-
Αν το καλοσκεφτούμε, μιλάμε για την Ελλάδα που αν δεν παραγγείλεις καφέ ή φαί βολικό για τον ταβερνιάρη και το σερβιτόρο, σε στραβοκοιτάνε και δεν μπαίνουν στον κόπο να σου δώσουν τον κατάλογο να δεις τι έχει, γιατί έτσι κι αλλιώς τα μισά που γράφει δεν τα έχουν... οπότε γιατί να είναι διαφορετικό το σέρβις σε οποιοδήποτε προϊόν, μόνο επειδή είναι ακριβότερο; Πιο πολύ περιθώριο κέρδους έχει ο καφές...
-
...Δεν πειράζει , υπάρχουν και άλλες εταιρείες.
Αυτό. Ψάχνεις για άλλο αυτοκίνητο. Ο πρώτος θα είσαι ή ο τελευταίος;
-
Εμένα βρε παιδιά πάλι το αντίθετο στα γιαννενα. Πολύ ευγενικοί και να σου τα εξηγησουν όλα. Για θέμα δώρων δεν ξέρω βέβαια.
-
Στην Τογιότα είναι και σε ποιον πωλητή θα πέσεις, στο ίδιο μαγαζί έχω δει αδιάφορους πωλητές και πωλητή ο οποίο μου έστειλε email να με ρωτήσει εαν μου άρεσε το αυτοκίνητο, εαν θέλω άλλες πληροφορίες και γενικά ό,τι χρειαστώ πως είναι στην διάθεσή μου.
Το νέο Yaris δεν έχει κάτι σαν 5-6 μήνες αναμονή;
Το Υβριδικό ναι, τόσο περίπου. Το μη υβριδικό υπάρχει και ετοιμοπαράδοτο σε κάποιες εκδόσεις και χρώματα.
-
Εγώ την ημέρα που έκανα την παραγγελία ξέχεσα και προσέβαλα έναν κλαρινογαμπρό πωλητή.... Πολις στο ΙΚΕΑ
Με καλεί στο τηλέφωνο η πωλήτρια που είχα μιλήσει, να μου πει ότι μπορώ να πάω με το καλώδιο να διαπιστώσω αν παίζει ή όχι το CarPlay... Μπαίνω στην αντιπροσωπεία και δεν ήταν εκεί. Οπότε κάθομαι στη μοναδική διαθέσιμη άδεια καρέκλα, μπροστά σε ένα άδειο γραφείο που είναι μπροστά(όχι στα πίσω που κάθονται γραμματίες κλπ). Έρχεται ένας λιμοκοντόρος κάθετε και με ρωτάει αν χρειάζομαι κάτι. Του λέω ότι έχω εξυπηρετηθεί, περιμένω την Νατάσσα(και γ@μώ τα άτομα), κλπ. Και τί μου λέει ο μλκας ; ..... 'ναι αλλά εδώ είναι το γραφείο μου και ΑΝ έρθει υποψήφιος πελάτης θα πρέπει να τον εξυπηρετήσω'. Επειδή πραγματικά δεν κατάλαβα τι ήθελε, τον ρώτησα καθαρά από απορία άν ήθελε να σηκωθώ. Και μου απάντησε ένα ξερό 'Ναι'....
Ε, το τι έγινε δεν γράφετε....
Μαθαίνω εκ των υστέρων ότι ψιλοσφάζονται οι πωλητές μεταξύ τους, για το ποιος θα κάνει την πώληση. Και η Νατάσα μόλις είχε γυρίσει από άδεια εγκυμοσύνης και δεν ήξερε καλά αυτά που την ρωτούσα. Πάντως η κοπέλα σκίστηκε να με εξυπηρετήσει, και με τον κουμπάρο που θέλει rav4 θα πάω καρφί σε εκείνη. Αν δεν δουλεύει ακόμα εκεί, μόνο τότε θα μιλήσω με άλλο πωλητή.
υ.γ. μέχρι πέρυσι υπήρχε μια νεαρά με ασύλληπτα προσόντα στην υποδοχή.... Και αυτή ξινή ήταν, αλλά το παρέβλεπες.....
-
υ.γ. μέχρι πέρυσι υπήρχε μια νεαρά με ασύλληπτα προσόντα στην υποδοχή.... Και αυτή ξινή ήταν, αλλά το παρέβλεπες.....
Όταν βγήκε η είδηση ότι παίζει κατάργηση ΦΠ/τεκμηρίων για τα διλιτρα άρχισα να κοιτάω το μη υβριδικό RAV. Κάποια φαση είμαι με hands free και βλέπω pov. Με παίρνει χαμπάρι η γυναίκα μου τραβάει το ακουστικό και μου λέει 'μη κάνεις όνειρα την τύπισσα από την υποδοχή δεν την δίνουν πακέτο, Toyota ΔΕΝ θα πάρεις!'. Το κορίτσι είναι έτοιμο για Μπουρνάζι, χαραμίζεται εκεί...
Όσο για τους πωλητές ισχύει αυτό που λες το έχω επιβεβαιώσει από μια άκρη που βρήκα μέσω φίλου στην ίδια αντιπροσωπεία δυτικά. Είχε έναν άλλο μλκα πωλητή που με εκνεύρισε.
Τεσπά ανατολικά οι πωλητές είναι δύο. Ένας κοντούλης αδύνατος που το παίζει λίγο έξυπνος και ένας ψηλός σπαθάτος 50αρης που φοράει παλτό μέχρι τον αστράγαλο ακόμα και με ανοιξιάτικο καιρό καθως την έχει δει ότι πουλάει Merc ή Lexus ξερωγω.
Είναι εκείνος ο έξυπνος για όσους θυμούνται που μου είχε απογοητεύσει να πάρω το CHR TD με την δικαιολογία ότι 'δεν έχω ξαναοδηγησει δικό μου όχημα αυτόματο' και με έκανε δύο γύρους εσωτερικά πέριξ των εγκαταστάσεων. Φεύγοντας του είπα 'συγνώμη αλλά θα πρέπει να είναι τέρμα μ@λ@κ@ς για να αγοράσω από εσάς έτσι πως μου έχετε φερθεί δύο φορές'. Από εμένα ας ακούγεται λάθος η Toyota επειδή την έχει δει πάρα πολύ έχει υποπέσει στην κατηγορία VAG. Μόνο απελπισμένος με όπλο στον κρόταφο δικά τους οχήματα. Και αποτρέπω με όλες μου τις δυνάμεις όσους με ρωτάνε και έχουν τέτοιες βλέψεις. Είδη έχω 'καταφέρει' δύο να τους στρέψω σε άλλες λύσεις.
-
Από περιέργεια και διαβάζοντας το παρόν νήμα, πήγα σήμερα και είδα το Corolla. Προφανώς πρόκειται για ένα ποιοτικό, αξιόπιστο και οικονομικό αυτοκίνητο...δεν αμφιβάλλει κανένας για αυτό. Όμως προσπάθησα πολύ να μελετήσω τους χώρους του και το κατά ποσό θα βόλευαν 3μελή οικογένεια. Ρυθμίζοντας τα μπροστινά καθίσματα στην επιθυμητή θέση διαπίστωσα ότι από πίσω χωράνε μόνο μικρά παιδιά. Ο γιος μου μου είναι τώρα 1,77 απλά δεν χωρούσε, δεν είχε που να βάλει τα πόδια του. Τολμώ να πω ότι οι χώροι του 208 που έχω τώρα είναι πολύ καλύτεροι -παρότι άλλης κατηγορίας- και ας πέσετε να με φάτε...
Για αυτόν και μόνο τον λόγο ένα μεγάλο Χ από μένα.
-
Με παίρνει χαμπάρι η γυναίκα μου τραβάει το ακουστικό και μου λέει 'μη κάνεις όνειρα την τύπισσα από την υποδοχή δεν την δίνουν πακέτο, Toyota ΔΕΝ θα πάρεις!'.
Καλά η γυναίκα σου είναι απλά φοβερή!! Το σκηνικό όμως αυτό έγινε αφού της αγόρασες το 308 χωρίς να τη ρωτήσεις ή πριν;
-
Πιστεύω ένα αρκετά τίμιο κι αντικειμενικό review για το Touring Sports (το sw έχει και μεγαλύτερο μεταξόνιο; o τύπος είναι 1.90+ και την παλεύει πίσω από τη δική του θέση οδηγού)
-
Καλά η γυναίκα σου είναι απλά φοβερή!! Το σκηνικό όμως αυτό έγινε αφού της αγόρασες το 308 χωρίς να τη ρωτήσεις ή πριν;
Όχι μετά. Της γυναίκας το πήραμε Δεκέμβριο του 2019. Συνέχισα να ψάχνομαι για εμένα (όταν θα έρθει η ώρα μου να αλλάξω τεσπά) κανα δίμηνο αλλά και για μια κωλητη μας που ζήτησε την βοήθεια μου στην αγορά νέου οχήματος.
Σιγά μην κοίταζα για την γυναίκα μου RAV4. Κατάφερε και χτύπησε τον πίσω προφυλακτήρα σε ξεπαρκαρισμα σε ευθεία με βομβητή παρκαρίσματος πίσω σε όχημα 4,3m....
-
Από περιέργεια και διαβάζοντας το παρόν νήμα, πήγα σήμερα και είδα το Corolla. Προφανώς πρόκειται για ένα ποιοτικό, αξιόπιστο και οικονομικό αυτοκίνητο...δεν αμφιβάλλει κανένας για αυτό. Όμως προσπάθησα πολύ να μελετήσω τους χώρους του και το κατά ποσό θα βόλευαν 3μελή οικογένεια. Ρυθμίζοντας τα μπροστινά καθίσματα στην επιθυμητή θέση διαπίστωσα ότι από πίσω χωράνε μόνο μικρά παιδιά. Ο γιος μου μου είναι τώρα 1,77 απλά δεν χωρούσε, δεν είχε που να βάλει τα πόδια του. Τολμώ να πω ότι οι χώροι του 208 που έχω τώρα είναι πολύ καλύτεροι -παρότι άλλης κατηγορίας- και ας πέσετε να με φάτε...
Οδηγώ μεταξύ άλλων ένα corsa το προηγούμενο μοντέλο ο χώρος που αφήνω πίσω από την θέση μου στα δύο αμάξια είναι ο ίδιος.
-
Συν τοις άλλους είναι και το άνοιγμα των πίσω θυρών μικρό....βάζοντας το κάθισμα του οδηγού στην θέση που με βολεύει,δεν κατάφερα ούτε να μπω από πίσω...και είμαι μόλις 1,82.
-
Tα ιδια και εγω εβαλα το παπουτσι μεσα πηγα να σκυψω να μπω τραβηχτηκα πίσω είπα θα ξεφτυλιστώ εδω...
φυσικα εγω είμαι και 1.92 και ευσωμος πολυ δεν χωράω αλλου και αλλου ....
ακομα και στο σενταν που χωραγα μια χαρα στα ποδια λογω των +6 εκ παραπάνω μεταξόνιο κατάφερα και χτυπησα το κεφάλι μου στην εξοδο στο ανοιγμα της πορτας και εβρισκα εντονα στην οροφη ( στο πισω καθισμα παντα).
-
χαχαχα, φεύγουν τα παιδικά τραύματα που με φώναζαν κοντό όταν ήμουν μικρός!!!
1,65 και 60-65κιλά!!! χωράω παντού!!! αντίστοιχο ύψος η γυναίκα (μην έχουμε 'ανέβα να φιλήσεις, κατέβα να γ@μήσεις').
Το ιδανικό κάθισμα για να κάτσεις σε αυτοκίνητο που οδηγάω είναι πίσω μου!!! Συμφοιτητής 1,90+ και 160 κιλά ερχόταν μόνο στο αμάξι μου όταν πηγαίναμε μεγάλες βόλτες!!! (βέβαια την πιο γρήγορη ζημιά στα αμορτισέρ την ψιλοχρεώθηκε αυτός)
-
Ακριβώς ότι συνέβη και σε μένα, αντίστοιχου ύψους που τρώω όλο το φαΐ μου. Κι όπως τυχαίνει να περιγραφεί κι ο Tkin, το (καινούριο) Corsa που θα μου έκανε ως φθηνό αυτόματο, ή το Corolla, μετά από πολύ αγώνα κατάφερα να μπω πίσω μου σπρωχνοντας τα πάντα μέχρι παραμόρφωσης, αλλά το να βγω μετά ήταν ο πραγματικός άθλος... κι έτσι και τα δύο ακατάλληλα για 1.80 και πάνω, πίσω μόνο παιδιά και μικροκαμωμένοι.
Το SW είναι αλλού, σαν αμάξι και κόστος. Το οποίο δεν μπόρεσα να τεσταρω πουθενά.
-
Επειδή σήμερα πήγα και εγώ να δω το rav4 με κουμπάρο... Ποια ακριβώς είναι η εξωφρενική τιμή του touring sport;;;;;
25800 και κάτι ψιλά, χωρίς να παζαρέψω με μεταλικό χρώμα. Η πωλήτρια μου είπε 'δείτε αν σας κάνει και θα κάνουμε κάτι καλύτερο'.
25800€ λοιπόν το active plus. Ποιό αυτόματο έστω και μη υβριδικό είναι σε αυτά τα χρήματα;
-
Το TS έχει το μεταξόνιο του sedan δεν έχουν διαφορά. Στο 2l στα reviews έχω δει να λένε για κοντά σε μήκος και ψηλά σχετικά άβολα πίσω καθίσματα λόγο της τοποθέτησης μπαταριών κάτω από αυτά. Για το δεν γνωρίζω που έχει τις μπαταρίες. Χωροταξικά στο sedan ένιωθα βασιλιάς μπρος πίσω μου στα 1,83m 130 κιλά. Όλα τα Corolla βέβαια, κλασικά, μου έδωσαν την εντύπωση της έλλειψης πλαγιάς στήριξης. Το SW δεν το θυμάμαι πως ήταν πίσω μου. Μπροστά το ίδιο με sedan. Το κόστος του TS στο οποίο αναφέρεται ως υψηλό ο φίλος μάλλον μιλάει για το 2l και βγαίνει μόνο Lounge στα 32κ.
-
Επειδή σήμερα πήγα και εγώ να δω το rav4 με κουμπάρο... Ποια ακριβώς είναι η εξωφρενική τιμή του touring sport;;;;;
25800 και κάτι ψιλά, χωρίς να παζαρέψω με μεταλικό χρώμα. Η πωλήτρια μου είπε 'δείτε αν σας κάνει και θα κάνουμε κάτι καλύτερο'.
25800€ λοιπόν το active plus. Ποιό αυτόματο έστω και μη υβριδικό είναι σε αυτά τα χρήματα;
Αυτό, χωρίς να έχω δει πόσο χώρο έχει στα πίσω καθίσματα, το λες και ωραίο οικογενειακό αμάξι, ότι πρέπει για Ελλάδα. Είναι η μόνη εταιρεία που βλέπω λογική τιμή και εξοπλισμό.
-
Το TS έχει το μεταξόνιο του sedan δεν έχουν διαφορά. Στο 2l στα reviews έχω δει να λένε για κοντά σε μήκος και ψηλά σχετικά άβολα πίσω καθίσματα λόγο της τοποθέτησης μπαταριών κάτω από αυτά. Για το δεν γνωρίζω που έχει τις μπαταρίες. Χωροταξικά στο sedan ένιωθα βασιλιάς μπρος πίσω μου στα 1,83m 130 κιλά. Όλα τα Corolla βέβαια, κλασικά, μου έδωσαν την εντύπωση της έλλειψης πλαγιάς στήριξης. Το SW δεν το θυμάμαι πως ήταν πίσω μου. Μπροστά το ίδιο με sedan. Το κόστος του TS στο οποίο αναφέρεται ως υψηλό ο φίλος μάλλον μιλάει για το 2l και βγαίνει μόνο Lounge στα 32κ.
Κροϊδευόμαστε;;; Ποιό δίλιτρο;;;; Δηλαδή γράφτηκε για χώρους του corsa, του 208 κλπ. Και θα το συγκρίνουμε στα λεφτά με το δίλιτρο TS... Να είμαιστε και λίγο ανθρώποι
Αυτό, χωρίς να έχω δει πόσο χώρο έχει στα πίσω καθίσματα, το λες και ωραίο οικογενειακό αμάξι, ότι πρέπει για Ελλάδα. Είναι η μόνη εταιρεία που βλέπω λογική τιμή και εξοπλισμό.
Μου φαίνεται άσχημο. SW θα πήγαινα αλλού και σε άλλα χρήματα. Βασικά SW είναι για εμένα κατά σειρά Volvo-Merc-Audi.
-
Μήπως δεν είναι και τόσο μικρό το corolla και να κάνατε καμια δίαιτα;;;
Toyota Corolla 2019