-
Καμμία δουλειά δεν είναι ντροπή εκτός απο το να είσαι σκουπίδι Λιάγκας!
-
Έτυχε να το διαβάσω πριν από λίγο και δεν πίστευα ότι μπορεί άνθρωπος να είναι τόσο τιποτένιος….περιμένουμε τώρα να δούμε και τρισδιάστατη ανάλυση του σπιτιού από τον Ευαγγελάτο….ξεφτίλες…
-
ειπε ποσο το ειχε νοικιασει;
-
Εχω σταματήσει να βλέπω τηλεόραση πέρα από 1-2 σήριαλ.
Προτιμώ να διαβάζω στο νετ ότι μου αρέσει και να τσακώνομαι εδώ με εσάς.
Το κακό είναι τους βλέπουν πολλοί άλλοι.
Λογικό αφού ο Ελληνας γουστάρει να βλέπει τον άλλο να περνάει δύσκολα, για αυτό είχε ευδοκιμήσει η αριστερίλα σε αυτό τον τόπο, γιατί απευθύνεται στα πιο χαμηλά ένστικτα του κόσμου, όπως και ο φασισμός βέβαια.
-
Αντιθέτως, τα πιο χαμηλά ένστικτα των ανθρώπων είναι να πατούν επί πτωμάτων, αδιαφορώντας για το κοινό συμφέρον της κοινότητας στην οποία ζουν προκειμένου να ικανοποιήσουν τον εγωισμό τους, ενώ πολλές φορές δεν συμμετέχουν στις κοινές ανάγκες αυτής εξασφαλίζοντας οφέλη από την συμβολή των υπολοίπων. Μάντεψε, ποιοι είναι αυτοί.
-
Μαλακιζεται ο Λιάγκας ,πάλι μπούρδες για την Αριστερά διαβάζουμε!Καλα θα πάει κι αυτό!
-
@wantone said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Τις περισσότερες φορές είναι παροχή της ομάδας, στους όρους του συμβολαίου.
-
@wantone said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
ναι επεσα πανω στο ζαπινγ οταν ετρωγα και ελεγε 15.000 το μηνα.
δεν καταλαβα τι εβλεπα στην αρχη μεχρι να συνειδητοποιήσω ότι ελεγε για καποιον που βρήκαν νεκρο.
-
@antonmone said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Μαλακιζεται ο Λιάγκας ,πάλι μπούρδες για την Αριστερά διαβάζουμε!Καλα θα πάει κι αυτό!
Αφού αυτοί με τα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια είναι όλοι αριστεροί, μπαίνεις στο Μεγκα και έχουν τον Βελουχιώτη προτομή στην είσοδο, πας Αντενα, κάδρο τον Λένιν... γι αυτό δεν τους βλέπει ο Κρουζερ, προτιμάει εμάς εδώ, γιατί βρίσκει εδώ μερικούς που του θυμίζουν ξεπεσμενο λουμπεν χουντικό καφενείο...
Τουλάχιστον βλέπουμε μπαλαρα που δεν τη πιστεύουμε απ την Εθνική σήμερα στο πρώτο ημίχρονο, μπράβο, ελπίζω να μη το γυρίσουν στον αναρχοκομμουνισμον στο δεύτερο ημίχρονο και χάσουμε.
-
-
-
Με Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό παντού κερδίζει η Ελλάδα στον αθλητισμό.
-
@lap said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Αντιθέτως, τα πιο χαμηλά ένστικτα των ανθρώπων είναι να πατούν επί πτωμάτων, αδιαφορώντας για το κοινό συμφέρον της κοινότητας στην οποία ζουν προκειμένου να ικανοποιήσουν τον εγωισμό τους, ενώ πολλές φορές δεν συμμετέχουν στις κοινές ανάγκες αυτής εξασφαλίζοντας οφέλη από την συμβολή των υπολοίπων. Μάντεψε, ποιοι είναι αυτοί.
Οι εργολάβοι; Οι κληρονόμοι; Τα αφεντικά; Οι δεξιοί;
-
Σε ποσα από αυτά είσαι μέσα;;;;
-
@lap said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Σε ποσα από αυτά είσαι μέσα;;;;
Με τέτοια ετοιμολογία και αφοπλιστικό λόγο, είμαι σίγουρος πως θα έκανες λαμπρή καριέρα ως δικηγόρος, αν δεν την κάνεις ήδη.
-
Δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες που χρησιμοποιούν πολλοί, όταν είναι μη νόμιμοι σε κάτι αλλά για να δικαιολογηθούν αναφέρονται σε κάτι άλλο, για να έχουν "ήσυχη" την συνείδηση τους...
Για να γίνω κατανοητός...
Περνάει κάποιος με κόκκινο και του λες:
Γιατί φίλε μου πέρασες με κόκκινο?
Απάντηση....
Ας φτιάξουν πρώτα τη ροή των φαναριών για να μην με σταματάει το αμέσως επόμενο φανάρι και δεν θα περνάω με κόκκινο...
Άλλο παράδειγμα...
Γιατί φίλε μου δεν φοράς ζώνη στο αυτοκίνητο?
Απάντηση...
Ας πιάσουν πρώτα τους μηχανάκηδες που δεν φοράνε κράνος και μετά θα βάζω κι εγώ ζώνη...
Μπορώ να συνεχίσω μέχρι αύριο αλλά νομίζω έγινε κατανοητό το πνεύμα της ανάρτησης αυτής...
-
Ας γίνουν πρώτα αυτοί νομιμοι και συνεχίζεις εσυ μέχρι αύριο
-
@antoniokon said in [Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]]
Μπορώ να συνεχίσω μέχρι αύριο αλλά νομίζω έγινε κατανοητό το πνεύμα της ανάρτησης αυτής...
Το πνευμα νομιζω ειναι μεταθεση ευθυνων/ανευθυνοτητα.
-
Μάρεσε που πέρασα το ΣΚ στην Πύλο και παρακολούθησα πρώτη φορά τα Ναβαρίνια. Το συστηνω να πάτε ιδιαίτερα αν έχετε παιδιά θα τους αρέσει πολύ
Μαρεσε γιατι πέρασα πολύ όμορφα
Δεν μάρεσε που εκανα την πρώτη μου ζημιά στο PUMA. Εφαγα/γρατζούνισα και έφυγε χρώμα από το πλαινο πλαστικο με μια απροσεξία μου σε εναν πεζοδρόμιο που εξήχε σπασμένο κομμάτι. Θα πάω τώρα να το φτιάξω, κάνα κατοστάρι βλέπω να μου στοιχίζει η απροσεξία.
Σας βάζω μερικές φωτο από την αναπαράσταση της ναυμαχίας
-
Αφού πέρασες καλά, στα @@ σου μια τόσο μικρή ζημιά….
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]