-
@fanis75 said in VW Golf MK 8:
@limited_one said in VW Golf MK 8:
Έφτασε!
Καλοτάξιδο να είναι!! Με γειές!
Πολύ γρήγορα ήρθε..μπράβο!Ηταν καθ’οδόν όταν το έκλεισα, ο πωλητής μου είπε ότι υπάρχουν διαθέσιμα αυτόματα golf μόνο σε ακριβές εκδόσεις πλέον.
Υποθέτω ότι προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα παραλάβω! -
-
@yem said in VW Golf MK 8:
Όσο περισσότερο το βλέπω τόσο πιο πολύ το συμπαθώ.
Καλοτάξιδο και πάλι με πολλά και καλά χιλιόμετρα.Ευχαριστώ!
Προβλέπω να ψάχνω ευκαιρία για βράδυνες βόλτες! -
@mastoras78 said in VW Golf MK 8:
Άντε με το καλό !
Ευχαριστώ!
Τα παιδιά ανυπομονούν να πάμε βόλτα πάντως! -
Καλορίζικο απροβληματιστο γεμάτο ευχάριστες στιγμές!
-
Καλοριζικο φίλε και να είσαι υγιής να το χαρείς κι εσύ και οι δικοί σου άνθρωποι.
Κάνε κι εσύ ένα πρώτο review μετά από λίγα χλμ, καλό είναι να διαβάζουμε και άλλων τις εντυπώσεις.
Επ ευκαιρίας να ρωτήσω και κάτι:
Πλαϊνά σποιλερ είναι εύκολο να μπούνε παιδιά? Γνωρίζει κανείς τη διαδικασία? Θα πρέπει να πας το αμάξι σε συνεργείο να το σηκώσουν και να στα βάλουν ή τα βάζεις και μόνο σου?
Λίγα YouTube βιντεάκια που έχω δει δε με κάλυψαν.
Μου αρέσουν πολύ αυτά:. https://maxtondesign.com/product-eng-9680-Side-Skirts-Diffusers-V-2-VW-Golf-8.html. -
Ευχαριστώ @sabas_thess και @dimitrisdsg7
Εννοείτε πως θα γράψω τις εντυπώσεις μου για το αυτοκίνητο! Μετά από 14 χρόνια καθημερινής οδήγησης με το smart θα μου φανεί τεράστια αλλαγή πάντως -
Ευχαριστώ @sabas_thess και @dimitrisdsg7
Εννοείτε πως θα γράψω τις εντυπώσεις μου για το αυτοκίνητο! Μετά από 14 χρόνια καθημερινής οδήγησης με το smart θα μου φανεί τεράστια αλλαγή πάντως14 χρόνια με το Smart? Όχι, δε θα σου φανεί τεράστια η αλλαγή. Κοσμογονική θα σου φανεί.
-
Παρέλαβα το Golf πριν! Καμιά 10αρια χιλιόμετρα έκανα, είναι παρά πολύ ήσυχο μέσα και ο κινητήρας δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου. Οι εμπρός αεραγωγοί βρίσκονται αρκετά χαμηλά και με ενόχλησε που ο παγωμένος αέρας έρχεται από χαμηλά, θα το συνηθίσω όμως…
Αργότερα που θα επιστρέψω για δουλειά θα περάσω από στροφοδιαδρομή για να δω πως πατάει. -
Μεγάλη χαρά το καινούργιο αυτοκίνητο. Απ' τις ωραίες στιγμές μας. Να το χαρείς και καλές βόλτες!
-
Να το χαρείς και πάντα όμορφα και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα.
-
Από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής.... καλή απόλαυση!
-
καλορίζικο !
-
Παρέλαβα το Golf πριν! Καμιά 10αρια χιλιόμετρα έκανα, είναι παρά πολύ ήσυχο μέσα και ο κινητήρας δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου. Οι εμπρός αεραγωγοί βρίσκονται αρκετά χαμηλά και με ενόχλησε που ο παγωμένος αέρας έρχεται από χαμηλά, θα το συνηθίσω όμως…
Αργότερα που θα επιστρέψω για δουλειά θα περάσω από στροφοδιαδρομή για να δω πως πατάει.Είναι ένα θέμα αυτό σε αρκετά νέα αμάξια , ωραίος ο σχεδιασμός αλλά όταν είναι σε περίεργες θέσεις οι αεραγωγοί είναι εκνευριστικό . Είχα το ίδιο θέμα με το 2008 , στο Leon είναι κάπως καλύτερα , στο Ibiza που ήταν σε φυσιολογικές θέσεις ήταν ιδανικά
Καλοτάξιδο να είναι να το χαρείς -
Ευχαριστώ παιδιά,
Τα φώτα είναι απίστευτα, ειδικά η μεγάλη σκάλα δεν έχω όμως μέτρο σύγκρισης με παρόμοια υλοποίηση. Στον δρόμο πατάει πολυ καλά, δεν το έχω πιέσει όμως.
Σίγουρα το infotainment θέλει εξοικείωση, οι βασικές λειτουργίες είναι εύκολα προσβάσιμες είτε με τα κουμπιά είτε με shortcut σε scroll down menu.@tsofras said in VW Golf MK 8:
Αργότερα που θα επιστρέψω για δουλειά θα περάσω από στροφοδιαδρομή για να δω πως πατάει.Είναι ένα θέμα αυτό σε αρκετά νέα αμάξια , ωραίος ο σχεδιασμός αλλά όταν είναι σε περίεργες θέσεις οι αεραγωγοί είναι εκνευριστικό . Είχα το ίδιο θέμα με το 2008 , στο Leon είναι κάπως καλύτερα , στο Ibiza που ήταν σε φυσιολογικές θέσεις ήταν ιδανικά
Καλοτάξιδο να είναι να το χαρείς
Πρέπει να υποστούμε τις συνέπειες της εξέλιξης! -
Καλημέρα. Παράκληση οποίος μπορεί ένα link για το γενικό VW νήμα.
-
Εδώ είσαι! VW FORUM
-
Ερώτηση προς κατόχους,
Το πιτσιλιστήρι στο πίσω τζάμι ψεκάζει νερό στο κέντρο ή στην άκρη εκεί που τελειώνει ο υαλοκαθαριστήρας? -
Αυτοκίνηταρα αλλά το καημένο με διπλου συμπλέκτη κιβώτιο (υγρού τύπου)
Το εσωτερικό είναι τόσο/όσο. Και μοντέρνο και πρακτικό και με χώρους και διαχρονικό....Εξαιρετικό εσωτερικό,
Εξαιρετικό αυτοκίνητο
-
Από ότι βλέπω τσίμπησε και το Golf 2000€ πλέον.
VW Golf MK 8