-
Είπαμε δεξιοί αλλά όχι και δικομανείς ρε παιδιά
Θα μας πάρει και τα νησιά ο Ερντογάν και δεν θα χουμε που να τους εξορίσουμε όλους τους καταδικασμένους... -
Σε κάποιους από αυτούς μπορεί να θέλουν να μείνουν στα κατακτημένα νησιά, μια και εκεί θα υπάρχει οθωμανικό.....δίκαιο.....
-
- Μου Άρεσε που χθες είδαμε, στο δρόμο δίπλα μας, οικογενειακώς ενα Τογιοτα Γιαρις Τζι-Αρ και η γυναίκα μου έπαθε πλάκα πριν πω τίποτα (πρώτη φορά είδα από τόσο κοντα και με δυσκολία κρατιόμουν να μη τσιρίξω, ευτυχώς τσίριξε η γυναίκα μου) και με το που μπηκαμε στο αυτοκίνητό μας ήθελε να ψάξει τιμή μονολογόντας μήπως να δίναμε το Λεξους να πάρουμε αυτό...
- Δε Μου Αρεσε - που μόλις είδε τιμή κοντά στα 60, μου λέει, ασε....
πσ. Πολλά χρόνια είχα να αισθανθώ τόση χαρά βλέποντας ένα αυτοκίνητο.
-
Από 42 χιλιάρικα ξεκινάει το Yaris GR, όχι 60.
-
Το είδα και εγώ απο κοντά. Εντάξει αν δεν οδηγείται όπως πρέπει για να το εκτιμήσεις δεν τρελάθηκα κιόλας. Απλά έχει λίγο φαρδύ κωλο. Δηλαδή το σημαντικότερο σχεδιαστικό στοιχείο είναι το πίσω μερος. Καρντασιανοφερνει λίγο
-
Μου Αρέσει - Η γυναίκα μου, μου το αγόρασε χθες
Δε μου Άρεσε - ... υπο κλίμακα...@realzeus said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Από 42 χιλιάρικα ξεκινάει το Yaris GR, όχι 60.
Ταϊβαν, που είμαστε τώρα, ενώ θα έπρεπε να ειναι πιο οικονομικό από ότι Ελλάδα (μεγαλύτερη αγορά, λιγότεροι δασμοί από Ιαπωνία), έχει σχεδόν 60.000!
@lap said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Το είδα και εγώ απο κοντά. Εντάξει αν δεν οδηγείται όπως πρέπει για να το εκτιμήσεις δεν τρελάθηκα κιόλας. Απλά έχει λίγο φαρδύ κωλο. Δηλαδή το σημαντικότερο σχεδιαστικό στοιχείο είναι το πίσω μερος. Καρντασιανοφερνει λίγο
α) Ειναι Γιαπωνέζικο!
β) Ειναι Γαιπωνέζικο!
γ) Ειναι αυθεντικά σχεδιαστικό μπάχαλο, σε σχέση με τα ευρωπαϊκα που απο τον μινιμαλισμο μπαουχαους, ανακάλυψαν (ξανά) το σχεδιαστικό μπάχαλο που οι Γιάπωνες ειναι αυεθεντικά μάστορες. -
@alejandro said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Ταϊβαν, που είμαστε τώρα, ενώ θα έπρεπε να ειναι πιο οικονομικό από ότι Ελλάδα (μεγαλύτερη αγορά, λιγότεροι δασμοί από Ιαπωνία), έχει σχεδόν 60.000!
Δεν γνώριζα ότι είσαι σε άλλη χώρα συνονόματε. Για την Ελλάδα μιλούσα εγώ.
-
@realzeus said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δεν γνώριζα ότι είσαι σε άλλη χώρα συνονόματε. Για την Ελλάδα μιλούσα εγώ.
Καλημέρα, εγώ έπρεπε να το διευκρινίσω.
-
Δεν μου αρέσει στην εργασία μου να υπάρχουν σοβαρά προβλήματα μεταξύ εργαζομένων.
Δεν μου αρέσει καθόλου που ενώ τα αίτια των προστριβών είναι γνωστά, ο προϊστάμενος εθελοτυφλεί και δεν παίρνει ριζικές αποφάσεις, ώστε η γαλέρα τουλάχιστον να πάει μερικά μέτρα ποιο κάτω. Τουλάχιστον να μην παραμένει στο ίδιο σημείο με τα ίδια προβλήματα.Κάποιες στιγμές χρειάζεται κάποιος να παίρνει αποφάσεις και ας μην είναι και αρεστός.
Προέχει η εργασιακή ηρεμία και ας έχει ως αντικείμενο την κωπηλασία.Το παραπάνω είναι μεταφορικό; Ίσως ναι, ίσως όχι...
-
Μ'αρεσει παρά πολύ που ένας καλλιτέχνης (δεν έχω επαφή με το είδος) δίχως προμοσιον κτλ γέμισε ένα γήπεδο και έριξε μια γερή κλωτσιά στα αχαμνα του εγχωριου μουσικού συστήματος. Υπάρχει ελπίδα.
Μ'αρεσει που η νεολαία της κρίσης βρίσκει κάποιον να την εκφράσει βάζοντας στην θέση του τον κάθε εύκολο κριτη. Τελικά ο,τι και να λέμε εμείς οι μεγαλύτεροι απλά αλλάξαμε ηλικιακή ομάδα και τώρα παίζουμε το ρόλο των γονιών μας. Εγώ πάντως που τους ζω έστω και σε ένα χωριό και πλέον κοντά στα 45 δεν μπορώ πια "να ενώσω γενιές" μουσικά τουλάχιστον αισιοδοξώ.
Η καλή μουσική (στο είδος του καθενος) πάντα θα βρίσκει τον τρόπο να κερδίζει._
Δε μ'αρεσει που δεν έχω κανέναν μαθητή (το χωριό που λέγαμε) να ακούει dance μουσική. "Βρέχει djs" αλλά πού παρέα. Κοιτάει ο μικρός την Νumark στο συρτάρι και αναρωτιέται τι ειναι. Valentino βοήθα:
🤮🤮
-
Δεν μου αρέσει καθόλου που μάλλον αποχώρησε και ο @andya3.
Ο ένας αποχωρεί, άλλος διαγράφεται μόνιμα, άλλος δεν τολμά να γράψει, άλλος αποφάσισε να γράφει επιλεκτικά σε κάποια θέματα, άλλος μόνο διαβάζει, άλλος βαριέται να "τσακώνεται" συνέχεια με μέλη που τον προκαλούν, άλλος κάνει διάλογο μόνο μέσα από τα PM...... και η κατρακύλα συνεχίζεται. Κρίμα.
-
Δεν μου αρέσει που πλέον όσοι φοράνε κράνος σε δίκυκλο εντός πόλης είναι η μειοψηφία και ξεχωρίζουν, που όλοι οι κεντρικοι δρόμοι έχουν τουλάχιστον μία λωρίδα παρκαρισμενων και συστάδες διπλοπαρκαρισμένων κοντά σε σαντουιτσάδικα και γωνιές καφέ και απέναντι υπάρχει υποτιθέμενη λεωφορειολωρίδα την οποία πατάμε αναγκαστικά (το πολύ 1 λεωφορείο ανά 15 λεπτά) και που δεν θυμάμαι τι χρώμα έχουν οι στολές των τροχονόμων...
-
Μου αρέσει να βλέπω να έχει κατοικίδια πλέον πολύς κοσμος
ΔΕΝ μου αρέσει που οι περισσότεροι παίρνουν σκυλιά και τα αφήνουν ελεύθερα να κυκλοφορούν την νύχτα να γαβγίζουν συνεχως και άνθρωποι που δουλεύουν την άλλη μέρα να μην μπορούν να ηρεμήσουν. Χθες το πρωί μέτρησα σε απόσταση 100μ 18 σκυλιά και γω έχω 3 αλλά τα έχω στην αυλή με σπιτάκι κτλ κτλ. -
Πρώτη φορά μαθαίνω πως αφήνει ο κόσμος τα σκυλιά του ελεύθερα έξω το βράδυ.
Μωρέ τι αλάνια σκυλιά είναι αυτά; Βάζουν τα αφεντικά τους για ύπνο και βγαίνουν έξω το βράδυ.
Φαντάζομαι σε σκυλαδικα θα πηγαίνουν. -
Πρώτη φορά μαθαίνω πως αφήνει ο κόσμος τα σκυλιά του ελεύθερα το βράδυ.
Τι αλάνια σκυλιά είναι αυτά; Βάζουν τα αφεντικά τους για ύπνο και βγαίνουν έξω το βράδυ.
Φαντάζομαι σε σκυλαδικα θα πηγαίνουν.Εσύ καλά τα λες φίλε. Μπες όμως και στην δική μου θέση να έχω ξυπνήσει από της 7 το πρωί, 3 το μεσημέρι να ξεκινάει βάρδια και 23:00 να σχολάω και την άλλη μέρα να πρέπει να ξυπνήσω πάλι στις 7 και στις 01:00 να ακούς γάβγισμα τα μέχρι τις 4.
-
Φυσικά και σε καταλαβαίνω. Και εμένα με εκνευρίζουν τα γάβγισματα βραδιάτικα. Θα ήθελα να μάθω τι λένε έτσι φωναχτά. Λες να φωνάζει το ένα στο αλλο "Κάντε ησυχία γιατί κοιμούνται τα δίποδα;" Εάν ναι τότε θα ήταν μια τεράστια ειρωνία.
Γενικα, τα σκυλιά ο νόμος λέει πως το βράδυ πρέπει να μπαίνουν μέσα στο σπίτι για να μην ενοχλούν. Ούτε να τα αφήνουν σε μπαλκόνια μόνα τους χωρίς επιτήρηση και να γαβγίζουν.Οπότε φταίει το κράτος που δεν κόβει κλήσεις στους βλάκες που τα υιοθετούν και δεν ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και δεν είναι υπεύθυνοι.
Έχω φιλοξενήσει σκύλι. Φοβερή εμπειρία. Αλλά διάβασα το νόμο πριν το κάνω και τον τηρούσα κατά γράμμα. Επίσης να πω πως έγινα καλος φιλος με το σκυλι, πήρα πίσω αγάπη και όντως είναι ισάξια στην αντίληψη με έναν άνθρωπο. Εάν τα μάθεις να σέβονται και να μη γαβγίζουν συνεχώς και ιδιαίτερα τα βράδια, το τηρούν και είναι απόλυτα ήσυχα.
-
Φυσικά και σε καταλαβαίνω. Και εμένα με εκνευρίζουν τα γάβγισματα βραδιάτικα. Θα ήθελα να μάθω τι λένε έτσι φωναχτά. Λες να φωνάζει το ένα στο αλλο "Κάντε ησυχία γιατί κοιμούνται τα δίποδα;" Εάν ναι τότε θα ήταν μια τεράστια ειρωνία.
Γενικα, τα σκυλιά ο νόμος λέει πως το βράδυ πρέπει να μπαίνουν μέσα στο σπίτι για να μην ενοχλούν. Ούτε να τα αφήνουν σε μπαλκόνια μόνα τους χωρίς επιτήρηση και να γαβγίζουν.Οπότε φταίει το κράτος που δεν κόβει κλήσεις στους βλάκες που τα υιοθετούν και δεν ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και δεν είναι υπεύθυνοι.
Έχω φιλοξενήσει σκύλι. Φοβερή εμπειρία. Αλλά διάβασα το νόμο πριν το κάνω και τον τηρούσα κατά γράμμα. Επίσης να πω πως έγινα καλος φιλος με το σκυλι, πήρα πίσω αγάπη και όντως είναι ισάξια στην αντίληψη με έναν άνθρωπο. Εάν τα μάθεις να σέβονται και να μη γαβγίζουν συνεχώς και ιδιαίτερα τα βράδια, το τηρούν και είναι απόλυτα ήσυχα.
Μα και γω με τα διποδα ζώα τα έχω με τα σκυλιά, τα σκυλιά τα λατρεύω.
-
Χειρότερο ζωο απο τον βλάκα άνθρωπο δεν έχει
-
@alex-mix said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
και γω έχω 3 αλλά τα έχω στην αυλή με σπιτάκι κτλ κτλ.
Το by the book λέει ότι κανονικά πρέπει να είναι μέσα στην οικία μαζί μας.. για να νιώθουν καλύτερα, να είναι ήσυχα και να μας φυλάνε ουσιαστικά. Χωρίς φυσικά να κρίνω αυτό που έχεις επιλέξει, είναι και πρακτικοί οι λόγοι. Είμαι σίγουρος ότι τα λατρεύειες.. Απλά το αναφέρω
-
@mastoras78 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@alex-mix said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
και γω έχω 3 αλλά τα έχω στην αυλή με σπιτάκι κτλ κτλ.
Το by the book λέει ότι κανονικά πρέπει να είναι μέσα στην οικία μαζί μας.. για να νιώθουν καλύτερα, να είναι ήσυχα και να μας φυλάνε ουσιαστικά. Χωρίς φυσικά να κρίνω αυτό που έχεις επιλέξει, είναι και πρακτικοί οι λόγοι. Είμαι σίγουρος ότι τα λατρεύειες.. Απλά το αναφέρω
Το ξέρω φίλε πως είναι. Το 1 το έχω μέσα, και τα άλλα 2 τα έχω σε σπιτάκι μπροστά από την πόρτα των γονιών μου κάτω από το υπόστεγο.
Υπόψιν και τα 3 είναι τύπου πεκινουα από μέγεθος.Η αυλή είναι χωρισμένη με διαχωριστικό με πόρτα για το αν έρθει κάποιος επισκεψη που δεν τα θέλει τα σκυλιά, να τα κλείνω από την άλλη πλευρά. Εντάξει δεν μιλάμε για εμβόλια, χάπι, τσιπακι κτλ κτλ.
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]