-
Οταν υπάρχει εσωτερικός κανιβαλισμός από ενα μικρότερης κατηγορίας SUV που έχει ίδιους χώρους είναι ποιο trendy σε σχεδιασμό και το προωθεί και η ίδια η FORD περισσότερο δεν είναι λόγω λάθος τιμολόγισης αν μου επιτρέπεις.
Αν είχε ΚΑΙ λάθος τιμολόγιση όχι 8ο ούτε 18ο δεν θα ήταν. Γνώμη μου αυτό
Τέλος μην ξεχνάς ότι είναι κοντά το facelift και πολλοί περιμένουν το νέο σχέδιο
-
ιδιους χωρους δεν εχουν! μονο στο χωρο αποσκευων ειναι λιγο καλυτερο το πουμα , στην καμπινα η διαφορα ειναι αισθητη μπροστα πισω. Επισης μιλαμε για τις πωλησεις του α εξαμηνου του 2021 που σημαινει αποφαση αγορας στην χειροτερη β εξαμηνο του 2020 οπου το fl ηταν πολυ μακρια, αλλωστε δεν νομιζω να φρεναρουν οι πωλησεις απο fl , αυτο συμβαινει στις αλλαγες μοντελων, ειδικα αν μιλαμε για το fl που εχουμε δει του φοκους εξωτερικα που ειναι της λογικης βρειτε την διαφορα, ενω μεσα δεν υπάρχει ακομα και σημερα ουτε μια φωτογραφια του νεου ευρωπαικου μοντελου.
Προσωπικα οταν πηγα να δω το ακτιβ φοκους και κλασικα με πηγαν βολτα στο πουμα δεν είπα ωπα εδω ειμαστε ! μπηκα στο πουμα και ειπα οκ ειναι μικροτερο δεν μου κανει. Φυσικα αν ο αλλος παιζει σε διαφορες κατηγοριες και βολευεται παντου εννοειται οτι βλεπει το πιο τρεντυ πουμα και το επιλεγει ευκολα καθως στα ιδια λεφτα παιρνει πιο πολυ εξοπλισμο -
@tkin73 said in Νέο Ford Focus MK4:
ιδιους χωρους δεν εχουν! μονο στο χωρο αποσκευων ειναι λιγο καλυτερο το πουμα , στην καμπινα η διαφορα ειναι αισθητη μπροστα πισω. Επισης μιλαμε για τις πωλησεις του α εξαμηνου του 2021 που σημαινει αποφαση αγορας στην χειροτερη β εξαμηνο του 2020 οπου το fl ηταν πολυ μακρια, αλλωστε δεν νομιζω να φρεναρουν οι πωλησεις απο fl , αυτο συμβαινει στις αλλαγες μοντελων, ειδικα αν μιλαμε για το fl που εχουμε δει του φοκους εξωτερικα που ειναι της λογικης βρειτε την διαφορα, ενω μεσα δεν υπάρχει ακομα και σημερα ουτε μια φωτογραφια του νεου ευρωπαικου μοντελου.
Προσωπικα οταν πηγα να δω το ακτιβ φοκους και κλασικα με πηγαν βολτα στο πουμα δεν είπα ωπα εδω ειμαστε ! μπηκα στο πουμα και ειπα οκ ειναι μικροτερο δεν μου κανει. Φυσικα αν ο αλλος παιζει σε διαφορες κατηγοριες και βολευεται παντου εννοειται οτι βλεπει το πιο τρεντυ πουμα και το επιλεγει ευκολα καθως στα ιδια λεφτα παιρνει πιο πολυ εξοπλισμοΣυνήθως όταν ένα αυτοκίνητο οδεύει προς face lift κάνει γενναίες έκπτωσεις.. Έχεις δει κάτι τέτοιο στο focus; Η Ford εσκεμμένα το έχει αφήσει στην τύχη του...
-
@nascar1 said in Νέο Ford Focus MK4:
Συνήθως όταν ένα αυτοκίνητο οδεύει προς face lift κάνει γενναίες έκπτωσεις.. Έχεις δει κάτι τέτοιο στο focus; Η Ford εσκεμμένα το έχει αφήσει στην τύχη του...
Στην Γερμανία έχει μεγάλες εκπτώσεις (και σε άλλες χώρες, π.χ. Ιταλία). Στην Ελλάδα η FMH δεν ασχολείται καν με το Φόκους, μόνο το Puma την ενδιαφέρει και λίγο το Φιέστα.
-
Στην Ελλάδα το φοκους όχι έκπτωση δεν έχει πάρει λόγω fl αλλά σταθερά αυξάνει τιμη τους τελευταίους πολλούς μήνες και αν πας αύριο να ρωτήσεις στην αντιπροσωπεία θα σου πουν κλειστο χθες γιατί αύριο το αμάξι θα ξανά αυξηθεί και δεν αναφέρονται στο fl !
Aν μιλήσεις για το fl θα σου πουν δεν ξέρεις τι λες δεν υπάρχει fl στον ορίζοντα! Οι άνθρωποι στις αντιπροσωπείες είναι μαλωμενοι με την αλήθεια -
Τελικά, έχει πάει κανείς σε καμιά αντιπροσωπεία για την ανάκληση που τρέχει ?
Εγώ τελικά έκλεισα για την άλλη βδομάδα. -
@jobous said in Νέο Ford Focus MK4:
Τελικά, έχει πάει κανείς σε καμιά αντιπροσωπεία για την ανάκληση που τρέχει ?
Εγώ τελικά έκλεισα για την άλλη βδομάδα.Εκλεισα ραντεβου για την τριτη για το σερβις και ρωτησα και για τη βιδα που ειχα παρει τηλεφωνο μου ειπαν οτι εχουν ερθει αρκετες
-
Ρε παιδιά σόρρυ για το off topic. Είχα καιρό να μπω στο φόρουμ και βλέπω ότι έχει αλλάξει. Στο παλιό όταν έμπαινα σε ένα νήμα είχε κουμπί που με πήγαινε στο τελευταίο πόστ που είχα διαβάσει και έτσι συνέχιζα την ανάγνωση από εκείνο το σημείο και μετά. Εδώ τώρα στο νέο πως πάω στο τελευταίο διαβασμένο πόστ?
-
@gmag said in Νέο Ford Focus MK4:
Ρε παιδιά σόρρυ για το off topic. Είχα καιρό να μπω στο φόρουμ και βλέπω ότι έχει αλλάξει. Στο παλιό όταν έμπαινα σε ένα νήμα είχε κουμπί που με πήγαινε στο τελευταίο πόστ που είχα διαβάσει και έτσι συνέχιζα την ανάγνωση από εκείνο το σημείο και μετά. Εδώ τώρα στο νέο πως πάω στο τελευταίο διαβασμένο πόστ?
Απο το site αν πάς στα μη αναγνωσμένα και πατήσεις επάνω στο link θα σε πετάξει στο τελευταίο μη αναγνωσμένο. Απο το κινητό αν έχεις αποθηκεύσει το site ως σελίδα και στο έχει πετάξει ως application πατάς το μικρό μπλέ βελάκι στα δεξιά
-
Τελευταία νέα ότι έκλεισε και η γραμμή παραγωγής του Focus εν αναμονή του F/L με νεότερα (σε εκδόσεις κλπ.) Νοέμβριο ή Δεκέμβριο.
-
@fanis75 said in Νέο Ford Focus MK4:
Τελευταία νέα ότι έκλεισε και η γραμμή παραγωγής του Focus εν αναμονή του F/L με νεότερα (σε εκδόσεις κλπ.) Νοέμβριο ή Δεκέμβριο.
Άντε να δούμε το facelift..
-
Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω τι εννοείς με το ότι ´´έκλεισε και η γραμμή παραγωγής´´; Έχω παραγγείλει το Focus st-line x 1.5 182 AT από τον Ιούνιο και με καίει λίγο το θέμα για αυτό :).
-
@soulis-0 said in Νέο Ford Focus MK4:
Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω τι εννοείς με το ότι ´´έκλεισε και η γραμμή παραγωγής´´; Έχω παραγγείλει το Focus st-line x 1.5 182 AT από τον Ιούνιο και με καίει λίγο το θέμα για αυτό :).
Μάλλον ο Φανής εννοεί ότι δεν δέχονται νέες παραγγελίες για το υπάρχον μοντέλο. Όποιος παρήγγειλε παρήγγειλε. Επόμενες παραγγελίες για το facelift.
-
@babisstinson said in Νέο Ford Focus MK4:
Μάλλον ο Φανής εννοεί ότι δεν δέχονται νέες παραγγελίες για το υπάρχον μοντέλο. Όποιος παρήγγειλε παρήγγειλε. Επόμενες παραγγελίες για το facelift.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ελπίζω να λάβω επιτέλους ημερομηνία κατασκευής και να ξεκινήσω να μετράω αντίστροφα επιτέλους…. Δύσκολο πράγμα η αναμονή η αλήθεια να λέγεται
-
Εξαιρετικό αυτοκίνητο!!!
Αυτό εννοώ που είπε ο Μπάμπης...ότι δεν δέχονται νέες παραγγελίες. Τώρα πότε θα βγεί το F/L δνε έχω μάθει...εαν καθυστερήσει πολύ το δικό σου, παίζει να πάρεις και το F/L! Περισσότερα θα ξέρει να σου πει ο έμπορος που έχεις παραγγείλει.
-
Εξαιρετικό αυτοκίνητο!!!
Αυτό εννοώ που είπε ο Μπάμπης...ότι δεν δέχονται νέες παραγγελίες. Τώρα πότε θα βγεί το F/L δνε έχω μάθει...εαν καθυστερήσει πολύ το δικό σου, παίζει να πάρεις και το F/L! Περισσότερα θα ξέρει να σου πει ο έμπορος που έχεις παραγγείλει.
Σε ευχαριστώ πολύ!!
Μετά από ένα διάστημα υπομονής για να μαζευτεί ένα σεβαστό ποσό ούτως ώστε να μου επιτρέπει να κάνω την κίνηση πήγα με χαρά και έκανα την παραγγελία τον Ιούνιο. Η αλήθεια είναι ότι ήταν ξεκάθαρο για εμένα η επιλογή του Focus από την αρχή! Ο πωλητής ήταν από την αρχή ξεκάθαρος μαζί μου ως προς την παράδοση του αυτοκινήτου, μου είπε ή Οκτώβρη ή Νοέμβρη ή Δεκέμβρη, μέσα εκεί να το περιμένεις. Αν βγει ημερομηνία κατασκευής θα μετρήσεις 1 μήνα γιατί τόσο κάνει να φτάσει. Για να είμαι ρεαλιστής και να μην τρέφω φρούδες ελπίδες έχω προετοιμάσει τον εαυτό μου ότι ημερομηνία κατασκευής θα εχω περί τα τέλη Νοέμβρη και υπολογίζοντας και το διάστημα που προείπα ότι θέλει για να έρθει πιστεύω μέσα στο πρώτο 10ημερο του Ιανουαρίου θα το παραλάβω. Μένει να δούμε το κατά πόσο θα βγει αληθινό. Δεν ξέρω εάν κάποιος που είχε κάνει κοντά στην περίοδο που έκανα εγώ την παραγγελία έχει παραλάβει, απλά για να δούμε πως προχωράνε τα πράγματα με τις παραδώσεις όχι τπτ άλλο
-
@tsofras said in Νέο Ford Focus MK4:
@gmag said in Νέο Ford Focus MK4:
Απο το site αν πάς στα μη αναγνωσμένα και πατήσεις επάνω στο link θα σε πετάξει στο τελευταίο μη αναγνωσμένο. Απο το κινητό αν έχεις αποθηκεύσει το site ως σελίδα και στο έχει πετάξει ως application πατάς το μικρό μπλέ βελάκι στα δεξιά
Σε ευχαριστώ πολύ
-
Μακάρι φίλε να παραλάβεις με το ξεκίνημα του χρόνου. Προσωπικά αν μου είχαν πει 10ο ή 11ο ή 12ο δλδ στην καλύτερη Δεκέμβριο και μάθαινα για κλείσιμο παραγωγής τον Οκτώβριο το να το πάρεις τον Ιανουάριο θα πρέπει η παραγωγή να ξανανοίξει τον Δεκέμβριο (δεν υπάρχει καμία τέτοια ένδειξη) και το δικό σου να μπει στην γραμμή με το καλημέρα.
Αν θεωρητικά ανοίξει πχ Φεβρουάριο να το περιμένεις προς 4ο-5ο . Τουλάχιστον θα παραλάβεις ίσως το νέο!
Απλά να εύχεσαι να μην σου ζητήσουν κάνα διχιλιαρο καπέλο για να σου παραδώσουν ( δεν ξέρω αν έχεις ανοικτή τιμή κάποιες εταιρείες το βάζουν σαν όρο ότι η τιμή ενδέχεται να αλλάξει) καθώς με τα 2-3 χιλιάρικα που ακούμε να παίρνουν τα νέα αμάξια είσαι λίγο δύσκολα. -
@tkin73 said in Νέο Ford Focus MK4:
Μακάρι φίλε να παραλάβεις με το ξεκίνημα του χρόνου. Προσωπικά αν μου είχαν πει 10ο ή 11ο ή 12ο δλδ στην καλύτερη Δεκέμβριο και μάθαινα για κλείσιμο παραγωγής τον Οκτώβριο το να το πάρεις τον Ιανουάριο θα πρέπει η παραγωγή να ξανανοίξει τον Δεκέμβριο (δεν υπάρχει καμία τέτοια ένδειξη) και το δικό σου να μπει στην γραμμή με το καλημέρα.
Αν θεωρητικά ανοίξει πχ Φεβρουάριο να το περιμένεις προς 4ο-5ο . Τουλάχιστον θα παραλάβεις ίσως το νέο!
Απλά να εύχεσαι να μην σου ζητήσουν κάνα διχιλιαρο καπέλο για να σου παραδώσουν ( δεν ξέρω αν έχεις ανοικτή τιμή κάποιες εταιρείες το βάζουν σαν όρο ότι η τιμή ενδέχεται να αλλάξει) καθώς με τα 2-3 χιλιάρικα που ακούμε να παίρνουν τα νέα αμάξια είσαι λίγο δύσκολα.Θεωρητικά πάντα μιλώντας, θα πρέπει να εκτελεστούν όλες οι υπάρχουσες παραγγελίες που έχουν αναμονή και μετά να ξεκινήσει η παραγωγή του F/L, έτσι δεν είναι ; Έχω την αίσθηση ότι σταμάτησαν να παίρνουν παραγγελίες για το υπάρχον μοντέλο για να εκτελέσουν τις ήδη υπάρχουσες και μετά να ξεκινήσουν από το νέο έτος ενδεχόμενος τις παραγγελίες για το F/L. Έχω συμφωνήσει κλειστεί τιμή και δεν αλλάζει προς τα πάνω, αυτό ήταν πολύ σημαντικό από την αρχή που παράγγειλα το αυτοκίνητο ούτως ώστε να μην βρεθώ προ εκπλήξεως δεδομένου του μεγάλου χρονικού διαστήματος που έπρεπε να περιμένω. Θα πάρω ένα τηλέφωνο σήμερα να ρωτήσω για να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι γίνεται και θα σας πω… Μακάρι να μην χρειαστεί να περιμένω παραπάνω από όσο είχαμε πει από την αρχή με τον πωλητή.
-
Θεωρητικα ειναι οπως τα λες αλλα αμα δεν τους συμφερει η παραγωγη του παλιου λόγω πρωτων υλών ή αλλων λόγων μια χαρα θα σου φερουν το νεο - αναβαθμισμενο μοντελο - και πονταρουν οτι ο υποψήφιος δεν θα πει όχι.
Το σημαντικο είναι να μην σε πάνε πολυ πισω και να μην σου ζητησουν να πληρώσεις έξτρα για το fl....
εχεις δωσει μεγάλη προκαταβολή?
Ford Focus MK4