-
@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:
@ipapagi21 said in Toyota Corolla 2019:
Και εδώ είναι το ερώτημα: έχω κλείσει τη style MY22 με ~25- με παράδοση Γενάρη. Αξίζει η διαφορά για ακύρωση? Ποια η γνώμη σας;
Eεαν σε παίρνει οικονομικά, προφανώς αξίζει!! πολύ καλύτερο κινητήριο σύνολο η ΦΛ. Αφού και εγώ σκέφτομαι να αλλάξω την δικιά μου, εαν μπορώ.
Και στα δικά μου μάτια φαίνεται να αξίζει. Ίσως να έβλεπα μια έκδοση κάτω λόγω τιμής. Θα περιμένω να βγουν οι τιμές και αν προλάβω αποφασίζω τότε.
-
Αν κατάλαβα καλά, το 1.8 με τον 140αρι κινητήρα, θα έχει αύξηση 6500€ ανάμεσα στις ίδιες εκδόσεις; Μιλάμε για πολύ μεγάλη αύξηση, πάνω από 25%.
-
@kozani76 said in Toyota Corolla 2019:
Αν κατάλαβα καλά, το 1.8 με τον 140αρι κινητήρα, θα έχει αύξηση 6500€ ανάμεσα στις ίδιες εκδόσεις; Μιλάμε για πολύ μεγάλη αύξηση, πάνω από 25%.
Δεν είδα τέτοια μεγάλη αύξηση. Μήπως συγκρίνεις έκδοση με τον 1.2 και υβριδικό 140;
-
Έκανα λάθος τελικά, σύγκρινα τον 1.2 με τον 1.8 Hybrid. Η διαφορά είναι γύρω στα 2400 Ευρώ!!!
-
@kozani76 said in Toyota Corolla 2019:
Έκανα λάθος τελικά, σύγκρινα τον 1.2 με τον 1.8 Hybrid. Η διαφορά είναι γύρω στα 2400 Ευρώ!!!
Εμένα και τα 2400 πολλά μου φαίνονται...
-
Ίσως έχει έξτρα εξοπλισμό, όπως μεσαίο αεροσακο και τίποτα καινουργια adas, οθόνες κτλ
-
Αλλαξα την κορνα εχθες
10 λεπτα δουλιτσα ηταν.
μεγαλη διαφορα
με την μαμα κορνα ντρεπομουν να τη πατησω ωρες ωρεςακουστε το πριν και το μετα σε ενα βιντεο
τις αγορασα απο ali
και πρεπει να παρετε και ενα καλωδιο/splitter. για αυτο στελνετε μηνυμα στον συγκεκριμενο πωλητη και σας στελνει ενα λινκ που δεν ειναι στη σελιδα του. πληρωνετε δυο προιοντα ξεχωριστα
συνολικα μου βγηκε 29 ευρω περιπου.
-
@s2000 said in Toyota Corolla 2019:
Αλλαξα την κορνα εχθες
10 λεπτα δουλιτσα ηταν.
μεγαλη διαφορα
με την μαμα κορνα ντρεπομουν να τη πατησω ωρες ωρεςακουστε το πριν και το μετα σε ενα βιντεο
Από που εγινε η αγορα?
Μπορεις να βαλεις λινκ? -
@kpaiss said in Toyota Corolla 2019:
Αλλαξα την κορνα εχθες
10 λεπτα δουλιτσα ηταν.
μεγαλη διαφορα
Από που εγινε η αγορα?
Μπορεις να βαλεις λινκ?τα εβαλα πανω, για να ειναι ολα μαζι
-
@kpaiss said in Toyota Corolla 2019:
Αλλαξα την κορνα εχθες
10 λεπτα δουλιτσα ηταν.
μεγαλη διαφορα
Από που εγινε η αγορα?
Μπορεις να βαλεις λινκ?τα εβαλα πανω, για να ειναι ολα μαζι
Να εισαι καλα!!!
-
@lap said in Toyota Corolla 2019:
Ίσως έχει έξτρα εξοπλισμό, όπως μεσαίο αεροσακο και τίποτα καινουργια adas, οθόνες κτλ
Αν βάλει στις Active+ τον εσωτερικό ηλεκτροχρωμικό καθρέπτη καθώς και τα BiLed με AHB ας την ανεβάσει και 3κ. Τα άλλα που λες με το πλήρες πακέτο ADAS λογικά θα μπούνε στις Lounge για να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους.
-
Μαγκες καλημερα.
Για τα λαστιχα της 17αρας ζαντας βλεπω 33 και 30 psi αντιστοιχα για μπρος πισω. Ενω στα μικροτερα ειναι 32 και τα δυο.
Υπαρχει λόγος να είναι τοσο διαφορετική η πίεση μπρός πίσω και εσεις με τις 17αρες και πάνω τι κάνετε? -
1-2 psi δεν είναι σοβαρή διαφορά. Εγώ βάζω ακριβώς ότι λέει ο κατασκευαστής
-
Δεν προλαβαίνω να το μελετήσω γιατί έχω να πάω σε τραπέζι. Πάντως με μια γρήγορη ματιά με έχει εντυπωσιάσει το νέο μπλε του. Μόνο που μόλις συνειδητοποίησα ότι σε θετική περίπτωση θα μοιάζει σαν ταξί εδώ επάνω στην Θεσσαλονίκη!
-
@panosves said in Toyota Corolla 2019:
Toyota corolla 1. 8 hybrid safety sense made in turkey
Έχω Πάρει μια corolla hybrid πριν ένα Μήνα
Στις 9 Ιουνίου πήγαινα για ταξίδι και Στις 7 το πρωί στη διαδρομή Τρίπολης Σπάρτης σε καλό δρόμο σε στροφή δεξιά με ταχύτητα 50 60 χλμ
Από την κούραση με έπιασε υπνηλία αλλά τα βοηθητικά συστήματα αλλαγής λωρίδες και φρεναρισματος από το αυτοκίνητο δεν λειτούργησαν καθόλου δεν άλλαξε λωρίδα και έπεσε σε ταμπέλα σήμανσης ακριβώς στο σήμα της toyota στη μέση του αυτοκινήτου σαν το σύστημα φρενάρισματος επίσης δεν άνοιξε κανένας αερόσακος ούτε λειτούργησαν επίσης και οι προεντατήρες τα οποία και πληρώνουνε βεβαίως δεν τα χαρίζουν
Και κατά την διαδρομή δεν διάβαζε τις λωρίδες κυκλοφορίας όταν ήταν θαμπές και πήγαινε ευθεία δεν άλλαζε λωρίδα
Εν φιατ 500χ πού είχα διάβαζε τις λωρίδες και όταν ήταν αχνες πολύ αλλάζει και χρώμα στην οθόνη από γκρι όταν ήταν καθαρή η άσπρη γραμμή σε κιτρινη δεν είχε σύστημα φρεναρισματος αποφυγής ατυχήματος
Τα δε εξουσιοδοτημένο κατάστημα που το είχα πάρει έβγαλε κοστολογεί με τον ψηφιακό ;;; κατάλογο της Toyota για καπό προφυλακτήρα φτερό 2πορτες σύν τα διάφορα μέσα από το προφυλακτήρα 20000 ευρώ
Πλεστης ΑΕΒΕ.
Το έφτιαξα εκτός δικτύου ανταλλακτικά ανταλλακτικά όλα γνήσια και καινούργια από το νέο Κηφισό 4000 ευρώ εργασία φαναρτζης 2000 ευρώ. -
Στις 9 Ιουνίου πήγαινα για ταξίδι και Στις 7 το πρωί στη διαδρομή Τρίπολης Σπάρτης σε καλό δρόμο σε στροφή δεξιά με ταχύτητα 50 60 χλμ
Από την κούραση με έπιασε υπνηλία αλλά τα βοηθητικά συστήματα αλλαγής λωρίδες και φρεναρισματος από το αυτοκίνητο δεν λειτούργησαν καθόλου δεν άλλαξε λωρίδα και έπεσε σε ταμπέλα σήμανσης ακριβώς στο σήμα της toyota στη μέση του αυτοκινήτου σαν το σύστημα φρενάρισματος επίσης δεν άνοιξε κανένας αερόσακος ούτε λειτούργησαν επίσης και οι προεντατήρες τα οποία και πληρώνουνε βεβαίως δεν τα χαρίζουν
Και κατά την διαδρομή δεν διάβαζε τις λωρίδες κυκλοφορίας όταν ήταν θαμπές και πήγαινε ευθεία δεν άλλαζε λωρίδα
Εν φιατ 500χ πού είχα διάβαζε τις λωρίδες και όταν ήταν αχνες πολύ αλλάζει και χρώμα στην οθόνη από γκρι όταν ήταν καθαρή η άσπρη γραμμή σε κιτρινη δεν είχε σύστημα φρεναρισματος αποφυγής ατυχήματος
Τα δε εξουσιοδοτημένο κατάστημα που το είχα πάρει έβγαλε κοστολογεί με τον ψηφιακό ;;; κατάλογο της Toyota για καπό προφυλακτήρα φτερό 2πορτες σύν τα διάφορα μέσα από το προφυλακτήρα 20000 ευρώ
Πλεστης ΑΕΒΕ.
Το έφτιαξα εκτός δικτύου ανταλλακτικά ανταλλακτικά όλα γνήσια και καινούργια από το νέο Κηφισό 4000 ευρώ εργασία φαναρτζης 2000 ευρώ.Ωωωω ρε φίλε ζημιά δηλαδή για ένα αυτόκινητο τον 28χιλ ας πούμε έπαθες ζημιά 20χιλ?Το θέμα είναι να είστε καλά τα σίδερα φτιαχνονται
Υ. Γ το lane assist στο xceed πιάνει από τα 60χλμ -
Πλεστης ΑΕΒΕ.
Το έφτιαξα εκτός δικτύου ανταλλακτικά ανταλλακτικά όλα γνήσια και καινούργια από το νέο Κηφισό 4000 ευρώ εργασία φαναρτζης 2000 ευρώ.Το σημαντικό είναι ότι είσαι καλά. Την επόμενη φορά περισσότερη προσοχή. Αν δεν άνοιξαν οι αερόσακοι και δεν λειτούργησαν οι προεντατήρες σημαίνει ότι η επιβράδυνση ήταν μικρότερη από το όριο ενεργοποίησής τους, με άλλα λόγια ότι η σύγκρουση ήταν ελαφριά. Επίσης δεν μπορούμε να βασιζόμαστε στα συστήματα ασφαλείας. Λειτουργούν μόνο υποστηρικτικά όσο μπορούνε, αλλά ο οδηγός είναι υπεύθυνος για την αποφυγή ατυχημάτων.
-
Στύλος πινακίδας δύσκολα να τον αναγνωρίσει ιδίως αν είναι στην άκρη του δρόμου , λογικά τον απορρίπτει το λογισμικό γιατί θα έβγαζε συνέχεια προειδοποίηση και θα σφύραγε ο βομβητής συνέχεια στην οδήγηση σε επαρχιακό δρόμο.
Πεζοί, Ποδηλάτες αλλα αυτοκίνητα στα διάφορα τεστ του Ευρωπαϊκού οργανισμού ασφάλειας τα βλέπει μια χαρά και εκει είναι που τα θέλεις αυτά τα συστήματα σε γλυτώνουν απο μακροχρόνιους δικαστικούς αγώνες.
Η ερώτηση των 20000€ τώρα ... γιατί δεν είχες μικτή ασφάλιση ; ΓΙΑΤΙ;;;;
-
Αθήνα - Αλμυρός με κολλημένο το acc στα 125km/h (120gps), μέση κατανάλωση 6,1
2 άτομα με αρκετές αποσκευές & a/c
-
@spiros-0 said in Toyota Corolla 2019:
Αθήνα - Αλμυρός με κολλημένο το acc στα 125km/h (120gps), μέση κατανάλωση 6,1
2 άτομα με αρκετές αποσκευές & a/c
Την καταναάλωση την κοιτάμε σε έναν πλήρη κύκλο διαδρομής. Θα ήταν ενδιαφέρον να μας πεις και το Αλμυρός - Αθήνα . Θεωρώ ότι η συνολική κατανάλωση θα ειναι πολύ κάτω από τα 6.1 !
Toyota Corolla 2019