Jan 17, 2022, 10:24 AM

@terryp117 said in Toyota Corolla 2019:

@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:

@terryp117 said in Toyota Corolla 2019:

ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΦΟΡΑ μου είπαν ότι θέλει μεγάλο χρονικό διάστημα για την παράδοση,ζήτησα να γραφεί σαν όρος πως αν αλλάξει η εργοστασιακή τιμή θα έχω το δικαίωμα να πάρω πίσω την προκαταβολή και να ακυρώσω την παραγγελία αν ήθελα.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι αρνήθηκαν...!!!
Συμβουλή μου,μην αγοράζετε ΠΟΤΕ αυτοκίνητο που δεν είναι ήδη μέσα στο τελωνείο,όσο και να θέλετε κάτι.

1. Στην Τογιότα μια χαρά επιστρέφουν την προκαταβολή, εαν ακυρώσεις για οποιοδήποτε λόγο. Δεν σε ρωτάνε, απλά σου επιστρέφουν τα χρήμα.

2. Για το 2022 (και μάλλον και το 2023) αυτό που λές δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει δλδ να υπάρχει αυτοκίνητο στο τελωνείο, είναι τόσο μεγάλη η ζήτηση σε σχέση με την πραγωγή που δεν υπάρχει στοκ.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ στην Τογιότα,δε χρειάστηκε να μάθω διότι αγόρασα ετοιμοπαράδοτο που βρέθηκε όταν πήγα να αγοράσω.Ούτε βέβαια εξέτασα πως βρέθηκε και γιατί..!!
Εξάλλου δε μιλάμε για ακύρωση που θα ζητήσεις εσύ σαν πελάτης για οποιονδήποτε λόγο,αλλά μόνο εάν υπάρξει αύξηση τιμής,σε αυτό αναφέρθηκα,ας τα διαχωρίσουμε.!!
Επίσης όταν αδυνατούν να παραδώσουν επί 13 μήνες,ευνόητο είναι το να μην τους ενοχλεί κάποια ακύρωση υπαιτιότητας του πελάτη επειδή περιμένει στην ουρά ο επόμενος..!!
13 μήνες όμως παράδοση και να δώσω προκαταβολή όσα ζητήσουν, επίσης δεν θα το έκανα με ΤΙΠΟΤΕ..!!
ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ δεν πουλάνε πλέον...!!!
Θα αγόραζες εσύ για να περιμένεις 13 μήνες να παραλάβεις,αφού είχες σκάσει μια ωραία προκαταβολή 3-4 χιλιάδες ευρώ..??!!
Τελευταίο θα ήθελα να πω ότι αυτό το έργο το βλέπουμε λόγω κορωνιού εσχάτως,εγώ πέρσυ πριν 16 μήνες βρήκα και παραβρήκα ετοιμοπαράδοτο Σεπτέμβριος του 2020 τογιότα κορόλλα 1,8 HB hybrid active plus παρότι ήμασταν μέσα στην πανδημία ήδη και μάλιστα πολύ εύκολα...!!