-
@fanis75 said in Renault Captur II:
@creative said in Renault Captur II:
https://www.liberal.gr/aytokinito/poly-kales-oi-epidoseis-tis-citroen-stin-elliniki-agora
Πως μπορεί να δικαιολογηθεί ότι η Renault έχει πατώσει στην ελληνική αγορά και μαζί και η Dacia, αν και έχουν πολύ αξιόλογα οχήματα, πλήθος επιλογών και ιδιαίτερα οικονομικούς κινητήρες με εργοστασιακό LPG;Καθαρά θέμα εισαγωγέα ειναι και εμπορικής πολιτικής. Ο Σ. κατεβάζει βρακιά και ξεπυλάει ενώ ο Θ. δεν κάνει τίποτα. Τώρα με την νέα αντιπροσωπεία, προσδοκούν (και εμείς μαζι) αύξηση πωλησεων με τις νέες τιμές. Επίσης, μέχρι τώρα τα μισά Ρενώνν δεν έρχονται Ελλάδα - ελπίζω και αυτό να αλλάξει.
Έτσι ακριβώς. Και εγώ άκουσα από εργαζόμενους ότι περιμένουν επιτέλους να γίνουν ανταγωνιστικοί. Είναι εξαιρετικά τα Ρενώ και dacia. Και τα εχεινθαψει ο εισαγωγεας.
-
Άσχετο αλλά ετοιμάζει η dacia sandero stepway στα πρότυπα του captur. Κανονικό suv όχι crossover. Ολοκαίνουργιο μοντέλο σε νέα πλατφόρμα!
-
Μα δεν το βλέπουν αυτό από τα κεντρικά της Γαλλίας;
Δεν τους βάζουν χέρι που έχουν τόσο τραγική επίδοση;
Κατανοώ ότι είμαστε μια πολύ μικρή αγορά, αλλά τόση απαξίωση;
Δεν ξέρω εαν το βλέπουν και εαν τους ενδιαφέρει. Όμως, η αλλαγή του εισαγωγέα, μου δείχνει ότι κάτι βλέπουν.
Άλλαξε η ΤΕΟRΕΝ;
Πότε; -
@lap said in Renault Captur II:
https://www.liberal.gr/aytokinito/poly-kales-oi-epidoseis-tis-citroen-stin-elliniki-agora
Πως μπορεί να δικαιολογηθεί ότι η Renault έχει πατώσει στην ελληνική αγορά και μαζί και η Dacia, αν και έχουν πολύ αξιόλογα οχήματα, πλήθος επιλογών και ιδιαίτερα οικονομικούς κινητήρες με εργοστασιακό LPG;Καθαρά θέμα εισαγωγέα ειναι και εμπορικής πολιτικής. Ο Σ. κατεβάζει βρακιά και ξεπυλάει ενώ ο Θ. δεν κάνει τίποτα. Τώρα με την νέα αντιπροσωπεία, προσδοκούν (και εμείς μαζι) αύξηση πωλησεων με τις νέες τιμές. Επίσης, μέχρι τώρα τα μισά Ρενώνν δεν έρχονται Ελλάδα - ελπίζω και αυτό να αλλάξει.
Έτσι ακριβώς. Και εγώ άκουσα από εργαζόμενους ότι περιμένουν επιτέλους να γίνουν ανταγωνιστικοί. Είναι εξαιρετικά τα Ρενώ και dacia. Και τα εχεινθαψει ο εισαγωγεας.
Αυτό είναι το ερώτημα μου : "γιατί τα έχει θάψει ο εισαγωγέας".
-
Άλλαξε η ΤΕΟRΕΝ;
Πότε;Από 1η Φεβρουαρίου, πήγε σε Ισραηλινούς.
https://fleetnews.gr/renault-allazei-cheria-i-antiprosopeia-tis-perna-stin-grand-automotive/@creative said in Renault Captur II:
Πολλοί μπορεί να είναι οι λόγοι, π.χ.: δίνει προτεραιότητα στην άλλη μάρκα που εισάγει περισσότερα χρόνια, προτιμάει να πουλάει τα άλλα γιατι έχουν μεγαλύτερο κέρδος, δεν έχει καλή εμπορική σχέση με την μητρική και έχει μικρό κέρδος ή δεν μπορεί να πετύχει καλές τιμές χονδρικής, κλπ.
-
Εχω χάσει επεισόδια.....
-
Άλλαξε η ΤΕΟRΕΝ;
Πότε;Από 1η Φεβρουαρίου, πήγε σε Ισραηλινούς.
https://fleetnews.gr/renault-allazei-cheria-i-antiprosopeia-tis-perna-stin-grand-automotive/@creative said in Renault Captur II:
Πολλοί μπορεί να είναι οι λόγοι, π.χ.: δίνει προτεραιότητα στην άλλη μάρκα που εισάγει περισσότερα χρόνια, προτιμάει να πουλάει τα άλλα γιατι έχουν μεγαλύτερο κέρδος, δεν έχει καλή εμπορική σχέση με την μητρική και έχει μικρό κέρδος ή δεν μπορεί να πετύχει καλές τιμές χονδρικής, κλπ.
H Grand Automotive είναι εισαγωγέας Renault Dacia σε αρκετές χώρες, ελπίζω αγοράζει σε καλύτερες τιμές κ να έχει δυνατότητα για καλύτερες τιμές λιανικής. Επίσης, θα έχει μικρότερα κόστη logistics κτλ (λογικά)
-
@clio2001 said in Renault Captur II:
@ektoras said in Renault Captur II:
Και πάνω που θα έκανα σχόλιο για τα Σκόπια αλλά υπαναχώρησα για να μην γίνω ο γραφικός Σαλονικιός στο φόρουμ των αυτοκινήτων...
Ο Developer του site είναι σκοπιανος μάλλον.
Βέβαια, αν πατήσεις πάνω στη χώρα γράφει North M...Το ίδιο ακριβώς μας έλεγε ένας καθηγητής στο Πανεπιστήμιο πριν 25 χρόνια. Διαμαρτυρόταν σε κάθε συνέδριο, επειδή έβαζαν καρτελακι Macedonia μπροστά από τον Σκοπιανό καθηγητή.
Στο τέλος οι διοργανωτές έκαναν και καλαμπουρι στην έναρξη....we have professor Mattas, so we have FYROM with Is.
Είχαν ρίξει πολύ χρήμα και έκαναν τεράστια καμπάνια οι Σκοπιανοί . -
@harisnikolop said in Renault Captur II:
Κάνω ένα μικρό recap μετά από 1μιση χρόνο κτήσης και μετά από 7.5Κ χλμ για το 2023 140ps EDC.
Βασικά θα σταθώ ΜΟΝΟ στα αρνητικά (για εμένα) καθώς τα θετικά, πάνω κάτω όλοι τα ξέρουμε.
-Σπαστικό που η ρύθμιση Sport χάνεται όταν σβήνει η μηχανή οπότε κάθε φορά πρέπει να την ξαναεπιλέξεις.
-Για τα δικά μου γούστα, η ανάρτηση είναι σκληρή ( επιβεβαιώνει και ο father μου με Kona του 2019. Το 1ο που είχε βγει, το προ facelift).-Για τα δικά μου γούστα, η ηχομόνωση είναι μέτρια. Την ήθελα καλύτερη.
-4 με 5 φορές, οι μπροστά και πίσω αισθητήρες έχουν κλατάρει και βαράνε συνεχώς (είναι στο κόκκινο λες και είναι στα 10 εκατοστά κάποιο αντικείμενο). Για να σταματήσουν να βαράνε, πρέπει να κλείσεις τη μηχανή και να την ξαναανοίξεις.
-η κεντρική οθόνη αφής (δεξιά από τον οδηγό) είναι αρκετά αργή στη απόκριση.
-Η κατανάλωση μέσα στη πόλη (οδηγάω ΜΟΝΙΜΑ στο Sport) είναι τραγική. Στο σταμάτα ξεκίνα μέσα στη πόλη, συνεχίζω να βλέπω 13.5+ λίτρα ανά 100χλμ. Αυτή η κατανάλωση είναι μέσω excel με δικές μου μετρήσεις (το sprintmonitor έχει ακριβώς τα ίδια νούμερα οπότε δεν κάνω λάθος μετρήσεις). Τις προάλλες, είδα 14.5 λίτρα κατανάλωση. Σε ταξίδι με μέση ταχύτητα τα 115χλμ/ώρα, η κατανάλωση μου (πάλι με τη ρύθμιση στο Sport) είναι γύρω στα 6.5 με 6.7 λίτρα ανά 100χλμ.
Αν σκεφτώ κάτι άλλο θα κάνω edit το post.
Στα αρνητικά προσθέτω τη γελοιοτητα που ονομάζουν start stop.
1.5 με 2 δευτερόλεπτα κάθε φορά στο φανάρι για να ξεκινήσει το όχημα κάθε φορά που πατάς γκάζι.
Το είδα διαβάσει στα reviews αλλά δεν πίστευα ότι θα είναι τέτοιο χάλι.
Εδώ και καιρό το έχω μόνιμα απενεργοποιημένο.
-
Κάνω ένα μικρό recap μετά από 1μιση χρόνο κτήσης και μετά από 7.5Κ χλμ για το 2023 140ps EDC.
Βασικά θα σταθώ ΜΟΝΟ στα αρνητικά (για εμένα) καθώς τα θετικά, πάνω κάτω όλοι τα ξέρουμε.
-Σπαστικό που η ρύθμιση Sport χάνεται όταν σβήνει η μηχανή οπότε κάθε φορά πρέπει να την ξαναεπιλέξεις.
-Για τα δικά μου γούστα, η ανάρτηση είναι σκληρή ( επιβεβαιώνει και ο father μου με Kona του 2019. Το 1ο που είχε βγει, το προ facelift).-Για τα δικά μου γούστα, η ηχομόνωση είναι μέτρια. Την ήθελα καλύτερη.
-4 με 5 φορές, οι μπροστά και πίσω αισθητήρες έχουν κλατάρει και βαράνε συνεχώς (είναι στο κόκκινο λες και είναι στα 10 εκατοστά κάποιο αντικείμενο). Για να σταματήσουν να βαράνε, πρέπει να κλείσεις τη μηχανή και να την ξαναανοίξεις.
-η κεντρική οθόνη αφής (δεξιά από τον οδηγό) είναι αρκετά αργή στη απόκριση.
-Η κατανάλωση μέσα στη πόλη (οδηγάω ΜΟΝΙΜΑ στο Sport) είναι τραγική. Στο σταμάτα ξεκίνα μέσα στη πόλη, συνεχίζω να βλέπω 13.5+ λίτρα ανά 100χλμ. Αυτή η κατανάλωση είναι μέσω excel με δικές μου μετρήσεις (το sprintmonitor έχει ακριβώς τα ίδια νούμερα οπότε δεν κάνω λάθος μετρήσεις). Τις προάλλες, είδα 14.5 λίτρα κατανάλωση. Σε ταξίδι με μέση ταχύτητα τα 115χλμ/ώρα, η κατανάλωση μου (πάλι με τη ρύθμιση στο Sport) είναι γύρω στα 6.5 με 6.7 λίτρα ανά 100χλμ.
Αν σκεφτώ κάτι άλλο θα κάνω edit το post.
Στα αρνητικά προσθέτω τη γελοιοτητα που ονομάζουν start stop.
1.5 με 2 δευτερόλεπτα κάθε φορά στο φανάρι για να ξεκινήσει το όχημα κάθε φορά που πατάς γκάζι.
Το είδα διαβάσει στα reviews αλλά δεν πίστευα ότι θα είναι τέτοιο χάλι.
Εδώ και καιρό το έχω μόνιμα απενεργοποιημένο.
Το start stop απενεργοποιείται μέσω obd με vgate icar2 obd με ddt4all σωστά;;
Μήπως γνωρίζετε εάν ξέρει κανένας να απενεργοποιεί το κουμπί sos? Διότι εκεί θέλει καλώδιο obdlink sx κόστος 50€ καλώδιο 16+32 Gateway bypass κόστος 20€ και την εφαρμογή Renolink 2.12 κόστος 40€
Renault Captur II