-
@storm said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Μου αρέσουν τα σαλιγκάρια στιφάδο με μπόλικο κρομμύδι και οι καράβολοι σκορδαλιά με μπόλικο σκόρδο, να καίει...και η αναπνοή να είναι θανατηφόρα. μιαμ!μιαμ!
Δεν μου αρέσουν οι σούπες με χελώνες, τα αυγά ποσέ, τα κινόα, οι μπάμιες με γαρίδες, το τζατζίκι από αβοκάντο, η ομελέτα χωρίς αυγά, το παστινάκι, το ντεγκλασέ (κάποιος με έκλασε;), τα σεβίτσε, τα παπάρια φλαμπέ, το κουλί, οι σούπες κονσομέ και ο αποδομημένος μουσακάς.
Γιατί να μιλήσεις σε κάποιον που δεν του αρέσει ο αποδομημένος μουσακάς;
Μπορεί να μου βρει κάποιος, ένα λόγο; -
Τσάκισα δύο πιτόγυρα να στανιάρω (σόρρυ ντόκ) και έχω κλατάρει άσχημα, παίζει μπουνιές το κεμπάπ με τον γύρο στο στομάχι.. όμως επειδή ξέρω καλά τον εαυτό μου το πρόβλημα προέκυψε από το τζατζίκι και την υπόλοιπη γαρνιτούρα..
-
Καλά να πάθεις.
Το τζατζίκι φταίει
-
Δεν μου αρέσει που όλα τα μεγάλα γκρουπ, κυκλοφορούν μοντέλα με ένα κινητήρα σε διαφορετικές κατηγορίες αμαξωμάτων...
Θυμάμαι ακόμα την εποχή που το ίδιο c-hatch κυκλοφορούσε με 1.2/1.4/1.6/1.8/2.0 μοτέρ... Θυμάστε ρε τότε που το ταμπελάκι με το μέγεθος του μοτέρ, έμπαινε πίσω στο πορτμπαγκάζ?
-
ε ναι Αντώνη , άντε να βάλεις στο C-suv αυτοκόλλητο 1.0
-
3 cylinder, 1.0, TURBO
-
1.0 - 12V πωππωπω ντροπή...
-
Θυμάστε κάτι νισσαν που έλεγαν και τα άλογα. 71 ps. Νομίζω.
Για να ξέρεις μη τυχόν πας σε κόντρα μαζί του και σε ρεζιλεψει
Προειδοποιει η νισσαν. 71 άλογα!!!!
-
@antonakis said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δεν μου αρέσει που όλα τα μεγάλα γκρουπ, κυκλοφορούν μοντέλα με ένα κινητήρα σε διαφορετικές κατηγορίες αμαξωμάτων...
Θυμάμαι ακόμα την εποχή που το ίδιο c-hatch κυκλοφορούσε με 1.2/1.4/1.6/1.8/2.0 μοτέρ... Θυμάστε ρε τότε που το ταμπελάκι με το μέγεθος του μοτέρ, έμπαινε πίσω στο πορτμπαγκάζ?
Πιο ακυρα φαινονται τα διακριτικα της audi, για να μη βαλουν το 1.0 κ το 1.5 στο πισω μερος, βάζουν κατι 30tfsi ή 35tfsi δινοντας την εντυπωση των τριων και τρεισήμισι λίτρων.
-
@lap said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Θυμάστε κάτι νισσαν που έλεγαν και τα άλογα. 71 ps. Νομίζω.
Για να ξέρεις μη τυχόν πας σε κόντρα μαζί του και σε ρεζιλεψει
Προειδοποιει η νισσαν. 71 άλογα!!!!
Nαι κατι sunny και cherry.
Πλάκα είχε και το "καιω και αμολυβδη". -
@georgemit said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Πιο ακυρα φαινονται τα διακριτικα της audi, για να μη βαλουν το 1.0 κ το 1.5 στο πισω μερος, βάζουν κατι 30tfsi ή 35tfsi δινοντας την εντυπωση των τριων και τρεισήμισι λίτρων.
Καλά αυτο είναι μια από τις μεγαλύτερες βλακείες που έχουν κάνει ποτέ. Κανείς δεν καταλαβαίνει τίποτα, δεν έχεις ιδέα τι μοτέρ φοράει το αμάξι....απορώ ποιος το σκέφτηκε και προκρίθηκε και ως ιδέα!?!?!
-
Και η Mercedes είχε τη μόδα άλλο αριθμό στο σήμα άλλο κυβισμό στο μοτέρ. Δεν ξέρω αν ήταν η πρώτη που μπέρδεψε κόσμο.
-
Και η Mercedes είχε τη μόδα άλλο αριθμό στο σήμα άλλο κυβισμό στο μοτέρ. Δεν ξέρω αν ήταν η πρώτη που μπέρδεψε κόσμο.
Σωστά, αλλά είχε μια λογική. Της Audi δεν έχει καμία λογική, ξεκινάει αυθαίρετα από το 30 και ανεβαίνει αριθμούς χωρίς κάποια συσχέτιση. Είναι τελείως παράλογο το σύστημά της.
-
Απο τους πρωτους ηταν και η bmw με τις 323i κ 325i e36. Θα σας πω την ιστορια αργοτερα, εχει ενδιαφέρον.
-
Τώρα παίρνεις Μερτσεντές και έχει ρενώ από κάτω. Τι να λέμε... ΧΑΧΑΧΑΧΑ...
-
Απο τους πρωτους ηταν και η bmw με τις 323i κ 325i e36. Θα σας πω την ιστορια αργοτερα, εχει ενδιαφέρον.
Ναι και η BMW, με την 323 να είναι 2.5λιτρη όπως και η 325 (αλλά με νεότερο μοτέρ Μ52 αντί για Μ50). Όμως και η BMW είχε μια λογική (όπως και τώρα που ο κυβισμός είναι παντελώς άσχετος πλέον), δεν είναι ένα αυθαίρετο νούμερο σαν της Audi.
-
@fanis75 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Σωστά, αλλά είχε μια λογική. Της Audi δεν έχει καμία λογική, ξεκινάει αυθαίρετα από το 30 και ανεβαίνει αριθμούς χωρίς κάποια συσχέτιση. Είναι τελείως παράλογο το σύστημά της.
Οι γερμανοί λένε αν θυμάμαι καλά ότι αφορούσε το επίπεδο εξοπλισμού. Ηλιθιότητες δηλαδή. Είχε φίλος το Α1 και όλοι τον ρωτούσαν πως χωρούσε 3λιτρος κινητήρας σε αυτή τη καρότσα. LOL
-
@i-hasu said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Οι γερμανοί λένε αν θυμάμαι καλά ότι αφορούσε το επίπεδο εξοπλισμού. Ηλιθιότητες δηλαδή. Είχε φίλος το Α1 και όλοι τον ρωτούσαν πως χωρούσε 3λιτρος κινητήρας σε αυτή τη καρότσα. LOL
όχι είναι μια αυθαίρετη βάση για την ιπποδύναμη, αλλά τελείως άκυρη, δηλαδή πήραν το 25 ως βάση και η επόμενη ιπποδύναμη είναι ο επόμeνος αριθμός, ανά 5 (δλδ. 25, 30, 35 κλπ.). Και κάθε αριθμός αντιστοιχεί σε ένα εύρως ιπποδύναμης....ό,τι νάναι δηλαδή!! Και φυσικά η κλίμακα αλλάζει ανάλογα με τα μοντέλα που βγάζουν....τρικυμία εν κρανίω!!
- 25 για κάτω από 106 ίππους
- 30 για 107 έως127bhp
- 35 για 45 εως 159bhp
- 40 για 165 εως 198bhp
- 45 για 223 έως 244bhp
- 50 για 278 έως 304bhp
- 60 για 423 έως 449bhp
- 70 για πάνω από 529bhp
-
@fanis75 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Ναι και η BMW, με την 323 να είναι 2.5λιτρη όπως και η 325 (αλλά με νεότερο μοτέρ Μ52 αντί για Μ50). Όμως και η BMW είχε μια λογική (όπως και τώρα που ο κυβισμός είναι παντελώς άσχετος πλέον), δεν είναι ένα αυθαίρετο νούμερο σαν της Audi.
Την "υποβιβασε" σε 323 παρα το 2.5 μοτέρ για να μην εξοργίσει τους αγοραστές της 325 επειδή αντικατέστησε σχετικά σύντομα το μοτέρ.
Απο car and driver η ιστορία. -
Πεμφέ Μ 316 πάουα
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]