-
Σκέψου πόσο αργά πηγαίνεις Άλεξ για να βγάλεις καλή κατανάλωση.... Μουχαχαχα
-
Δεν μου αρέσει να ακούω γκρίνια...
Λες και του είπα εγώ να πάει να αγοράσει Vitara. Νόμιζε ότι θα κάνει οικονομία λόγω υβριδικού. Μία σκατούλα Παντελή.Μου αρέσει όμως που του πήραν και τα σώβρακα.
Τζαπωνέζικο που δεν σπάει και δεν χαλάει δεν ήθελε; Ε, ας το λουστεί τώρα. -
@storm said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Λες και του είπα εγώ να πάει να αγοράσει Vitara. Νόμιζε ότι θα κάνει οικονομία λόγω υβριδικού. Μία σκατούλα Παντελή.Μου αρέσει όμως που του πήραν και τα σώβρακα.
Τζαπωνέζικο που δεν σπάει και δεν χαλάει δεν ήθελε; Ε, ας το λουστεί τώρα.Σε ποιον αναφέρεσαι;
-
@lap said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Σκέψου πόσο αργά πηγαίνεις Άλεξ για να βγάλεις καλή κατανάλωση.... Μουχαχαχα
Οχι ρε φιλε για μπανιο πρεβεζα πηγαινα και ειχε ουρα
-
@gtsartsal said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Τζαπωνέζικο που δεν σπάει και δεν χαλάει δεν ήθελε; Ε, ας το λουστεί τώρα.Σε ποιον αναφέρεσαι;
Δεν αναφέρομαι σε μέλος του φόρουμ. Κάποιος στο περιβάλλον μου αγόρασε Vitara πριν δύο χρόνια ακριβώς.
-
Ε δεν λες τι έπαθε να γελάσουμε κι εμείς όμως.
-
Άστο καλύτερα. Και να γράψω κάτι θα πεταχτεί μετά κάποιος άλλος και θα επιδιώξει να με πείσει ότι δεν ισχύουν αυτά που γράφω.
Συνέχεια αυτό γίνεται στο φόρουμ. -
Άστο καλύτερα. Και να γράψω κάτι θα πεταχτεί μετά κάποιος άλλος και θα επιδιώξει να με πείσει ότι δεν ισχύουν αυτά που γράφω.
Συνέχεια αυτό γίνεται στο φόρουμ.Δεν έχεις συνηθίσει στη συζήτηση, ε; Ούτε στην ανταλλαγή απόψεων;
Κανείς δεν προσπαθεί να σε πείσει για κάτι, ειδικά όταν δεν θέλεις να ακούσεις άλλες απόψεις. Αλλά όλοι έχουν το δικαίωμα να καταγράψουν την άποψη τους, όπως κι εσύ. -
@harisma23 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Συνέχεια αυτό γίνεται στο φόρουμ.Δεν έχεις συνηθίσει στη συζήτηση, ε; Ούτε στην ανταλλαγή απόψεων;
Κανείς δεν προσπαθεί να σε πείσει για κάτι, ειδικά όταν δεν θέλεις να ακούσεις άλλες απόψεις. Αλλά όλοι έχουν το δικαίωμα να καταγράψουν την άποψη τους, όπως κι εσύ.Το συγκεκριμένο φόρουμ έχει ξεφύγει από την ανταλλαγή απόψεων και έχει περάσει στην επιβολή απόψεων.
-
Αργά ή γρήγορα στο τέλος πάντοτε και εκ των πραγμάτων η λογική επιβάλλεται. Οπότε κάνε τους συνειρμούς
-
-
Ω Ρωμαίου, Ρωμαίου γιατί να είσαι Ρωμαίου;
-
Δε πειράζει φίλε @storm , γιατί να χαλιέσαι πάρε το στο χαβαλέ και εσύ..
Α και #mono_vitara
-
@mastoras78 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Α και #mono_vitara
#mono_vitara_gls για να έχει ηλεκτρικά αναδιπλούμενους...
-
Συνέχεια αυτό γίνεται στο φόρουμ.Κανείς δεν προσπαθεί να σε πείσει για τίποτα. Το φόρουμ είναι για διάλογο και ανταλλαφή απόψεων και αυτό κάνουμε. Και επείδη ξέρω ότι λες για εμένα, δεν προσπαθώ να σε πείσω γιατ τίποτα και ούτε έχω κάποιο κέρδος σε κάτι. Γνώμες λέμε και συζητάμε. Αλλά ναι όταν μου λές ότι η Κορόλα δεν είχε ποτέ 13.000 και σου απαντάω ότι κανένα c hatch δεν είχε 13.000€ , γιατί να έχει η Κορόλα, δεν είναι προπάθεια επιβολής καμία γνώμης, απλά λέω τα γεγονότα.
-
Ακόμη θυμάμαι που λες την προσφορά που πήρα από την FIAT Σφακιανάκη στο Περιστέρι. Όχι πριν 10 χρόνια, αλλά πριν 3 χρόνια ακριβώς. Τέτοια εποχή ήταν που έψαχνα για μικρομεσαίο.
Fiat Tipo Sport Edition ... 12990euro.
Τελική τιμή έβγαινε στα 13390 με πινακίδες, τέλη κλπ... Έδιναν και κάτι δώρα και τα γνωστά πατάκια. Πολύ όμορφο αυτοκίνητο (πολύ ποιο όμορφο από αυτό που αγόρασα) και με πολύ καλό εξοπλισμό και εγγύηση.https://www.carpress.gr/nea-gkama-fiat-tipo-apo-12-990-evro/
Το "κανένα c hatch δεν είχε 13.000€" προφανώς δεν ισχύει.
Υπήρχαν αυτοκίνητα για όλα τα βαλάντια, για όλα τα γούστα και ήταν και ετοιμοπαράδοτα.
-
Ακόμη θυμάμαι που λες την προσφορά που πήρα από την FIAT Σφακιανάκη στο Περιστέρι. Όχι πριν 10 χρόνια, αλλά πριν 3 χρόνια ακριβώς. Τέτοια εποχή ήταν που έψαχνα για μικρομεσαίο.
Fiat Tipo Sport Edition ... 12990euro.
Τελική τιμή έβγαινε στα 13390 με πινακίδες, τέλη κλπ... Έδιναν και κάτι δώρα και τα γνωστά πατάκια. Πολύ όμορφο αυτοκίνητο (πολύ ποιο όμορφο από αυτό που αγόρασα) και με πολύ καλό εξοπλισμό και εγγύηση.https://www.carpress.gr/nea-gkama-fiat-tipo-apo-12-990-evro/
Το "κανένα c hatch δεν είχε 13.000€" προφανώς δεν ισχύει.
Υπήρχαν αυτοκίνητα για όλα τα βαλάντια, για όλα τα γούστα και ήταν και ετοιμοπαράδοτα.
Ναι ρε συ, προφανώς εννοώ ίδιας κατηγορίας. Golf, Focus, 308 κλπ. Το Τίπο είναι ειδική περίπτωση όωπς και το Πεζώ 301. Το ότι υπήρχαν τέτοια αμάξια δεν αμφιβάλλω. Τεσπα, δεν έχει νόημα να κουράζω...
-
-
@lap said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
mono_vitara_gls
Glx
Μου αρέσει που με διόρθωσε ο @lap!
-
@antonakis said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Το συγκεκριμένο φόρουμ έχει ξεφύγει από την ανταλλαγή απόψεων και έχει περάσει στην επιβολή απόψεων.
Εξηγείστε μου παρακαλώ, πως μπορεί κάποιος να σου επιβάλλει την άποψη του σε μια διαδικτυακή συζήτηση.
Εννοείται χωρίς να σε πετάξει από το forum ή να σου σβήσει το ποστ, πράγματα που δικαιολογούνται μόνο σε ακραίες καταστάσεις και θεωρώ ότι ενγένει δε γίνονται εδώ μέσα.
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]