-
@alexandros-k said in NEO CITROEN C5 AIRCROSS:
@tkin73 said in NEO CITROEN C5 AIRCROSS:
Ισχύει ότι άλλαξαν τον ιμάντα που διαλυόταν στο λάδι με καδένα αλλά η καδένα κόβεται πιο εύκολα και από τον ιμάντα (πως τα κατάφεραν; Βάζουν λάθος φάρδος άραγε;)
H καδενα στον 1,2 κοβεται?
αυτο που ξερω ειναι οτι χτυπανε στροφαλο!!!
απο μονος του δεν χτυπαει -
@gatoz said in NEO CITROEN C5 AIRCROSS:
Πάντως μια και μπορεί να διαβάσουν τα ποστ καποιοι διαχειριστές της ομάδας, ναι ήμουν και εγώ, αυτα που γράφεις θα έχουν και νομικές ευθυνες ξέρεις.
Τρομάξατε τόσο που το γυρίσατε στις απειλές ?
Δεν κάνουν προμότιον μαγαζιά εκεί ?
Δεν διαγράφει όποιον δεν κάνει κάποιο σχόλιο ?
Δεν είναι Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ πεζώ σιτροέν που διαγράφει όσους δεν κάνουν κάποιο σχόλιο ?
Να αναφέρω λοιπόν ώστε να φοβηθούν οι "κλέφτες" και όχι οι "νοικοκύρηδες", ότι δεν διαγράφουν, ούτε προμοτάρουν, οι ομάδες 2008, greek citroen club, citroen xantia, citroen c3 aircross, citroen c5 στις οποίες είμαι μέλος και κάνω ελάχιστα και σπάνια σχόλια...
Επίσης να αναφέρω ότι η ομάδα είναι ιδιωτική και κλειστή και δεν μπορεί να την δει κανείς που δεν είναι μέλος της, σε αντίθεση με όλες τις άλλες ομάδες που ανέφερα, που απλά για να γράψεις πρέπει να γίνεις μέλος...
Οπότε όλοι μαζί και ο ψωριάρης χώρια που λέει η παροιμία.
Γενικά ότι με απέκλεισαν χωρίς ενημέρωση και χωρίς λόγο, το θεώρησα και το θεωρώ προσβολή προσωπικότητας και παράβαση της ελευθερίας του λόγου και μερικών ακόμα ανθρώπινων δικαιωμάτων, όπως αναφέρονται στην Χάρτα του ΟΗΕ.
Ακόμα από την στιγμή που οι υπόλοιποι "πληβείοι" δεν μπορούμε να δούμε τι γράφετε εσείς οι "λόρδοι" στην λέσχη σας, τότε προφανώς δεν υπάρχουν όσα έχεις αναφέρει ότι είναι γραμμένα εκεί.
-
Το θέμα μας είναι αν παραμένουν ζημιαρικα τα στελαντις ή αν βρήκαν λύσεις στα θέματα τους.
Ισχύει ότι άλλαξαν τον ιμάντα που διαλυόταν στο λάδι με καδένα αλλά η καδένα κόβεται πιο εύκολα και από τον ιμάντα (πως τα κατάφεραν; Βάζουν λάθος φάρδος άραγε;)
Το νέο c3 aircross καλύπτει πολλά κουτάκια για οικογενειακό αμάξι πλέον όπως μεγάλωσε αλλά άμα καταλήξεις να παλεύεις με τον pureshit στις αντιπροσωπείες βραστα...και πλέον δεν το λες και φθηνό ! Για να πάρεις σωστά εξοπλισμένο φτάνεις 27-28Κ!!!Τζάμπα είναι για αυτά που προσφέρει.
Δεν υπάρχει ανταγωνιστής που να προσφέρει περισσότερα.Τα περί κοψίματος καδένας υβριδικού, δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα και αυτή έχει φορεθεί ήδη σε 10 μοντέλα του ομίλου.
-
Μέχρι τώρα δεν έχει ακουστεί κάτι τέτοιο, άλλωστε πλέον στην Κεντρική Ευρώπη και Ιβηρική δίνουν 8 χρόνια/160000 χλμ εγγύηση.
-
απο μονος του δεν χτυπαειΨέμματα αναπόδεικτα.
-
@criuser said in NEO CITROEN C5 AIRCROSS:
απο μονος του δεν χτυπαειΨέμματα αναπόδεικτα.
οκ, ειναι ψεμματα τα ποστ των ανθρωπων που απελπισμενοι γραφουν ετσι γιατι δεν εχουν τι να κανουν
μηπως θελεις να βαλω και ονοματα?
εσυ ασε τις συκοφαντιες και τις ψευτιες -
Να δούμε λοιπόν τι μπορεί να δει κάποιος ενδιαφερόμενος στο διαδίκτυο ψάχνοντας για ελληνικές ομάδες 3008...
Υπάρχουν δύο.
Η πρώτη
https://www.facebook.com/groups/247657176679?locale=el_GR
Ανοικτή για όλους.
Η δεύτερη
https://www.facebook.com/groups/1794126110881927?locale=el_GR
Κλειστή για όλους με λογική λέσχης...
Επειδή λοιπόν εμείς δεν είμαστε λόρδοι, μας είναι αδιάφορα τι αναφέρονται εκεί μέσα στην λέσχη και τα θεωρούμε αναξιόπιστα.
Ισως βέβαια ενδιαφερθούν άλλοι κρατικοί φορείς αν γίνονται εκεί οιονεί εμπορικές πράξεις...
-
Το θέμα μας είναι αν παραμένουν ζημιαρικα τα στελαντις ή αν βρήκαν λύσεις στα θέματα τους.
Το νέο c3 aircross καλύπτει πολλά κουτάκια για οικογενειακό αμάξι πλέον όπως μεγάλωσε αλλά άμα καταλήξεις να παλεύεις με τον pureshit στις αντιπροσωπείες βραστα...και πλέον δεν το λες και φθηνό ! Για να πάρεις σωστά εξοπλισμένο φτάνεις 27-28Κ!!!Τζάμπα είναι για αυτά που προσφέρει.
Δεν υπάρχει ανταγωνιστής που να προσφέρει περισσότερα.Τα περί κοψίματος καδένας υβριδικού, δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα και αυτή έχει φορεθεί ήδη σε 10 μοντέλα του ομίλου.
Δηλαδή έχουν αναφερθεί κάποιες περιπτώσεις;
-
μια και συνεχιζονται οι συκοφαντιες απο πορωμενους ψευτες
οποιος θελει μπορει να κανει αιτηση εγγραφης εχει/δεν εχει 3008-5008
και θα μπει
εαν δεν συμμετεχει στην συζητηση για μεγαλο χρονικο διαστημα διαγραφεται
οπως εσυυπαρχουν μελη και εδω μεσα
σωστα? -
Μέχρι τώρα δεν έχει ακουστεί κάτι τέτοιο, άλλωστε πλέον στην Κεντρική Ευρώπη και Ιβηρική δίνουν 8 χρόνια/160000 χλμ εγγύηση.
Στην Ελλάδα ζούμε και ψωνίζουμε
-
Είμαι μέλος στην ομάδα 3008 από τον καιρό που έψαχνα αμάξι.
Δεν έχω κάνει ούτε ένα σχόλιο ποτέ.
Δεν με έχουν διαγράψει ακόμα μετά από 3 χρόνια. -
@a-d-p said in NEO CITROEN C5 AIRCROSS:
Δηλαδή έχουν αναφερθεί κάποιες περιπτώσεις;
Οχι, αλλά δεν έχω ψάξει και όλα τα σάιτ.
Σε 3-4 που κοιτάω διεθνή, όπως και σε ξένα περιοδικά.
-
@gtsartsal said in NEO CITROEN C5 AIRCROSS:
Δεν με έχουν διαγράψει ακόμα μετά από 3 χρόνια.Αρα που καταληγουμε ? Οτι τον διεγραψε ο γατος , που ηταν και διαχειριστης οπως ειπε
-
Δεν με έχουν διαγράψει ακόμα μετά από 3 χρόνια.Τι να πω.
Εμένα με διέγραψαν κάπου στον 1,5 χρόνο, γιατί προσπάθησα να μπω να δώ αυτά που λέει ο γάτος και δεν με αφήνει.
Ζητάει να γραφτώ πάλι.
Αλλωστε ο γάτος το δέχεται ότι σε διαγράφει.
Και ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΚΡΟΥΠ που έχω συναντήσει και συμβαίνει αυτό, αφού κατά καιρούς είμαι μέλος σε πάνω από 60 γκρούπ, γράφω πολύ σπάνια στο ΦΒ γενικά, αλλά κανένα δεν με έχει διαγράψει.
Και βέβαια κανένα δεν είναι κλειστό πριν ζητήσεις να μπεις.
Τώρα τα υπόλοιπα είναι προφάσεις.
Κλειστά κλάμπ απορώ γιατί τα επιτρέπει και το ΦΒ.
-
Δεν με έχουν διαγράψει ακόμα μετά από 3 χρόνια.Αρα που καταληγουμε ? Οτι τον διεγραψε ο γατος , που ηταν και διαχειριστης οπως ειπε
Παίζει και αυτό...
Αλλά μάλλον με διέγραψαν γιατί είναι και γαυροφωλιά εκεί μέσα και δεν έκανα λάικ στις γαυροβλακείες που έλεγαν...
-
Η ουσια ειναι αν υπαρχουν ακομα προβληματα στον ''νεο'' κινητηρα.
Ολα τα αλλα ανευ σημασιας... -
@chrisk6 said in NEO CITROEN C5 AIRCROSS:
Ολα τα αλλα ανευ σημασιας...Κατα Γατο και Φανη , σιγουρα θα υπαρχουν
Κατα Κρουζερ οχι
-
Δεν το ξέρουμε ακόμα, αν και φοριέται ήδη πάνω από 2 χρόνια και λογικά θα έπρεπε να υπάρχουν αναφορές για αυτά τα μοντέλα.
-
Κατα Κρουζερ οχι
Εγώ δεν κρύβω καταστάσεις.
Αλλωστε δεν τις κρύβει ούτε και η εταιρεία.
Αλλά δεν έχω εμμονές, ούτε το παίζω δικτατορίσκος και λόρδος που έχω τάχα εξουσία να διαγράφω ανθρώπους...
Γιατί αν το παίζεις δικτατορίσκος, τότε μπαίνεις σε κριτική για το μέγεθος σου και εκεί θα ευρεθείς ελάχιστος και γυμνός.
Και το τελειώνουμε εδώ το θέμα των απειλών των δικτατορίσκων της πεντάρας, κυριολεκτικώς.
-
Κατα Κρουζερ οχι
μπορεις να γραφτεις
ο καθενας μπορει
στους ορους αναφερεται οτι εαν δεν συμμετεχεις για μεγαλο χρονικο διαστημα, θα διαγραφεις
οταν ηταν ανοιχτη η ομαδα εμπαινε ο καθε πικραμενος να πουλησει πραματια, δεκαδες καθημερινα ποστ να πουλαει ο αλλος οτι ναναι
ενω ειναι ομαδα που αφορα κατοχους και με τα καλα ή τα προβληματα του συγκεκριμενου αυτοκινητου και μονο
δεν κοβει κανενας κανενα να γραφτει αλλα εαν χαθει το ενδιαφερον δεν βοηθαει στη διαχειριση η εικονα απειρων μελων χωρις συμμετοχη
συμμετοχη κανεις και με απλο λάικ, γκρινια ή οτιδηποτε κλικ. τοσο απλα.
αναλογα και σε οποια σοβαρη ομαδα συμμετεχω, υπαρχουν μελη και ειναι κλειστη, εχει γεμισει ο τοπος πωλητες αδυνατισματος και αντιέιτζινγκ στις ανοιχτεςεαν το κανεις, πηγαινε στο προσφατο συμβαν με τον στροφαλο, στις απαντησεις και δες/ακου το βιντεο του ανθρωπου με τον κινητηρα τον υβιρδικο να κανει κατι ανατριχαιστικους ηχους
μετα αρχισε να ξεφυλλιζεις τις χιλιαδες αναρτησεις με φωτο, πορωμενων ιδιοκτητων με τα αμαξια τους να τα δειξουν ποσο καλα ειναι αλλα και εκατονταδες με φοβερα και τρομερα προβληματα και χιλιαδες με μικροτερα.
το προβλημα που υπαρχει σε καποιους ειναι για το ποιος τολμησε να τους διαγραψει αυτους του ιδιους που αισθανονται ε, καπως ανωτεροι απο τους αποδελοιπους, τη μουργα
CITROEN C5 AIRCROSS 2018