-
Να ρωτήσω τους ιδιοκτήτες.
Android Auto και τέτοιες ψηφιακές ευκολίες, από ποια ημερομηνία και μετά και ποιες εκδόσεις έχουν;
Μπορώ κάπως να τα ξεχωρίζω;
Ισχύει κάτι διαφορετικό για την touring sports (βαγκον) ; -
Car play έχουν τα Corolla?
-
@piliourits said in Toyota Corolla 2019:
Android Auto και τέτοιες ψηφιακές ευκολίες, από ποια ημερομηνία και μετά και ποιες εκδόσεις έχουν;Όλα έχουν, αλλά ενσύρματα. Εαν θες ασύρματα, μετά το 2022 νομίζω, δεν θυμάμαι. Θές το νέο infotainment με την 9αρα οθόνη εαν θυμάμαι σωστά. Αλλιώς εαν δεν σου κάνει το ενσύρματο, αγοράζεις converter.
@limited_one said in Toyota Corolla 2019:
Ναι έχουν, αλλά όχι ασύρματο. Ασύρματο έχουν τα πιο νέα και από κάποια έκδοση εξοπλισμού και πάνω.
-
@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:
@piliourits said in Toyota Corolla 2019:
Android Auto και τέτοιες ψηφιακές ευκολίες, από ποια ημερομηνία και μετά και ποιες εκδόσεις έχουν;Όλα έχουν, αλλά ενσύρματα. Εαν θες ασύρματα, μετά το 2022 νομίζω, δεν θυμάμαι. Θές το νέο infotainment με την 9αρα οθόνη εαν θυμάμαι σωστά. Αλλιώς εαν δεν σου κάνει το ενσύρματο, αγοράζεις converter.
Ναι έχουν, αλλά όχι ασύρματο. Ασύρματο έχουν τα πιο νέα και από κάποια έκδοση εξοπλισμού και πάνω.
Δεν κατάφερα να συνδέσω το κινητό για να δω χάρτες πάντως..
-
Περίεργο! Τι έκδοση είναι? Γιατί δεν ξέρω μήπως η πολυ βασική για τα νοικιάρικα δε το έχει. Γιατί εμένα κατευθείαν συνδέεται και βλέπω χάρτες και το ασύρματο carlink που πήρα επίσης δουλεύει μια χαρά.
-
Ασύρματο Android Auto νομίζω δεν έχει καμία έκδοση .
Αν έχει Toyota Smart Connect έχει ενσωματωμένους live χάρτες . -
Περίεργο! Τι έκδοση είναι? Γιατί δεν ξέρω μήπως η πολυ βασική για τα νοικιάρικα δε το έχει. Γιατί εμένα κατευθείαν συνδέεται και βλέπω χάρτες και το ασύρματο carlink που πήρα επίσης δουλεύει μια χαρά.
Ένα sedan είναι
-
Ένα sedan είναι
Φοράει οθόνη δικιά του ή την έβαλε η αντιπροσωπεία? Αν ισχύει το 2ο για αυτό δεν έχεις car play.
-
Υποθετουμε οτι ειναι του 2019 μοντελο?
-
Υποθέτω ότι είναι του 19 γιατί έχει 60000 χλμ.
Δεν γνωρίζω αν είναι η δίκη του οθόνη όμως, δε θα σκάσω όμως, αφού φορτίζει το κινητό μια χαρά είμαστε! -
Υποθέτω ότι είναι του 19 γιατί έχει 60000 χλμ.
Δεν γνωρίζω αν είναι η δίκη του οθόνη όμως, δε θα σκάσω όμως, αφού φορτίζει το κινητό μια χαρά είμαστε!άλλαξε πρώτα καλώδιο. Αν φορτίζει δεν σημαίνει ότι είναι και για data. Αν δεν κάνει τπτ, δοκίμασε με άλλο κινητό. Μήπως έχεις Xiaomi η Huawei κινητό;
-
Η ΤΟΥΟΤΑ βλέπω είχε ανακοινώσει αυτό.
Τώρα επειδή είναι νοικιαρικο μπορεί να μην ενδιαφέρθηκε και κάνεις?Όταν λέμε carplay εννοούμε μηλοφωνο μόνο θεωρώ.
Όλα τα άλλα android auto. -
Έχω δει Κορολες και CHR του 2019 που δεν παίζει ούτε με καλώδιο το Android γι αυτό ρωτάω.
Σε κάποια δεν πήραν ποτέ, σε κάποια τους έλεγαν για μελλοντικό update.
Μήπως ξέρουμε πως ξεχωρίζουμε στα μεταχειρισμένα που βλέπουμε στο ίντερνετ, ποια έχουν τη δυνατότητα;
-
Γιατί θα πάρεις δώρο chr τώρα τα Χριστούγεννα;;;
Κάργα λεϊφτα
-
@lap said in Toyota Corolla 2019:
Γιατί θα πάρεις δώρο chr τώρα τα Χριστούγεννα;;;
Κάργα λεϊφτα
Τα κατέβασε το ποτάμι με τις πλημμύρες...
Ρε συ Λαπ, δεν πιστεύω να αποκτήσαμε και stalker που καταγράφει τι και πότε αγοράζουμε, που πάμε, πως το χρησιμοποιούμε κλπ...
Ζαχαρώνω καμιά touring sports αλλά δεν ξέρω αν μου φτάνουν οι χώροι. -
Όχι απλά μου έπεσε στα χέρια ένα αριστερομετρο
-
@lap said in Toyota Corolla 2019:
Όχι απλά μου έπεσε στα χέρια ένα αριστερομετρο
Αν σου δείχνει, ότι όποιος κοιτάζει να αγοράσει μεταχειρισμένη κορολα, είναι τόσο λεφτάς που δεν γίνεται να είναι αριστερός, να το πας για καλιμπράρισμα, είναι χαλασμένο και δείχνει για τον Μπέο.
-
Κάργα λεϊφτα λέει. Αριστερός μούφα.
Τι να σημαίνει άραγε;;;
-
Είχα μια τετραήμερη επαφή με ένα sedan Corolla hybrid κατά την διαμονή μου στην Αθήνα.
Ήταν επίσης η πρώτη μου επαφή με υβριδικό αυτοκίνητο.
Θα συμφωνήσω με τον @fanis75 ότι έχουν βελτιωθεί παρά πολύ τα Toyota και τολμώ να πω ότι θα το προτιμούσα έναντι μιας A-class που οδήγησα. Αν το συγκρίνω με το golf κερδίζει το golf.Στα θετικά του Corolla
•Ποιότητα κύλισης και ηχομόνωση
•Κατανάλωση
•Ποιότητα κατασκευήςΑρνητικά
•Πολύ βουητό κατά την επιτάχυνση
•Μη ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού καθ ύψος
•Ηταν ενοχλητικό όταν ο κινητήρας λειτουργεί για να φορτίσει η μπαταρία σε στάση
•Τα μπουτόν για τα παράθυρα ήταν σε σημείο που έπρεπε να σηκώσω το χέρι μου και να λυγισω τον καρπό μου για να τα χειριστώΣυνολικά ήταν ένα ενδιαφέρον αυτοκίνητο, δεν είναι για εμένα γιατί δεν μου αρέσει η japanνίλα.
-
Σε χατς και δεν ρυθμίζεται το κάθισμα του οδηγού καθ' ύψος ?
Toyota Corolla 2019