-
Όντως, γιατί δεν συνεχίζουμε στη συζήτηση των Οικοδομών το τι σπίτια θα αγοράζουν οι Πακιστανοί Επενδυταί;
Το θέμα που αφορά εδώ είναι, θα αγοράζουν μονοκατοικιες με κλειστά γκαράζ για να φορτίζει το ηλεΧτρικό, ή σε διαμερίσματα θα τα ρίξουν κι αυτοί, και θα πάρουν κορολες;
-
Όσο η αυτονομία των ηλεκτρικών δεν ξεπερνάει τα 1200χλμ. Και όσο η βενζίνη είναι κάτω από 5 ευρώ το λίτρο, τα υβριδικά θα είναι μια πολύ καλή λύση.
-
Τα 7 πιο γρήγορα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στα 0-100!
https://carselectric.gr/ta-7-pio-grigora-ilektrika-aftokinita-sta-0-100/
-
Πλαστική δεξαμενή βενζίνης κρεμαμενη κάτω το σασί και από πάνω συστοιχία μπαταριών !
Ονειρικό σκηνικό για τα ΛΟΑΤΚΙ αυτοκίνητα των συμπολιτών μας ! -
ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!!
Αυτό με απασχολεί και μολις τώρα έψαχνα μελέτες για πιθανές θερμικές διαρροές μπαταριών δίπλα στο ντεπόζιτο!
Οχι μόνο τις μπαταρίες που βρίσκονται μέσα στον θάλαμο επιβατών εγώ κοιτάζω πως βιδωμένες μπαταρίες εκτός αμαξώματος δίπλα σε πλαστικό ντεπόζιτο ίσως είναι θεματάκι!
Τι timing ήταν αυτό;;;;
Πίσω μου σε έχω κόκκινο τέρας!

-
Δεν έχω πεισθεί ακόμα… το λέω επισήμως!
Είναι κάτι νέο για εμένα!
Υπάρχουν συγκεκριμένα πρωτόκολλα ασφαλείας και μέθοδοι κατασκευής των μπαταριών αλλά…. Οκ μου αρέσει να το ψάχνω
Από όσο έχω ψάξει υπάρχει χρυσό δισκοπότηρο στη χημεία των μπαταριών που μπορεί να μας εξασφαλίσει ένα peace of mind ΑΛΛΑ ακόμα δεν έχουν βγει στην παραγωγή!
-
@lap said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Υπάρχουν συγκεκριμένα πρωτόκολλα ασφαλείας και μέθοδοι κατασκευής των μπαταριών αλλά…. Οκ μου αρέσει να το ψάχνω
εχει κανένας εμπειρία απο πυρανύχνευση και πυρασφάλεια για υπόγειο πάρκινγκ που φορτίζει όχημα?
@red_monster said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Πώς θα σκάσει η «φουσκα» όταν η ζήτηση ειναι πολλαπλάσια της προσφοράς ;
Το κόστος κατασκευής αυτό είναι, τι να κάνουμε τώρα ;
Οταν λες Πακιστανοί, δεν κατάλαβα το λες υποτιμητικά ; Γιατι πακιστανός με 1000 € δεν νομίζω να υπάρχει, τα διπλά και βάλε ! Τι τους περασες τεμπελχαναδες ξυστές του γραφείου ;Η Κομισιόν προειδοποιεί για «φούσκα»
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εκτιμά ότι η ελληνική αγορά ακινήτων βρίσκεται σε καθεστώς υπερτίμησης έως και 20% σε σχέση με τα θεμελιώδη οικονομικά δεδομένα, όπως τα εισοδήματα των νοικοκυριών, το κόστος δανεισμού και τη συνολική πορεία της οικονομίας.
Σύμφωνα με την έκθεση Housing in the European Union (ECOFIN 2025):
Οι τιμές πώλησης κατοικιών έχουν αυξηθεί κατά πάνω από 60% από το 2018. Τα ενοίκια έχουν εκτιναχθεί άνω του 45% στο ίδιο διάστημα.Η Κομισιόν κάνει λόγο για ανισορροπία μεταξύ εισοδημάτων και αξιών ακινήτων, η οποία, αν δεν διορθωθεί, θα μπορούσε να οδηγήσει σε περιορισμό της ζήτησης ή ακόμη και σε «διορθωτική φάση» μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.
-
Όποιος νιώθει σίγουρος μπορεί να σορτάρει την αγορά ακινήτου στην Ελλάδα, χορτάσαμε αμπελοφιλοσοφίες και προβλέψεις στημένες στο γόνατο !
-
Ρε παιδιά, 6 σελίδες οφ τόπικ
Οικοδομές, πακιστανοί, υδρογονάνθρακες
[Γεωργίου mode on] Ήμαρτον! [off] -
@bekiaris said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@lap said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
εχει κανένας εμπειρία απο πυρανύχνευση και πυρασφάλεια για υπόγειο πάρκινγκ που φορτίζει όχημα?
τί έχεις κάνει μέχρι στιγμής αν επιτρέπεται;
Όταν τα είχα φτιάξει έλεγε απλά για πυροσβεστήρα που μου ακουγόταν αστείο αλλά το έκανα.
Ήταν όλα στον αέρα.
Θα ήθελα κι εγώ να κάνω μια καλύτερη δουλειά, ειδικά αν πάρει κ 2ος.
Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης