-
@mastoras78 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@antonmone said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δε μου αρέσει όπως τη στήσανε στον Πίπη με το Ντίνο τον λαγό
Άλλωστε μόνο ένας Πίπης είναι αντίμετρο σε εκφραστές αριστερών σκουπίδιων ψεκασιών που μας διασκεδάζουν.
Μου αρέσει που δεν έχω χρόνο να ζώ στο φόρουμ μίζερος σαν να είναι το τελευταίο μου ριζόρτ. Ωραίο και το βουνό αλλά το καλοκαίρι οι παραλίες της Άνδρου είναι όνειρο με θέα το νησί απέναντι κατά το σούροπο..
Mastora δεν είναι καθόλου έτσι τα πράγματα,όπως τα θυμασαι.Καταρχάς θεωρώ απαράδεκτη την απάντηση του ntinara εννοείται.Δεν υπήρχε όμως κανένα στήσιμο,το αντίθετο έγινε.Ο pp που φυσικά ΔΕΝ ειναι αλλά προφανέστατα εχει τον ίδιο κειμενογράφο με τον ppg737 ,τον σταθερά τολμηρά ,τον Χίο και τον Κώστα Πρέκα,αντί να μην απαντήσει καθόλου ,η τουλάχιστον ας διαφωνούσε με κάθε άλλο τρόπο,έκανε μια μια εμετική ανάρτηση που θα ταιριαζε μόνο σε ένα τελειωμένο ρατσιστομουτρο .Αυτός ήταν και ο λόγος που έφαγε μπαν.Ο άλλος απαντησε εξίσου άσχημα χωρίς λόγο. Σε κάθε περίπτωση αν το αντίμετρο σε όσα ανεβαίνουν και που φυσικά δεν συμφωνω σε όλα είναι ο pp τότε ο πήχης είναι απελπιστικά χαμηλά!!!!
Στα λέω εγώ που αν και δεν γνωριζόμαστε,ξέρεις ότι είμαστε σε διαφορετικά άκρα πολιτικά,που όμως δεν αποτελεί εμπόδιο για να συζητήσουν η να κάνουν χαβαλέ φυσιολογικοί άνθρωποι!Anton επειδή τα θυμάμαι μια χαρά θα σου πώ ότι δε διαφωνώ σε όσα γράφεις για τον Πίπη. Αλλά επειδή η νοημοσύνη μας είναι κρίμα να υποτιμάται, αυτός ο Ντίνος είναι τόσο αληθινός όσο το άλτερ έγκο του ο Πίπης που "ενοχλούσε". Για αυτό άλλωστε στοχοποιήθηκε από τους ακραίους βδελυρούς. Με τον Τεντόγλου εύχομαι να είσαι εντάξει
Δεν ξέρω για τον Ντινο ειλικρινα,μπορεί να ναι κι έτσι,απλά δεν βγάζει μάτι !Για τον Τεντογλου πιστεύω κάπου στη μέση είναι η αλήθεια,θα το ψάξω καλύτερα!
Σε κάθε περίπτωση η λύση είναι μια… -
Ντόπιο μικροζυθοποιί της Πάρου,επίσκεψη χτες ,ξενάγηση ,δοκιμή και αγορά καμμία 30αρια διαφορετικές!
-
Δοκιμή από τον οινολόγο της οικογένειας!!
-
@antonmone said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δε μου αρέσει όπως τη στήσανε στον Πίπη με το Ντίνο τον λαγό
Άλλωστε μόνο ένας Πίπης είναι αντίμετρο σε εκφραστές αριστερών σκουπίδιων ψεκασιών που μας διασκεδάζουν.
Μου αρέσει που δεν έχω χρόνο να ζώ στο φόρουμ μίζερος σαν να είναι το τελευταίο μου ριζόρτ. Ωραίο και το βουνό αλλά το καλοκαίρι οι παραλίες της Άνδρου είναι όνειρο με θέα το νησί απέναντι κατά το σούροπο..
Mastora δεν είναι καθόλου έτσι τα πράγματα,όπως τα θυμασαι.Καταρχάς θεωρώ απαράδεκτη την απάντηση του ntinara εννοείται.Δεν υπήρχε όμως κανένα στήσιμο,το αντίθετο έγινε.Ο pp που φυσικά ΔΕΝ ειναι αλλά προφανέστατα εχει τον ίδιο κειμενογράφο με τον ppg737 ,τον σταθερά τολμηρά ,τον Χίο και τον Κώστα Πρέκα,αντί να μην απαντήσει καθόλου ,η τουλάχιστον ας διαφωνούσε με κάθε άλλο τρόπο,έκανε μια μια εμετική ανάρτηση που θα ταιριαζε μόνο σε ένα τελειωμένο ρατσιστομουτρο .Αυτός ήταν και ο λόγος που έφαγε μπαν.Ο άλλος απαντησε εξίσου άσχημα χωρίς λόγο. Σε κάθε περίπτωση αν το αντίμετρο σε όσα ανεβαίνουν και που φυσικά δεν συμφωνω σε όλα είναι ο pp τότε ο πήχης είναι απελπιστικά χαμηλά!!!!
Στα λέω εγώ που αν και δεν γνωριζόμαστε,ξέρεις ότι είμαστε σε διαφορετικά άκρα πολιτικά,που όμως δεν αποτελεί εμπόδιο για να συζητήσουν η να κάνουν χαβαλέ φυσιολογικοί άνθρωποι!Anton επειδή τα θυμάμαι μια χαρά θα σου πώ ότι δε διαφωνώ σε όσα γράφεις για τον Πίπη. Αλλά επειδή η νοημοσύνη μας είναι κρίμα να υποτιμάται, αυτός ο Ντίνος είναι τόσο αληθινός όσο το άλτερ έγκο του ο Πίπης που "ενοχλούσε". Για αυτό άλλωστε στοχοποιήθηκε από τους βδελυρούς. Με τον Τεντόγλου εύχομαι να είσαι εντάξει
Σίγουρα έχουμε αντίθετες πολιτικές πεποιθήσεις αλλά το άκρα που χρησιμοποίησες δεν με βρίσκει σύμφωνο. Όποιος ανήκει σε αυτά και το διατυμπανίζει άλλωστε από εμένα δέχεται την ανάλογη αφόδευση και εξευτελισμό που του αξίζει.
Έκανες Εντίτ μετά την απάντηση μάλλον, δεν εννοώ τα άκρα που κατάλαβες αλλά είμαι σίγουρος ότι το κατάλαβες!!
-
Με αναφορά στο θέμα του pp και του γουρουνομούρη.
Μπορεί το σχόλιο του pp να ήταν όχι μόνο άκομψο, αλλά και ανατριχιαστικό. Δεν παύει όμως να αναφέρεται σε κάποιους τρίτους.Και του αντεύχεται ο γουρουνομούρης ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ν' ακολουθήσει τη μοίρα τους?
Η διαχείριση οφείλει να διατηρήσει τις ισορροπίες και την ηρεμία στο forum και καλώς πήρε μέτρα.
Για όλους τους υπόλοιπους όμως, αυτά τα 2 δεν εξισώνονται. Απ' όποια πλευρά και να το δεις και όσο και να θες να μεροληπτήσεις, επειδή ο γουρουνομούρης είναι αριστερών απόψεων.
-
Μη τον παίρνετε τοις μετρητοίς, η πιτζιπιτζίδικη παρέμβαση του μαστοράκου έγινε μόνο μόνο ως αντιμετρο στο ότι αναφέρθηκα εγώ, στη ντρίμπλα Τεντογλου που παραμέρισε απ τον επίσημο για να αγκαλιάσει πρώτα τους πραγματικά δικούς του ανθρώπους.
Αν το είχε γράψει άλλος, δεν θα διέκοπτε τις λούξουρι διακοπές για τις οποίες έσπευσε να μας ενημερώσει και το πλύσιμο του βιταρα με 17 προϊόντα, για να απαντήσει.
Απελπιδα προσπάθεια να σηκώσει τον πήχη που έριξε τόσο ο πιτζιπιτζιδης, δύσκολη δουλειά, ατυχής κι η επιλογή του μαστοράκου να μας "τριψει στη μούρη" μια διορθωτική δήλωση, μετά τον πασιφανη γραψ@ρχισμο του πρωταθλητή προς τους παράγοντες, μπροστά στην οικογένεια του...
Είναι προφανές ότι σ αυτές τις διακοπές περνάνε τέλεια, κι αυτό βγαίνει προς τα έξω...Πάντως το κενό πιτζιπιτζίδη είναι δυσαναπλήρωτο, όπως και το έλλειμμα ψυχικής ισορροπίας που τον ωθεί στις μέχρι τώρα ενέργειες, παρά τα τζουφια ψυχομετρικά που υποτίθεται περνάει...
Φιλότιμες οι προσπάθειες μαστοράκου να αναλάβει τον ρόλο πιτζιπιτζίδη, δεν του κρατάω κακία, θα χω πάντα μια αγκαλιά ανοιχτή για αυτόν να λάβει τη στοργή που του λείπει και έχει ως αποτέλεσμα να κάνει και λέει αυτά που λέει. -
Και αφού τον τέντωσε και τον ξεφτύλισε ο Τεντόγλου ο ίδιος με τις δηλώσεις του, έπαιξε την πιπιτζίδιο κάρτα στο πλαίσιο του κουραδόψυχος pass που ο ίδιος έφερε στο προσκήνιο σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αλλάξει η ροή της συζήτησης τώρα που επαναπιάσθη με τα βρακιά κάτω διαδίδοντας ψεύδη ως συνήθως
Η πλάκα είναι που νομίζει ότι διαφέρει του Πίπη που τον λές ίδιο αν όχι χειρότερο όπως και κανα δύο άλλους της ίδιας κοπής που έχουν βρεί εδώ άσυλο. Εντάξει με εμένα έχει από παλιά ψυχολογικά το οποίο είναι απόλυτα φυσιολογικό γιατί έχει περάσει δύσκολα οπότε τον συμπονώ. Μιλάμε για ζημιά..
Οι διακοπές είναι πόπα, προσοχή στους καρμοίρηδες που μείνανε πίσω γιατί όπως βλέπουμε και εδώ η ψυχασθένεια στην περιοχή θερίζει..
-
Δείξτε λίγο έλεος βρε Μεσαιοταξίτες, αφού πλέον όλοι με τον Κούλη είμαστε, γιατί τόσο μίσος...
Δεν μας είπε ο μαστοράκος αν τώρα ταυτίστηκε με το άλογο, γιατί πριν με τον επίσημο μας είχε μπερδέψει.
Στείλε και καμιά φωτογραφία τα πατουσάκια στη ξαπλώστρα, έστω με απεριποιητο νυχάκι, γιατί ίσως να μην κατάλαβαν οι υπόλοιποι Νεοδημοκράτες ότι είσαι διακοπές σε νησί, με pass ή χωρίς, να ζηλέψουν περισσότερο κι οι κομμουνισταί.
Καλές διακοπές και να σας φυλάξει η Παναγιά μη βρεθεί κάνα δάσος στα πέριξ. -
Μίσος κουβαλάνε τα φασισταριά και τα φασιστερά, τους οποίους αν και τους πονάμε κατα βάθος τους λυπόμαστε.
Το ποιός έχει γίνει άλογο και μάλιστα πόνυ άστο, το βλέπουμε εδώ και ώρα..Κατά τα άλλα σε όλα μέσα έπεσες πάλι βρε μπαγασάκο και γέλασε κοσμάκης.. Δε πειράζει όμως, καλές διακοπές επίσης και θα σου έλεγα να σε φυλάει και εσένα η Παναγία αλλά δε θα έπιανε τόπο μιας και δεν πιστεύεις σε αυτά. Να σε φυλάει όμως ο Joseph όχι ο άγιος, ο σοβιετικός, καμμένη ελλάνια γή να πατάς, σιβηρική Στέπα με θέρετρο γκουλάγκ να γίνεται
-
Θα σας παρακαλέσω τα off topic να σταματήσουν. Η συμμετοχή στο 4tforum δεν είναι υποχρεωτική, όσοι συμμετέχουν όμως οφείλουν να υπακούν στους κανόνες και τους όρους χρήσης. Mod
-
@limited_one said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Θα σας παρακαλέσω τα off topic να σταματήσουν. Η συμμετοχή στο 4tforum δεν είναι υποχρεωτική, όσοι συμμετέχουν όμως οφείλουν να υπακούν στους κανόνες και τους όρους χρήσης. Mod
Οι κανόνες και οι όροι χρήσης ποιοι είναι?
-
@godis said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Οι κανόνες και οι όροι χρήσης ποιοι είναι?
-
Χαχαχα
Μου αρέσει που υπάρχουν κανόνες και θέλω να τους ακολουθώ
Δεν μου αρέσει που ξεφεύγει η συζήτηση οπως δεν μου αρέσει και η αυστηρότητα.
Πάμε πάλι από την αρχή ήρεμοι και σοβαροί
-
Δεν μου αρέσει που ανακατεύτηκα ξανά με τα θέματα αυτοκινήτου.
Λάθος κίνηση.Στο Αντίλογο μόνο και εκεί όχι πολλά-πολλά...
Επίσης δεν μου αρέσει καθόλου που ένα φόρουμ που αφορά αυτοκίνητα δεν απευθύνεται πλέον σε όσους αναζητούν αυτοκίνητο. Σαν να μπαίνω σε έκθεση αυτοκινήτων αντιπροσώπου και επιδίωξη είναι η αύξηση πωλήσεων. Χάλι εντελώς.
-
Δεν μου αρέσει που φοβάσαι πλέον να κυκλοφορείς στους δρόμους.
2 φορές μέσα σε δύο μέρες άλλαξε κάποιος λωρίδα χωρίς καν να ελέγξει αν είμαι δίπλα... Όπου βγει.
-
@antonakis said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δεν μου αρέσει που φοβάσαι πλέον να κυκλοφορείς στους δρόμους.
2 φορές μέσα σε δύο μέρες άλλαξε κάποιος λωρίδα χωρίς καν να ελέγξει αν είμαι δίπλα... Όπου βγει.
Καλα εμενα μου εκαναν προσπεραση απο τα δεξια μισο αμαξι πανω στην ασφαλτο μισο σε χωμα το ειχε.
-
Μαρεσε η άδεια Αθήνα - όσο άδειασε -
Δεν Μαρεσε που ενώ γίνεται πράσινο το φανάρι περιμένεις 2-3 αυτοκίνητα να περάσουν με κόκκινο την διασταυρωση και μετά να ξεκινήσεις.
Φοβάμαι ότι έχει γίνει συνήθεια πλέον -
Καλα εμενα μου εκαναν προσπεραση απο τα δεξια μισο αμαξι πανω στην ασφαλτο μισο σε χωμα το ειχε.
Vitara μήπως?
-
Vitara μήπως?
Αν σου πω θα φριξεις.mazda rx8 απορω δεν εβρισκε απο κατω?
-
Ήταν μερακλής
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]