-
Καλά κάνεις και ενημερώνεις και δεν θάβεις το θέμα ....έτσι θέλουν...
-
Εγώ απλά ενημερώνω τον κόσμο για να μην βρεθούν προ απροόπτου όπως εγώ και να μην πληρώσουν την μπαταρία να πάρουν το αμάξι και να βάλουν δικιά τους μπαταρία Έξι μηνών αμάξι με 4000 km
Είναι ντροπή τους που δεν καλύπτουν την μπαταρία.
Ελπίζω να είναι γνωστό θέμα τουλάχιστον και να μην σε ξανα-απασχολησει.
-
Κάποια αμάξια της συγκεκριμένης εκτέλεσης έχουν Θεμα διαπιστωμένο με την μπαταρία σε αφήνουν κυριολεκτικά στον δρόμο οι άθλιοι το γνωρίζουν και αντί να πουν χίλια συγνώμη θα το διορθώσουμε εδώ είμαστε εμείς σου λένε εσύ φταις για την κωλοτεχνολογια που δεν μπορούμε να βάλουμε μπροστά και για τις κωλομπαταριες που βάζουμε πλήρωσε εσύ την μπαταρία....
Φίλε κάνε θέμα στην κοσμοκαρ , που σφυρίζει αδιάφορα και αν έχεις όρεξη απείλησε τους ότι ο δικηγόρος σου θα κάνει αναφορά στην Γερμανία μπας και σφίξουν λίγο κωλαρακια τους....
Μακριά από vag το έχουμε πει τόσες φορές οι άνθρωποι είναι άθλιοι αντιμετωπίζουν τους πελάτες τους όπως οι φύλακες τους φυλακισμένους ( δεν είναι δικό μου κάποιος φίλος είχε περιγράψει εδώ την σχέση κατόχου αμαξιού του γκρουπ με την αντιπροσωπεία...)
-
Σίγουρα υπάρχουν δικλείδες @Tkin73, δεν τα κάνουν έτσι απλά οι εταιρείες, μάλλον η μπαταρία θα μπαίνει σε ειδική μικρή εγγύηση.
Πάντως είναι άθλια συμπεριφορά, και 10.000€ Up να είχες πάρει (που παραπάνω κάνει δηλαδή!).
-
Μα εδώ δεν τέθηκε θέμα εγγύησης! Του είπαν ξερά το έβαλες μόνος σου μπροστά το χρεπι που δεν μπορούσε να το φορτώσει η οδική γιατί είχαν κλειδώσει όλα ( όσοι έχουν δει το βίντεο του trcoff θυμούνται) φταις δεν σου καλύπτουμε τπτ!
Λες και για το κοκομπλοκο έφταιγε ο άνθρωπος.... αφήστε τα μην τους δικαιολογουμε οι άνθρωποι είναι η χειρότερη παστα αντιπροσώπου εκεί έξω....
-
Πάντως δεν είναι τυχαίο που συνέβηκε και σε άλλα αυτοκίνητα η παρτίδα φαίνεται των μπαταριών θα είναι ελαττωματική δεν ξέρω αλλά η εγγύηση πρέπει να είναι εγγύηση δύο χρόνια Κάτω από ορισμένες συνθήκες εμένα με Ειρωνεύτηκαν πως επειδή το Βάλα Μπρος δεν μπορούν να με καλύψουν άλλα με το είπαν στο τέλος σου έτσι λοιπόν να προσέχουν οι επόμενοι από μένα γιατί τους είπα ότι δεν έπρεπε να περάσουν την μπαταρία μπορεί κι αυτή να έχει πρόβλημα
-
-
Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους.
Είμαι σε σκέψη εδώ και καιρό για την αγορά του golf 8. Εάν προχωρήσω έχω επιλέξει το 1.5 etsi σε style έκδοση αυτόματο.
Κάνω κάποιες σκέψεις για δύο αλλά μοντέλα. Το t-roc το οποίο έχοντας μπει⁶ στην καμπίνα του μου φάνηκε στη θέση οδήγησης πιο στενό από το νέο golf ( είμαι ψηλός) και φυσικά μεγάλο μείον η ποιότητα του εσωτερικού.
Παράλληλα Κάνω σκέψεις και για το toyota c-hr αλλά εκεί με απασχολεί το θέμα των επιδόσεων και του infotainment.
Δεν έχω κάνει test drive σε κανένα εκ των τριών, αλλά πιστεύω ότι σύντομα θα το κάνω.
Η γνώμη σας θα μου ήταν χρήσιμη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Χωρίς να έχω οδηγήσει το νέο Golf, θεωρώ ότι συγκεντρώνει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με το T-Roc, το οποίο το θεωρώ απαράδεκτο ποιοτικά.Για να είμαι πιο ακριβής, δεν μπορώ να δω κανένα πλεονέκτημα στο T-Roc! Τώρα όσον αφορά στο Chr, προσωπικά με κουράζει το κιβώτιό του. Άλλοι βέβαια το θεωρούν χαλαρωτικό, αλλά εγώ δεν ψήνομαι. Επίσης υστερεί πολύ σε χώρους. Επίσης αν στα χαρακτηριστικά που δίνεις βάρος είναι οι επιδόσεις, αυτόματα το απορρίπτεις κι αυτό.
-
Πολύ καλύτερο αυτοκίνητο το Γκολφ από το Τροκ. Το chr ειναι πιο ιδιόμορφη περιπτωση και εαν θες επιδόσεις πας στο 2λιτρο αναγκαστικά.
Το κυριότερο ειναι ΝΑ τα οδηγήσεις...μονο ετσι μπορεις να ξεδιαλύνεις λιγο τα πράγματα. -
Οδήγησα σήμερα το corolla, καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμο το c-hr, τουλάχιστον να παρω μια γεύση από τον γνωστό 1.8 κινητήρα. Όχι, δεν μου άρεσε καθόλου. Για να κινηθείς σβέλτα πρέπει να πατάς το γκάζι βαθιά και η μηχανή κάνει θόρυβο φυσικά. Η απόκριση του κινητήρα δε με ικανοποίησε. Η ποιότητα κύλισης αρκετά καλη. Σημειώνω ότι όσον αφορά την ποιότητα, αν και σε κάποια reviews μου φάνηκε πολύ καλή και σε γενικές γραμμές είναι, κατ εμέ είναι ένα σκαλί κάτω από το νέο golf , παρά το cost cutting του τελευταίου στην καμπίνα.
Συνεπώς, toyota, προφανώς, απορρίπτεται.
-
Χωρίς να έχω οδηγήσει το νέο Golf, θεωρώ ότι συγκεντρώνει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με το T-Roc, το οποίο το θεωρώ απαράδεκτο ποιοτικά.Για να είμαι πιο ακριβής, δεν μπορώ να δω κανένα πλεονέκτημα στο T-Roc! Τώρα όσον αφορά στο Chr, προσωπικά με κουράζει το κιβώτιό του. Άλλοι βέβαια το θεωρούν χαλαρωτικό, αλλά εγώ δεν ψήνομαι. Επίσης υστερεί πολύ σε χώρους. Επίσης αν στα χαρακτηριστικά που δίνεις βάρος είναι οι επιδόσεις, αυτόματα το απορρίπτεις κι αυτό.
ευχαριστώ πολύ. Το t-roc μόνο εξωτερική εμφάνιση έχει καλή. Συμφωνούμε απόλυτα.
-
Το golf που μας λες είναι πέριξ 28Κ. Είναι αυτόματο. Σε troc δεν πιάνω σε τι κινητήρα αναφέρεσαι. Αν το DSG δεν είναι ανάγκη εγώ θα κοιτούσα το νέο tiguan όπου με 28Κ βρίσκεις 150hp χειροκίνητο με καλό εξοπλισμό Λόγω ύψους θα βολευτείς τέλεια!
-
Το golf που μας λες είναι πέριξ 28Κ. Είναι αυτόματο. Σε troc δεν πιάνω σε τι κινητήρα αναφέρεσαι. Αν το DSG δεν είναι ανάγκη εγώ θα κοιτούσα το νέο tiguan όπου με 28Κ βρίσκεις 150hp χειροκίνητο με καλό εξοπλισμό Λόγω ύψους θα βολευτείς τέλεια!
Για τον 1.5 tsi (στο troc ανευ mild hybrid) μιλάμε πάντα. Σωστά το θετεις από τιμολογιακής σποψης. Το αυτόματο είναι κάτι που θα το ήθελα για πρώτη φορά. Μου αρέσει η λογική του, δεν έχω συμβιώσει ποτέ μαζί του βέβαια. Για το tiguan τώρα. Δεν είμαι σίγουρος αν θα ήθελα όχημα τέτοιου όγκου. Όχι ότι δεν είναι καλή πρόταση.
-
Στο 1,5 etsi έτυχε αυτό με την μπαταρία;
Στα απλά τι γίνεται; μήπως γνωρίζει κανείς;
-
Το είχα και εγώ απορία αλλά μάλλον ακούγεται σε κάποιους καλή ιδέα όχι μόνο να ρισκάρουν σε πρώτο επίπεδο με την αγορά ενός VAG αλλά να φλερτάρουν με την αδρεναλίνη της κατοχής ενός DSG κιβώτιο σε συνδυασμό με mh...
Πέρα από την πλάκα καλό θα ήταν να μάθουμε γιατί μπορεί το αμάξι να είναι κομπλέ με μηχανικό χωρίς mh και τσάμπα να χαλάμε σάλιο.
-
Το είχα και εγώ απορία αλλά μάλλον ακούγεται σε κάποιους καλή ιδέα όχι μόνο να ρισκάρουν σε πρώτο επίπεδο με την αγορά ενός VAG αλλά να φλερτάρουν με την αδρεναλίνη της κατοχής ενός DSG κιβώτιο σε συνδυασμό με mh...
Πέρα από την πλάκα καλό θα ήταν να μάθουμε γιατί μπορεί το αμάξι να είναι κομπλέ με μηχανικό χωρίς mh και τσάμπα να χαλάμε σάλιο.
έχουμε αναφορές αρκετές για πρόβλημα του εν λόγω συστήματος?
-
Ότι διαβάζεις εδώ καθώς και την φάση με το review στο Trcoff. Δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω. Μάλλον ήταν ελαττωματική η πρώτη (;) παρτίδα μπαταριών του mh.
-
Ότι διαβάζεις εδώ καθώς και την φάση με το review στο Trcoff. Δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω. Μάλλον ήταν ελαττωματική η πρώτη (;) παρτίδα μπαταριών του mh.
Το πρόλαβα να το δω το συγκεκριμένο βίντεο πριν το κατεβάσουν.
Δε μπορώ να καταλάβω την εμμονή αποκλειστικου συνδυασμού dsg και mh. Πόσο μάλλον όταν σε επίπεδο οικονομίας δε μιλάμε για τερατώδη διαφορά.
-
Η απλή μπαταρία είχε αποφορτιστεί στην δοκιμή του trcoff, όχι αυτή το mild hybrid.
VW Golf MK 8