-
Παρήγγειλα το Arcana etech στην Dynamic έκδοση. Για παράδοση μου είπαν Μάιο. Το αυτοκίνητο μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο test drive. Είχα ακούσει διάφορα για την απόκριση του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων, προσωπικά το βρήκα μια χαρά.
-
@saifer said in Renault Arkana 2019:
Παρήγγειλα το Arcana etech στην φουλ εξοπλισμένη του έκδοση. Για παράδοση μου είπαν Μάιο. Το αυτοκίνητο μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο test drive. Είχα ακούσει διάφορα για την απόκριση του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων, προσωπικά το βρήκα μια χαρά.
Με το καλό να παραλάβεις. ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ με ασφαλή χιλιόμετρα να είναι.
Να μας γράψεις εντυπώσεις
-
Παρήγγειλα το Arcana etech στην Dynamic έκδοση. Για παράδοση μου είπαν Μάιο. Το αυτοκίνητο μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο test drive. Είχα ακούσει διάφορα για την απόκριση του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων, προσωπικά το βρήκα μια χαρά.
Βασικά επειδή είναι ένα από τα λίγα οχήματα τα οποία βλέπω πλέον και λίγο μου τρέχει το σαλάκι αλλά μου απαγορεύω να πάω να το δω από κοντά γιατί μπορεί να κάνω και κάνα δυο χρόνια να αλλάξω αμάξι να σου ζητήσω μια χάρη; Να μας πεις τις μέχρι τώρα εντυπώσεις σου από το TD αλλα και όπως προφανώς το περιεργάστηκες στατικό;
ΥΓ: Αν το πήρες χρώμα Ζανζιβάρης ή λευκό περλέ τα επιπλέον συγχαρητήρια μου!
-
@sabas_thess said in Renault Arkana 2019:
Εξαιρετικό το Zanzibar, αδιάφορο το περλέ και Flamme Red το καλύτερο από όλα!!
-
@fanis75 said in Renault Arkana 2019:
Εξαιρετικό το Zanzibar, αδιάφορο το περλέ και Flamme Red το καλύτερο από όλα!!
Ισχύει για τα κόκκινα της φωτιάς και έχω συμφωνήσει αντίστοιχα μαζί σου στα νήματα των Leon MK4 & C4 cross αλλά θέλει πολύ αφοσίωση/χρήμα για να το διατηρήσεις αυτό το χρώμα στο αρχικό του επίπεδο. Ίσως να είναι το πιο απαιτητικό από όλη την χρωματική παλέτα συμπεριλαμβανομένου του μαύρου. Για το Zanzibar άστο, καψούρα!
-
-
@yem said in Renault Arkana 2019:
Zanzibar
Το Valencia Orange είναι αποκλειστικά για το RS-line (δες τις αλλαγές σε ζάντες/προφυλακτήρα που κάνουν μπαμ) το οποίο προς το παρόν νομίζω ότι δεν εισάγεται. Και πάλι όμως το Zanzibar μου αρέσει περισσότερο!
-
Οπωσδηποτε ειναι ομορφο και σιγουρα ακολουθει και αντιπαραβαλλεται εναντι του c4 το οποιο το θεωρω σε γραμμες πιο ομορφο και πιο τολμηρο. Περιμενω ομως περισσοτερη αξιοπιστια απο οτι στη citroen και θα το προτιμουσα.
-
Καλορίζικο! Το είχα δοκιμάσει με τον etech προ 2μηνου.
Άνετο κι αρκετά ήσυχο,ταξιδιάρικο.Αν δεν σ'εμποδίζει το μεγάλο μήκος του για τις μετακινήσεις σου,μια χαρά αμάξι. -
Βασικά επειδή είναι ένα από τα λίγα οχήματα τα οποία βλέπω πλέον και λίγο μου τρέχει το σαλάκι αλλά μου απαγορεύω να πάω να το δω από κοντά γιατί μπορεί να κάνω και κάνα δυο χρόνια να αλλάξω αμάξι να σου ζητήσω μια χάρη; Να μας πεις τις μέχρι τώρα εντυπώσεις σου από το TD αλλα και όπως προφανώς το περιεργάστηκες στατικό;
Το πήρα σε μαύρο μιας και λόγω κουπέ μου έβγαλε μιας αίσθηση πολυτέλειας. Αν στην Kia (Sportage)δεν πουλούσαν τρέλα και έμπαινε στην εξίσωση μία αμιγώς suv επιλογή, θα πήγαινα δεδομένα σε κάτι πιο... χρωματιστό όπως το πράσινο του λανσαρίσματος. Το Αrkana μου έβγαλε κάτι πιο classy.
-
Το πήρα σε μαύρο μιας και λόγω κουπέ μου έβγαλε μιας αίσθηση πολυτέλειας. Αν στην Kia (Sportage)δεν πουλούσαν τρέλα και έμπαινε στην εξίσωση μία αμιγώς suv επιλογή, θα πήγαινα δεδομένα σε κάτι πιο... χρωματιστό όπως το πράσινο του λανσαρίσματος. Το Αrkana μου έβγαλε κάτι πιο classy.
Το είδες κάπου σε Dynamic πρίν το κλείσεις ? Μόνο σε expression το είχα δεί στις εκθέσεις και ήταν εμφανώς φτωχό σε κάποια σημεία.
-
Η Renault συνηθίζει να έχει εμφανείς διαφορές στην ποιότητα των υλικών καμπίνας μεταξύ των δύο εκδόσεών της. Το είχα διαπιστώσει (σε Captur I & Kadjar) όταν γύριζα το '19 για το αμάξι της γυναίκας. Btw dynamic Tce 140 Arkana εκθεσιακό έχει στην Teoren στην Μουδανιών η Θεσσαλονίκη και σύντομα διαθέσιμο td dynamic Tce 140. Για λίγες μέρες ακόμα θα έχουν το td οι δημοσιογράφοι κατά προτεραιότητα.
-
Δεν θα επιμείνω γιατί ξέρω ότι ο @sabas_thess είναι ψείρας σε αυτά , αλλά στο Captur 2 δεν είχα δει διαφορές στην ποιότητα κάποιων υλικών εκτός απο την αλλαγή υλικών και σχεδίου στο σαλόνι και κάποια "φιλέτα" νικελ & πλαστικού τα ταμπλό . Μαλακό αφρώδες υλικό είχε στις πόρτες - ταμπλό - μεσαία "κονσόλα" και στις 2 εκδόσεις .Η Authentic του Arcana (που έκανα και σχόλια πιο πάνω) έχει πιο απλά υλικά απότι η Dynamic του Captur αλλά λόγω περικοπών νομίζω τα ίδια υλικά θα έχει και η Dynamic !
-
Ιδιαίτερη σχεδίαση, κάτι από SUV, κάτι από sedan, κάτι από coupe, κάτι από hatchback. Λίγο από όλα. Ωραίο, δυναμικό, τούμπανο.
Ομολογώ όμως ότι δεν μου αρέσει καθόλου το όνομα που του έδωσαν.
Arkana;
Τι είναι το Arkana;Όποτε το διαβάζω, μία λέξη μου έρχεται στο μυαλό. Το "Φακλάνα"...
Δεν μπορούσαν στην Ελλάδα να του δώσουν ένα άλλο όνομα; -
@storm said in Renault Arkana 2019:
Ιδιαίτερη σχεδίαση, κάτι από SUV, κάτι από sedan, κάτι από coupe, κάτι από hatchback. Λίγο από όλα. Ωραίο, δυναμικό, τούμπανο.
Ομολογώ όμως ότι δεν μου αρέσει καθόλου το όνομα που του έδωσαν.
Arkana;
Τι είναι το Arkana;Όποτε το διαβάζω, μία λέξη μου έρχεται στο μυαλό. Το "Φακλάνα"...
Δεν μπορούσαν στην Ελλάδα να του δώσουν ένα άλλο όνομα;Renault said the name derives from the Latin arcanum, meaning secret.[2]
Με λίγα λόγια δεν είχαν έμπνευση για να σώσουν όνομα ,η Samsoung το λέει ΧΜ3
-
28.990€ πλέον το Arkana 1,3Tce 140ps dynamic. +1200€.
-
Arkana expression mehv:
Youtube Video -
Μόνο μια ερώτηση. Πώς έβγαλε το 8,8" 0-100 όταν από παντού προκύπτει 9, κάτι; Κατηφόρα δεν μου φαίνεται ο δρόμος. Να κάνουν τόση διαφορά οι 17" της expression σε σχέση με τις 18" της Dynamic;....
-
Μόνο μια ερώτηση. Πώς έβγαλε το 8,8" 0-100 όταν από παντού προκύπτει 9, κάτι; Κατηφόρα δεν μου φαίνεται ο δρόμος. Να κάνουν τόση διαφορά οι 17" της expression σε σχέση με τις 18" της Dynamic;....
Μα παίρνεις στα σοβαρά τον συγκεκριμένο!?!? Για τα πανυγήρια είναι....
-
axaxax ασε βρε Φάνη ,μην χάσεις να την πεις στο Στέφου . Το έχει πει ο άνθρωπος πολλές φορές ότι η συγκεκριμένη μέτρηση που κάνει δεν είναι απόλυτη , απλά κάνει ένα 0-100 όπως θα το έκανε ο καθένας περίεργος petrolhead στον δρόμο .
Renault Arkana 2019