-
@spi_duster said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Τα ηλεκτρικά πάνε όπως και τα υπόλοιπα όπου υπάρχει δρόμος. Με δεδομένα όμως πως 1. σε χαμηλές θερμοκρασίες η ήδη μικρή τους αυτονομία μειώνεται ακόμη περισσότερο 2. οι θέσεις φόρτισης είναι περιορισμένες 3. Η Αράχωβα τέτοια μέρα είναι σχεδόν απροσπέλαστη λόγω φόρτου και ακόμη και η πρόσβαση στις θέσεις φόρτισης μπορούσε να μην είναι εύκολη, κάποιοι την πάτησαν για τα καλά. Στις συνθήκες αυτές το μόνο πλεονέκτημα που έχει ένα θερμικό είναι πως με ένα απλό μπιτονι μπορεί ο κάτοχος να αποφύγει τα χειρότερα ακόμη και αν μείνει. Ο κάτοχος ενός ηλεκτρικού με την ίδια νοοτροπία με εκείνον του θερμικού δεν είναι περισσότερο βλάκας. Πάντως είναι βλάκας.
Διαφωνώ με τη τελευταια προταση σου μόνο.Ο κατοχος ηλεκτρικού δεν εχει καμία πολυτελεια για τετοια λάθη.Είναι πολύ περισσότερο βλάκας αν δεν ξέρει τι οδηγάει.
-
Καλημέρα σας και Χρονια πολλα.
Ας μας διαφωτισει καποιος που ηταν εκει να μας μεταφερει τι ειδε..γιατι αν δεν ησουν εκει δεν μπορεις να ξερεις τι πραγματικα εγινε...
Προφανως οι κατοχοι ηλεκτρικων, εκαναν κακο σχεδιασμο της χειμωνιατικης εξορμησης υπερεκτιμοντας τις δυνατοτητες του ηλεκτρικου και υποτιμοντας τον καιρο...
Προφανως δεν ειχαν δευτερο αυτοκινητο θερμικο για να το παρουν Η δεν πηραν το θερμικο για διαφορους λογους
Επισης η αστυνομια εκανε πατατα...
Σε καθε περιπτωση θα το μαθουμε συντομα.
Καλες γιορτες.Υ.Γ. Παρομοια περιπτωση υπερεκτιμησης με τα 4χ4 που τα επαιρναν και νομιζαν οτι επειδη εχουν τετρακινηση πανε παντου... και κολουσαν σε παραλιες, σε λασπες ,χιονια κτλ..
-
Τεράστια ταλαιπωρία υπέστησαν εκατοντάδες οδηγοί, με την αστυνομία να αναφέρει ότι το πρόβλημα προκλήθηκε από ηλεκτρικό όχημα.
Όσοι αποφάσισαν σήμερα να βρεθούν στην Αράχωβα υπέστησαν τεράστια ταλαιπωρία λόγω κυκλοφοριακού κομφούζιου που προκλήθηκε στην περιοχή Λιβάδι. Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα, όταν ισχυρή χιονοθύελλα έκανε επιτακτική τη χρήση αλυσίδων, με το ύψος του χιονιού να ξεπερνάει τους 30 πόντους. Πολλά αυτοκίνητα που βρίσκονταν στην περιοχή δεν είχαν αντιολισθητικές αλυσίδες, με αποτέλεσμα να κολλήσουν και να δημιουργήσουν μποτιλιάρισμα. Επιπλέον, η ΕΛΑΣ με επίσημη ανακοίνωση ανέφερε πως ηλεκτρικά αυτοκίνητα παρουσίασαν τεχνικό πρόβλημα και ακινητοποιήθηκαν δημιουργώντας κυκλοφοριακό χάος.
Πληροφορίες του GOCAR αναφέρουν ότι το πρόβλημα ξεκίνησε στο σημείο «Σταυρός», ουσιαστικά στην είσοδο για το Λιβάδι, όταν ένα Tesla που δεν ήταν εφοδιασμένο με αντιολισθητικές αλυσίδες κόλλησε στη μέση του δρόμου. Στην προσπάθεια να φύγει από το σημείο παρουσίασε τεχνικό πρόβλημα, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί και να μην μπορεί η Πυροσβεστική και η Αστυνομία να το μετακινήσει. Το χάος συνεχίστηκε για ώρες, με αρκετούς οδηγούς να αφήνουν τα οχήματα τους και να επιστρέφουν στο Λιβάδι με τα πόδια, με την κυκλοφορία να αποκαθίσταται εν τέλει στις 21:00 το βράδυ με την παρέμβαση κλιμακίων της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής. Παρακάτω, μπορείτε να δείτε και την αναλυτική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:
«Σχετικά με δημοσιεύματα ηλεκτρονικού τύπου, τα οποία αναφέρονται σε ακινητοποίηση οχημάτων και δυσχέρεια της κυκλοφορίας, λόγω δυσμενών καιρικών φαινομένων πλησίον του οικισμού Αράχωβας Βοιωτίας, καθώς και σε συναφή θέματα τροχονομικών ελέγχων, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνονται τα ακόλουθα: Στον οικισμό της Αράχωβας διενεργούνται συνεχείς τροχονομικοί έλεγχοι από αστυνομικούς με σκοπό τη διαπίστωση εφοδιασμού των οχημάτων με αντιολισθητικές αλυσίδες, καθώς και στη διεξαγωγή της κυκλοφορίας με τη χρήση αυτών όπου κρίνεται απαραίτητο, ενώ λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή παρατηρήθηκε ότι πολλά ηλεκτρικά οχήματα παρουσίασαν τεχνικά προβλήματα με αποτέλεσμα την ακινητοποίησή τους κατά την επιστροφή από το χιονοδρομικό κέντρο της περιοχής. Υπενθυμίζεται η από 24-12-2024 Ανακοίνωση Γ.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας σχετικά με την κατάσταση του οδικού δικτύου στην περιοχή, η υποχρέωση εφοδιασμού των οδηγών όλων των οχημάτων με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, εφόσον τα οχήματα αυτά δεν φέρουν ειδικά ελαστικά, καθώς και η υποχρέωσή τους να φέρουν τον εξοπλισμό αυτό σύμφωνα με τις οδηγίες των αστυνομικών αρχών με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων.»
-
Πάντως φωτό ή βίντεο από κάποιο ηλεκτρικό ακινητοποιημένο ακόμα δεν είδαμε.
Οπως και να έχει όμως μόνο και μόνο επειδή απαιτείται καλύτερος προγραμματισμός με ένα ηλεκτρικό, καλό είναι να μην συνωστιζόμαστε.
Προσωπικα είτε με θερμικό είτε με ηλεκτρικό εγώ χθες στην Αράχοβα, το Μέτσοβο ή οπουδήποτε αλλού μαζεύει κόσμο απλά δεν θα πήγαινα.
Μαζεύονται όλοι και δημιουργούν τέτοιες συνθήκες χάους που και καλό καιρό να είχε πάλι κίνηση και ταλαιπωρία θα έτρωγες.Είναι και αυτός ένας βασικός λόγος που πάντα γράφω ότι δεν κάνω ταξίδια.
Χρόνο για ταξίδι πλην αργιών δύσκολα έχω αλλά και τότε δεν θα πλησιάσω καν τέτοια μέρη.
Όσες φορές έχω κάνει τη μαλακια έχω σιχτιρίσει.
Ακόμα θυμάμαι πριν λίγα χρόνια 15γουστο στο Μέτσοβο που ευτυχώς είχαμε πάει (για μεγαλύτερες διακοπές) με το γιαρις και έτσι κατορθώσαμε να ξεκολλήσουμε από την κίνηση μέσα στο χωριό.
Μέχρι και η γυναικα που φώναζε γιατί δεν είχαμε πάει με τη Χ1 παραδέχτηκε ότι ακόμα εκεί κάπου θα είμασταν σε κανα χαντάκι -
Παντως το ολο θεμα ειναι αλλο ενα για να παραπλανησουμε το ποπολο. Και τι εγινε που εμειναν μερικα ηλεκτρικα; Θα τα μεταφερουν σε ενα σταθμο φορτισης και θα τα φορτισουν. Εχω δει να μενει αυτοκινητο σε αυτοκινητοδρομο επειδη ο οδηγος ηταν ζαλισμενος και δεν προσεξε τον δεικτη της βενζινης. Τον μετεφερε η Οδικη Βοηθεια στο βενζιναδικο και γεμισε.
-
@iceman7 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Οπως και να έχει όμως μόνο και μόνο επειδή απαιτείται καλύτερος προγραμματισμός με ένα ηλεκτρικό, καλό είναι να μην συνωστιζόμαστε.
Προσωπικα είτε με θερμικό είτε με ηλεκτρικό εγώ χθες στην Αράχοβα, το Μέτσοβο ή οπουδήποτε αλλού μαζεύει κόσμο απλά δεν θα πήγαινα.
Μαζεύονται όλοι και δημιουργούν τέτοιες συνθήκες χάους που και καλό καιρό να είχε πάλι κίνηση και ταλαιπωρία θα έτρωγες.Είναι και αυτός ένας βασικός λόγος που πάντα γράφω ότι δεν κάνω ταξίδια.
Χρόνο για ταξίδι πλην αργιών δύσκολα έχω αλλά και τότε δεν θα πλησιάσω καν τέτοια μέρη.
Ακόμα θυμάμαι πριν λίγα χρόνια 15γουστο στο Μέτσοβο που ευτυχώς είχαμε πάει (για μεγαλύτερες διακοπές) με το γιαρις και έτσι κατορθώσαμε να ξεκολλήσουμε από την κίνηση μέσα στο χωριό.
Μέχρι και η γυναικα που φώναζε γιατί δεν είχαμε πάει με τη Χ1 παραδέχτηκε ότι ακόμα εκεί κάπου θα είμασταν σε κανα χαντάκιΕγω σε τετοιους δρομους στα βουνα με καινουριο αμαξι δεν θα πηγαινα γιατι φοβαμαι μην γλυστρισει και γινουν ζημιες. Με κανενα Νταστερ ή παλαιοτερο 4κινητο κανενα γιαπωνεζικο Πατζερο Βιταρα κλπ θα πηγαινα μονο.
-
Είναι δυνατόν να φάγατε την παραμυθά που πούλησε η τροχαία επειδή δεν έλεγξε για αλυσίδες ΟΛΑ τα ΙΧ που ανέβαιναν ;
Μόνο στην Ελλάδα λέτε να έχει κρύο ; Στη Νορβηγία με το 90 % των πωλήσεων νέων ιχ να προέρχεται από ηλεκτρικά γιατί δεν έχουν θέμα με τις μπαταρίες ; Έχετε δει τον bjorn να μένει στο δρόμο ή να έχει εξωφρενική κατανάλωση ;
Ανύπαρκτη τροχαία σε συνδυασμό με τον μέσο πανηλίθιο συμπολίτη μας
-
Για όλα υπάρχει εξηγηση. Η Νορβηγία είναι μια χώρα που οι αντιξοες συνθήκες είναι ο κανονας. Οι υποδομες και η Παιδεία των οδηγών διαφέρουν από την Ελλάδα. Επίσης είναι πολύ ανόητο να θεωρηθεί πως η τροχαία θα μπορουσε να ελέγξει ολες αυτές τις χιλιαδες οχηματων. Η ευθύνη είναι κυρίως στον οδηγό.
-
Ενα ηλεκτρικό να είχε όντως ακινητοποιηθεί, θα έπαιζε σε loop στα σοσιαλ όλα το 24ωρο.
-
Η βλακεία με ξεπερνάει πολλές φορές και δεν ξέρω πως να την αντικρούσω.
Όταν λέει πολιτικός ότι τα ηλεκτρικά είναι για την πόλη μόνο ή όταν για να μην φανεί ανεπαρκές το κράτος και οι έλεγχοι του οι πολίτες στρέφονται μεταξύ τους λέγοντας ότι αυτοί με τα ηλεκτροκίνητα είναι πλούσιοι και αυτοί φταίνε που προκάλεσαν το πρόβλημα τι να απαντήσεις
Βέβαια και όσοι πολίτες δεν παίρνουν μαζί τους αλυσίδες πηγαίνοντας στην Αράχωβα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ αν έχουν ηλεκτρικό η συμβατικό αυτοκίνητο είναι επίσης ηλίθιοι
Μπα βαρέθηκα , δεν θέλω να το αναλύσω άλλο
-
Aν ριξουν αλατι η χωμα στους χιονισμενους δρομους δεν χρειαζοντε αλυσιδες. Λογικα μηχανηματα εχουν στην Αραχωβα.
ΥΓ υποχρεωτικα χιονολαστιχα βεβαια η ολων εποχων Μ+Σ
ΥΓ2 θα ηθελα να ξερω ποιος βλακας θα παει Αραχωβα τον χειμωνα με καλοκαιρινα λαστιχα; -
Μέχρι και η γυναικα που φώναζε γιατί δεν είχαμε πάει με τη Χ1 παραδέχτηκε ότι ακόμα εκεί κάπου θα είμασταν σε κανα χαντάκιδεν διαφωνω. Τριημερα προσπαθω να τα αποφευγω ή οταν δεν εχω αλληεπιλογη, παω σε σχετικα μεγαλες πολες (ιωαννινα, θεσσαλονικη) ωστε να μην πηζει η κατασταση (εστιατορια, ξενοδοχεια, δρομοι).
Απλα αν ακολουθησει καποιος αυτο που λες, τελικα καταληγει να μην πηγαινει πουθενα. Εγω στο εχω ξαναπει, η καλυτερη φαση ειναι μονοημερη! Μικρο κοστος, ευελιξια στην επιλογη προορισμου αλλα και ημερομηνιας, αποφυγη συνωστισμου/κινησης στο δρομο. Το ηλεκτρικο μαλιστα βοηθαει παρα δυσκολευει την κατασταση διοτι δεν θα πηγαινα πιο μακρια απο ακτινα 300χλμ απο την αθηνα. Σε αυτην την αποσταση πας οπου θες με ηλεκτρικο και με ελαχιστο κοστος μετακινησης. Φουλαρεις απο το σπιτι και αν χρειαστει, προσθετεις λιγο ρευμα απο καποιον dc. -
@wantone said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Aν ριξουν αλατι η χωμα στους χιονισμενους δρομους δεν χρειαζοντε αλυσιδες. Λογικα μηχανηματα εχουν στην Αραχωβα.
ΥΓ2 θα ηθελα να ξερω ποιος βλακας θα παει Αραχωβα τον χειμωνα με καλοκαιρινα λαστιχα;δεν διαφωνω επι της αρχης, αλλα η πραγματικοτητα ειναι οτι χειμερινα λαστιχα για την νοτια ελλαδα ειναι συνηθως χασιμο χρονου και χρηματων. Για τους βορειους, ναι, ειναι πολυ χρησιμα.
Επισης, εχω την εντυπωση οτι το προβλημα δημιουργηθηκε επειδη ξεκινησε ξαφνικα η χιονοπτωση (απο οτι διαβασα, δεν ξερω αν ειναι αληθεια). Παντως, με τον χαμο που θα γινοταν στην αραχωβα αυτες τις ημερες, ακομα και ενα σκασμενο λαστιχο θα δημιουργουσε ουρα χιλιομετρων. -
Δεν μπορεί σε γιορτές και τριήμερα να μετακομίζει σύσσωμη η Αθήνα εκτός για να απολαύσει δήθεν αυθεντικότητα και τελικά να καταντούν τα μέρη σαν τα μούτρα τους.
Σαν τις ορδές βαρβάρων.
Πραγματική απόδραση εφόσον είναι αυτή η λέξη της μόδας ειναι να αποδράσεις καθημερινη και να πας σε τέτοια μέρη.Αυτό ακριβώς συμβαίνει, ΚΑΘΕ φορά που υπάρχει εορταστική αφορμή και οι επαρχιακές πόλεις και χωριά γίνονται αφόρητες.
Ναι χρειάζεται ο τουρισμός, είναι πλέον αυτό που κρατάει ζωντανά τα μέρη αφού ακυρώθηκε η υπόλοιπη οικονομία, αλλά δυστυχώς, το επικίνδυνο μίγμα εξαχρειωσης στο οποίο σας έχει "εκπαιδεύσει" η καθημερινότητα της μεγαλούπολης, με την ξενοιασιά και περιπετειώδη διάθεση των διακοπών, τα κάνει σκ@τα για όλους.
Ακραία επιθετική οδήγηση με τσαμπουκά, όσο πιο άδικο έχει τόσο πιο εριστικά συμπεριφέρεται (πχ κινείται σε στενό που η λωρίδα του είναι κατειλλημενη από παρκαρισμένα αλλά επιμένει να υποχωρήσουν αυτοί στο ελεύθερο ρεύμα, ή δεν κόβει πουθενά ποτέ και για κανέναν να παραχωρησει προτεραιότητα σε γωνία χωρίς ορατότητα ή φανάρι που αναβοσβήνει πορτοκαλί, χτυπάει καθρέφτες και προφυλακτηρες με μηδενική ενοχή, κλείνει την "εξοδο" αυτοσχέδιου χωρου παρκαρισματος ή αδιαφορεί για το αν δεν ανοίγει η πόρτα του διπλανού του, πηγαίνει με 20χαω στο πράσινο φανάρι επειδή ψάχνει το gps κλπ) με αποτέλεσμα να βρίζουμε οι ντόπιοι και μόνο που βλέπουμε αθηναϊκές ή σαλονικιωτικες πινακίδες.
Επίσης, άνθρωποι που φρικαρουν αν κάτσει επάνω τους ένα έντομο, θέλουν να μετακινηθούν μέσα σε δασικό δρόμο με λάσπες και χιόνια να φτάσουν στη βεράντα του σαλέ αν γίνεται, λες κι εκεί θα είναι στρωμένα με γρανιτενιο πλακάκι, κι επειδή ζουν τη ζωή τους σε περιβάλλον γραφείου κι έχουν δύο αριστερά χέρια, όχι μόνο δεν έχουν μαζί τους καλώδια για τη μπαταρία όταν πας να τους βοηθήσεις ή αλυσίδες, ούτε τον αριθμό της οδικής τους βοήθειας δεν ξέρουν μέσα σε στοίβα χαρτιά...Όχι ότι οι ντόπιοι πχ πηλιορείτες είναι καλοί καγαθοί, επίσης κάφροι ώρες ώρες, αλλά υπάρχει προσαρμοστικότητα αλλιώς δεν τη βγάζουν τις καθημερινές, στην επαρχία υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη συνεννόησης πάρα αντιπαράθεσης, κι άλλο πνεύμα.
-
@dettol said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
ΥΓ2 θα ηθελα να ξερω ποιος βλακας θα παει Αραχωβα τον χειμωνα με καλοκαιρινα λαστιχα;δεν διαφωνω επι της αρχης, αλλα η πραγματικοτητα ειναι οτι χειμερινα λαστιχα για την νοτια ελλαδα ειναι συνηθως χασιμο χρονου και χρηματων. Για τους βορειους, ναι, ειναι πολυ χρησιμα.
Επισης, εχω την εντυπωση οτι το προβλημα δημιουργηθηκε επειδη ξεκινησε ξαφνικα η χιονοπτωση (απο οτι διαβασα, δεν ξερω αν ειναι αληθεια). Παντως, με τον χαμο που θα γινοταν στην αραχωβα αυτες τις ημερες, ακομα και ενα σκασμενο λαστιχο θα δημιουργουσε ουρα χιλιομετρων.Αυτη η συζητηση στο τελος δεν οδηγει πουθενα. Προφανως αν μενεις Αθηνα και πας 3 μερες στην Αραχωβα καθε Χριστουγεννα δεν σε συμφερει να βαλεις χειμερινα για 3 μερες τον χρονο. Οποτε αν εισαι λογικος θα κανεις αυτο που κανει ο Στεφανος, δηλ δεν πας πουθενα. Αν θελεις να πας ομως λεωφορειο η νοικιαζεις ενα αμαξι με χειμερινα για 3 μερες.
Παντως ο περισσοτερος κοσμος που κανει χειμερινες εξορμησεις εχει ενα 2ο αμαξι με καταλληλα λαστιχα νομιζω και στην Αθηνα, η χρησιμοποιει καποιο επαγγελματικο οσοι εχουν προσβαση σε αυτα. Ελαχιστοι ειναι αυτοι που θα πανε με ενα καθημερινο αυτοκινητο και προφανως αυτοι ειναι που δεν ξερουν. -
Επισης, εχω την εντυπωση οτι το προβλημα δημιουργηθηκε επειδη ξεκινησε ξαφνικα η χιονοπτωση (απο οτι διαβασα, δεν ξερω αν ειναι αληθεια). Παντως, με τον χαμο που θα γινοταν στην αραχωβα αυτες τις ημερες, ακομα και ενα σκασμενο λαστιχο θα δημιουργουσε ουρα χιλιομετρων.Αυτη η συζητηση στο τελος δεν οδηγει πουθενα. Προφανως αν μενεις Αθηνα και πας 3 μερες στην Αραχωβα καθε Χριστουγεννα δεν σε συμφερει να βαλεις χειμερινα για 3 μερες τον χρονο. Οποτε αν εισαι λογικος θα κανεις αυτο που κανει ο Στεφανος, δηλ δεν πας πουθενα. Αν θελεις να πας ομως λεωφορειο η νοικιαζεις ενα αμαξι με χειμερινα για 3 μερες.
Παντως ο περισσοτερος κοσμος που κανει χειμερινες εξορμησεις εχει ενα 2ο αμαξι με καταλληλα λαστιχα νομιζω και στην Αθηνα, η χρησιμοποιει καποιο επαγγελματικο οσοι εχουν προσβαση σε αυτα. Ελαχιστοι ειναι αυτοι που θα πανε με ενα καθημερινο αυτοκινητο και προφανως αυτοι ειναι που δεν ξερουν.δεν καταλαβες. Δεν ειπα να πηγαινεις ξεγνοιαστος με τα θερινα σου λαστιχα, απλα ειπα οτι δεν εχουν νοημα τα χειμερινα. Χιονοκουβερτες/αλυσιδες και ολα καλα (αρκει να ξερεις να τις βαζεις κιολας!). Εγω που δεν εχω διαθεση να ασχοληθω με τετοια πραγματα (εχω χιονοκουβερτες παντως), απλα φροντιζω να αποφυγω προορισμους με "προβληματικους" δρομους το χειμωνα. Το εκανα και με τα θερμικα μου αυτοκινητα, το ιδιο κανω και τωρα.
-
"Ο,τι μπορούν κάνουν για τα κλικ. Στους αταίριαστους σήμερα στον ΣΚΑΙ βγήκαν και είπαν (με γέλιο) ότι δεν έμπαιναν τα ηλεκτρικά σε νεκρά και ότι ήθελαν «κωδικούς» για να μπουν…"
οτι να 'ναι. Τι αλλη χαζομαρα θα ακουσουμε;
(απο σχολιο στο φβ σχετικα με το θεμα μας) -
Ενα ηλεκτρικό να είχε όντως ακινητοποιηθεί, θα έπαιζε σε loop στα σοσιαλ όλα το 24ωρο.
Δηλαδή τι εννοείς εσύ τώρα? Πως αυτό δε συνέβη? Πριν λίγο βγήκε ο δήμαρχος Αράχωβας και έδωσε πλήρη περιγραφή των γεγονότων.
-
@ektoras said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Καλημέρα χρόνια πολλά σε όλους.
Σε τηλεοπτικό σταθμό, (ονόματα δεν λέμε γιατί έχουμε οικογένεια, να μην βρεθεί κάποιος δικός μας σε κανένα χαντάκι), υπουργός της κυβέρνησης είπε, ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι μόνο για την πόλη, όχι για τα βουνά και φυσικά συμφώνησε ο λαλίστατος παρουσιαστής.
Αναφερόταν στο μποτιλιάρισμα στην Αράχωβα, τι τρέλα ζούμε σ' αυτή την χώρα.......
Για να τα λες αυτά, κρυφοκομμουνιστής θα είσαι, συμμορίτης της μιζέριας και της Ιδεολογικής Ηγεμονίας της Αριστεράς, που με τόσο θράσος και κρυμμένος πίσω απ την ανωνυμία, αμφισβητείς τον κύριο Υπουργό.
Αν έχεις στοιχεία, να τα πας στον εισαγγελέα... -
@spi_duster said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Για όλα υπάρχει εξηγηση. Η Νορβηγία είναι μια χώρα που οι αντιξοες συνθήκες είναι ο κανονας. Οι υποδομες και η Παιδεία των οδηγών διαφέρουν από την Ελλάδα. Επίσης είναι πολύ ανόητο να θεωρηθεί πως η τροχαία θα μπορουσε να ελέγξει ολες αυτές τις χιλιαδες οχηματων. Η ευθύνη είναι κυρίως στον οδηγό.
Η δουλειά της τροχαίας είναι να προστατεύει τους ηλίθιους συμπολίτες μας και κυρίους τους λοιπούς από τους ηλίθιους συμπολίτες μας. Σιγά το επιχειρησιακό σχέδιο που χρειάζεται να ελέγξεις αλυσίδες σε μόνο ρεύμα ανόδου, μην τρελαθούμε κιόλας.
Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης