-
Εδωσες 29000€ και μας λες κινεισαι τσαμπα????Ελεος πια!!!!
(Ελεος)Γιατί ζορίζεσαι τόσο πολύ? αν πλήρωνες 250 το μήνα βενζίνη κ τώρα δεν πληρώνεις τιποτα, θα με καταλάβαινες... ειπαμε, δεν συμφέρει, δεν αγοράζουμε!!!Εχουμε διαφορετική αποψη κ τελειώνει εκεί το θέμα. Το να δίνω ενα κεφάλαιο μπροστά κ να το αποσβένω μακροπρόθεσμα προσωπικά δεν με ενοχλεί. Αν ενοχλεί εσένα, γούστο σου καπέλο σου.
-
γιατί τρέμω στην ιδέα να μην κινούμε τζάμπα
Σταματα να λες κινουμαι τσαμπε ολε, τοτε!!! ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ!!! Εχεις πληρωσει τα εξοδα κινησης πιο πριν!!!
Με τι νομιζεις οτι μιλάς τιποτα παιδακια που πες πες θα σε πιστεψουμε? Για αυτό μας βγαζεις εκτος εαυτού και ζοριζόμαστε, γιατί μας κοροϊδευεις και μολις ζοριστείς μας λες υπο συνθηκες - προϋποθέσεις, τα εχω πληρωσει σαν κεφαλαιο απο την αρχή κλπ
29000€ ειναι συνολικά ( βενζινες σερβις τελη, λαστιχα, στουκες και αγορά 2 αυτοκινητων) τα εξοδα κινησης που εχω κάνει τα 10 απο τα 14 χρονια που χρησιμοποιώ αυτοκινητο.
προπερσι τετοια εποχή εκανα 350χλμ τη μερα από τις 8 το πρωί μεχρι τις 6 το απογευμα που γυρναγα σπιτι μεσα στην αττική λογο δουλειας, με ηλεκτρικό αυτό δεν γινεται (δυνατοτητα για σταση για φορτιση δεν υπάρχει εντός ωραρίου εργασίας)!!! αυτονομία 300χλμ!!!.
-
Για να αποφορτίσω λίγο τη συζήτηση από την ένταση που υπάρχει, θα κάνω μια ερώτηση: Όταν έχεις ρυθμίσει στο ηλεκτρικό σου αυτοκίνητο το regenerating φρένο στο μέγιστο, όπου πρακτικά χρησιμοποιείς πολύ λίγο το πεντάλ του φρένου, τι γίνεται με τα φώτα των στοπ όταν αφήνεις το πόδι σου από το γκάζι; Ανάβουν τα φώτα των φρένων; Γιατί η επιβράδυνση είναι μεγάλη, αντίστοιχη μιας ελαφριάς προς μεσαίας πίεσης στο πεντάλ των φρένων. Φαντάζομαι ότι θα ανάβουν, γιατί αλλιώς είναι εν δυνάμει επικίνδυνο...
-
Για να αποφορτίσω λίγο τη συζήτηση από την ένταση που υπάρχει, θα κάνω μια ερώτηση: Όταν έχεις ρυθμίσει στο ηλεκτρικό σου αυτοκίνητο το regenerating φρένο στο μέγιστο, όπου πρακτικά χρησιμοποιείς πολύ λίγο το πεντάλ του φρένου, τι γίνεται με τα φώτα των στοπ όταν αφήνεις το πόδι σου από το γκάζι; Ανάβουν τα φώτα των φρένων; Γιατί η επιβράδυνση είναι μεγάλη, αντίστοιχη μιας ελαφριάς προς μεσαίας πίεσης στο πεντάλ των φρένων. Φαντάζομαι ότι θα ανάβουν, γιατί αλλιώς είναι εν δυνάμει επικίνδυνο...
Ναι Χάρη ανάβουν, τουλάχιστον στο i3 που έχω οδηγήσει αλλά από ότι θυμάμαι και σε όλα τα ηλεκτρικά. Γιατι είναι ακριβώς όπως το λές, όταν το έμαθα έκανα διαδρομή Βριλήσσια - Ν. Σμύρνη πατώντας μόνο 1 φορά φρένο.
-
Σταματα να λες κινουμαι τσαμπε ολε, τοτε!!! ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ!!! Εχεις πληρωσει τα εξοδα κινησης πιο πριν!!!
Γιατί ασχολείσε τόσο πολύ μαζί μου κ με το τι λέω? τοσο πολύ σε ενοχλούν? κινούμε τζάμπε γιατί δεν πληρώνω ρευμα κ αυτά που προπλήρρσα τα αποσβένω σε ταχύτατους χρόνους, πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με αυτά που πλήρωνα πριν με το αυτοκίνητο που είχα κ τις βενζίνες που κατανάλωνα. Τι δεν καταλαβαίνεις, δεν το δέχεσαι δικαίωμα σου, η συζήτηση αυτή εχει κλήσει μην ασχολήσε πλεόν μαζί μου οπως δεν ασχολούμε εγώ. ευχαριστω!!!
-
Θα αποκτησω φίλε μου όταν:
οι μπαταρίες δεν θα ζυγιζουν 400 κιλά
οταν η αυτονομια θα πάει στα 600 χλμ κινουμενος με 130 χλμ
οταν θα υπάρχει σοβαρό δίκτυο φορτισης σε όλη την ελλαδα
οταν το ρευμα που θα φορτιζω θα είναι πραγματικα 'καθαρο'
οταν ο ταχυφορτιστής δεν κοστίζει όσο κοστιζει τωρα ή θα φορτίζεις με ταχυτητες ταχυφορτιστη και απο συμβατικη πριζα
οταν θα έχω υποδομη φορτισης στο σπιτι ασφαλισμένη από τους κλέφτες
οταν δεν θα κοστιζει το ηλεκτρικο τα διπλάσια απο ενα συμβατικό
Πρέπει να είσαι πολύ νέος.
bekiaris ενώ εγώ έχω κάνει την παραδοχή πως τα ηλεκτρικά είναι (και ωριμάζοντας θα γίνουν ακόμη) καλύτερα αυτοκίνητα, αλλά το πρόβλημα είναι πως δεν μπορεί ο ΚΑΘΕ κοινός θνητός να εξοικονομήσει χρήματα στη παρούσα 5ετια-10ετια, εσύ απαντάς με τσαμπουκά λες και στο νήμα συζητάμε ΜΟΝΟ τη προσωπική σου περίπτωση που αγόρασες με leasing, βρήκες τζάμπα δημόσιο φορτιστή που δεν τον χρειάζονται άλλοι και τον βρήκες πάντα ελεύθερο, μένεις στο σπίτι που μένεις, έχεις τις συγκεκριμένες οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις που αφορούν μόνο το πρόσωπό σου κλπ.
+1
Στα 30 βρήκα μία ψιλή γεματούλα κάπως μορφωμένη με ένα μισθουλάκο κ είμαι κ πολύ ευχαριστημένος... η ζωή ειναι απλά ενας συμβιβασμός!!!
Να εύχεσαι να μην δει ποτέ το ποστ, γιατί σε βλέπω να μένεις μέσα στο leaf.
Πάντως δεν μπορώ να δεχθώ οτι η ηλεκτροκίνηση ειναι για τους πλούσιους ....
Είναι τουλάχιστον για τους ευκατάστατους.
-
Πράγματι xenos είμαι πολύ νέος και δείχνω ακόμα περισσότερο!!!
Δεν μπορώ άλλο ηλεκτρικό διαφωτισμό!!!
Και εσύ τζαμπας είσαι ; Έχεις διαρκώς μια μπαλαντεζα που σε κυνηγά να την κουμπωσεις;
-
Να εύχεσαι να μην δει ποτέ το ποστ, γιατί σε βλέπω να μένεις μέσα στο leaf.
χαχα, ωραίος, έκλαψα...μπα ειναι δικό μου το σπίτι...θα υπάρξουν αλλου είδους κυρώσεις όμως, ειναι δεδομένο!!!
Και εσύ τζαμπας είσαι ; Έχεις διαρκώς μια μπαλαντεζα που σε κυνηγά να την κουμπωσεις;
Η NRG δίνει 300 επιπλέον της επιδότησης των 500 ευρώ, αρα στο σύνολο 800 για να πάρεις abb wallbox κοστους 1100 ευρώ. Δηλαδή το ποσο των 300 ευρώ που μένει μπορείς να το βάλεις κ σε δοσεις στον λογαριασμό... οποτε δεν χρειαζεται μπαλατέζα, ειναι style να παρκάρεις κ φισώνεις το Type 2 κτλ... Ψαρώνουν οι γείτονες!!!
-
Bekiari τον συμβιβασμο να παραγει καυσαερια και να γεμιζει το ντεποζιτο με καυσιμο, τον σκέφτηκες;
-
Bekiari τον συμβιβασμο να παραγει καυσαερια και να γεμιζει το ντεποζιτο με καυσιμο, τον σκέφτηκες;
Ομολογουμένως οχι, είσαι πολύ μπροστά παντως.
-
Παιδιά έχει μονοφασικο η πολυκατοικία, αλλιώς θα είχα πάρει τώρα! Χαχα!
Και πάω στοίχημα όλο κ κάποιος έξυπνος θα τραβήξει από το κοινόχρηστο! Και μετά όλα τσάμπα!
-
Κερια να αγορασεις, να τα εχεις καλου κακου.
-
Κερια να αγορασεις, να τα εχεις καλου κακου.
Εγραψες...
Παιδιά έχει μονοφασικο η πολυκατοικία, αλλιώς θα είχα πάρει τώρα! Χαχα!
Μπορείς να κάνεις αίτηση στην ΔΕΗ για να σου το γυρίσουν σε τριφασικό...νομιζω 650 πάει το κόστος, με την προυπόθεση οτι το σηκώνει το τριφασικό ρολόι το καλώδιο που έρχεται από την κολώνα. Αν δεν το σηκώνει, πας από 1800 κ πάνω... Ευτυχώς σε εμένα το κοινόχρηστο ειναι τριφασικό, αλλά ειμαι καλό παιδι, δεν κάνω τέτοια.
-
bekiari δεν είναι έτσι απλά. Θέλει άλλο ρολόι ($) και επίσης παροχή από το ρολόι προς το διαμέρισμα (νέα, περισσότερα καλώδια).
-
γράφω απλά για να παρακολουθώ ... καθώς δεν βλέπω άλλον τρόπο ...
-
bekiari δεν είναι έτσι απλά. Θέλει άλλο ρολόι ($) και επίσης παροχή από το ρολόι προς το διαμέρισμα (νέα, περισσότερα καλώδια).
Κ άλλο πίνακα επίσης...ειναι όντως αρκετά τα χρήματα δεν διαφωνω
-
Αυτό αφορά όλα τα plug-in hybrid μοντέλα της BMW και της θυγατρικής της, της MINI, που κατασκευάστηκαν μεταξύ της 20ής Ιανουαρίου και 18ης Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους
Ανάκληση λόγω κινδύνου φωτιας λόγω κατασκευαστικού λάθους στα κελιά των μπαταριών τους!
https://www.drive.gr/news/kosmos/anaklisi-se-epanafortizomenes-ybridikes-bmw-gia-kindyno-pyrkagias
-
70 Model 3! Και στα δικά μας οι λεύτερες!
https://www.newsauto.gr/electric/rekor-simionoun-i-polisis-ilektrikon-aftokiniton/
-
-
Λαπ, θα πάρουμε ένα τέτοιο μισό-μισό;
Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης