-
@iceman7 said in Toyota Corolla 2019:
Θα πας στην xenonlights.gr απέναντι από το Ντύναν.
Ο Γιάννης Κοτιτσας ασχολείται δεκαετίες μόνο με φώτα.
Θα σου βάλει ότι πρέπει και θα κάνει όλες τις σωστες ρυθμίσεις.
Έχω βάλει σε 3 αμάξια όλων των ειδών τις λαμπες χωρίς πρόβλημα, με εγγύηση και χωρίς να παραπονεθεί κανεις για το πως φωτίζουν τα φώτα.Καλός είναι (αν και δεν είχα μείνει ευχαριστημένος από την ποιότητα στην Ζ4), αλλά πάρα πολύ ακριβός...σε παράλογο βαθμό. Ίσως ξαναπάω...αλλά δεν το έχω αποφασίσει ακόμα.
-
Σε αμάξι με καθρεπτες πρέπει να πέσει σε κακό μάστορα να στις ρυθμίσει έτσι ώστε να μην ενοχλείς. Το cut off είναι ανύπαρκτο.
Αυτό οφείλεται σε χρήση μάπα LED κι όχι στους καθρέπτες. Εννοείται με ρύθμιση κι έλεγχο σε συσκευή, όχι με το μάτι.
Αν βρεθώ σε κατάλληλο σημείο θα προσπαθήσω για φωτογραφίες.
Και "γραμμή" υπάρχει (καλύτερη από τα αλογόνου) και ποτέ, ούτε μία φορά δεν έχει διαμαρτυρηθει κάποιος από απέναντι και το τεστάρω και ρωτώ κάθε φορά που ταξιδεύω μαζί με άλλο αυτοκίνητο, όταν βρεθώ πίσω του.
Ήμουν (και είμαι) πολύ επιφυλακτικος, αλλά πιστεύω πλέον πως είναι καθαρά θέμα ποιότητας λεντ. -
Έχω βάλει σε 3 αμάξια όλων των ειδών τις λαμπες χωρίς πρόβλημα, με εγγύηση και χωρίς να παραπονεθεί κανεις για το πως φωτίζουν τα φώτα.Τα θέματα φώτων δεν λύνονται μέσω Ίντερνετ με αγορές από το τσουβάλι.
Σε αυτό που γράφεις συμφωνώ αν και δεν γνωρίζω το συγκεκριμένο κατάστημα καθώς δεν βρίσκομαι στην Αθήνα.
Πάντως στην αρχική ιστοσελίδα του έχει τα Phillips LED κι αυτός, κι ας ειδικευόταν στα ξενον.
Προφανώς είναι καλύτερα να πάτε σε ένα τέτοιο εξειδικευμένο κατάστημα εφόσον υπάρχει κοντα σας και να γίνουν όλα σωστά, τοποθέτηση, ρύθμιση, αντιμετώπιση τυχόν ασυμβατοτητας can bus, αποφυγή μαϊμού προϊόντων, κι ας πάρει κι αυτός ένα μεροκάματο. -
@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:
Έχω βάλει σε 3 αμάξια όλων των ειδών τις λαμπες χωρίς πρόβλημα, με εγγύηση και χωρίς να παραπονεθεί κανεις για το πως φωτίζουν τα φώτα.Καλός είναι (αν και δεν είχα μείνει ευχαριστημένος από την ποιότητα στην Ζ4), αλλά πάρα πολύ ακριβός...σε παράλογο βαθμό. Ίσως ξαναπάω...αλλά δεν το έχω αποφασίσει ακόμα.
Μα περα από το υλικό βαζει και υπηρεσία! Ειδικά τα led στα πίσω φανάρια δεν μπαίνουν ευκολα αν δεν πιάνουν τα χέρια σου. και φυσικά ειναι οι ρυθμίσεις, η εγγύηση και το ότι πας και στα ρυθμίζει - ελέγχει δωρεάν όποτε θες.....
Μην απαξιώνουμε τοσο την παροχή υπηρεσίας σε αυτή τη χώρα !Δεν μπορείς να ψωνίζεις φώτα από το σουπερ μαρκετ και από καταστηματα που πουλάνε από πανάκια μεχρι δισκόφρενα!
-
@piliourits said in Toyota Corolla 2019:
Έχω βάλει σε 3 αμάξια όλων των ειδών τις λαμπες χωρίς πρόβλημα, με εγγύηση και χωρίς να παραπονεθεί κανεις για το πως φωτίζουν τα φώτα.Τα θέματα φώτων δεν λύνονται μέσω Ίντερνετ με αγορές από το τσουβάλι.
Σε αυτό που γράφεις συμφωνώ αν και δεν γνωρίζω το συγκεκριμένο κατάστημα καθώς δεν βρίσκομαι στην Αθήνα.
Πάντως στην αρχική ιστοσελίδα του έχει τα Phillips LED κι αυτός, κι ας ειδικευόταν στα ξενον.
Προφανώς είναι καλύτερα να πάτε σε ένα τέτοιο εξειδικευμένο κατάστημα εφόσον υπάρχει κοντα σας και να γίνουν όλα σωστά, τοποθέτηση, ρύθμιση, αντιμετώπιση τυχόν ασυμβατοτητας can bus, αποφυγή μαϊμού προϊόντων, κι ας πάρει κι αυτός ένα μεροκάματο.Επειδή ειναι παρα πολλά χρονια στην αγορα του έχιε μεινει το όνομα με τα xenon. Επωνυμα βάζει, δοκιμασμένα, με μεγάλες δικές του εισαγωγές ...
Προφανως και αντιμετωπίζει θέματα με canbus..ψαχνεται... τον ειχα βοηθήσει με τα bmw και καποια ευκολα προγράμματα για παραμετροποιήση κλπ
Καπου πρέπει να σεβαστουμε την παροχή υπηρεσίας στη χωρα.. οι περισσότεροι αλλωστε υπηρεσίες παρέχουμε -
@piliourits said in Toyota Corolla 2019:
Σε αμάξι με καθρεπτες πρέπει να πέσει σε κακό μάστορα να στις ρυθμίσει έτσι ώστε να μην ενοχλείς. Το cut off είναι ανύπαρκτο.
Αυτό οφείλεται σε χρήση μάπα LED κι όχι στους καθρέπτες. Εννοείται με ρύθμιση κι έλεγχο σε συσκευή, όχι με το μάτι.
Αν βρεθώ σε κατάλληλο σημείο θα προσπαθήσω για φωτογραφίες.
Και "γραμμή" υπάρχει (καλύτερη από τα αλογόνου) και ποτέ, ούτε μία φορά δεν έχει διαμαρτυρηθει κάποιος από απέναντι και το τεστάρω και ρωτώ κάθε φορά που ταξιδεύω μαζί με άλλο αυτοκίνητο, όταν βρεθώ πίσω του.
Ήμουν (και είμαι) πολύ επιφυλακτικος, αλλά πιστεύω πλέον πως είναι καθαρά θέμα ποιότητας λεντ.Καλό μάστορα ηθελα να γράψω όχι κακο...
Παντως οσο καλες λαμπες και ρυθμιση led με προτζέκτορα είναι παντα καλύτερα από καθρέπτες -
Μα περα από το υλικό βαζει και υπηρεσία! Ειδικά τα led στα πίσω φανάρια δεν μπαίνουν ευκολα αν δεν πιάνουν τα χέρια σου. και φυσικά ειναι οι ρυθμίσεις, η εγγύηση και το ότι πας και στα ρυθμίζει - ελέγχει δωρεάν όποτε θες.....
Μην απαξιώνουμε τοσο την παροχή υπηρεσίας σε αυτή τη χώρα !Δεν γίνεται όμως η υπηρεσία να κοστίζει στα διπλάσια από το υλικό, ειδικά για τα μπροστά φανάρια που στην ΜιΤο ήταν πανεύκολη η τοποθέτηση Ξένον. Για εμένα όταν μου είπε την τιμή, με έπιασαν τα γέλια και φυσικά έφαγε άκυρο!
-
Για το καινούργιο Corolla aπό την Toyota μου προτείνανε κάποιες μεικτές ασφάλειες με 8-9 κατοστάρικα τον χρόνο . Ακριβές θα έλεγα...Εκεί μου λέγανε ως επιχείρημα ότι τα ανταλλακτικά θα είναι γνήσια κλπ . Στις άλλες ασφάλειες παίζει να μην είναι και γνήσια ή έτσι κατάλαβα...
Υπάρχει κάποιο επιχείρημα να κάνει κάποιος ασφάλεια μέσω Toyotα ; -
@stavrapt said in Toyota Corolla 2019:
Υπάρχει κάποιο επιχείρημα να κάνει κάποιος ασφάλεια μέσω Toyotα ;
Μόνο εαν είναι τα ίδια ή λιγότερα χρήματα. Εγώ έκανα γιατί μου έκαναν ίδια τιμή με αυτή που είχα βρει και το προτίμησα για ευκολία.
-
Για το Corolla aπό την Toyota μου προτείνανε κάποιες μεικτές ασφάλειες με 8-9 κατοστάρικα τον χρόνο . Ακριβές θα έλεγα...Εκεί μου λέγανε ως επιχείρημα ότι τα ανταλλακτικά θα είναι γνήσια κλπ . Στις άλλες ασφάλειες παίζει να μην είναι και γνήσια ή έτσι κατάλαβα...
Υπάρχει κάποιο επιχείρημα να κάνει κάποιος ασφάλεια μέσω Toyotα ;Δεν ειναι ακριβα τα 800-900 ευρώ για καλή ευρωστη ασφάλεια με χαμηλή απαλλαγη και αξία καινούργιου 25+ χιλιάδες!
Οσοι ρισκάρουν με ανύπαρκτες, αντιπροσώπους και απαλλαγές στα 1500 ευρώ να μαθουν να αναγνωρίζουν το ρίσκο που αναλαμβάνουν -
@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:
Υπάρχει κάποιο επιχείρημα να κάνει κάποιος ασφάλεια μέσω Toyotα ;
Μόνο εαν είναι τα ίδια ή λιγότερα χρήματα. Εγώ έκανα γιατί μου έκαναν ίδια τιμή με αυτή που είχα βρει και το προτίμησα για ευκολία.
Το επιχείρημα που μου είπαν από την Toyota: Αν έχεις μεικτή που δεν είναι Toyota και πρέπει να σε πληρώσει (η ασφάλεια σου) για κάποιο συμβάν μπορεί να σου προυπολογίσει το ποσό με μη γνήσια ανταλλακτικά και αν εσύ επιμένεις για γνήσια να πληρώσεις την διαφορά από την τσέπη σου μετά στο συνεργείο Toyota.
-
Το επιχείρημα που μου είπαν από την Toyota: Αν έχεις μεικτή που δεν είναι Toyota και πρέπει να σε πληρώσει (η ασφάλεια σου) για κάποιο συμβάν μπορεί να σου προυπολογίσει το ποσό με μη γνήσια ανταλλακτικά και αν εσύ επιμένεις για γνήσια να πληρώσεις την διαφορά από την τσέπη σου μετά στο συνεργείο Toyota.
Εαν η ασφαλιστική είναι της προκοπής δεν πρόκεται να στο πει αυτό. Πάντα είχα ασφαλιστικές που δεν είχαν σχέση με τον έμπορο και πάντα έβαζα μια χαρά γνήσια ανταλλακτικά και επισκευή σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο.
-
Για αλυσιδες χιονιου, για ελαστικα 225/40/r18 εχει παρει και δοκιμασει καποιος ?
μου ειχαν πει παλιοτερα στο συνεργειο, οτι θα ηταν καλυτερα να παρω παχους 7mm παρα 9mm...
καμια αποψη??
δεν ψαχνω για υφασματινες -
Εχουμε καποια προταση για μαγνητικο car mount που να δουλευει σωστα στους δικους μας αεραγωγους;
Μιλαω για κατι σαν αυτο:
-
@spiros-0 said in Toyota Corolla 2019:
Εχουμε καποια προταση για μαγνητικο car mount που να δουλευει σωστα στους δικους μας αεραγωγους;
Μιλαω για κατι σαν αυτο:
Εγω που πηρα ενα τετοιο για το παλιο μου εσπασε ενα στορι απο τον αεραγωγο γιατι ηταν πολυ σκληρο πισω, καλυτερα αυτοκολλητη βαση
-
Μιλαω για κατι σαν αυτο:
Αυτό!
-
@lap said in Toyota Corolla 2019:
Αυτό!
το εχεις δοκιμασει, σωστα; Γραψε 2 λογια παραπανω αν μπορεις!
-
Σε αυτοκίνητο φίλου το είδα. Καλό μου φάνηκε έκανε μια χαρά τη δουλειά του. Τώρα για το σπάσιμο του αεραγωγού....δεν το είχα σκεφτεί. Άλλο ένα άγχος
-
@lap said in Toyota Corolla 2019:
Σε αυτοκίνητο φίλου το είδα. Καλό μου φάνηκε έκανε μια χαρά τη δουλειά του. Τώρα για το σπάσιμο του αεραγωγού....δεν το είχα σκεφτεί. Άλλο ένα άγχος
Εγω το επαθα δεν ξερω αν επαιζε ρολο εοειδη ειναι παλιο το αμαξι και λογω ηλιου να ειχαν ξεραθει τα πλαστικα ή επειδη ειναι πολυ σκληρο το γαντζακι πισω.
-
Δεν ξέρω σε ΤΟΥΟΤΑ.
Στο Μάζντα δεν έσπασε φύλλο, αλλά όπως και να το σφήνωνες, μαζί με το βάρος του κινητού εγερνε προς τα κάτω ο αεραγωγός και μειωνόταν ευχρηστία και ορατότητα.
Επίσης με τον καιρό και τη ζέστη ίσως χαλαρώσει η αρθρωση που δεν κλειδώνει μηχανικά, και φεύγει απ τη γωνία που το κοιτάς.Η πιο φθηνή και καλή λύση που είχα ήταν πατέντα: Μια λωρίδα velcro.
Το σκληρό κομμάτι κολλημένο κάπου στο ταμπλό (που η κόλλα δεν θα αφήσει τυχόν σημάδι) και το μαλακό κομμάτι κολλημένο στη θήκη του κινητού.
(Δύο παράλληλες λωρίδες αν είναι στενές)
Toyota Corolla 2019