-
@arma13 said in VW Golf MK 8:
@realzeus said in VW Golf MK 8:
Να δώσω ένα απλό παράδειγμα. Θέλει ο ανήσυχος οδηγός να πάρει ένα σβέλτο μικρομεσαίο. Σκέφτεται ότι το Golf καλό είναι, αλλά δεν είναι Focus στον δρόμο. Έρχεται εκεί το VAG και του λέει: "Φίλε έχουμε το Leon για σένα. 99% Focus στο στρίψιμο, αλλά φτηνότερο." Πάει μετά αυτός που χρειάζεται χώρους και του λένε: "Αδερφέ, για σένα Octavia, χώροι λιμουζίνας." Αυτός που ήθελε Golf θα έπαιρνε Golf έτσι κι αλλιώς, για τα μπλιμπλίκια. Αν θέλει κάτι πιο premium ---> A3. Κανένα από αυτά δεν είναι το καλύτερο στην κατηγορία τους, αλλά είναι καλά αυτοκίνητα και οι επιλογές σε αμαξώματα, κινητήρες, μετάδοση, εκδόσεις κλπ δίνουν το πλεονέκτημα έναντι άλλων κατασκευαστών.
Υπάρχει καμία εταιρία που να προσφέρει το απόλυτο αυτοκίνητο σε ολους τους τομείς?(εξαιρούνται supercars)
Όλες οι εταιρίες που δημιουργούν Group μεταξύ τους μοιράζονται τεχνολογίες κινητηρες κλπ και αλληλοσυμπληρωνονται για να καλύψουν τα γούστα του καταναλωτή, με διάφορες σε σχεδιασμό, στήσιμο, ποιότητα κλπ.
Όχι, δεν υπάρχει το απόλυτο, ούτε καν στα supercars. Αλλά μην μας πρήζετε τώρα για αμαξάκια στυλ Golf...
Το VAG δεν βγάζει μόνο Golf ( αν και γαζώνει και αυτο καλα...πολύ καλά σε κάτι εκδόσεις GTI Clubsport και R....) βγαζει παρα πολλά μοντέλα....!!
Γελάνε κάτι Type R με τα σπορ Golf...
-
Ωραία συζήτηση μ'αρέσει ...
Η VW λοιπόν δεν χρεοκόπησε ( ακόμη) χάρη στην Μέρκελ και την γερμανοκρατούμενη ΕΕ , οχι βέβαια με όπλα αλλα οικονομικά , εκατομμύρια εργαζόμενοι είτε απευθείας στην VW η σε προμηθευτές
δις € σε μετοχές που εχουν και συνταξιοδοτικά ταμεία ,δις σε δάνεια που πρέπει να πληρωθούν για να μην καταρρεύσουν και οι τράπεζες και τα ταμεία . ΔΕΝ είναι ΚΑΚΟ αυτό , έτσι έγινε και στις ΗΠΑ με την GM και FORD και έτσι πρέπει να γίνεται στον Cooperative Capitalism που είναι το σύστημα που επικρατεί αυτή την στιγμή παγκοσμίως .Σαν συν-ιδιοκτήτης λοιπόν και εγω της VW εύχομαι οταν τελεσιδικήσουν οι αποφάσεις των δικαστηρίων σε ΗΠΑ και ΕΕ (τώρα που έφυγε η Μερκελ) να ενδιαφέρονται ακόμα οι Κορεάτες και οι Κινέζοι για εξαγορά ΕΛΠΙΖΩ τα τελικά πρόστιμα να μην είναι τόσο εξοντωτικά και να μην της γυρίσουν την πλάτη , ΔΕΝ θέλω μόνο ΤΟΥΟΤΑ HYUNDAI GELLY STELLANTIS στους δρόμους , είμαι Ευρωπαίος !
-
Μην ανησυχείς φίλε μου δεν θα πάθει τίποτα η vw. Τουλάχιστον τίποτα περισσότερο από τη Boeing που έπεσαν τα αεροπλάνα της και σκοτώθηκε κόσμος. Η τη Hyundai που καιγόταν ο κόσμος μέσα στα αυτοκίνητά της στην Αμερική κι ακόμα εκκρεμούν οι δίκες. Κι εμείς στην Ελλάδα λέμε Hyundai, συνώνυμο της αξιοποστίας.
Δε σκότωσε κανέναν σε τελική η vw, έκανε την απατεωνιά, λεφτά έχει, ας πληρώσει, να της γίνει και μάθημα και παράδειγμα για τους άλλους. -
@andya3 said in VW Golf MK 8:
Μην ανησυχείς φίλε μου δεν θα πάθει τίποτα η vw. Τουλάχιστον τίποτα περισσότερο από τη Boeing που έπεσαν τα αεροπλάνα της και σκοτώθηκε κόσμος. Η τη Hyundai που καιγόταν ο κόσμος μέσα στα αυτοκίνητά της στην Αμερική κι ακόμα εκκρεμούν οι δίκες. Κι εμείς στην Ελλάδα λέμε Hyundai, συνώνυμο της αξιοποστίας.
Δε σκότωσε κανέναν σε τελική η vw, έκανε την απατεωνιά, λεφτά έχει, ας πληρώσει, να της γίνει και μάθημα και παράδειγμα για τους άλλους.μακάρι φίλε ειμαι συνταξιούχος Ευρωπαίος μακάρι ... VW the best!
-
Να δώσω ένα απλό παράδειγμα. Θέλει ο ανήσυχος οδηγός να πάρει ένα σβέλτο μικρομεσαίο. Σκέφτεται ότι το Golf καλό είναι, αλλά δεν είναι Focus στον δρόμο. Έρχεται εκεί το VAG και του λέει: "Φίλε έχουμε το Leon για σένα. 99% Focus στο στρίψιμο, αλλά φτηνότερο." Πάει μετά αυτός που χρειάζεται χώρους και του λένε: "Αδερφέ, για σένα Octavia, χώροι λιμουζίνας." Αυτός που ήθελε Golf θα έπαιρνε Golf έτσι κι αλλιώς, για τα μπλιμπλίκια. Αν θέλει κάτι πιο premium ---> A3. Κανένα από αυτά δεν είναι το καλύτερο στην κατηγορία τους, αλλά είναι καλά αυτοκίνητα και οι επιλογές σε αμαξώματα, κινητήρες, μετάδοση, εκδόσεις κλπ δίνουν το πλεονέκτημα έναντι άλλων κατασκευαστών.
Υπάρχει καμία εταιρία που να προσφέρει το απόλυτο αυτοκίνητο σε ολους τους τομείς?(εξαιρούνται supercars)
Όλες οι εταιρίες που δημιουργούν Group μεταξύ τους μοιράζονται τεχνολογίες κινητηρες κλπ και αλληλοσυμπληρωνονται για να καλύψουν τα γούστα του καταναλωτή, με διάφορες σε σχεδιασμό, στήσιμο, ποιότητα κλπ.
Όχι, δεν υπάρχει το απόλυτο, ούτε καν στα supercars. Αλλά μην μας πρήζετε τώρα για αμαξάκια στυλ Golf...
Το VAG δεν βγάζει μόνο Golf ( αν και γαζώνει και αυτο καλα...πολύ καλά σε κάτι εκδόσεις GTI Clubsport και R....) βγαζει παρα πολλά μοντέλα....!!
Γελάνε κάτι Type R με τα σπορ Golf...
Γελανε?? Μάλλον κλαίνε γιατι δεν μπορούν να πιάσουν το Golf R....
Αν δεν χορταίνουν υπάρχει και το RS3 βέβαια για να ξεκαρδιστουν.
Ψάξε βρες από Γαλλία η απο Ιταλία κανένα γιατί η Γερμανία ρίχνει ξυλο...αλύπητα.
-
Golf R ...αμαξαρα
Πόσο κοστίζει εδώ;
Αυτό το γκολφ με το εσωτερικό που έχει και την σχεδίαση που έχει με έχει κάνει να το σκέφτομαι. Το golf6 με είχε κάνει να το λυπάμαι.
Πιστεύω πως το golf 8 είναι ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο και ορόσημο για τα golf όπως ήταν το golf 5Στα δυναμικά του είναι πάνω από το μέσο όρο. Και πλέον είναι vfm!!!!
-
Ορίστε με 22.000 ευρώ έχεις ένα παρα πολυ καλα εξοπλισμένο golf με 130 άλογα και 6,4 λίτρα πραγματικη κατανάλωση δοκιμής, 0-100 9 δεύτερα, πολύ καλό και σλικ κιβώτιο, καλούς χώρους, ωραιότατο εσωτερικό, στιβαρό πλαίσιο και ασφάλεια, με εξαιρετική ηχομόνωση.
Του βάζεις και έξτρα ένα acc και blind Spot και τα έχεις όλα.Απλό, να μην κεντρίζει τα βλέμματα της γειτονιάς, αλλά παράλληλα όμορφο.
Νομίζω είναι vfm
-
@lap said in VW Golf MK 8:
Ορίστε με 22.000 ευρώ έχεις ένα παρα πολυ καλα εξοπλισμένο golf με 130 άλογα και 6,4 λίτρα πραγματικη κατανάλωση δοκιμής, 0-100 9 δεύτερα, πολύ καλό και σλικ κιβώτιο, καλούς χώρους, ωραιότατο εσωτερικό, στιβαρό πλαίσιο και ασφάλεια, με εξαιρετική ηχομόνωση.
Απλό, να μην κεντρίζει τα βλέμματα της γειτονιάς, αλλά παράλληλα όμορφο.
Νομίζω είναι vfm
Καλα μην περνεις ορκο για το 6,4.Ουτε το υβριδικο χιλιαρι δεν καιει τοσο.Αυτο δεν αναιρει βεβαια το γεγονος οτι το Γκολφ ειναι ενα ολοκληρωμενο αυτοκινητο σε ολους τους τομεις.Ειτε αρεσει ειτε οχι.
-
Του βάζεις και έξτρα ένα acc και blind Spot και τα έχεις όλα.Απλό, να μην κεντρίζει τα βλέμματα της γειτονιάς, αλλά παράλληλα όμορφο.
Νομίζω είναι vfm
Σήμερα όμως κάνει 24.349,00 € (με ACC χωρίς blindspot monitoring), vfm; δεν ξέρω...
-
Ανεβηκε και αυτό;
Θα περιμένω να πέσουν οι τιμές για να κάτσω να το σκεφτώ.
Πάντως, και το blind spot μπορείς να το βάλεις ως έξτρα. Και τα έχεις όλα.Το είδα από κοντά μόνο στατικά. Μ αρεσε πολύ. Οκ αυτή η πλαστική φασα στο ταμπλό τρίζει αν την πιέσεις αλλά έχω βρει το κόλπο εγώ. Τα ψεκάζω όλα σιλικόνη και γίνονται μπετόν αρμέ.
Χώροι, αίσθηση ,θέση οδήγησης ( η θέση οδήγησης με οδήγησε να το σκεφτώ) όλα ήταν εξαιρετικά
-
Ωπ βρήκα βιντεάκι..
Έτσι ετριζε και σε εμένα το golf που είδα. Οκ δεν πατησα όλα τα πλαστικά παρά μόνο το κεντρικό που είναι ασημί στο χρώμα, αλλά πιστεύω με σιλικόνη δεν θα τρίζει τίποτα.Αν πω ότι σε φθηνά Ιαπωνίκα ( πάντα με την βοήθεια της σιλικόνης) δεν ακούγεται τίποτα θα με πιστεύατε;;
Χωρίς την σιλικόνη ετριζε το καπάκι από το καντράν καθώς το χτυπούσε ο ήλιος, χωρίς να κάνω τίποτα....με το που το κοίταζες ετριζε. Με τη σιλικόνη είναι σαν ενιαιος γρανίτης. Τίποτα δεν ακούγεται πουθενά.
Πιστεύω όσο η σχεδίαση έχει τέτοια πλαστικά με διάφορα σχέδια το σπρευ σιλικόνης ανάμεσα στους αρμούς τους επιβάλλεται. -
Lap είσαι κρυφογκολφακιας ή μου φαίνεται;
-
Το σέβομαι το γκολφ. Πάντα το σεβομουν και ποτέ δεν είχα εγώ προσωπικά. Είχαν οι φίλοι μου. Το πρώτο vw που ερωτεύτηκα ήταν το Σιρόκο. Είχα πάει να το δω και έπαθα πλάκα και πάλι με την θέση οδήγησης και με όλο το πακέτο. Στα 22.000 νομίζω έβγαινε και τότε. Αλλά δεν είχα λεφτά, παρά μόνο για μεταχειρισμένο. Δάνεια κτλ δεν ήθελα ούτε να ζητήσω από κοντινά πρόσωπα και ειπα αστο για μετά. Μετά άλλαξε η ζωή, κρίση κτλ.
Τραβούσα μαζί μου αλφιστι φίλους μου να το δούμε. Στο τέλος τους άρεσε και αυτούς.
Από τότε πάντα γυρίζει στο μυαλό μου να πάρω ένα golf. Να δω αν μου ταιριάζει. Δεν ξέρω πως θα ήταν....
-
Το γκολφ ειναι ενα εξαιρετικο απολυτα ασφαλες, φιλικοτατο προς οποιονδηποτε οδηγο και με απολυτα ουδετερη συμπεριφορα.
Θα μπορουσε να λεγεται ανθρωπομεταφορεας οπως αλλα της κατηγοριας του αλλα ειναι τοσο ομορφο που ο τιτλος θα το αδικουσε πολυ. Δε μπορουσα να το δεχθω πως ειχε βγει καλυτερο σε συγκριτικα που περιλαμβαναν μια λαντσια δελτα ή μια 146 ομως οι αρετες του και κυριως η ανεκτικοτητα του σε διαφορα στυλ οδηγησης το καθιστουσαν παντα την χρυση τομη της κατηγοριας. -
Μπήκαν να δω τιμές του Λεόν....είναι αλήθεια τόσο χαμηλές;
Έχει λέει ένα φουλ έξτρα fr αυτόματο με 204 άλογα και.....plug in με 33.000 ευρώ!!!!
Δηλαδή πας και έρχεσαι στην δουλειά σου με ηλεκτρισμό και όποτε θέλεις έχεις και 204 άλογα ως υβριδικό???Όσο έχει ένα 2008 diesel allure plus???
-
Μπήκαν να δω τιμές του Λεόν....είναι αλήθεια τόσο χαμηλές;
Έχει λέει ένα φουλ έξτρα fr αυτόματο με 204 άλογα και.....plug in με 33.000 ευρώ!!!!
Δηλαδή πας και έρχεσαι στην δουλειά σου με ηλεκτρισμό και όποτε θέλεις έχεις και 204 άλογα ως υβριδικό???Όσο έχει ένα 2008 diesel allure plus???
Εντυπωσιακό ε? Το έχω σταμπάρει κι εγώ εδώ και καιρό που πρέπει να μπαίνω δακτύλιο. Αλλά πρέπει να βρεις τα 33...
-
Κοίτα αν βάλεις δάνειο για 4 έτη για να συμπληρώσεις το ποσο και πεις το κρατήσεις 10-12 έτη τότε το επιτόκιο από το δάνειο μια μέρος της δοσης λογικά θα το ισοσκελισεις από την παμφθηνη μετακίνηση μέσα την πόλη. Μετά θα έχεις για 6-8 έτη μόνο "κέρδος" και ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο.
Μάλιστα ως ηλεκτρικό για την πόλη θα έχει ελάχιστες φθορές. Άρα 12 ετών αυτοκίνητο με λίγες ώρες λειτουργίας του θερμικού κινητήρα. -
Ψαχτηκε φίλος μου για το Leon πολύ πρόσφατα και μάλιστα και αυτός για TDI όπως εγώ. Golf αρχικά ήθελε και αυτός ακριβώς όπως το δικό μου (έχω βάλει τις ζάντες της style έκδοσης) αλλά με τις αυξήσεις των τελευταίων μηνών το συγκεκριμένο αυτοκίνητο κάνει πλέον 30.200 ενώ εγώ το είχα πάρει 27 προ 8μηνου...
Οπότε κοίταξε για το Leon και η διαφορά στην τιμή είναι αισθητή. Από και και έπειτα είναι θέμα γούστου, προτίμησης κτλ.
Ρε παιδιά, που ρίχνετε ακριβώς σπρέι σιλικόνης και με ποιο τρόπο? Πρώτη φορά ακούω για κάτι τέτοιο. -
Χέχε, όπου κάνει Τσικ...του ψεκάζω λίγο στην σχισμή, στεγνώνει και δεν ξανακουγεται τίποτα. Μάλιστα το πιέζω με δύναμη με το δάχτυλο σε σημείο που να ασπρίσει το δάχτυλο και δεν κάνει κιχ.
Κατά τύχη το σκέφτηκα και τελικά το είχαν σκεφτεί και άλλοι όπως είδα μετά στο YouTube
Πριν το ψεκάζω με το που το ακουμπούσα έκανε σαν πόρτα κάστρου που ανοίγει.
Και ήταν μόλις 1 έτους αυτοκίνητο.
Τώρα δεν κάνει κιχ. Τίποτα δεν ακούγεται ούτε σε λακουβες και δεν έχει άνετη ανάρτησηΝα βρω κάνα βιντεάκι, μισό
-
Χέχε, όπου κάνει Τσικ...του ψεκάζω λίγο στην σχισμή, στεγνώνει και δεν ξανακουγεται τίποτα. Μάλιστα το πιέζω με δύναμη με το δάχτυλο σε σημείο που να ασπρίσει το δάχτυλο και δεν κάνει κιχ.
Κατά τύχη το σκέφτηκα και τελικά το είχαν σκεφτεί και άλλοι όπως είδα μετά στο YouTube
Πριν το ψεκάζω με το που το ακουμπούσα έκανε σαν πόρτα κάστρου που ανοίγει.
Και ήταν μόλις 1 έτους αυτοκίνητο.
Τώρα δεν κάνει κιχ. Τίποτα δεν ακούγεται ούτε σε λακουβες και δεν έχει άνετη ανάρτησηΝα βρω κάνα βιντεάκι, μισό
Βάλτο lap... Από ότι βλέπεις μας ενδιαφέρει!!! VAGιτες, ψεκάστε...
VW Golf MK 8