-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Το τιμόνι του μου φάνηκε χειρότερο από του μκ3.5. Πιο ελαφρύ και με χειρότερη αίσθηση κυρίως.
Μήπως το EPAS στο τιμόνι ήταν σε ρύθμιση comfort ;
Μπα, στη ρύθμιση σπορ το δοκίμασα. Δεν είχε όμως κάποια τρελή διαφορά
-
Καλησπέρα,
Έχει κάποιος οδηγήσει το 1.5 diesel ecoblue?
-
Eιδα ενα μπλε και δεν τρελαθηκα απο την σχεδιαση του,αντιθετα το κοκκινο το ανεβαζει πιο πολυ.
-
Έσκισε εδώ το focus και πολύ εύκολα μάλιστα χωρίς απότομες αντιδράσεις.
Τελικά αν και το είχα αδικήσει εμφανισιακά σήμερα είδα ένα μπλε - ασημί (όχι αυτό το έντονο μπλε και όχι St line ) λογικα το titanium και μου άρεσε , ήταν αρκετά κομψό.
Youtube VideoPS: και μάλλον είναι το 1.0 με τον ημιάκαμπτο!
Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πότε θα το ξεπεράσουμε αυτό το χαζοτεστάκι;
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Τελικά αν και το είχα αδικήσει εμφανισιακά σήμερα είδα ένα μπλε - ασημί (όχι αυτό το έντονο μπλε και όχι St line ) λογικα το titanium και μου άρεσε , ήταν αρκετά κομψό.
Ημιακαμπτος 1.0 με 18ρες. 83km /h γ@μησε.. μπραβο στη ford. Τα εχει παει τελεια και στο euroncap. Ολοκληρωμένη επιλογή. Άψογο! Για όποιον δε χρειαζεται το ύψος των suv ειναι ν1 επιλογη
-
Ένα ποστακι να μας αναλύσει τον ημιακαμπτο για άλλη μια φορά θα ολοκλήρωνε το θέμα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πότε θα το ξεπεράσουμε αυτό το χαζοτεστάκι;Και τι να μετρήσουμε αντ'αυτού, 0-100?
-
Ο χρήστης riverael1 έγραψε:
Ημιακαμπτος 1.0 με 18ρες. 83km /h γ@μησε.. μπραβο στη ford. Τα εχει παει τελεια και στο euroncap. Ολοκληρωμένη επιλογή. Άψογο! Για όποιον δε χρειαζεται το ύψος των suv ειναι ν1 επιλογη
18άρες ζάντες για 150 άλογα δεν είναι υπερβολή; Δεν ξέρω κατά πόσο αυξάνουν κατανάλωση και μειώνουν επιδόσεις. Η BMW 2 Coupe με τον 2λιτρο πετρέλαιο 190ps - 40 κιλά ροπή, φοράει 17άρες και σαν επιλογή έχει 18άρες.
-
Υπερβολή είναι,αλλά από την άλλη ίσως να έβγαζε το τεστ των 77χλμ με 81 αντί για 83χαω και να μην χαιρόταν τόσο το αγοραστικό του κοινό.
-
Εδω περα βαζουν 17αρες στο 1.0αρι,οι 18αρες στα 150 αλογα ειναι υπερβολη?
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Και τι να μετρήσουμε αντ'αυτού, 0-100?Το σλάλομ είναι πολύ πιο αντιπροσωπευτικό της δυναμικής συμπεριφοράς ενός αυτοκινήτου.
Σχετικά με τις ζάντες, η συνολική διάμετρος του τροχού (δηλαδή ζάντα συν λάστιχο) είναι περίπου η ίδια στις διαστάσεις που προσφέρουν οι κατασκευαστές. Αυτό που αλλάζει είναι η αναλογία ζάντας και ελαστικού.
-
Με 16ρες ειναι στη βασικη. 17ρες στην st line. 18ρες εξτρα. Βασιλιάς της κατηγορίας αυτη τη στιγμή
-
Ο χρήστης riverael1 έγραψε:
Βασιλιάς της κατηγορίας αυτη τη στιγμήΟδηγικά δε νομίζω να φτάνει την Giulietta και ας είναι αυτοκίνητο 8 ετών...
-
Επειδή τα έχω οδηγήσει και τα δύο, συμφωνώ.
Μιλάω για προσλαμβάνουσα αίσθηση (και όχι απόλυτες επιδόσεις ή στρίψιμο κτλ). Το focus είναι κατά τη γνώμη μου αρκετά χειρότερο από τη Giulietta, χειρότερο από το δικό μου civic αλλά και χειρότερο από το προηγούμενο focus . -
Για μενα που το οδηγησα κιολας, βασιλιάς της κατηγορίας σαν ολοκληρωμένο πακέτο το stline (οδηγικά, ανεση ανάρτησης, οχι κλίσεις, στριφτερο τιμονι, ηχομόνωση, αριστεία στα euroncap, εσωτερική ποιοτητα, φοβερο τιμονι st line και καθισμα, χωροι, επιδοσεις, τεστ ταρανδου στα 83χλμ, οθόνη- τεχνολογια, 5-7 ετη εγγυηση, εμφανιση, τιμη για ολα τα παραπανω). Κριμα να μη το τσεκαρει καποιος και παει να παρει crossover.
-
Σύμφωνα με τον Στράτη, είναι ο βασιλιάς της κατηγορίας του!!
'*Τι σασί έχουν φτιάξει οι άνθρωποι; Δεν μπορεί, έχουν παρέμβει από την Μ Sport. Ξεχάστε το «last year» Focus. Αυτό, το «next year's» έχει αγωνιστικά στοιχεία. Ρυθμίσεις Οζιέ στη σφιχτή ανάρτηση που απορροφάει, αλλά και στο πηδάλιο-ξυράφι, και αρκούν 120 ίπποι από αυτόν τον ανανεωμένο 1.5d για να μετακινηθείς σε ρυθμούς GTi! Ρυθμίσεις; Comfort και Drive στο κιβώτιο, και είναι το δέσιμο του κιβωτίου με τον κινητήρα που προσφέρεται για σεμινάριο στους συναδέλφους τους του VW GROUP.......
.......Ford Focus diesel, λοιπόν, και πρόκειται για το καλύτερο αυτήν τη στιγμή αυτοκίνητο της κατηγορίας. Στη λίστα μας ΟΛΑ, και τα τρία βαριά ονόματα των Γερμανών κατασκευαστών κύρους, και αναφερόμαστε στις diesel εκδοχές, χωρίς να προσθέτουμε στην εξίσωση το value for Money*'
-
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Σύμφωνα με τον Στράτη, είναι ο βασιλιάς της κατηγορίας του!!'*Τι σασί έχουν φτιάξει οι άνθρωποι; Δεν μπορεί, έχουν παρέμβει από την Μ Sport. Ξεχάστε το «last year» Focus. Αυτό, το «next year's» έχει αγωνιστικά στοιχεία. Ρυθμίσεις Οζιέ στη σφιχτή ανάρτηση που απορροφάει, αλλά και στο πηδάλιο-ξυράφι, και αρκούν 120 ίπποι από αυτόν τον ανανεωμένο 1.5d για να μετακινηθείς σε ρυθμούς GTi! Ρυθμίσεις; Comfort και Drive στο κιβώτιο, και είναι το δέσιμο του κιβωτίου με τον κινητήρα που προσφέρεται για σεμινάριο στους συναδέλφους τους του VW GROUP.......
.......Ford Focus diesel, λοιπόν, και πρόκειται για το καλύτερο αυτήν τη στιγμή αυτοκίνητο της κατηγορίας. Στη λίστα μας ΟΛΑ, και τα τρία βαριά ονόματα των Γερμανών κατασκευαστών κύρους, και αναφερόμαστε στις diesel εκδοχές, χωρίς να προσθέτουμε στην εξίσωση το value for Money*'
Συμφωνεί μαζί μου
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Βασιλιάς της κατηγορίας αυτη τη στιγμή
Οδηγικά δε νομίζω να φτάνει την Giulietta και ας είναι αυτοκίνητο 8 ετών...
Να αγιάσει το πληκτρολόγιο σου!!!! Κι ας μην είναι λόγο κοσμοθεωρίας στις προτιμήσεις σου!!!
Ford Focus MK4