-
@hamurabizzz said in Toyota Corolla 2019:
Παιδιά καλησπέρα. Έχω το corolla 1.8 hybrid με πρώτη άδεια Δεκέμβρη του 2019. Το λέω γιατί δε ξέρω τον κωδικό του μοντέλου.
Θέλω να αλλάξω λάστιχα.εχετε να προτείνετε κάποια που να αντέξουν αρκετά και να έχουν το λιγότερο θόρυβο;
Γενικά κάνω πολύ συντηρητική οδήγηση και οδήγηση σε εθνική μαξ 140Μπορείς να τσεκάρεις κάποια site (πχ http://xoimes.gr) και βάζοντας τις διαστάσεις που έχεις να ελέγξεις τα χαρακτηριστικά και τον θόρυβο των ελαστικών . Η ανθεκτικότητα είναι σχετική ... Πολύ χαμηλό θόρυβο έχουν και τα μαμίσια Falken Ziex .
-
Παιδιά καλησπέρα. Έχω το corolla 1.8 hybrid με πρώτη άδεια Δεκέμβρη του 2019. Το λέω γιατί δε ξέρω τον κωδικό του μοντέλου.
Θέλω να αλλάξω λάστιχα.εχετε να προτείνετε κάποια που να αντέξουν αρκετά και να έχουν το λιγότερο θόρυβο;
Γενικά κάνω πολύ συντηρητική οδήγηση και οδήγηση σε εθνική μαξ 140Εδω εισαι.
205/55/16 δεν φορας?
Κανε ενα διαβασμα και μετα ψαξου με τιμες. -
@chrisk6 said in Toyota Corolla 2019:
Γενικά κάνω πολύ συντηρητική οδήγηση και οδήγηση σε εθνική μαξ 140Εδω εισαι.
205/55/16 δεν φορας?
Κανε ενα διαβασμα και μετα ψαξου με τιμες.Με αυτή τη λίστα σαν οδηγό προχώρησα στην αγορά των Vredestein Ultrac. So far είμαι happy, πιο ήσυχα από τα μαμά Bridgestone που ήταν πολύ σκληρά και είχαν αρχίσει να χάνουν πρόσφυση σε πιο απότομες επιταχύνσεις σε στεγνό οδόστρωμα.
-
Καλησπέρα στην ομάδα. Έχετε κάποια εξήγηση γιατί μετά από κάποιες διαδρομές, αυτές δεν εμφανίζονται στο t-mate; Κάποιες εμφανίζονται κάποιες άλλες όχι. Επίσης, από την εμπειρία σας, πόση κατανάλωση κάνετε σε ταξίδι στην εθνική οδό; Κάνω συχνά 2,5 ώρες ταξίδι μέσα στον μήνα, αλλά την κατανάλωση τη βλέπω γύρω στο 5,5 λίτρα. Ένα τέτοιο ποσοστό δεν θα έπιανε και ένα αντίστοιχο σύγχρονο μη υβδρικό σε λογική ταχύτητα;
-
@errico said in Toyota Corolla 2019:
Καλησπέρα στην ομάδα. Έχετε κάποια εξήγηση γιατί μετά από κάποιες διαδρομές, αυτές δεν εμφανίζονται στο t-mate; Κάποιες εμφανίζονται κάποιες άλλες όχι. Επίσης, από την εμπειρία σας, πόση κατανάλωση κάνετε σε ταξίδι στην εθνική οδό; Κάνω συχνά 2,5 ώρες ταξίδι μέσα στον μήνα, αλλά την κατανάλωση τη βλέπω γύρω στο 5,5 λίτρα. Ένα τέτοιο ποσοστό δεν θα έπιανε και ένα αντίστοιχο σύγχρονο μη υβδρικό σε λογική ταχύτητα;
Στο ταξίδι η κατανάλωση είναι περίπου η ίδια με το αντίστοιχο μη-υβριδικό.Η οικονομία φαίνεται στα μποτιλιαρίσματα της πόλης.
-
@errico said in Toyota Corolla 2019:
Επίσης, από την εμπειρία σας, πόση κατανάλωση κάνετε σε ταξίδι στην εθνική οδό; Κάνω συχνά 2,5 ώρες ταξίδι μέσα στον μήνα, αλλά την κατανάλωση τη βλέπω γύρω στο 5,5 λίτρα. Ένα τέτοιο ποσοστό δεν θα έπιανε και ένα αντίστοιχο σύγχρονο μη υβδρικό σε λογική ταχύτητα;
Ταξίδι εγώ έχω περί τα 5 λίτρα, με ταχύτητα 120-130χαω και 5.5 εαν πάω με 130-150χαω. Με αντίστοιχο μη-υβριδικό είχα γύρω στο 7.5 (πάντα με αυτόματο πρέπει να συγκρίνεις) και με ντήζελ χειροκίνητο είχα 5.6.
-
Υπάρχει κάποιος που να έχει το HB GR με τις 18αρες να μας πει αν είναι άνετο;
Το έχω οδηγήσει σε test drive αλλά για λίγο. Είναι σοφότερη επιλογή οι 17αρες σε αυτό το αυτοκίνητο; -
οι 18αρες δεν ενδείκνυται στην καροδρομοΕλλάδα.
-
@lexota said in Toyota Corolla 2019:
Το έχω οδηγήσει σε test drive αλλά για λίγο. Είναι σοφότερη επιλογή οι 17αρες σε αυτό το αυτοκίνητο;To εχω οδηγήσει 2 φορές, από 1 ώρα την κάθε φορά. Μου έκανε εντύπωση το πόσο άνετο ήταν για αυτοκίνητο με 18αρες. Προφανώς με τις 17αρες είναι ακόμα πιο άνετο και για εμένα είναι η ιδανική επιλογή από θέμας συνδυασμού εμφάνισης/άνεσης/κόστους ελαστικών.
ΥΓ: Εμένα ειναι με 16αρες (συνειδητά) και είναι υπερ-άνετο.
-
Το έχω οδηγήσει σε test drive αλλά για λίγο. Είναι σοφότερη επιλογή οι 17αρες σε αυτό το αυτοκίνητο;Μια χαρά άνετο πιστεύω ότι θα είναι και με τις 18ρες.
Με 19ρες και πιο σφιχτή εργοστασιακή ανάρτηση το C-HR GR μου (ίδιο πάτωμα με Corolla) δεν έχει κανένα θέμα άνεσης.
Πάντως, αν το δίλημμα σου είναι Corolla ή C-HR στα 30-32 χιλιάρικα, θα επέλεγα χωρίς δεύτερη σκέψη C-HR (έστω και με φτωχότερο εξοπλισμό).
Υπάρχουν πάντα και ενδιαφέροντα μεταχειρισμένα C-HR... -
Με σχετικά αρκετά χλμ όμως και με τιμές λιιιιγο κάτω από το καινούργιο….
-
@kkostask said in Toyota Corolla 2019:
Με σχετικά αρκετά χλμ όμως και με τιμές λιιιιγο κάτω από το καινούργιο….
Έτσι γίνεται με τα περισσότερα μεταχειρισμένα Toyota, ιδίως τα υβριδικά.
-
@bill_hsd said in Toyota Corolla 2019:
Το έχω οδηγήσει σε test drive αλλά για λίγο. Είναι σοφότερη επιλογή οι 17αρες σε αυτό το αυτοκίνητο;Μια χαρά άνετο πιστεύω ότι θα είναι και με τις 18ρες.
Με 19ρες και πιο σφιχτή εργοστασιακή ανάρτηση το C-HR GR μου (ίδιο πάτωμα με Corolla) δεν έχει κανένα θέμα άνεσης.
Πάντως, αν το δίλημμα σου είναι Corolla ή C-HR στα 30-32 χιλιάρικα, θα επέλεγα χωρίς δεύτερη σκέψη C-HR (έστω και με φτωχότερο εξοπλισμό).
Υπάρχουν πάντα και ενδιαφέροντα μεταχειρισμένα C-HR...Δεν θέλω μτχ και δεν θέλω να ξαναμπλέξω με "Τούρκο" οπότε αυτή τη στιγμή είμαι ανάμεσα σε ΗΒ και Cross αν γίνει κανένα θαύμα με τη διαθεσιμότητα του 1.8
Επίσης δεν έχω τρελαθεί με το νέο C-HR ειδικά με το μπροστά μέρος που μοιάζει να έχει φάει φάπα. -
Έφαγε μια ωραία αύξηση τιμής το HB σήμερα εκτός απο τη βασική έκδοση. Θέλουν να τα φέρουν κοντά με το c-hr φαίνεται. Έλεος.
-
Έφαγε μια ωραία αύξηση τιμής το HB σήμερα εκτός απο τη βασική έκδοση. Θέλουν να τα φέρουν κοντά με το c-hr φαίνεται. Έλεος.
Δηλαδή πόσο είχε πριν η Style, που τώρα έχει €31.470? Δεν θυμάμαι καθόλου τις τιμές, μόνο ότι ξεκίναγε από τις €28.500.
Πάντως, όποτε οδηγώ το δικό μου, σκέφτομαι ότι στάθηκα τυχερός που πρόλαβα και το προωθητικό και το πήρα σε αυτή την τιμή. Σχεδόν όσο πλήρωσα το Γιάρις Κρος και είναι πολύ καλύτερο και ποιοτικότερο αυτοκίνητο, απλά δεν είναι αψηλό.
-
@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:
Δηλαδή πόσο είχε πριν η Style, που τώρα έχει €31.470? Δεν θυμάμαι καθόλου τις τιμές, μόνο ότι ξεκίναγε από τις €28.500.
Πάντως, όποτε οδηγώ το δικό μου, σκέφτομαι ότι στάθηκα τυχερός που πρόλαβα και το προωθητικό και το πήρα σε αυτή την τιμή. Σχεδόν όσο πλήρωσα το Γιάρις Κρος και είναι πολύ καλύτερο και ποιοτικότερο αυτοκίνητο, απλά δεν είναι αψηλό.
30.200κατι.
-
Παιδιά καλησπέρα
Θέλω λάστιχα για κορολα υβριδικό 1.8. 16αρια.
Θέλω να είναι αρκετά αθόρυβα,να εχουν καλό πατημα κ σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα, και να διαρκέσουν αρκετά χρόνια.
Ιδέες; -
Παιδιά καλησπέρα
Θέλω να είναι αρκετά αθόρυβα,να εχουν καλό πατημα κ σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα, και να διαρκέσουν αρκετά χρόνια.
Ιδέες;EFFICIENT GRIP PERFORMANCE 2
-
falken ziex ze310 νομίζω το πιο αθόρυβο που υπάρχει 67db και καλό στο στεγνό βρεγμένο και value for money..
-
Παιδιά καλησπέρα
Ιδέες;Goodyear Efficientgrip Performance 2 ή
Continental ULTRACONTACT
Toyota Corolla 2019