-
@tzimakos-0 said in Toyota Corolla 2019:
@gatoz said in Toyota Corolla 2019:
@stavrapt said in Toyota Corolla 2019:
@gtsartsal said in Toyota Corolla 2019:
https://www.autotriti.gr/data/newcars/bestseller/montela/2021.asp
Φοβερό ότι πρώτο στα μικρομεσαία είναι η α κλας.
https://www.autotriti.gr/data/newcars/bestseller/montela/2022.asp
πολύ μπροστά η Corolla από την Α class το 2022 (ως τώρα)gtp η λιστα
ακου 11 3008!
χαχαχ
οτιναναι απο το χειροτερο σάιτ πληροφορησηςΔεν αποκλειεται τπτ αυτη την εποχη.Τα νουμερα εξαρτώνται περισσοτερο απο τη διαθεσιμοτητα παρα απο τις παραγγελίες.
φιλε μου εγω μονο γνωριζω τουλαχιστον 100 που εχουν παραδοθει φετος μονο (δες το group των 3008 στο φουμπου). μπορει να λεω και λιγα. ειναι και αγαπημενο των ληζινγκ με παραγγελιες απειρες απο περυσι, οποτε καποια ηρθαν. το οτοτριτη ειναι για τον αχιλλεα στον βολο.
-
@tzimakos-0 said in Toyota Corolla 2019:
@stavrapt said in Toyota Corolla 2019:
@gtsartsal said in Toyota Corolla 2019:
https://www.autotriti.gr/data/newcars/bestseller/montela/2021.asp
Φοβερό ότι πρώτο στα μικρομεσαία είναι η α κλας.
https://www.autotriti.gr/data/newcars/bestseller/montela/2022.asp
πολύ μπροστά η Corolla από την Α class το 2022 (ως τώρα)gtp η λιστα
ακου 11 3008!
χαχαχ
οτιναναι απο το χειροτερο σάιτ πληροφορησηςΔεν αποκλειεται τπτ αυτη την εποχη.Τα νουμερα εξαρτώνται περισσοτερο απο τη διαθεσιμοτητα παρα απο τις παραγγελίες.
φιλε μου εγω μονο γνωριζω τουλαχιστον 100 που εχουν παραδοθει φετος μονο (δες το group των 3008 στο φουμπου). μπορει να λεω και λιγα. ειναι και αγαπημενο των ληζινγκ με παραγγελιες απειρες απο περυσι, οποτε καποια ηρθαν. το οτοτριτη ειναι για τον αχιλλεα στον βολο.
Δεν αποκλειω να ειναι λαθος.Απλως η δυσκολια στην παραδοση αυτοκινητων εχει γενικα επιδραση στα νουμερα.
-
@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:
@steliosfan said in Toyota Corolla 2019:
Τέλος, γνωρίζετε αν το αυτοκίνητο μπορεί να κλειδώνει αυτόματα σε περίπτωση που βγω, φύγω και το ξεχάσω ?
Όχι δεν κλειδώνει αυτόματο. Αυτό που κάνει είναι οτι εαν ξεκλειδώσεις το αυτοκίνητο και δεν ανοίξεις καμία πόρτα, τότε κλειδώνει αυτόματα μετά από 1-2'.
Αυτο το κανουν ολα νομιζω. Ακομα και το Αβενσις του 1998
-
καλησπέρα!
επιστροφή από διακοπές και την Τετάρτη στο Ναυπλιο συνάντησα παρκαρισμένα σε ένα parking 3 sedan corolla Και 1 Hatchback. υπήρχε καμιά συνάντηση από Θεσσαλονίκη?
βέβαια όλα ηταν αν δε κάνω λάθος απλες εκδόσεις live
Για την ιστορία Αθήνα - Τολό κατανάλωση 4,5 και η επιστροφή 5,1 με ταχύτητες στην εθνική στα 120 περίπου με λίγο 130 να τα ξεπερνω σποραδικα
-
Είδα σήμερα το https://www.youtube.com/watch?v=yKzhN4JsjNI&t=36s
Αναφέρεται σε διάφορα προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν. Αυτό για τον 1.8 hybrid για φλάντζα ισχύει; -
Εκτός Τογιότα που υποθέτω είναι ακριβή, από που μπορώ να αγοράσω μπουλόνια ασφαλείας;
-
@spiros-0 said in Toyota Corolla 2019:
Εκτός Τογιότα που υποθέτω είναι ακριβή, από που μπορώ να αγοράσω μπουλόνια ασφαλείας;
Δεν αξίζει να πας εκτός Τογιότα, €45 τα έχει (εαν δεν έχει αλλάξει τιμή από πέρσι), πολύ φτηνά είναι! Δύσκολο να βρεις φτηνότερα aftermarket που να είναι και της προκοπής.
-
Δεν αξίζει να πας εκτός Τογιότα, €45 τα έχει (εαν δεν έχει αλλάξει τιμή από πέρσι), πολύ φτηνά είναι! Δύσκολο να βρεις φτηνότερα aftermarket που να είναι και της προκοπής.
Έχεις δίκιο νόμιζα ότι έχουν 80€
Θέλει ζυγοστάθμιση μετά; -
Θέλει ζυγοστάθμιση μετά;Δε νομίζω, δεν είναι στην περιφέρεια αλλά στο κέντρο. Εμένα μου τα έβαλαν πριν το παραλάβω, αποκλείεται να έκανα ζυγοστάθμιση!!
-
1o service στα 15.000χλμ.
Λαδια 0/16 (δικα μου)
φιλτρο λαδιου
καθαριστικο φρενωνσυνολο 123€.
-
Πολύ καλά. Μάλλον λόγω δικών σου λαδιών
-
1o service στα 15.000χλμ.
Λαδια 0/16 (δικα μου)
φιλτρο λαδιου
καθαριστικο φρενωνσυνολο 123€.
Εγώ το ίδιο €210, με λάδια από την Τογιότα.
-
@georpapa said in Toyota Corolla 2019:
καλησπέρα!
επιστροφή από διακοπές και την Τετάρτη στο Ναυπλιο συνάντησα παρκαρισμένα σε ένα parking 3 sedan corolla Και 1 Hatchback. υπήρχε καμιά συνάντηση από Θεσσαλονίκη?
Για την ιστορία Αθήνα - Τολό κατανάλωση 4,5 και η επιστροφή 5,1 με ταχύτητες στην εθνική στα 120 περίπου με λίγο 130 να τα ξεπερνω σποραδικα
Τόλο ή Δρέπανο ήσουν ;
-
@rn said in Toyota Corolla 2019:
@georpapa said in Toyota Corolla 2019:
καλησπέρα!
Τόλο ή Δρέπανο ήσουν ;
τολό και έκανα μικρες διαδρομες
-
Θέλει ζυγοστάθμιση μετά;Δεν χρειάζεται τίποτα και μόνος το κάνεις απλά αντικαθιστούν το ένα από τα 5 με ασφαλείας που χρειάζεται αντάπτορα για να αφαιρεθεί.. πως και δεν τα ζήτησες δώρο με την αγορά είναι το πιο εύκολο από όσα δίνουν..
-
Πήρα άλλα δώρα και παζαρεψα λίγο καλύτερη τιμή. Αλλά το κυριότερο είναι πως έχω κλειστό γκαράζ σπίτι και στη δουλειά
-
Πήρα άλλα δώρα και παζαρεψα λίγο καλύτερη τιμή. Αλλά το κυριότερο είναι πως έχω κλειστό γκαράζ σπίτι και στη δουλειά
Και εγώ ήταν ένα από τα 6 δώρα που πήρα επίσης έχω και εγώ πάρκινγκ σπίτι δουλειά παρόλα αυτά σχεδόν σε όλα τα αυτοκίνητα που πέρασαν από τα χέρια μου έβαζα ειδικά σε όσα είχαν ακριβές αφτερ μάρκετ ζάντες..
-
Σύντομες πρώτες εντυπώσεις από την αλλαγή λαδιών.
Στην στάνταρ τυπική διαδρομή που κάνω καθημερινά σε ΕΟ, με τις ίδιες συνθήκες οδήγησης, μείωση της κατανάλωσης κατά 5% ίσως και λίγο παραπάνω.
Επίσης ο κινητήρας ακούγεται λιγότερο όταν δίνω πολύ γκάζι.Θα επανέλθω μόλις έχω περισσότερες μετρήσεις.
-
Στην στάνταρ τυπική διαδρομή που κάνω καθημερινά σε ΕΟ, με τις ίδιες συνθήκες οδήγησης, μείωση της κατανάλωσης κατά 5% ίσως και λίγο παραπάνω.
Επίσης ο κινητήρας ακούγεται λιγότερο όταν δίνω πολύ γκάζι.Θα επανέλθω μόλις έχω περισσότερες μετρήσεις.
Τι λάδι 0-16 τους έδωσες να βαλουν;
Στην τιμή του service που αναφέρεις παραπάνω περιλαμβάνεται και η τιμή των λαδιών;
Στην απόδειξη του service αναγράφεται ότι τους πηγές εσύ τα λαδια; -
@bill_hsd said in Toyota Corolla 2019:
Τι λάδι 0-16 τους έδωσες να βαλουν;
Στην τιμή του service που αναφέρεις παραπάνω περιλαμβάνεται και η τιμή των λαδιών;
Στην απόδειξη του service αναγράφεται ότι τους πηγές εσύ τα λαδια;Της Liqui Moly.
Ναι τα 123€ είναι ΜΕ τα λάδια που έκαναν 50€.
Ναι έγραψαν λάδια πελάτη και τον τύπο τους.Να διευκρινίσω, πως η μείωση κατανάλωσης και θορύβου μπορεί να οφείλεται στο είναι καινούργια.
Βέβαια αυτό ταυτόχρονα λεει πως τα 15000 που λέει η Τογιότα είναι πολλά!
Toyota Corolla 2019