-
Δεν ξέρω αν το έχει αναφέρει κάποιος στο νήμα, αλλά υπάρχει το Configurator στο γαλλικό site οπότε και μπορείς να δεις εξοπλισμούς και σχετικές τιμές.
Τιμή νέου Captur στην Γαλλία για το 1.3 Intense 155hp EDC 27.3Κ (μοναδική έκδοση που μου ενδιαφέρει).
Αν κάποιος συγκρίνει τις τιμές του νέου Clio στη Γαλλία για παράδειγμα με αυτές τις Ελλάδας οι τιμές είναι πολύ κοντά (αν όχι υψηλότερες στην Γαλλία). Με την παραδοχή αυτή πιστεύω ότι και η τιμολόγηση του Captur (τουλάχιστον στην παραπάνω έκδοση) θα μπορεί να είναι σε καλά σχετικά επίπεδα (για αυτά που προσφέρει). Στην παραπάνω ανάλυση δεν ασχολούμαι με το σκαλοπάτι του τέλους ταξινόμησης στην Ελλάδα καθότι υποθέτω ότι θα εξομαλυνθεί.
Έχω εκφράσει την προτίμηση μου για το CX30, αλλά πρέπει να τηρηθούν πολλές προϋποθέσεις για να προχωρήσω σε αγορά. Το Captur στην έκδοση αυτή μάλλον είναι η καλύτερη εναλλακτική. Σίγουρα πιο Value for Money από το 2008, και μάλλον καλύτερη σε πολλούς τομείς (χώροι, ποιότητα, απόδοση κινητήρα και σχεδίαση κατ' εμέ) από το 155 Puma.
Edit: Τώρα είδα και της ιταλίας που είχε αναφέρει ο Panormus και οι τιμές είναι ακόμα καλύτερες ακόμα και αν προσθέσεις τα extras για να γίνουν οι εκδόσεις συγκρίσιμες με αυτές της Γαλλίας...
Ξεκίνησα πριν από 1 χρόνο με ένα Budget στα 22Κ με πρωταγωνιστή το Arona 1.5 FR και έχω ξεφύγει με όλα τα νέα μοντέλα που παρουσιάζονται...
-
Ολλανδικά δεν γνωρίζω αλλά η γλώσσα του σώματος τα λέει όλα δυστυχώς. Προσωπικά νιώθω μεγάλη απογοήτευση και ακόμα το αμάξι δεν έχει έρθει να το δούμε στις κριτικές και σε versus με τον βασικό του αντίπαλο το 2008. Δείτε στο ανωτέρω link από 04:35' έως 04:40'. Μέγιστη ξενερα. Αυτό αποκλείεται να συμβαίνει στο 2008. Δεν έχω πάει να το δω ακόμα αλλά έχω δει το 208 από το οποίο λογικά θα είναι λίγο καλύτερο ποιοτικά το 2008. Αυτό το χάλι στην ποιότητα πλαστικών δεν το βρίσκεις στην καμπίνα του Peugeot...
-
Ολοι γνωριζουμε ολλανδικα....μη λες χαζα...
Απλα βαλε καποιο στραγαλι στο στομα σου και κανε γκρλλλλ γργκλλσλλλλσσσσσλλλ γκγκγκγκκγρκλλσσσλσλσλσλ
Βγαζεις διπλωμα γλωσσας στα ολλανιδκα και μαλιστα αριστα
-
@Lap σωστός αλλά δες το link. Ο τύπος αγγίζει κυριολεκτικά με τα ακροδακτυλα τα πλαστικά και βουλιάζουν σαν τσιχλοφουσκα ενώ η κεντρική υπερυψωμένη κονσόλα είναι σαν φύλλο στο άνεμο. Θέλανε και το EDC με ηλεκτρονική σύνδεση για να έχει από κάτω το κενό οι άντε να μην πω! Χίλιες φορές να μου πιάσει τον κ@λ@ η Peugeot!
Για το καλό της Renault εύχομαι κάτι τέτοιες αστοχίες να είναι η βασική αιτία της καθυστέρησης άφιξης του μοντέλου. Μεγάλο fail πάντως. Έτσι και αλλιώς ως εικόνα το αμάξι έδινε την αίσθηση της κατώτερης ποιότητας από το 2008 και του female oriented. Τώρα που είδα να το αγγίζουν και να αντιδρά σαν ζελέ δημοσίου νοσοκομείου ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα...
-
Τωρα το δα...
Αυτο κατω απο το τιμονι πρωτη φορα το βλεπω....
Α ρε σουτζουκακια.....αλλος εχει το ονομα αλλος τη χαρη...(κολλημενος με τα σουτζουκακια μη τη ψαχνεις)
Για κατσε να παραγγειλλω και κανενα ....πεινασα.
-
@Lap σωστός αλλά δες το link. Ο τύπος αγγίζει κυριολεκτικά με τα ακροδακτυλα τα πλαστικά και βουλιάζουν σαν τσιχλοφουσκα ενώ η κεντρική υπερυψωμένη κονσόλα είναι σαν φύλλο στο άνεμο. Θέλανε και το EDC με ηλεκτρονική σύνδεση για να έχει από κάτω το κενό οι άντε να μην πω! Χίλιες φορές να μου πιάσει τον κ@λ@ η Peugeot!
Σκληρα πλαστικα βαζουν ,γκρινιαζεται.
Μαλακα πλαστικα βαζουν παλι γκρινιαζεται.
Δεν σας πιανουν πουθενα
-
...Δείτε στο ανωτέρω link από 04:35' έως 04:40'. Μέγιστη ξενερα. Αυτό αποκλείεται να συμβαίνει στο 2008. Δεν έχω πάει να το δω ακόμα αλλά έχω δει το 208 από το οποίο λογικά θα είναι λίγο καλύτερο ποιοτικά το 2008. Αυτό το χάλι στην ποιότητα πλαστικών δεν το βρίσκεις στην καμπίνα του Peugeot...
Τυπικό πλαστικό 1990-2010 που είχαν τα Κορέατικα, όπως και το Aveo μου βεβαίως-βεβαίως...
Για αυτό λέω τόσα χρόνια εδώ μέσα, ότι από πλαστικό σε πλαστικό υπάρχουν τεράστιες διαφορές.
-
Μετα το fail που ειδαμε ολοι στο βιντεο επικρατει μια σιωπη...
-
Όταν θα αποφασίσει να βγάλει επιτέλους το αμάξι η Renault να το μελετήσουμε ίσως αρχίσουν τα νέα. Τελευταία και καταυδρωμένη μέχρι στιγμής. Ακόμα και το Puma βγήκε. Άιντε Renault τελείωνε...
-
Πραγματικα λυσσα το κανανε...το κουρασανε το θεμα παρα πολυ..παιζει ολο αυτο να ηταν ενα ψεμμα...το αυτοκινητο να μην υπαρχει καν...να μας δουλευουν...
-
Τελευταία και καταυδρωμένη μέχρι στιγμής. Ακόμα και το Puma βγήκε. Άιντε Renault τελείωνε...
Φανταστείτε να έρθει και τα καθίσματα να βρωμάνε ιδρωτιλα... χαχαχαχ
-
Μην αγχώνεστε βρε....θα φέρουν κατευθείαν το f/l....χαχαχαχα
-
Πραγματικα λυσσα το κανανε...το κουρασανε το θεμα παρα πολυ..παιζει ολο αυτο να ηταν ενα ψεμμα...το αυτοκινητο να μην υπαρχει καν...να μας δουλευουν...
Χαχα μου θυμισες αυτες τις ιστοριες που λεγαμε μικροι
Που προσπαθουσαμε να βρουμε το αινιγμα και τελικα η λυση ηταν πως δεν υπηρχε αυτο που φανταζομασταν...
Τι μου θυμισες τωρα...καλοκαιρακια βραδυ παρεες αραζαμε κατω απο τα αστρα.
Μπραβο ρε renault, να σαι καλα
-
Το αυτοκινητο θα ερθει σιγουρα, αλλα κ σιγουρα θα εχασε πολλους αγοραστές. Πολλοί πηγαν κατ'ευθειαν σε 2008 κ δεν περιμεναν τιποτα αλλο πλέον, κ αλλοι θα προτιμησουν το mild hybrid του Puma.
Ενταξει, δεν ειναι sprint, αλλα πολύς κοσμος περιμενε να παρει ενα συγχρονο B suv μετα την κρίση κ με ολα τα συγχρονα καλούδια, οποτε η εκκίνηση μετραει.
Περιεργο επισης που δεν εχει δοθεί επισημη ημερομηνια άφιξης. Δείχνει γενικοτερα μια ασυνεννοησία κ 'ερασιτεχνικη' χαλαροτητα, ενω ολοι οι αλλοι 'καίγονται' να βγουν στην αγορα οσο νωριτερα κ ποιο ανταγωνιστικά γίνεται.
-
Έτσι είναι παιδιά. Όταν σε ακολουθούν φήμες με ανάμεικτα συναισθήματα απ' το 'αμαρτωλό' παρελθόν σου, όταν όλος ο στόλος των οχημάτων σου, πλην του νέου Clio, φωνάζει για ανανέωση όταν η συμμαχία σου περνάει δύσκολα φεγγάρια όταν όλοι οι άμεσοι αντίπαλοι σου βγάζουν καινούργια πολύ αξιόλογα αυτοκίνητα ή κάνουν ουσιαστικά facelift κάτσε εσύ περίμενε να βγάλεις ένα εκ των δύο πιο επιτυχημένων όχηματων σου με το πάσο σου...
Καλά κρασιά. Λες και είσαι καμία Toyota με την ατέλειωτη βάση πελατών που θα έρθουν να αγοράσουν για αυτούς και όλους το σόι με δεμένα μάτια ότι τους σερβίρεις φτάνει ναχει το σήμα σου...
Πχ εγώ που σιγά σιγά πλησιάζει η ώρα μου να αλλάξω όχημα έχοντας ήδη αλλάξει της γυναίκας. Αυτή την εβδομάδα βοηθάω στην αγορά καινούργιου οχήματος την κολλητή της γυναίκας μου. Ψάχνει ακριβώς σε αυτή την κατηγορία όχημα αλλά το θέλει άμεσα. Της έδειξα το Captur II και μου έκανε καρδούλες στο αέρα αλλά σήμερα 13:00' έχουμε ραντεβού Toyota για td Corolla & CHR ενώ στις 15:00' παμε Peugeot για 308/2008. Τετάρτη πάμε Ford για Focus/Puma. Παράλληλα με εκείνη θα δω και εγώ τα suv. Και επειδή πιθανότατα στο 2008 ή θα νιώθω κλειστοφοβικά όπως στο 208 ή δεν θα βρω ποτέ θέση οδήγησης κατά την οποία να βλέπω όλο το i-cockpit θα πρέπει να αποφασίσω μεταξύ άλλων οχημάτων. Θα προλάβει να βγει το Captur που σίγουρα με βολεύει σε όλα του και το λατρεύει και η γυναίκα, να κάνω ότι δεν ξέρω για τα πλαστικά του; Κάτσε να πάρω την Πυθία να μάθω...
Τέλος να θυμίσω ότι το φθινόπωρο μας έλεγαν ότι το αμάξι θα είναι εδώ Γενάρη και ότι το 2008 θα αργήσει, θαναι εδώ Ιούνιο Ιούλιο. Τώρα μέχρι τον Ιούλιο τα 2008/Puma/Juke θαχουν σαρώσει σε πωλήσεις και θα τρέχει η Renault να μαζέψει τα ασυμμάζευτα!
Ειλικρινά κρίμα για τους εξαιρετικούς Tce κινητήρες που τους χαίρονται μόνο οι ιδιοκτήτες των QQ. Τα τελευταία 4κιλυνδρα διαμαντακια πλην την ηλεκτρουβριδική λαίλαπα! Αν προλάβαινε να βγάλει και νέο QQ η Nissan με ποιότητα συναρμολόγησης/υλικών εσωτερικού να μην είναι κουδουνίστρα όπως τώρα θα την εξαφάνιζε την 'μαμά' Renault, το πιστεύω...
-
Χθες το απόγευμα πήγε φίλος στην νέα Renault στην Λ.Kηφισίας. Πήγε για το νέο Captur. Έφυγε με προσφορά για το παλιό Captur και χωρίς να του πούνε τίποτα το συγκεκριμένο για το νέο. Απλά του είπαν ότι υπάρχει αρκετή διαθεσιμότητα ακόμη του παλιού στο τελωνείο.
-
Στο 20:40 πρέπει να είναι τα επίμαχα 'μαλακά' πλαστικά.
Κανονικά σκληρά δείχνουν. Εμένα πάντως με ενοχλεί η κάμερα οπισθοπορειας που είναι μέσα στο σήμα εκτεθειμένη στην κακοκαιρία.
Επίσης απορία: ποια η διαφορά του αιωρούμενου αυτόματου σε σχέση με αυτό του βίντεο;
-
Απλά του είπαν ότι υπάρχει αρκετή διαθεσιμότητα ακόμη του παλιού στο τελωνείο.
Αυτή είναι η απάντηση, προφανώς, της καθυστέρησεις. Περιμένει ο Θ. να φύγει όλο το στόκ πρώτα.
-
Στο 20:40 πρέπει να είναι τα επίμαχα 'μαλακά' πλαστικά.
Κανονικά σκληρά δείχνουν. Εμένα πάντως με ενοχλεί η κάμερα οπισθοπορειας που είναι μέσα στο σήμα εκτεθειμένη στην κακοκαιρία.
Επίσης απορία: ποια η διαφορά του αιωρούμενου αυτόματου σε σχέση με αυτό του βίντεο;
Δυστυχώς το λινκ που έστειλες δεν λειτουργεί. Γενικά έχω την εντύπωση πως σε πολλές μονάδες 'προ-παραγωγής' όπως αυτά που χρησιμοποιούνται για παρουσιάσεις μοντέλων, εκθέσεις κλπ. υπάρχουν τέτοιες 'κακοτεχνίες', οι οποίες διορθώνονται όταν τα εργοστάσια μπουν σε κατάσταση πλήρους παραγωγής.
-
Πάντως,ακόμη και σε μια βδομάδα να έρθει στην Ελλάδα,αν κάποιος έχει χαλαστεί σημαντικά με οποιοδήποτε ελάττωμά του -κι ισχύει για όποιο αμάξι,όχι μόνο για το Captur-, νομίζω πως δεν αξίζει να το βάλει στη λίστα επιλογών του.Θα είναι κάτι που θα τον 'τρώει' και θα τον χαλάει συνέχεια όταν μπαίνει στο αμάξι,εφ'όσον προχωρήσει σε αγορά του.
Εννοείται,προσωπική γνώμη πάντα.
Renault Captur II