-
Είδα δύο νταλίκες με βουλγαρικές πινακίδες φορτωμένες με κορόλα και corolla cross να κατευθύνονται από Αθήνα προς Λαμία
-
@spiros-0 said in Toyota Corolla 2019:
Είδα δύο νταλίκες με βουλγαρικές πινακίδες φορτωμένες με κορόλα και corolla cross να κατευθύνονται από Αθήνα προς Λαμία
Corolla cross? Σίγουρα?
-
Ναι τα facelift
-
@alex-mix said in Toyota Corolla 2019:
@spiros-0 said in Toyota Corolla 2019:
Corolla cross? Σίγουρα?
Ναι. Δεν σημαινει οτι ειναι για Ελλαδα.
-
-
Καλημέρα
Άλλαξε κάτι και από εκεί που δεν μπορούσαν τα sedan Corolla με 15+16αρες ζάντες να βάλουν μεγαλύτερες και η Toyota μας έλεγε off the record να το αποφύγουμε ξαφνικά ο διαμορφωτής δίνει ελεύθερα 17+18αρες στην active πχ. -
@izz said in Toyota Corolla 2019:
Καλημέρα
Άλλαξε κάτι και από εκεί που δεν μπορούσαν τα sedan Corolla με 15+16αρες ζάντες να βάλουν μεγαλύτερες και η Toyota μας έλεγε off the record να το αποφύγουμε ξαφνικά ο διαμορφωτής δίνει ελεύθερα 17+18αρες στην active πχ.Πιθανοτατα η μεταβαση σε 17αρες να συνδυαζεται και απο διαφορετικη ρυθμιση στην αναρτηση.Αυτο που ελεγαν ειναι να μην αλλαξεις εκ των υστερων μονο ζαντες.
-
@sabas_thess said in Toyota Corolla 2019:
Η άποψη ενός "petrolhead" για το Corolla hybrid 1.8
Σωστά τα λεει.
Ενδιαφερουσα η σύγκριση που κάνει με το Α3... -
Χαιρετώ την ομάδα και θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που βοηθάνε εδώ με τις απαντήσεις.
Σαν νέοπας έχοντας κλείσει 100+ χιλιόμετρα πλέον, έχω να πω τα εξής:
Πραγματικά το αμάξι για πόλη και κίνηση είναι ότι καλύτερο. Ότι πιο ξεκούραστο.
Πολύ καλό κράτημα και στρίψιμο, πολύ στιβαρό σε πλευρικούς ανέμους.
Από άνεση η 17αρα ζάντα με καλύπτει πλήρως μιας και πέρασα και απο ψιλοτρόχαλα.
Το acc πολυ καλό και αυτό για δρόμους ταχείας κυκλοφορίας. Η αλήθεια είναι από βίντεο νόμιζα το ρύθμιζες +-1 χμ αλλά τελικά είδα και το manual και είναι +-5... LTA δεν έχω παίξει, αλλά είμαι και σκεπτικός...
Η κάμερα οπισθοπορείας κάνει μια χαρά τη δουλειά της. Δεν ξέρω αν καλύτερη ανάλυση ή μετακινούμενες λωρίδες θα βοηθούσαν σε κάτι.
Σε ανάβαση σε βουνό π.χ. Πεντέλη με ήπιο πάτημα γκαζιού, τραβάει καλά χωρίς θόρυβο.
Ο θόρυβος απο το eCVT γίνεται αισθητός μόνο σε χώσιμο σε ταχείας κυκλοφορίας και παύει όταν σταθεροποιήσεις την ταχυτητα. Άρα ουσιαστικά αν δεν κάνεις τρελά γκαζιλίκια και προσπεράσεις, σχεδόν όλη την ώρα ήσυχη καμπίνα.
Android auto και οθόνη αφής ανέλπιστα καλά αποκρίσιμα. Περίμενα χειρότερο lag... Εφαρμογή myT, ώρες ώρες καίει κάρβουνο να γίνει update με το τελευταίο status αλλά ικανοποιητική.
Ambient lighting μόνο το βράδυ φαίνεται κάπως, ήθελε κατιτίς παραπάνω ένταση, αν και καλύτερο από το τίποτα.. Φώτα πρώτη φορά led μετά από αλογόνου, κορυφαία. Ειδικά στη μεγάλη σκάλα λες και γίνεται μέρα μπροστά. Τα φώτα ομίχλης αναρωτιέμαι πάντως αν είναι για το εφέ ή όντως κάνουν δουλειάΑυτά τα ολίγα
-
@tzimakos-0 said in Toyota Corolla 2019:
Πιθανοτατα η μεταβαση σε 17αρες να συνδυαζεται και απο διαφορετικη ρυθμιση στην αναρτηση.Αυτο που ελεγαν ειναι να μην αλλαξεις εκ των υστερων μονο ζαντες.
Να έκαναν διαφορετική ρύθμιση ξαφνικά σε υπάρχον μοντέλο που περιμένει το facelift του, λίγο απίθανο το κόβω.
Τρολάρει η Toyota εδώ
-
@noblesse said in Toyota Corolla 2019:
Πιθανοτατα η μεταβαση σε 17αρες να συνδυαζεται και απο διαφορετικη ρυθμιση στην αναρτηση.Αυτο που ελεγαν ειναι να μην αλλαξεις εκ των υστερων μονο ζαντες.
Να έκαναν διαφορετική ρύθμιση ξαφνικά σε υπάρχον μοντέλο που περιμένει το facelift του, λίγο απίθανο το κόβω.
Τρολάρει η Toyota εδώ
Δεν ειναι ξαφνικο,η δυνατοτητα υπαρχει απο τοτε που βγηκε το μοντελο.Παντα μπορουσες στον διαμορφωτη να επιλεξεις μεγαλυτερες/διαφορετικες ζαντες.
Επιπλεον,δε χρειαζεται καμμια μελετη.Απλως η αναρτηση ρυθμιζεται οπως σε αυτα που φορανε εξ'αρχης 17αρες. -
Δεν ειναι ξαφνικο,η δυνατοτητα υπαρχει απο τοτε που βγηκε το μοντελο.Παντα μπορουσες στον διαμορφωτη να επιλεξεις μεγαλυτερες/διαφορετικες ζαντες.
Επιπλεον,δε χρειαζεται καμμια μελετη.Απλως η αναρτηση ρυθμιζεται οπως σε αυτα που φορανε εξ'αρχης 17αρες.Στο sedan στην live και στην Active έκδοση σε άφηνε να επιλέξεις μόνο ότι ερχόταν από το εργοστάσιο και μάλιστα η Toyota είχε ισχυρή σύσταση να μην τις αλλάξεις.
Στο λέω εγώ που έχω την Active έκδοση με τις 16άρες, πήγα σε 17άρες και μετά από επικοινωνία σε email με την Toyota και απαγόρευσης , τελικά ξανά πήγα σε 16άρες.
Τουτέστιν με αυτή τη τράμπα έφαγα καπέλο 250. Και τώρα μου λες ότι μπορεί ??
Γιατί και το μηχανικό σύνολο το ίδιο είναι, δεν είναι με τα 140... Μου μυρίζει ξεφόρτωμα στοκίλας γιατί όσοι παίρνουν τις αρχικές εκδόσεις το 80% , ε ένα ζαντικό το βάζει..Εκτός και αν ισχύει για το facelift απλώς δεν έκαναν την ανανέωση γιατί δεν δέχονται ακόμα παραγγελίες και το άφησαν έτσι.
-
Μαγκες πρεπει να εχει ξαναειπωθει, αλλα σήμερα έχοντας αφήσει λίγο στο P το αμάξι και βγαίνοντας απέξω, ψιλοεφαγα μια απο ηλεκτροστατικό. Τοσες φορές που μπαινόβγαινα δεν είχα θέμα... Όχι τίποτα τρελό, αλλά φόραγα μόνο βαμβακερό μπλουζάκι και μου έκανε εντύπωση...
Ειπατε υπάρχει κανα κόλπο?
-
@kos9120 said in Toyota Corolla 2019:
Μαγκες πρεπει να εχει ξαναειπωθει, αλλα σήμερα έχοντας αφήσει λίγο στο P το αμάξι και βγαίνοντας απέξω, ψιλοεφαγα μια απο ηλεκτροστατικό. Τοσες φορές που μπαινόβγαινα δεν είχα θέμα... Όχι τίποτα τρελό, αλλά φόραγα μόνο βαμβακερό μπλουζάκι και μου έκανε εντύπωση...
Την επόμενη φορά, δοκίμασε να φορέσεις κανένα παντελόνι και πες μας.
-
@teo-mak said in Toyota Corolla 2019:
@kos9120 said in Toyota Corolla 2019:
Την επόμενη φορά, δοκίμασε να φορέσεις κανένα παντελόνι και πες μας.
Με τζιν ημουν, αλλά λέω κλάιν αυτο.
-
Καλησπέρα σε όλους. Μια ερώτηση παιδιά. Έχω το touring sports και ιδίως στην όπισθεν κ λίγο στο D ακούγεται λες κ θα απογειώθει. Ένας ήχος. Το κάνει σε όλα να φανταστώ; Πρόσφατα το άκουσα σε ταξί ίδιο και ηρέμησα. Είναι ο ήχος για να καταλάβετε ότι περνάει αυτοκίνητο;
-
@αποστολος said in Toyota Corolla 2019:
Καλησπέρα σε όλους. Μια ερώτηση παιδιά. Έχω το touring sports και ιδίως στην όπισθεν κ λίγο στο D ακούγεται λες κ θα απογειώθει. Ένας ήχος. Το κάνει σε όλα να φανταστώ; Πρόσφατα το άκουσα σε ταξί ίδιο και ηρέμησα. Είναι ο ήχος για να καταλάβετε ότι περνάει αυτοκίνητο;
Ναι αυτό είναι και είναι τεχνητός,
-
@jntaras said in Toyota Corolla 2019:
Ναι αυτό είναι και είναι τεχνητός,
Το λεγομενο AVAS, ήτοι Acoustic Vehicle Alert System.
-
Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Κατάλαβα ότι κάτι τέτοιο έπαιζε γιατί το Chr που είχα δεν το είχε. Έχουμε φτιάξει καμία ομάδα στο Facebook μήπως πάρουμε καμία καλύτερη τιμή στα service ; Το είχαμε κάνει στο Toyota chr owners club.
-
Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Κατάλαβα ότι κάτι τέτοιο έπαιζε γιατί το Chr που είχα δεν το είχε. Έχουμε φτιάξει καμία ομάδα στο Facebook μήπως πάρουμε καμία καλύτερη τιμή στα service ; Το είχαμε κάνει στο Toyota chr owners club.
Και το chr πανέμορφο
Toyota Corolla 2019