-
@lap said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Ρομα.
Α δεν ξέρω δεν τους ρώτησα. Απλά νομίζω το αλουμίνιο έχει υψηλότερη αξία
Υ.γ
Ναι, δεν έχεις. Απτυχιωτος;
Μακρο έδωσες πρόσφατα;
Πιο άμπαλος πεθαίνεις !
Αν είχες δώσει δέσμες δεν θα έγραφες τέτοιες κουλαμάρες ! -
Ε ρε κόλλημα με τις εξετάσεις μου.
Δεν ασχολούμαι με τον χαλκό. Δεν είμαι τεχνίτης ούτε επιστάτης. Ούτε τον αγοράζω ούτε τον πουλάω.
Εσείς στις δέσμες είχατε ερωτήσεις πόσο πάει ο χαλκός και το αλουμίνιο; Τεχνικό λύκειο ήσουν;
-
Ε ρε κόλλημα με τις εξετάσεις μου.
Δεν ασχολούμαι με τον χαλκό. Δεν είμαι τεχνίτης ούτε επιστάτης. Ούτε τον αγοράζω ούτε τον πουλάω.
Εσείς στις δέσμες είχατε ερωτήσεις πόσο πάει ο χαλκός και το αλουμίνιο; Τεχνικό λύκειο ήσουν;
Σιγά μην πήγα λύκειο, από μικρός σκραπατζης !
-
@red_monster said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Ρομα.
Υ.γ
Μακρο έδωσες πρόσφατα;
Πιο άμπαλος πεθαίνεις !
Αν είχες δώσει δέσμες δεν θα έγραφες τέτοιες κουλαμάρες !Εσείς με τις δέσμες γράφατε μόνο σε 4 και ήσασταν περισσότερο φοκουσντ. Εμείς με τα 13 καταλαβαίνεις…δεν γινόταν να τα ξέρεις όλα τόσο καλά.
-
@chrisk6 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Ρομα.
Υ.γ
Μακρο έδωσες πρόσφατα;
Πιο άμπαλος πεθαίνεις !
Αν είχες δώσει δέσμες δεν θα έγραφες τέτοιες κουλαμάρες !Εσείς με τις δέσμες γράφατε μόνο σε 4 και ήσασταν περισσότερο φοκουσντ. Εμείς με τα 13 καταλαβαίνεις…δεν γινόταν να τα ξέρεις όλα τόσο καλά.
Πατριώτη;;; Επιτέλους!!!
Άρχιζα να πιστεύω πως με κορόιδεψαν και έδινα μονάχα εγώ τόσα!
-
Οι δέσμες τι σχέση έχουν με την προοπτική της ηλεκτροκίνησης;(mod)
-
-
@chrisk6 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Ρομα.
Υ.γ
Μακρο έδωσες πρόσφατα;
Πιο άμπαλος πεθαίνεις !
Δεν έδωσα με δέσμες Καρντια μου.
Στα χρόνια τα δικά μου μας εξέταζε ο μάγος της φυλής ! -
@subseven said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@piliourits said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Βέβαια, στη βουλή που υπερασπίστηκε τη δημοκρατία κι ελευθερία του λόγου ο σχωρεμενος Ουκρανός ο Μιχαήλ του Τάγματος Αζοφ
Ο Ουκρανός υπερασπιζόταν την οικογένεια και τη χώρα του από τους Ρώσους, αποδεδειγμένα πλέον τη χειρότερη φάρα του πλανήτη. Δεν είναι τυχαίο ότι οι πραγματικοί ναζί και οι φασίστες της Ευρώπης και της Αμερικής υποστηρίζουν τον Πούτιν. Το ίδιο βέβαια ισχύει αναμενόμενα (και διαχρονικά) και για τα "αριστερά" πουτινάκια, χωρίς ίχνος ντροπής ή αυτοκριτικής. Από την ίδια τσέπη τρώνε και οι δύο άλλωστε.
Ως αριστερος (αλλωστε ακομα και οι αποψεις που εχω εκφρασει κι εδω κατα καιρους νομιζω οτι το δειχνουν ξεκαθαρα), σου λεω ξεκαθαρα πως κανεις πραγματικος αριστερος και προοδευτικος ανθρωπος δεν υπερασπιζεται εισβολεις και πλιατσικολογους δικτατορων, σαν το ρωσικο ασκερι του σημερα.
Το τι κανουν καποιοι αγραμματοι σταλινικοι δεν εχει σχεση με την πραγματικη αριστερα.
Οποτε μην κανεις εξισωσεις των φασιστων με τους αριστερους γιατι χανεις το δικιο σου. -
@driver-m said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Βέβαια, στη βουλή που υπερασπίστηκε τη δημοκρατία κι ελευθερία του λόγου ο σχωρεμενος Ουκρανός ο Μιχαήλ του Τάγματος Αζοφ
Ο Ουκρανός υπερασπιζόταν την οικογένεια και τη χώρα του από τους Ρώσους, αποδεδειγμένα πλέον τη χειρότερη φάρα του πλανήτη. Δεν είναι τυχαίο ότι οι πραγματικοί ναζί και οι φασίστες της Ευρώπης και της Αμερικής υποστηρίζουν τον Πούτιν. Το ίδιο βέβαια ισχύει αναμενόμενα (και διαχρονικά) και για τα "αριστερά" πουτινάκια, χωρίς ίχνος ντροπής ή αυτοκριτικής. Από την ίδια τσέπη τρώνε και οι δύο άλλωστε.
Ως αριστερος (αλλωστε ακομα και οι αποψεις που εχω εκφρασει κι εδω κατα καιρους νομιζω οτι το δειχνουν ξεκαθαρα), σου λεω ξεκαθαρα πως κανεις πραγματικος αριστερος και προοδευτικος ανθρωπος δεν υπερασπιζεται εισβολεις και πλιατσικολογους δικτατορων, σαν το ρωσικο ασκερι του σημερα.
Το τι κανουν καποιοι αγραμματοι σταλινικοι δεν εχει σχεση με την πραγματικη αριστερα.
Οποτε μην κανεις εξισωσεις των φασιστων με τους αριστερους γιατι χανεις το δικιο σου.Kαι συγνωμη για το off.
-
Οποτε μην κανεις εξισωσεις των φασιστων με τους αριστερους γιατι χανεις το δικιο σου.Kαι συγνωμη για το off.
απαντας στο καθε δεξιοχτυπημενο χαζουλι... χαρα στο κουραγιο σου
τωρα που θα πανε οι κουλιδες απο την αλλη τη μερια με του πορτοκαλι και τον ηλιο θα τονε ξεχασουνε τον ουκρανο
Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης