@lap said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@piliourits said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@lap said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Εσείς θα πρέπει να είστε οι τελευταίοι που θα πάρετε ηλεκτρικό, θα πρέπει να τιμήσετε τον σκεπτικισμό σας.
Εγώ στο είπα ότι θα μείνεις εσύ να ανακατεύεις τη βενζίνη, αλλά δεν με πιστεύεις, εγώ θα είμαι ο πρώτος που θα πάρω ηλεκτρικό όταν θα συμφέρει. Και θα το βρω και σε ειδική προσφορά! Εδώ θα είμαστε και θα δεις...
Οοοοοχι δεν πρέπει. Διότι θα είσαι ο κλασικός ο μ@@@@ς ελληναρας. Που κάνει αυτό που λοιδορει. Θες να σε λέμε έτσι; Δεν είσαι τέτοιος εσύ.
Εσύ ντίζελ μέχρι να στερέψουν οι πηγές, για τα 100 ευρώ ανά έτος. Φτωχολογιά δεν είσαι, τι μεζονέτες και ηλεκτρικα μας λες;
Ξέχασες το φωτομοντέλο, μαζί με τη μεζονέτα και τη Πόρσε...
Τι νομίζεις Λαπ, μόνο εσύ θα μας δουλεύεις;
Πρότεινε μου ένα ηλεκτρικό, που:
- να μην χρειαστεί να πουλήσω το διαμέρισμα για να το αγοράσω
- να μη χρειαστεί να χω δεύτερο ντίζελ για ταξίδια (δηλαδή να μπορώ με ασφάλεια να φτάσω απ το Βόλο στη Θεσσαλονίκη, Αθήνα ή πχ Άρτα. ΔΗΛΑΔΗ 350 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χιλιόμετρα, δεν θέλω παραπάνω, χωρίς ναι μεν αλλά και πολυπαραγοντικες εξισώσεις, να το φορτίζω και να φύγω και να φτάσω ΣΙΓΟΥΡΑ.
Να είσαι σίγουρος ότι μόλις αυτό βγει στη πιάτσα, θα ποσταρω φωτογραφίες απ την πρώτη μου βόλτα, κι ας μην έχω πιλοτι ή γκαράζ, κι ας φορτίζω με 0.55€ ακριβότερα από ντίζελ.
Αρκεί να ισχύει το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, όχι να το βάζω στον υπολογιστή ταξιδιού και να μου λέει 50 λεπτά στάση κάθε 200χλμ, κι όπως είπαμε, να μην κοστίζει όσο ένα διαμέρισμα.