-
Εσυ εχεις anytime και η θεια που σε τρακαρε εχει εθνικη?
Αν εχεις το ρευστο δωστα απο την τσεπη σου, θα τα παρεις γρηγορα , δεν θα αργησει να στα δωσει η ασφαλεια. Σε μια παρομοια περιπτωση , τα πληρωσα εγω και τα πηρα σε 2 βδομαδες απο την ιντεραμερικαν. Εχετε κανει φιλικο διακανονισμό?
-
Εσυ εχεις anytime και η θεια που σε τρακαρε εχει εθνικη?
Αν εχεις το ρευστο δωστα απο την τσεπη σου, θα τα παρεις γρηγορα , δεν θα αργησει να στα δωσει η ασφαλεια. Σε μια παρομοια περιπτωση , τα πληρωσα εγω και τα πηρα σε 2 βδομαδες απο την ιντεραμερικαν. Εχετε κανει φιλικο διακανονισμό?
Ναι Αλέξανδρε εγώ έχω anytime και η θεία Εθνική.
Αν κατάλαβα καλά στα πλαίσια του φιλικού διακανονισμού η Interamerican (anytime) κάνει ερώτηση στην Εθνική αν δέχεται το φταίξιμο και μετά αναλαμβάνει η interamerican.
Περιμένω απάντηση από την ασφαλιστήρια για το πόσο αργή στην πληρωμή.
@storm αν δεν είχαμε 2-3 αυτοκίνητα στην οικογένεια τα πράγματα θα ήταν ζόρικα.
Προς το παρών τρώμε γκολακια
-
Αν κατάλαβα καλά στα πλαίσια του φιλικού διακανονισμού η Interamerican (anytime) κάνει ερώτηση στην Εθνική αν δέχεται το φταίξιμο και μετά αναλαμβάνει η interamerican.
Ναι , αυτο ειχα καταλαβει κι εγω
-
γιεμ, τέικ ε λουκ @ γιορ σπαμ φολντερ
-
Εγω σε παρομοιες περιπτώσεις κάνω τα εξής.
Πηγαίνω σε εξουσιοδοτιμένο συνεργείο που να εμπιστεύομαι εγω και γραφω στα @@ μου με ποιον έχει η ασφαλεια μου συνεργασία, πληρώνω το μπαγιόκο εγώ και τα πέρνω μετα.
Ομως.... όποτε μου συνέβαινε κάτι τέτοιο είχα άλλο δικό μου όχημα να κάνω την δουλειά μου και δεν ειχα θεμα να πληρώσω από την τσέπη μου και να τα πάρω μετα.
Μεικτή ασφάλεια δεν έχω κάνει ΠΟΤΕ. πιστεύω ότι τα πολλά έξτρα χρήματα που κοστίζει δεν κάνει απόσβεση. Δεν κάνω την ποιο φτηνή ασφάλιση. Κάνω Μιννετα που είναι σχετικά ακριβή και βάζω όλες τις καλύψεις αλλά όχι μεικτή.
Νομίζω πάτως μια χαρά έπραξες και μιας και έχετε να κάνετε την δουλειά σας με άλλο όχημα όλα μια χαρά. Θα γίνει σαν καινούργιο. Πάντως γνώμη μου καλά έκανες και δεν πήγες σε κάποιο που έχει συνεργασία η Anytime.
-
γιεμ, τέικ ε λουκ @ γιορ σπαμ φολντερ
Με. Έχεις κάνει χώμα να το ξέρεις...
Παραδόξως ήρθε στα εισερχόμενα.
@cirus έτσι ακριβώς. Θα δω μέχρι την Δευτέρα τι θα γίνει και μετά βλέπω... Το έχω πάρει ψύχραιμα και δεν ανεβάζω πίεση ακόμα, χαλλλλαρά.
Ps : ααα Ρε γάτε...
Ps2 σου απάντησα
-
Αξιόλογη πρόταση στα full hybrid που αν δεήσει o Θ και το φέρει -αν και δεν το βλέπω- και με καλή τιμολόγηση, χτυπάει στα ίσια τα άλλα δύο στην κατηγορία (Yaris cross, Κοna).
Όμορφο (και μ'αυτό το μπλε),πιο ευρύχωρο και με δυνατό 1500άρη κινητήρα 145 hp.Οι καταναλώσεις,λέει ο Ιταλός πως είδε εθνική 6.7-7.1, στα περίχωρα και λίγο κάτω από 5 (22km/lt) και αστικά μεταξύ 5-5,5.Δεν ειναι Yaris cross στην κατανάλωση,αλλά έχει και ~ 30 παραπάνω άτια.
-
Φοράει τα μηχανικά μέρη του αντίστοιχου Clio, που τιμάται 7 χιλιάρικα πάνω από το Yaris;
-
Φοράει τα μηχανικά μέρη του αντίστοιχου Clio, που τιμάται 7 χιλιάρικα πάνω από το Yaris;
Ναι,με μόνο μια μικρή άυξηση ιπποδύναμης 5 ίππων.
Στην Ιταλία η αντίστοιχη dynamic (intens λέγεται εκεί),έχει 27.300 (χωρίς κάποιες εκπτώσεις που ισχύουν εκεί για full hybrid). Δηλ. κοστίζει το ίδιο -ίσως και λίγο φθηνότερα- όσο κοστίζει το αντίστοιχο clio εδώ... Γι αυτό είπα πως δεν περιμένω να το φέρει,γιατί ο Θ θα το κοστολογήσει κανένα 30.000,οπότε άντε γεια...
-
Τότε ρε παιδια πως βγαίνει το αφήγημα ότι έχουμε φθηνά αυτοκίνητα. Κάτι celeriο έχουμε φθηνά μου φαιίνεται. Ότι αξιόλογο και αν υπάρχει είμαστε οι ακριβότεροι
-
Τότε ρε παιδια πως βγαίνει το αφήγημα ότι έχουμε φθηνά αυτοκίνητα. Κάτι celeriο έχουμε φθηνά μου φαιίνεται. Ότι αξιόλογο και αν υπάρχει είμαστε οι ακριβότεροι
Έχουμε φθηνά αυτοκίνητα, εκτός από κάτι τέτοιες εξαιρέσεις όπως το Clio, Captur κλπ. Γενικά ο Θ. τα έχει κάνει σκ@τ@ με την τιμολόγηση των Renault και τα έχει θάψει. Δες όμως άλλες μάρκες (π.χ. Toyota, Citroen, Ford κλπ.) είμαι αρκετά φτηνότεροι από Γερμανία, Γαλλία κλπ.
-
Επειδή αύριο θα πάω από το φανοποιείο (πήραμε το Οκ από την Εθνική) Κάτι σχετικό με την επισκευή : η πόρτα του πορτ μπαγκάζ με μια απλή ματιά έχει μόνο ένα χτύπημα μικρό, λογικά δεν δέχομαι επισκευή αλλά αντικατάσταση σωστά? Γενικά νομίζω από θέματα βαφής δεν έχω κάτι (θα μου πει αύριο και ο φανοποιος).
Περί κόστους ο διακανονιστής της anytime είπε ότι ο πρόχειρος υπολογισμός που έστειλαν στην Εθνική είναι 5.600€ ο φανοποιος υπολογίζει +1500€...
-
Ναι προσπάθησε ότι μπορείς να το χωσεις σε αντικατάσταση. Επειδή ειναι ολοκαίνουριο κιόλας ίσως έχεις πατημα. Βάλε τον ασφαλιστή να πιέσει.
Αντε ωριαα σε λίγο καιρό θα εχεις ένα ολοκαίνουριο φρεσκο αυτοκινητο. Θα γίνει σωστή δουλειά και είναι ακριβώς ίδιο με το εργοστάσιο. Έχουν οδηγίες αυτοί που να συγκολησουν και με τι. Ρώτησε να μαθεις λεπτομερείες και αν μας πεις.
Ειχα εμπειρία που άλλαξε ολόκληρη πλευρά αυτοκινήτου. Όλη η πλαϊνή πλευρά. Όλο.. Πως να στο πω, όλο από το παρμπριζ μπροστά μέχρι πίσω όλο το αυτοκινητο. Ήταν παρκαρισμένο και έπεσε με δύναμη πάνω του στα πλάγια μια κοπέλα. Το αυτοκινητο είχε και ηλιοροφη και τα πάντα. Μιλάμε έκαναν τέτοια δουλειά που το αυτοκινητο έγραψε 300.000 χλμ και δεν έκανε κιχ πουθενά ούτε η ηλιοροφη δεν ακουγόταν ούτε εσταξε ποτέ και δεν μπορούσες να δεις που είχε γίνει η συγκόλληση.
Βεβαια χαλούσε ο κινητηρας του αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
Άσε που μάλλον το έκαναν καλύτερο διοτι το έβαψαν και από πάνω και δνε μπορούσες να δεις τίποτα απολύτως και μόνο οι κλασικές στάμπες από τα πρεσαρίσματα στο πορτπαγκαζ όταν άνοιγες την 5ηπορτα φαινόντουσαν. Στην πλευρα λοιπόν που το έφτιαξαν είχε διπλά σταμπαρισματα εκεί που στην εργοστασιακή πλευρά είχε μόνα!!!! Το έκαναν πιο δεμένο αυτοί. Αγωνίαρίκο.. Χαχαχα
Εγώ έλεγα μέσα μου στην αρχή πως θα είναι χάλια και κρίμα το αυτοκινητο κτλ.. Τίποτα δεν συνέβη εν τελη. ...όλο ήταν καινούργιο. Άσε που ήταν σφιχτό όπως την πρώτη μέρα. Οπότε χαλάρωσε και απόλαυσε το.
-
Lap που έγινε αυτή η τόσο καλή δουλειά ;
-
Εγώ από όλα αυτά κρατάω το τεράστιο κόστος αποκατάστασης. 5600e+1500e.
Δεν περίμενα τόσο μεγάλο νούμερο. Εγώ νόμιζα ότι το πολύ θα πήγαινε στο χιλιάρικο η όλη επισκευή.
Για τα υπόλοιπα δεν εκφέρω άποψη γιατί είμαι σε εμπόλεμη κατάσταση με τον επαγγελματικό χώρο των Ελληνικών συνεργείων, φανοποιείων κλπ...
-
Πανε πολλά χρόνια πάνω από δεκαετία. Lion Hellas τοτε, νομίζω Περιστέρι.
-
Πανε πολλά χρόνια πάνω από δεκαετία. Lion Hellas τοτε, νομίζω Περιστέρι.
aka θεοχαρακης
-
Εγώ από όλα αυτά κρατάω το τεράστιο κόστος αποκατάστασης. 5600e+1500e.
Δεν περίμενα τόσο μεγάλο νούμερο. Εγώ νόμιζα ότι το πολύ θα πήγαινε στο χιλιάρικο η όλη επισκευή.
Για τα υπόλοιπα δεν εκφέρω άποψη γιατί είμαι σε εμπόλεμη κατάσταση με τον επαγγελματικό χώρο των Ελληνικών συνεργείων, φανοποιείων κλπ...
Μας καραεκμεταλλευονται. Απαράδεκτο ένα τρακάρισμα όχι και τόσο μεγάλο να κοστιζει όσο το μισό αυτοκίνητο.
Άσε τα ανταλλακτικά, αμάξι των 20 χιλιαδων αν το φτιάξεις κομμάτι κομμάτι θα σου κοστίσει 120 χιλιάδες.
-
Εδώ ένα παρμπρίζ άλλαξα από πέτρα που το ράγισε (το πλήρωσε η ασφάλεια) και το ποσό ήταν 550 ευρώ!
-
Από κάπου πρέπει να βγάλουν οι εταιρείες...το κέρδος από την πώληση αυτοκινήτου είναι ελάχιστο (για όλους τους εμπλεκόμενους, και το εργοστάσιο). Τα ανταλλακτικά έχουν το μεγάλο κέρδος (εδώ στον έμπορο είναι 30-40%), γνωστό χρόνια αυτό. Και μετά είναι και η εργασία.
Renault Captur II