-
@red_monster said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@fanis75 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@criuser said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Οι περισσότεροι αγόραζαν το οικόπεδο και σιγά σιγά έρριχναν τους ορόφους. Πρώτα το ισόγειο που έμεναν, μετά από κάποια χρόνια τον πρώτο όροφο και μετά το δεύτερο.
Μάλιστα όταν έρριχναν τον πρώτο ανέβαινε η οικογένεια στον πρώτο και νοίκιαζαν το ισόγειο και μάζευαν και λεφτά...
Αλλά διακοπές, αυτοκίνητα και άλλες διασκεδάσεις δεν υπήρχαν.
Ξεκίναγαν να δουλεύουν νωρίς από 15 χρονών κάποιοι από τα 12 αφού μόνο το δημοτικό ήταν υποχρεωτικό και 30 χρονών είχαν μαζέψει λεφτά .
Ακριβώς!! Ο Παππούς μου μαρμαράς, μετανάστης από Μ. Ασία. Άρχισε να εργάζεται στα 6 του χρόνια, αγράμματος φυσικά. το 1950 είχε το μεγαλύτερο μαρμαράδικο στην Χαλκίδα (με 1 ψυχοπαίδι και άλλους 2-3 προσωπικό) και πέριξ. Έκανε χρυσές δουλειές και μπόρεσε να χτίσει σπίτι δικό του και στην μεγάλη κόρη για προίκα και να πάρει και άλλα 2 οικόπεδα για τις πιο μικρές κόρες. Αλλά δούλευε 15-16 ώρες την ημέρα, και ΣΚ και φυσικά διακοπές δεν είχε πάει ποτέ του, δεν ήξερε τι σημαίνει η λέξη.
Δόξα και τιμή σε όλους τους μάστορες και λοιπούς συμπαραμαρτούντες, που για άλλη μια μέρα δούλεψαν με τα χέρια και το μυαλό τους στο λιοπύρι, σε εξαντλητικές συνθήκες! Και μετά απορούν μερικοί που όσοι δουλεύουν σε τέτοιες συνθήκες βγάζουν 3, 4 ή 5 χιλιάδες, ενώ όσοι είναι σαν τα ποντίκια μέσα στο A/C με το ζόρι βγάζουν τον μήνα
FTG κορυφή !
Θα πρεπει να σε κοιταζε περιεργα ο αλβανος που του εβγαζες φωτο τα ποδια .
Οτι μου αρεσει απ την γκαμα τους δεν τα βρισκω ελλαδα -
@lap said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Εγώ ταξιδευτή έχω πει, μακάρι να είναι όλοι τίμιοι να πέσει το ΦΠΑ στο 14-15% και 3% στα τρόφιμα και ο φόρος εισοδήματος να γίνει προοδευτικός με συντελεστές που να ξεκινούν από 5%
Από την άλλη εάν συμβεί αυτό με τα λαμόγια δεξιά και αριστερά, τότε το κράτος θα μείνει χωρίς υγεία, παιδεία, συντάξεις και άμυνα.Δεν είμαι υπέρ της μεγάλης φορολογική επιβάρυνση και δη στον λαό, αλλά δεν μπορώ να με κοροϊδεύουν στη μούρη μου.
Μη συνεχίζετε. Πρεπε να σεβαστούμε και την διαχειρηση
Ρε φιλε που πιστευεις οτι εισαι πιο εξυπνος
Το λες και το ξαναλες
Υπαρχει στην Ελλαδα εστω και 1 πιθανοτητα να πεσει ο ΦΠΑ και να μετακυληθει στον καταναλωτη ;
Οταν επεσε στα σουβλακια καταλαβες τιποτα ;
Οταν επεσε στα λιπασματα χαμπαρι δεν το πηραμε .
Τονα πεσει ο ΦΠΑ ειναι το μεγαλυτερο δωρο στα λαμογια . -
Κάποιος από την αγορά θα το εκμεταλλευτεί για να αυξήσει μερίδιο και θα πέσει.
Το ίδιο συμβαίνει και στην βενζίνη, πέφτει η τιμή του βαρελιού και αργά μεν αλλά σταθερά πέφτει και η τιμή του λίτρου.
Κάποιος κάνει την αρχή για να κερδίσει μερίδιο και σταδιακά ακολουθούν και οι άλλοι.
Φυσικός νόμος της αγοράς
Και δεν παριστάνω τον έξυπνο, εσείς απλά δεν κατανοείτε
-
@otso said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@red_monster said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@fanis75 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@criuser said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Οι περισσότεροι αγόραζαν το οικόπεδο και σιγά σιγά έρριχναν τους ορόφους. Πρώτα το ισόγειο που έμεναν, μετά από κάποια χρόνια τον πρώτο όροφο και μετά το δεύτερο.
Μάλιστα όταν έρριχναν τον πρώτο ανέβαινε η οικογένεια στον πρώτο και νοίκιαζαν το ισόγειο και μάζευαν και λεφτά...
Αλλά διακοπές, αυτοκίνητα και άλλες διασκεδάσεις δεν υπήρχαν.
Ξεκίναγαν να δουλεύουν νωρίς από 15 χρονών κάποιοι από τα 12 αφού μόνο το δημοτικό ήταν υποχρεωτικό και 30 χρονών είχαν μαζέψει λεφτά .
Ακριβώς!! Ο Παππούς μου μαρμαράς, μετανάστης από Μ. Ασία. Άρχισε να εργάζεται στα 6 του χρόνια, αγράμματος φυσικά. το 1950 είχε το μεγαλύτερο μαρμαράδικο στην Χαλκίδα (με 1 ψυχοπαίδι και άλλους 2-3 προσωπικό) και πέριξ. Έκανε χρυσές δουλειές και μπόρεσε να χτίσει σπίτι δικό του και στην μεγάλη κόρη για προίκα και να πάρει και άλλα 2 οικόπεδα για τις πιο μικρές κόρες. Αλλά δούλευε 15-16 ώρες την ημέρα, και ΣΚ και φυσικά διακοπές δεν είχε πάει ποτέ του, δεν ήξερε τι σημαίνει η λέξη.
Δόξα και τιμή σε όλους τους μάστορες και λοιπούς συμπαραμαρτούντες, που για άλλη μια μέρα δούλεψαν με τα χέρια και το μυαλό τους στο λιοπύρι, σε εξαντλητικές συνθήκες! Και μετά απορούν μερικοί που όσοι δουλεύουν σε τέτοιες συνθήκες βγάζουν 3, 4 ή 5 χιλιάδες, ενώ όσοι είναι σαν τα ποντίκια μέσα στο A/C με το ζόρι βγάζουν τον μήνα
FTG κορυφή !
Θα πρεπει να σε κοιταζε περιεργα ο αλβανος που του εβγαζες φωτο τα ποδια .
Οτι μου αρεσει απ την γκαμα τους δεν τα βρισκω ελλαδαΔεν είναι Αλβανός, Ουκρανός λιποτάκτης !
Αν εξαιρέσεις τα κορδόνια που κόβονται στο 2 μηνο κρατάει πλέον του έτους η αδιάβροχοποίηση τους
-
Παιδιά μήπως να σεβαστούμε του συντονιστές;
Εντάξει βοηθούν οι άνθρωποι αλλά το ΞΈΣΚΙΣΑΜΕ το νήμα
-
-
Σταμάτα τις βλακείες. Έτσι λειτουργούν όλες οι αγορές του πλανήτη.
Εκτός αυτού τα κράτη έχουν όργανα ελέγχου εάν παρατηρηθεί και καταγγελθουν πρακτικές ολιγοπωλιων
Σταμάτησε να είστε τόσο συνωμοσιολογοι και μην αναπαράγεται ότι χαζομάρα ακούτε στα καφενεία.
Τέλος ΣΤΑΜΑΤΑ να χαλάς το νήμα.
-
Εκτός αυτού τα κράτη έχουν όργανα ελέγχου εάν παρατηρηθεί και καταγγελθουν πρακτικές ολιγοπωλιων
Σταμάτησε να είστε τόσο συνωμοσιολογοι και μην αναπαράγεται ότι χαζομάρα ακούτε στα καφενεία.
Σωστα που βρεθηκαν ολιγοπωλια στην ελλαδα ;
Ασε τα ογανα του κρατους
Απ ολο τον κοσμο ερχονται να θαυμασουν το κρατος της ελλαδας και τον τροπο ελεγχου . Το σημερινο θαυμα θα διδασκεται σε ολα τα πανεπιστημια του πλανητη . -
αρχη χαρηκανε χοντρα λεφτα τωρα απασχολειται αυτος η γυναικα του και 2 υπαλληλοι , απ οτι μου ελεγε καταντησε μπουμερανγκ , για αρχη σταματησε ολη αυτη την τρελλα με συνταξιοδοτησεις
Ακριβώς αυτό, με 60-70 χιλιάδες μισθοδοσία για να βγει η δουλειά όπως πρέπει πλέον δεν έχει νόημα, μετα από όλους τους φόρους και προσωπικές εισφορές άντε να μένουν καθαρά 18 χιλιάρικα με 70 ώρες δουλειάς την εβδομάδα όταν ο υπάλληλος σου παίρνει 16 χιλιάρικα για 40 ώρες και την εβδομάδα με 25 μέρες άδεια.
Κατάντησαν τα λογιστικά γραφεία ΚΕΠ και οι γελοίοι μιλάνε για ηλεκτρονική διακυβέρνηση.Αυτό με τους αγρότες που λες δεν το έχω ζήσει αλλά από ότι έχω καταλάβει η δουλειά και οι απαιτήσεις για την παρακολούθηση τους είναι πολύ μεγαλύτερες από μια μικρή επιχείρηση οπότε το 500αρικο δεν μου ακούγεται πολύ.
Διάβαζα τις προάλλες για τα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ δελτία αποστολής πρώτα θα στέλνουν ένα προς ζύγιση , θα βγάζουν ένα κατ εκτίμηση τιμολόγιο και μετά ένα τελικό είτε επιπλέον χρεωστικό ή πιστωτικό με την τελική ποσότητα/αξία.
Μιλάμε οι άνθρωποι θέλουν να βάλουν τους μικρούς να πάρουν τις καραμπίνες, δεν εξηγείται διαφορετικά.
Για τις συντάξεις που λέει ο φίλος σου συμφωνώ απόλυτα, εγώ εδώ και 4-5 χρόνια τους στέλνω μόνο σε πιστοποιημένους επαγγελματίες για έκδοση συντάξεων αλλά...πλέον σκέφτομαι ότι θα ήταν πολύ πιο κερδοφόρο να ασχολούμαι ΜΟΝΟ με συντάξεις.
Οι 62 με 67 που βγαίνουν τα τελευταία χρόνια και θα βγουν από εδώ και πέρα στην σύνταξη είναι ουσιαστικά η τελευταία μεγάλη μάχιμη γενιά της Ελλάδας που δούλεψε και μάζεψε ένσημα τις δεκαετίες 80-90-00s οπότε η πελατεία τα επόμενα χρόνια θα είναι πάρα πολύ υψηλή.
Και επειδή δεν χρειάζεται να χρεώνουμε...1000ρικα ή την πρώτη σύνταξη όπως οι μεγαλοεργατολογοι οι περισσότεροι θα έρθουν σε εμάς.
Από 200- 500 max η αίτηση συνταξιοδότησης, 50-100 οι μελέτες για το πώς πότε κλπ , το 60-70% μαύρα σίγουρα , μόνος του ή και με την γυναίκα του θα καταλήγει σε πολύ μεγαλύτερο κέρδος από αυτό του λογιστικού γραφείου.
Ειδικά στα μέρη με αγρότες που επί Αντρέα ασφαλιστηκαν οι πάντες και όλες οι γυναίκες και πλήρωναν μέχρι το 2016 ψίχουλα σε εισφορές, όλοι αυτοί τώρα βγαίνουν στην σύνταξη, ουρά θα κάνουν σε ένα τέτοιο γραφείο αντί να τρέχουν στα μεγάλα ονόματα εργατολογους που ζητάνε ένα νεφρό για να σε δουν.
Και λόγω γηρασμενου πληθυσμού οι θάνατοι των ηλικιωμένων συνταξιούχων συνέχεια θα αυξάνονται τα επόμενα χρόνια και ευτυχώς υπάρχουν πίσω οι χήρες που κάτω από 200 δεν θα πέφτει για μια σύνταξη χηρείας.
PS: ρε συ @red_monster ΔΕΗτζης είσαι ; μόνο στην ΔΕΗ είχαν πορτοκάλι οχήματα.
Έχω τεράστια εκτίμηση στους τεχνικούς της ΔΕΗ. -
@vagkirk said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Από 200- 500 max η αίτηση συνταξιοδότησης, 50-100 οι μελέτες για το πώς πότε κλπ , το 60-70% μαύρα σίγουρα , μόνος του ή και με την γυναίκα του θα καταλήγει σε πολύ μεγαλύτερο κέρδος από αυτό του λογιστικού γραφείου.
Μπα λογω πειναλεων νεαρων δικηγορων που εχει γεμισει ο τοπος
και το παιζουν εργατολογοι συν διαφοροι πιτσιρικαδες λογιστες .
150 η αιτηση και 30 οι μελετες .
Δηλαδη τιμες αιγαλεω σιτι .
Εχεις μεινει στις εποχες πασοκ του λαπ , μπλε αυτοκινητα εχει ο δεδδηε .
Το ρησπεκτ στους εξαμηνους συμβασιουχους + εργαζομενους στους εργολαβους , αυτοι βγαινουν εξω και τρωνε το μαμιση
Οι μονιμοι απο τις παλιες εποχες ιδροκωπανε στα γραφεια .
Ο RED MONSTER οντως μας πουλαει φουμαρα και τρολαρει τον λαπ . καλουπιτζης ειναι και λυνεται στα γελια οταν τον λεει ο λαπ κληρονομο σιγα μην εχει και τεσλα . -
Σωστα που βρεθηκαν ολιγοπωλια στην ελλαδα ;
Ασε τα ογανα του κρατους
Απ ολο τον κοσμο ερχονται να θαυμασουν το κρατος της ελλαδας και τον τροπο ελεγχου . Το σημερινο θαυμα θα διδασκεται σε ολα τα πανεπιστημια του πλανητη .Πρώτο και καλύτεροι οι Γιαπωνέζοι, έρχονται να πάρουν τεχνογνωσία.
Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης