-
Για το ηλεκτρικό C3 από πού βγήκε το συμπέρασμα ότι είναι κακό αυτοκίνητο;
Επειδή το έγραψε κάποιος στο facebook?
Γιατί εγώ όσα review έχω δει, μια χαρά αυτοκίνητο το βγάζουν. -
Το 3 αιρκρος που του έδωσαν έχει μέχρι τώρα μόνο την μικρή μπαταρία με 300 χλμ αυτονομία, δηλαδή κάπου στα 200 χλμ στον αυτοκινητόδρομο, που σημαίνει επειδή παίζουν μεταξύ 20-80 % για λόγους ασφαλείας ακόμα λιγότερο γύρω στα 150 χλμ θέλει φόρτιση.
Καταλαβαίνουμε οι υπόλοιποι ότι ταξίδι με ταχύτητες λ. Μαραθώνος, στον Αυτοκινητόδρομο, είναι προβληματικές.
Και το ταξίδι βάσανο.
Ηδη ετοίμασαν 2 νέες μπαταρίες μία μικρότερη με αυτονομία 200 χλμ για το 3 που κατεβάζει την τιμή χωρίς επιδότηση στα 20000 και μία 400 χλμ για το 3 αιρκρός με διαφορά τιμής περί τα 2000 πάνω από την μικρότερη και από τον επόμενο μήνα τα αυτοκίνητα θα έχουν μόνο την μεγάλη, γιατί λόγω μεγέθους είναι λογικό να κάνουν και ταξίδια.
Η ισχύς όμως παραμένει στα 113 άλογα που σημαίνει μέτριες επιδόσεις σε σχέση με τα υπόλοιπα αυτοκίνητα και δη τα κινέζικα.
Εχουμε γεμίσει ηλεκτρικά μοντέλα, αλλά στην πράξη σε 10 μήνες πουλήθηκαν μόλις 13000 ηλεκτρικά παρ΄ όλες τις αβάντες που τους δίνει το κράτος για να βρεθούν
θύματα, συγνώμη αγοραστές...
Δηλαδή περίπου όσα γιάρις κρός...

-
@katafractos17 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Επειδή το έγραψες κάποιος στο facebook?
Γιατί εγώ όσα review έχω δει, μια χαρά αυτοκίνητο το βγάζουν.Δε θα επαναλαμβάνουμε τα χιλιοειπωμενα
-
@dg79 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Γιατί εγώ όσα review έχω δει, μια χαρά αυτοκίνητο το βγάζουν.Δε θα επαναλαμβάνουμε τα χιλιοειπωμενα
Από ποιους είναι χιλιοειπωμένα δηλαδή;
-

-
@criuser said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Η ισχύς όμως παραμένει στα 113 άλογα που σημαίνει μέτριες επιδόσεις σε σχέση με τα υπόλοιπα αυτοκίνητα και δη τα κινέζικα.
Το "μέτριες επιδόσεις" είναι ευφημισμός

Με 13 για τα κατο, από όλα τα ηλεκτρικά, παγκοσμίως, είναι προτελευταίο επιβατικό αυτοκίνητο
Τελευταίο το dacia spring.
Νομίζω αξίζουν συγχαρητήρια στη citroen που κατάφεραν να ξεπεράσουν το spring, το λες και κατόρθωμα
(Slow clap)ΥΓ Πάντως αν μου έδιναν ec3 θα καταλάβαινα ότι δε με θέλει η εταιρεία και ότι προσπαθεί να με διώξει. Δεν έπιασε το υπονοούμενο ο κύριος...
-
Το παλληκάρι ανεξάρτητα του τι λέει για το αιρκρος, αναφέρει τις διαδικασίες που πρέπει να έχει υπ΄ όψη του όποιος πάρει ηλεκτρικό και ότι είναι απόφαση με πολλά αρνητικά.
Λέει :
Μην μπείτε στην διαδικασία του ηλεκτροκίνητο αν , αν , αν κλπ...Ε, εγώ λέω ακόμα χειρότερα γιατί δεν με συμφέρει να γινουμε πολλοί

Αλλά στα σοβαρά, δεν ήταν παράλογος ούτε αυτός ούτε ο άλλος.
Και δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ανοχές, προτεραιότητες, ανάγκες,...
Αυτήν την στιγμή υπάρχουν πιο εύκολα ηλεκτρικά απο ποτέ και σε 10 χρόνια θα είναι ακόμα πιο εύκολα.
Και λύσεις για τα πάντα (υβριδια,phev,bev).Αυτό που μου ανάβουν τα λαμπάκια είναι όλοι οι βλαμμένοι που με το παραμικρό που ακούν ηλεκτρικό
-ΧανΕΤαΙ Η ΕμπΕιΡιΑ ΟδΗγηΣης
-τι οδηγείς φίλε μου;
-τογιοτα κορολα αυτοματη του 04 -
Γιατί εγώ όσα review έχω δει, μια χαρά αυτοκίνητο το βγάζουν.Η πιο σωστή τοποθέτηση είναι ότι υπάρχουν άλλα καλύτερα για την ίδια χρήση.
-
Γιατί εγώ όσα review έχω δει, μια χαρά αυτοκίνητο το βγάζουν.Είναι το χειρότερο καινούριο EV.
Λογικά χειρότερο κι από το 45ρι dacia spring -
Μόνο που αυτά τα ηλεκτρικά που θα αποκτήσουμε μετά το 2030, θα κάνουν τα σημερινά να φαίνονται δεινόσαυροι και οι ιδιοκτήτες τους νεάντερνταλ που θα προσπαθούν να τα πουλήσουν...

Σε μια χώρα με μέση ηλικία στόλου τα 20 έτη, φαγωθεί με την μεταπώληση !
-
@ntinaras said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Γιατί εγώ όσα review έχω δει, μια χαρά αυτοκίνητο το βγάζουν.Είναι το χειρότερο καινούριο EV.
Λογικά χειρότερο κι από το 45ρι dacia springΈχετε μπει σε βασικό c3 ?
Αντί οθόνης έχει ενσωματωμένη βάση για κινητό
Πλαστικά πολύ μέτρια και το εσγιουβι εφεκτ είναι από από τα ψηλά ελατήρια ! -
Εχεις δει πόσο κάνει το βασικό σε 3 ?
Και είναι και ευρωπαϊκό.
-
Εχεις δει πόσο κάνει το βασικό σε 3 ?
Και είναι και ευρωπαϊκό.
17 k !
ΗΜΑΡΤΟΝ ! -
Με τι το συγκρίνεις και λες το ήμαρτον ?
-
Ψέματα, 18 k !
Στα ίδια λεφτά αγοράζεις i20
-
@red_monster said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Ψέματα, 18 k !
Στα ίδια λεφτά αγοράζεις i20
To i 20 έχει 79 αντί για 100 άλογα και μικρότερους χώρους.
17300 με έκπτωση το 3 και 18090 το 20 με την έκπτωση.
Τιμές καταλόγου 18300 και 18990 αντίστοιχα.
Δηλαδή το ι 20 είναι μικρότερο με 21 άλογα λιγότερα και 800 ευρώ ήταν 5 % ακριβότερο.
Τέλος στα 19000 παίρνεις την μεσαία έκδοση του 3 που δεν έχει θέματα εξοπλισμού.
-
Ποιο είναι μικρότερο ; Το ι20 ;
Είσαι σίγουρος ; -
@ntinaras said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Λογικά χειρότερο κι από το 45ρι dacia springΝαι καλά, αλλά ποιος το λέει αυτό και πως βγήκε αυτή η κατάταξη;
Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης