-
Καλησπέρα,έχει κανείς ιδέα αν το facelift θα βγει με cvt?
-
@nickb said in Renault Clio V:
Δεν έχει γίνει κάπου αναφορά..ούτε και το prefacelift βγήκε με CVT αλλά για 1-1,5 χρόνο με DCT..αυτόματο μόνο το υβριδικό(όχι cvt) και οι υπόλοιποι κινητήρες μόνο χειροκίνητα κιβώτια
-
@celebrimor said in Renault Clio V:
Δεν έχει γίνει κάπου αναφορά..ούτε και το prefacelift βγήκε με CVT αλλά για 1-1,5 χρόνο με DCT..αυτόματο μόνο το υβριδικό(όχι cvt) και οι υπόλοιποι κινητήρες μόνο χειροκίνητα κιβώτια
Βγήκε με cvt το 900αρι, dct ήταν το 1.3.
-
Ρε παιδιά το ξέρω,το έχω και είναι 1.0tce με cvt και έχω κάνει 70.000 σε 3 χρονια.απλα θέλω το facelift για τη γυναικα μου με cvt επειδή την βολεύει.
-
Ρε παιδιά το ξέρω,το έχω και είναι 1.0tce με cvt και έχω κάνει 70.000 σε 3 χρονια.απλα θέλω το facelift για τη γυναικα μου με cvt επειδή την βολεύει.
Ναι έκανα λάθος για το pre facelift ότι δεν είχε έκδοση με cvt αλλά στο facelift δεν έχει γίνει καμία αναφορά για cvt
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/ayto-einai-to-neo-renault-clio/amp/ -
Είχα γράψει για το μήνυμα που έβγαλε το αμάξι πριν δύο εβδομάδες σχετικά με το σύστημα ψεκασμού...
Έμεινε μέσα από τις 14 Αυγούστου (Δευτέρα) και την Πέμπτη (17 Αυγούστου) ακόμα δεν είχε φτιαχτεί, οπότε έφυγα για να περισώσω όσες μέρες διακοπών είχαν απομείνει...
Την Δευτέρα 21 Αυγούστου, που θα γυρνούσε από διακοπές ο βασικός ηλεκτρολόγος του Σφακιανάκη, με πήραν τηλέφωνο ότι είναι έτοιμο και να περάσω να το πάρω, το οποίο έκανα σήμερα αφού έλειπα...
Εικάζω ότι την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου, το συνεργείο υπολειτουργούσε και ο τεχνικός που ήταν εκεί, δεν είχε την εμπειρία να λύσει το πρόβλημα...
Τελική ετυμηγορία επαναπρογραμματισμός εγκεφάλου..
Το αυτοκίνητο είναι στην εγγύηση οπότε δεν πλήρωσα τίποτα...
Ελπίζω να ήταν μόνο αυτό και η ταλαιπωρία που το συνόδεψε...θα δούμε...
-
@antoniokon said in Renault Clio V:
Είχα γράψει για το μήνυμα που έβγαλε το αμάξι πριν δύο εβδομάδες σχετικά με το σύστημα ψεκασμού...
Έμεινε μέσα από τις 14 Αυγούστου (Δευτέρα) και την Πέμπτη (17 Αυγούστου) ακόμα δεν είχε φτιαχτεί, οπότε έφυγα για να περισώσω όσες μέρες διακοπών είχαν απομείνει...
Την Δευτέρα 21 Αυγούστου, που θα γυρνούσε από διακοπές ο βασικός ηλεκτρολόγος του Σφακιανάκη, με πήραν τηλέφωνο ότι είναι έτοιμο και να περάσω να το πάρω, το οποίο έκανα σήμερα αφού έλειπα...
Εικάζω ότι την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου, το συνεργείο υπολειτουργούσε και ο τεχνικός που ήταν εκεί, δεν είχε την εμπειρία να λύσει το πρόβλημα...
Τελική ετυμηγορία επαναπρογραμματισμός εγκεφάλου..
Το αυτοκίνητο είναι στην εγγύηση οπότε δεν πλήρωσα τίποτα...
Ελπίζω να ήταν μόνο αυτό και η ταλαιπωρία που το συνόδεψε...θα δούμε...
παρακολουθησε το λιγο... μου φαινεται μουφα η διαγνωση
-
@dimitrioskosmas said in Renault Clio V:
παρακολουθησε το λιγο... μου φαινεται μουφα η διαγνωση
Στην Renault Σφακιανάκης όταν βγάζει σφάλμα και το σβήνουν και κάνουν και κανένα Update το λένε επαναπρογραμματισμό .... Έτσι για να δικαιολογήσουν τον ιδρώτα .
Έπεσες στην χειρότερη περίοδο πάντως
-
H περιοδος φταιει ή οτι δεν ξερουν την τυφλα τους ???!!!!!
-
@alexandros-k said in Renault Clio V:
H περιοδος φταιει ή οτι δεν ξερουν την τυφλα τους ???!!!!!
Ο ηλεκτρολόγος είναι καλός , απλά όπως είπε ο @antoniokon είχε πάρει άδεια και μάλλον είχε μείνει ο μαθητευόμενος από το Χογκουαρντς
-
Clio 2021 lpg 32.000 km. Χθες άναψε η λυχνία και σε μενα και εμφάνισε το μήνυμα "έλεγχος συστήματος ψεκασμου” την επομενη μερα που γυρισαμε απο διακοπες. Το πηγαμε σημερα στην Renault Πειραια. Εγινε μια ενημέρωση στον εγκέφαλο του αυτοκινήτου. Προς το παρων ολα καλα και ελπιζω να παραμεινουν ετσι. By the way αλλαξα και τακακια.
-
@tomgeron said in Renault Clio V:
Clio 2021 lpg 32.000 km. Χθες άναψε η λυχνία και σε μενα και εμφάνισε το μήνυμα "έλεγχος συστήματος ψεκασμου” την επομενη μερα που γυρισαμε απο διακοπες. Το πηγαμε σημερα στην Renault Πειραια. Εγινε μια ενημέρωση στον εγκέφαλο του αυτοκινήτου. Προς το παρων ολα καλα και ελπιζω να παραμεινουν ετσι. By the way αλλαξα και τακακια.
Πρώτη φορά σου έβγαλε αυτό το μήνυμα?
Κάποιο άλλο πρόβλημα μέχρι τώρα?
-
@tomgeron said in Renault Clio V:
Πρώτη φορά σου έβγαλε αυτό το μήνυμα?
Κάποιο άλλο πρόβλημα μέχρι τώρα?
Πρωτη φορα. Αλλο προβλημα , βολαν διπλης μαζας κατα την διαρκεια των περσινων διακοπων. 2 μηνες off με αυτοκινητο αντικαταστασης
-
Το μόνο "θετικό" είναι, ότι σου έβγαλε το μήνυμα μόλις γύρισες από διακοπές...
Εμένα το έβγαλε δυο μέρες πριν φύγω κι έτσι αφενός έχασα τις πρώτες μέρες αναμένοντας επισκευή χωρίς άμεσο αποτέλεσμα, αφετέρου αναγκάστηκα να νοικιάσω, γιατί δεν υπήρχε αυτοκίνητο αντικατάστασης, όπως μου είπαν στον Σφακιανάκη...
Έστειλα mail στην εισαγωγική και ζητάω τα λεφτά της ενοικίασης...
Οψόμεθα...
-
Έστειλα mail στην εισαγωγική και ζητάω τα λεφτά της ενοικίασης...
Μακάρι, αλλά δύσκολο το βλεπω
-
Σε συνέχεια των ανωτέρω, μου ήρθε η κάτωθι απάντηση...
"*Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στους Γενικούς Όρους της Εργοστασιακής Εγγύησης των οχημάτων Renault δεν προβλέπεται όχημα αντικατάστασης σε περίπτωση ακινητοποίησης λόγω βλάβης του οχήματος.Το Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο δύναται να διαθέσει όχημα αντικατάστασης κατά τη διάρκεια της απαιτούμενης επισκευής εφόσον υπάρχει η ανάλογη διαθεσιμότητα.
Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία."*
Τυπική αντιμετώπιση...
Ομολογώ ότι δεν περίμενα να μου επιστρέψουν τα χρήματα της ενοικίασης αλλά πιστεύω ότι, τουλάχιστον το επόμενο σέρβις δωρεάν, θα ήταν μια καλή κίνηση για να δείξουν ότι υπολογίζουν τον πελάτη.
Παρά την τεράστια οικονομία του lpg και το ότι έχω κάνει μόνο 7.500 χλμ σε ενάμιση χρόνο, η αντιμετώπιση αυτή με κάνει να σκέφτομαι πολύ σοβαρά την πώληση του Clio....
Οψόμεθα...
-
Λες και άλλου θα βρεις καλύτερη αντιμετώπιση…όλοι τα φράγκα θέλουν αγαπητέ και μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου απλά χέστηκαν….ο φίλος με την Χ5 παρότι έμεινε χωρίς αμάξι ουσιαστικά ένα τρίμηνο με υπαιτιότητα της αντιπροσωπείας τώρα του έδωσαν αυτοκίνητο αντικατάστασης…3 μήνες και 5000 ευρώ μετά….
-
Δεν φτάνει που μπήκανε στον κόπο να σου απαντήσουν , πάλι καλά που δεν σε χρέωσαν ώρες και στην απάντηση του email.
100% λάθος δικό τους , ΑΝ υπήρχε ηλεκτρολόγος στην αντιπροσωπεία που ήξερε να κάνει update θα το είχες πάρει σε 1 ώρα , όχι να μείνει μια βδομάδα μέσα το αμάξι μέχρι να έρθει ο τεχνικός !
Αυτό πρέπει να τους απαντήσεις. -
Καλησπέρα!! Έχω το Renault clio lpg του προηγούμενου έτους. Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος από εδώ μέσα ξέρει πως λειτουργεί το driving eco οπου θεωρητικα καταγράφει τις αλλαγές ταχυτήτων, την κατανάλωση καυσίμου και τα βαθμολογεί... Πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι για να γίνει η μέτρηση ή θα έπρεπε να ξεκινάει μόνο τού σε κάθε διαδρομή;
-
"*Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στους Γενικούς Όρους της Εργοστασιακής Εγγύησης των οχημάτων Renault δεν προβλέπεται όχημα αντικατάστασης σε περίπτωση ακινητοποίησης λόγω βλάβης του οχήματος.Το Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο δύναται να διαθέσει όχημα αντικατάστασης κατά τη διάρκεια της απαιτούμενης επισκευής εφόσον υπάρχει η ανάλογη διαθεσιμότητα.
Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία."*
Τυπική αντιμετώπιση...
Ομολογώ ότι δεν περίμενα να μου επιστρέψουν τα χρήματα της ενοικίασης αλλά πιστεύω ότι, τουλάχιστον το επόμενο σέρβις δωρεάν, θα ήταν μια καλή κίνηση για να δείξουν ότι υπολογίζουν τον πελάτη.
Παρά την τεράστια οικονομία του lpg και το ότι έχω κάνει μόνο 7.500 χλμ σε ενάμιση χρόνο, η αντιμετώπιση αυτή με κάνει να σκέφτομαι πολύ σοβαρά την πώληση του Clio....
Οψόμεθα...
μονοδρομος.οτιδηποτε παρεις (εκτος απο γαλλικο και γερμανικο) θα ειναι πολυ καλυτερο.Εχουν απιστευτα θεματα τα γαλλικα ειδικα τα καινουρια
Renault Clio V