-
Σημερα ξαναπερασα ενα κομματι με πατημενη ορεινη διαδρομη.Νομιζω οτι θα μπορουσε στο sport mode να μην εσβηνε τοσο συχνα τον κινητηρα οταν αφηνεις γκαζι.Θα ηταν πολυ πιο πιστο στον sport προσανατολισμο που υποσχεται.Γενικα θα θεωρουσα ευπροσδεκτο οταν επιλεγεις sport να κανει καποιους συμβιβασμους στην καταναλωση.Υπαρχουν αλλωστε τα αλλα δυο modes αν κυνηγας και το τελευταιο ml βενζινης.
-
@tzimakos-0 said in Toyota Corolla 2019:
Σημερα ξαναπερασα ενα κομματι με πατημενη ορεινη διαδρομη.Νομιζω οτι θα μπορουσε στο sport mode να μην εσβηνε τοσο συχνα τον κινητηρα οταν αφηνεις γκαζι.Θα ηταν πολυ πιο πιστο στον sport προσανατολισμο που υποσχεται.Γενικα θα θεωρουσα ευπροσδεκτο οταν επιλεγεις sport να κανει καποιους συμβιβασμους στην καταναλωση.Υπαρχουν αλλωστε τα αλλα δυο modes αν κυνηγας και το τελευταιο ml βενζινης.
Το ιδανικότερο θα ήταν με την επιλογή sport mode ΠΑΝΩ πάνω στο τιμόνι και να ξεκλειδώνει μερικά άλογα παραπάνω.. Όχι πολλά, καμια 40αριά
-
Απο σήμερα στο toyota.co.uk στον configurator έχει τους νέους κινητήρες (140+196), λογικά σύντομα θα αναβαθμιστεί και η οπτικη απεικόνιση να δείχνει το φ/λ
-
@noblesse said in Toyota Corolla 2019:
Το ιδανικότερο θα ήταν με την επιλογή sport mode ΠΑΝΩ πάνω στο τιμόνι και να ξεκλειδώνει μερικά άλογα παραπάνω.. Όχι πολλά, καμια 40αριά
Και για +50 αλογα δε θα ελεγα οχι
Για να επιστρεψω στα modes παντως,στην ουσια το Eco δε το χρησιμοποιω ποτε (νεκρό) και αναμεσα στα αλλα δυο δεν υπαρχει λογος για το ενδιαμεσο αφου δεν προσφερει χαμηλοτερη καταναλωση.Οποτε ψαχνω τροπο να ειναι default το Sport για να μην ταλαιπωρω αδικα το κουμπι καθε φορα...
-
Εγώ είμαι ο μόνος που μου αρκούσε το ECO και Sport έβαζα σε προσπεράσεις;
-
Δεν είσαι ο μόνος
-
Eγώ normal κατά 80%. Το ECO είναι απαράδεκτο, δεν μπορώ να το οδηγήσω μου σπάνε τα νεύρα!
-
@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:
Eγώ normal κατά 80%. Το ECO είναι απαράδεκτο, δεν μπορώ να το οδηγήσω μου σπάνε τα νεύρα!
Ετσι.Αν θελω να παταω γκαζι και να μη γινεται τπτ,δε το βαζω καθολου μπρος.Και γλιτωνω ολη τη βενζινη.
-
Ετσι.Αν θελω να παταω γκαζι και να μη γινεται τπτ,δε το βαζω καθολου μπρος.Και γλιτωνω ολη τη βενζινη.
Παρόμοια εμπειρία σε όλα τα ECO που έχω οδηγήσει.. τραγικό.. είναι όπως στα παλιά hi Fi που παταγες ένα κουμπί και μαγικά ο ήχος γινόταν απίστευτος! Μία απλή ρύθμιση equalizer ήταν.. έτσι και τώρα, μαγικά γίνεται οικολογικό.. α ρε μάρκετινγκ..
-
Παρόμοια εμπειρία σε όλα τα ECO που έχω οδηγήσει.. τραγικό.. είναι όπως στα παλιά hi Fi που παταγες ένα κουμπί και μαγικά ο ήχος γινόταν απίστευτος! Μία απλή ρύθμιση equalizer ήταν.. έτσι και τώρα, μαγικά γίνεται οικολογικό.. α ρε μάρκετινγκ..
Loudness συνήθως λεγόταν το συγκεκριμένο κουμπί. Με την ίδια ισχύ αισθανόσουν πιο γεμάτο τον ήχο
-
@dublin said in Toyota Corolla 2019:
Το ECO (στο Auris) to βάζω μόνο όταν το αυτοκίνητο παει να ανέβει καμιά τρελή ανηφόρα με χαλίκι ή χιόνι και στα άλλα modes αρχίζει να σπινάρει η ρόδα .
-
στο 2.0 το eco μια χαρα ειναι παντως. και οταν θελεις εχεις δυναμη για προσπεραση
να ρωτησω κατι, ειχα διαβαζει παλαιοτερα οτι στο service μπορουμε να παμε τα δικα μας λαδια..δηλ καποιοι το εχουν κανει ηδη.
αρα μηπως μπορει καποιος που εχει παει δικα του λαδια να μου πει ποιο συνεργειο το δεχεται?
Για αθηνα μερια, και συγκεκριμενα ο παπαδιαμαντιου ειναι οκ με αυτο?
ευχαριστω.. -
@s2000 said in Toyota Corolla 2019:
στο 2.0 το eco μια χαρα ειναι παντως. και οταν θελεις εχεις δυναμη για προσπεραση
να ρωτησω κατι, ειχα διαβαζει παλαιοτερα οτι στο service μπορουμε να παμε τα δικα μας λαδια..δηλ καποιοι το εχουν κανει ηδη.
αρα μηπως μπορει καποιος που εχει παει δικα του λαδια να μου πει ποιο συνεργειο το δεχεται?
ευχαριστω..ναι ειναι οκ ο συγκεκριμενος, αρκει βεβαια να ειναι ιδιων προδιαγραφων.
-
@spiros-0 said in Toyota Corolla 2019:
ευχαριστω..ναι ειναι οκ ο συγκεκριμενος, αρκει βεβαια να ειναι ιδιων προδιαγραφων.
τελεια! ευχαριστω!!
-
Καλημέρα στην ομάδα. Σας διαβάζω εδώ και καιρό και αποφάσισα να εγγραφώ κι εγώ. Κάτοχος Toyota Corolla Sedan HSD 1.8 MY21
ναι ειναι οκ ο συγκεκριμενος, αρκει βεβαια να ειναι ιδιων προδιαγραφων.
Επιβεβαιώνω κι εγώ για Παπαδαμαντίου. Πήγα την προηγούμενη εβδομάδα για το πρώτο ετήσιο service με δικά μου λάδια - Liqui Moly 0w-16. Τα συγκεκριμμένα είναι προδιαγραφών SP που είναι πιο σύγχρονο από το SN Plus που γράφει το manual. Απλά στο χαρτί εργασιών που σου δίνουν στο τέλος αναγράφεται ότι ο πελάτης θα φέρει τα δικά του λάδια. Η οικονομική διαφορά πάντως είναι μεγάλη - 25.48€/lt το 0w-16 της Toyota και 9€ το 1lt της Liqui Moly ή 33€ τα 4lt
-
@denexo said in Toyota Corolla 2019:
Καλημέρα στην ομάδα. Σας διαβάζω εδώ και καιρό και αποφάσισα να εγγραφώ κι εγώ. Κάτοχος Toyota Corolla Sedan HSD 1.8 MY21
ναι ειναι οκ ο συγκεκριμενος, αρκει βεβαια να ειναι ιδιων προδιαγραφων.
Επιβεβαιώνω κι εγώ για Παπαδαμαντίου. Πήγα την προηγούμενη εβδομάδα για το πρώτο ετήσιο service με δικά μου λάδια - Liqui Moly 0w-16. Τα συγκεκριμμένα είναι προδιαγραφών SP που είναι πιο σύγχρονο από το SN Plus που γράφει το manual. Απλά στο χαρτί εργασιών που σου δίνουν στο τέλος αναγράφεται ότι ο πελάτης θα φέρει τα δικά του λάδια. Η οικονομική διαφορά πάντως είναι μεγάλη - 25.48€/lt το 0w-16 της Toyota και 9€ το 1lt της Liqui Moly ή 33€ τα 4lt
Από πού μπορώ να τα προμηθευτώ σε αυτήν την τιμή;
-
@ipapagi21 said in Toyota Corolla 2019:
Από πού μπορώ να τα προμηθευτώ σε αυτήν την τιμή;
Αν κάνεις αναζήτηση στο Google για "LIQUI MOLY Special Tec AA 0W-16 αγορά" θα το βρεις μιας και το κατάστημα που το αγόρασα είναι εκτός skroutz
-
Μου αρεσει που στο βιβλιαρακι μου γραφει οτι πρεπει να βαζω 0W-16 λαδι και στη σελιδα της toyota στον υπολογισμο κοστους service εχουν μονο τα 0w20.
τι να πω.... -
Μου αρεσει που στο βιβλιαρακι μου γραφει οτι πρεπει να βαζω 0W-16 λαδι και στη σελιδα της toyota στον υπολογισμο κοστους service εχουν μονο τα 0w20.
τι να πω....Για να μην πάθεις εγκεφαλικό όταν δεις το κόστος με το 16αρι.....αχαχαχα!!
-
Για να μην πάθεις εγκεφαλικό όταν δεις το κόστος με το 16αρι.....αχαχαχα!!
Το ίδιο ακριβώς σκέφτηκα κι εγώ. Επίσης σκέψου πόσοι διαβάζουν εκτενώς το manual του αυτοκινήτου τους και πόσοι ακόμα ρωτάνε το ιξώδες του λαδιού που τους βάζουν στο service. Κοινώς η άγνοια είναι ευτυχία...
Toyota Corolla 2019