-
Γιατί το δίκαιο καπιταλισμό χωρίς κανένα πρόβλημα ποιός τον εφαρμόζει; Aυτός, 1-0 είναι η ώριμη απάντηση για κάτι που δεν υπήρξε και δε θα υπάρξει ποτέ, ούτε στην Αμερική, τη μήτρα του σύγχρονου καπιταλισμού. Αυτά ειναι παραμυθάκια για τους γαλερίστες ωστε να συνεχίσουν να τραβάνε αδιαμαρτύρητα κουπί, τέτοιους θέλει το σύστημα για να επιβιώσει.
-
Ο καπιταλισμος δεν ειναι δικαιος γιατι ειναι προσαρμοσμενος στις αναγκες μας.
-
-
@kkostask said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Πόσο πιο ξεφτίλα πια….
Και τι δηλαδή να κάνει η ΕΛ.ΑΣ, να σταματήσει τους σεσημασμένους στα σύνορα;
Καλύτερα να διορισουμε τον Βοριδη ως Έλληνα Πινοσετ, να λυθεί αυτομάτως το πρόβλημα. -
Σε επιφυλακή η ΕΛΑΣ για "παρέλαση" ξένων χούλιγκαν: Πληροφορίες για έλευση οπαδών της Μαρσέιγ, Λιβόρνο και άλλων ομάδων
Πάλι καλά που είναι σε επιφυλακή. Ποιος ξέρει τι θα γινόταν αν δεν είναι ...
-
@vagnar said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Σε επιφυλακή η ΕΛΑΣ για "παρέλαση" ξένων χούλιγκαν: Πληροφορίες για έλευση οπαδών της Μαρσέιγ, Λιβόρνο και άλλων ομάδων
Πάλι καλά που είναι σε επιφυλακή. Ποιος ξέρει τι θα γινόταν αν δεν είναι ...
Το μυστικό φίλε είναι στην Επιτελικότητα του Κράτους, κι ότι είχαμε έναν άνθρωπο να τα ακούει και να τα ξέρει και να τα συντονιζει όλα.
Απ τη στιγμή που του πήραμε τ' ακουστικά απ τ' αυτιά, (γιατί παρεξηγηθηκαν λέει κάτι πασοκοι) πάει, μας πήρε η μπάλα, μπατε Κροάτες αλέστε γίναμε... -
Ρίγος πρέπει να μας πιάνει, όταν θα σκεφτόμαστε, τι έχει να γίνει όταν αποφασίσουν να μπουκάρουν οι Τούρκοι.
-
@bassstarlet said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Ρίγος πρέπει να μας πιάνει, όταν θα σκεφτόμαστε, τι έχει να γίνει όταν αποφασίσουν να μπουκάρουν οι Τούρκοι.
Αν έχουν ψιλά για τα διόδια, δεν χρειάζεται καν να μαντέψεις..
-
Εχω συγκινηθεί με τους αριστερούς που θέλουν περισσότερη αστυνόμευση αλλα υποψιάζομαι οτι τα αντανακλαστικά τους ενεργοποιήθηκαν γιατί έμαθαν οτι οι Κροάτες ήταν Ναζί .
Ταιριάζει επίσης με το αφήγημα τους , Ναζί αστυνομικοί που κοίταγαν αλλού και Ναζί συνεργάτες Έλληνες χούλιγκαν που τους διευκόλυναν .
Εντωμεταξύ όποτε εχω κατέβει στις περιοχές εκει γύρω ΑΝΤΙΦΑ ζώνη /γειτονιά την εχουν ανακηρύξει με συνθήματα σε όποιον τοίχο εχει χώρο κάντε και μια αντιφά συγκέντρωση οχι τώρα αλλα τον Σεπτέμβριο που θα γυρίσετε απο τις διακοπές.
Γιατί αυτό είναι το πραγματικό θέμα όλα τα βαλκάνια κάνουν διακοπές στην Ελλάδα οι ουρές για να περάσεις τα σύνορα μπορεί να ξεπερνάνε τις 2-3 ώρες η κίνηση στις εθνικές οδούς είναι αυξημένη τα μισά αυτοκίνητα εχουν ξένες πινακίδες και εσείς περιμένετε να ξεδιαλέγουν και να σταματάνε για έλεγχο όσα εχουν κροατικές πινακίδες .
Oυτε τα NKDV (Λαϊκό Επιτροπείο Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΣΣΔ )στα ντουζένια τους δεν θα τους έπιαναν. -
Είχαν στείλει έγγραφο οι Μαυροβούνιοι στο οποίο περιγράφεται επακριβώς από ποια οχήματα ( μάρκα αυτοκινήτου και πινακίδα) αποτελείται το κομβόι.
Διέσχιζαν όλη τη χώρα οι χούλιγκανς σαν κομβόι μεραρχίας panzer , όπως αποδεικνύουν τα βίντεο απλών ιδιωτών που παίζουν ήδη στα μέσα ( εκτός αν είναι απόγονοι του Μπέρια και κληρονόμησαν τις ικανότητες του, αλλά είπαμε ούτε η NKVD δεν θα τους έβρισκε).
Επίσης είχε προειδοποίησει τόσο το τμήμα αθλητικής βίας της Αστυνομίας όσο και η ίδια η ΑΕΚ αλλά μάλλον οι χουλιγκανς είχαν μεταμφιεστεί σε οικογενειάρχες παραθεριστές.
΄Εχει μία λογική , κυριολεκτικά ψίλους στα άχυρα έψαχναν τα παλικάρια μας ...... -
Τι είχαμε τι χάσαμε.Πάλι στη ΕΣΣΔ καταλήξαμε!
Είναι γνωστό άλλωστε ότι οι τουρίστες από τα Βαλκάνια διασχίζουν τη μισή χώρα με σχηματισμό,συναντώνται με άλλους τουρίστες στον σταθμό στα Πευκάκια και φτάνουν μέχρι τη Φιλαδέλφεια ανενόχλητοι με μαχαίρια ,ρόπαλα κλπ.
Ήξεραν οι Κροάτες,το Μαυροβούνιο,η Interpol,οι ελληνικές αρχές,η ΠΑΕ ΑΕΚ,ειχαν κάνει αναρτήσεις οι ίδιοι οι τουρίστες στα social media,εμεις εκει η Αριστερα,οι Αντιφα και η ΕΣΣΔ.
Η ίδια η Ελληνική Αστυνομία βέβαια,έχει σταματήσει και γυρίσει πίσω τραμπούκους χούλιγκαν ακόμα και σε αγώνα γυναικείου χάντμπολ στην επαρχία αλλά εντάξει τώρα είναι η φάση που είναι ανίκανη,βγάζουμε άχρηστα κάποια στελέχη της και όλα καλά.
Το γεγονός ότι σεσημασμένοι εδώ και χρόνια Ναζι που δρουν κάτω από τη σκεπή ποδοσφαιρικου συλλόγου,με παρελθόν και παρουσία σε άλλες Ευρωπαικες χώρες πρόσφατα,πέρασαν ανενόχλητοι,παρακοκουθουμενοι διακριτικά τη μισή Ελλάδα,συναντήθηκαν με εγχώρια κατακάθια και επιτέθηκαν σε κεντρική πλατεία μεγάλου δήμου της Αθήνας ειναι απλά ακόμα μια αφορμή να γράψουμε για την Αριστερά κτλ γραφικά! -
Αν τελικά είναι Ελληνας ο δράστης, θα πρέπει πλέον να γίνει κάτι μεγάλο με τους συνδέσμους.
-
@criuser said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Αν τελικά είναι Ελληνας ο δράστης, θα πρέπει πλέον να γίνει κάτι μεγάλο με τους συνδέσμους.
Όπως φαίνεται απο αυτό αλλα και την γενικότερη "αδελφοποίηση" των χούλιγκαν και να τους σταμάταγαν τι δικαιολογία θα είχαν ; μαχαίρια σιδηρογροθιές κλπ δεν θα ήταν βλάκες να είχαν στα αυτοκίνητα αφου θα τα προμήθευαν τα αδέλφια αρα θα τους αφήναν να συνεχίσουν τις "διακοπές" τους .
Μπορεί να ψάρωναν και να μην πήγαιναν στην Φιλαδέλφεια αλλα ο Έλληνας εδώ θα έμενε και θα έκανε την ζημιά κάποια άλλη στιγμή .Εγκληματικές οργανώσεις να χαρακτηριστούν όλοι οι σύνδεσμοι (φα και αντι- φα) και κλείσιμο τώρα χωρίς καμμία εξαίρεση!
-
Ετσι κλείσιμο σε όλους και άνοιγμα νέων που θα είναι τα μέλη γνωστά σε όλους και κάθε παράβαση μέλους σε αθλητικό θέμα, ή χουλιγκανισμό, θα έχει και επίδραση στον σύνδεσμο και στα υπόλοιπα μέλη του.
-
Να κλείσουν οι σύνδεσμοι συμφωνω.Να δούμε ποιος θα τους κλείσει;Ο γκάνγκστερ που εισβάλει με το όπλο επιδεικτικά στο γήπεδο μαζί με τους γορίλες;
Ο σκιωδης δημαρχος με τον αχυράνθρωπο που δεν έχει μείνει μάρτυρας ζωντανός από το Νοορ 1 ;
Ο χαμένες πατρίδες που από σχολή οδηγών έφτασε να τροφοδοτεί ακόμα και τον αμερικανικό στόλο;Νόμιμα πάντα!
Ο δικος μας ο άχρηστος ;
Για να δούμε.Οι κυβερνήσεις πάντως δεν θα κάνουν τίποτα ,διαχρονικά,αφού δεν έγινε κάτι με την περσινή δολοφονία του παιδιού δεν υπάρχει ελπίδα. -
Όσο υπάρχουν τα κυρίζια (Γεωργίου mode ON) που τροφοδοτούν το σύστημα του ποδοσφαίρου, δεν πρόκειται να εκλείψουν αυτά.
Σταματήστε αυτή την ηλιθιότητα-απάτη, το στοίχημα, σταματήστε να πηγαίνετε στο γήπεδο, σταματήστε να πληρώνετε συνδρομές και μαλακίες για να βλέπετε ατελείωτους αγώνες στις διάφορες πλατφόρμες.
Νισάφι πια. -
Μου αρέσουν τα ανοιχτά σύνορα στην Ευρώπη.
Δεν μου αρέσουν τα ανοιχτά σύνορα στην Ευρώπη.
Μου αρέσουν τα ανοιχτά σύνορα από Τουρκία.
Δεν μου αρέσουν τα ανοιχτά σύνορα από Τουρκία.Άνοιξε, κλείσε, άνοιξε, κλείσε, ζαλίστηκα...
Βαγγέληηηηη!!!!!
-
Η λύση είναι εύκολη αλλά ποιος την εφαρμόζει?
Κλείσιμο όλοι οι σύνδεσμοι δια παντός.
Απαγόρευση συμμετοχής για 5 χρόνια σε παιχνίδια εκτός του Ελληνικού πρωταθλήματος και κυπέλου.
Βαριές καμπάνες σε όλους του χούλιγκαν.
Κάτι σε Αγγλία φάση.
-
Δείτε τον γερουσιαστή πως γελοιοποίησε τον φλωράκο τον Ζούκεμπεργκ.
Youtube Video -
Μου άρεσε ή "τρέλα" που κουβαλάνε.
Ένα μεγάλο τσούρμο να φωτογραφίζεται στο άγαλμα του Λεωνίδα και να τριγυρνάει γύρω από τον Μπράλο.
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]