παραγγελία!
Ετσι μου ελεγαν αρχες Ιουνίου και για το Atto3 για να δωσω επιτόπου την παραγγελία και ακόμα σε προσφορά παίζει με την εκπτωση του Euro....
Τους εφαγε ομως η απληστία γιατι ενώ είχα την καρτα έτοιμη να τους αφήσω το καπάρο δεν τους εκανε (προμήθεια τράπεζας;) και ήθελαν τραπεζική κατάθεση ....ο θεος ο ιδιος κατεβηκε και σε εσωσε τοτε!
-
-
-
καλά και 10 να είναι, είναι PANDA αρκετά για να πειράξουμε τον cruiser
-
Φαντάσου απο αυτό πόσο φανταστικά λίγα είναι...
παμε ενα στοιχηματακι οτι η τιμη αυτη θα τρεξει τουλαχιστον μεχρι οκτωβριο;
Και πιο μετά! Παγκοσμίως τοσο έχει περιπου!
Κινεζικες εταιρίες ειναι .. η δήθεν αρχική τιμή εχει τόση αξία όσο και οι αρχικές τιμές στο Ali ή στο Banggood! -
-
εγω πάντως θα το πω
αντε μωρε με την μ@λακί@ που θα σου λένε το πνίγεις το δελφίνι. Σιγά το αμάξιmono YUDO ρε!!!!
-
-
Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα στην Ελλάδα..
Για ενημέρωση σας μόνο, δείτε τι συμβαίνει στην Γαλλία...
https://www.byd.com/fr/order-dolphin
https://www.citroen.fr/vehicules/nouvelle_e_c3.html
Χοντρικά λοιπόν στην Γαλλία η κινεζιά έχει βασική τιμή 33990 και 35990 η επόμενη έκδοση.
Το e - C3 έχει βασική τιμή 23300, 25500 η μεσαία και 27800 η πλούσια,
Μετά την αφαίρεση της επιδότησης οι τιμές γίνονται 14800 για την βασική, στα 17500 η μεσαία και 20100 για την πλούσια.
Ουσιαστικά γίνονται όπως τα θερμικά με το χειροκίνητο 100 άλογα που έχει η βασική 14990, η μεσαία 17500 και η πλούσια 19200.
Τώρα για το πως ο Σφακιανάκης εδώ μείωσε τόσο την τιμή δεν ξέρω.
Εκείνο που ξέρω είναι πάντως ότι το νέο 2008 υβριδικό, στην Ελλάδα είναι 1000 ευρώ πιο φτηνό από την Γαλλία, ενώ και το υπάρχον 3 ήταν πιο φτηνό εδώ...
Οπότε ας περιμένουμε...
Τέλος πάντα υπάρχει η επιλογή τα κινέζικα να φορολογούνται σαν δίλιτρα πριν το 2010...
Δηλαδή 8800 τεκμήριο, 440 φόρο πολυτελείας και 690 τέλη...
-
Τους εφαγε ομως η απληστία γιατι ενώ είχα την καρτα έτοιμη να τους αφήσω το καπάρο δεν τους εκανε (προμήθεια τράπεζας;) και ήθελαν τραπεζική κατάθεση ....ο θεος ο ιδιος κατεβηκε και σε εσωσε τοτε!
Ο Θεός μετά του Υιου (μου) που δεν του αρεσε!
Σε γενικές γραμμες ωραιο ήταν το Atto3 ... αρεσε και στη συζυγο εξωτερικά και πιο ταιριαστό σε ότι εχω συνηθίσει! Αλλά πολυ κινεζιά μεσα και με καποια άλλα dessous!
Πρεπει να γράψω στο Οδήγησα καποια στιγμή! -
Τέλος πάντα υπάρχει η επιλογή τα κινέζικα να φορολογούνται σαν δίλιτρα πριν το 2010...
Δηλαδή 8800 τεκμήριο, 440 φόρο πολυτελείας και 690 τέλη...
μήπως εχεις πληροφόρηση για την ημερομηνία
μήπως η επομένη της ορκωμοσίαςΚαλό φαίνεται το δελφίνι αλλα Σ (φακιανάκης) 2.0 και χαζές πρακτικές πωλήσεων σε αποτρέπουν
-
-
Να σας δώσω και τις γαλλικές τιμές για το νέο 3 Αιρκρος των 4,40 μήκους.
Θερμικό 100 άλογα χειροκίνητο βασική 19400.
Μεσαία έκδοση 100 21500 / υβριδικό 136 25500
Πλούσια έκδοση υβριδικό 136 27600Το ηλεκτρικό έχει τιμές 27400 / 29500 / 31600.
Υπολογίζουν μείον 7000 επιδότηση, οπότε πάμε σε 20400 / 22500 / 24600.
Λέτε να φοβούνται τις κινεζιές ?
-
Εμένα αυτό που με φοβίζει με όλα τα κινεζικά είναι ποιά εταιρεία θα υπάρχει σε 10 χρόνια πχ. Διάβαζα μια μελέτη που ας πούμε ότι προβλέπει πως σε κάποια χρόνια δεν θα υπάρχουν παραπάνω από τρεις.
BYD forum