-
Καλοτάξιδο να είναι! Με το καλό να έρθει!
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλοριζικο. Τιμη κλειδι;
-
Καλή παραλαβή και καλοτάξιδο!
-
Καλοτάξιδο γιατρέ
Μετά από σασπένς και αρκετές ανατροπές έγινε το αναμενόμενο.
Το βραβειο άντρα της χρονιά περιμένει ακόμη υποψήφιους!!!
-
Ο χρήστης the_ace έγραψε:
Και βλέπω ότι συνεχίζουν να τηρούν το 2μηνο για παραλαβή, τη στιγμή που άλλοι το πάνε στους 5 και τους 6 μήνες, πολύ ωραίοι στη BMW σε αυτό το κομμάτι
Πρέγματι, το δικό μου το παρέλαβα σε 50 περίπου μέρες από την παραγγελία με παραγωγή μέσα στον Αύγουστο! Εντυπωσιακό.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Καλορίζικη και καλά χιλιόμετρα giatre, αλλά πόσο πήγε;
-
Καλοτάξιδη να είναι .
-
Εξαιρετική επιλογή γιατρέ...βασικά την καλύτερη έκανες, στην κατηγορία αυτή!!
Στο χρώμα διαφωνώ, αλλά δεν έχει καμια σημασία...ΔΙΚΟ σου είναι.
-
Αν και σε είχα σίγουρο για Σουηδία μεριά τελικα σε κερδιςε η Γερμανίδα .Καλοταξιδη να ειναι !
-
Και κάπου εδώ το παραμύθι φτάνει στο τέλος του.Ευχαριστω όλους σας που με βοηθήσατε να πάρω αυτήν την απόφαση.Ελπιζω αυτό που θα δείτε παρακάτω να μας δικαιώσει!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ωραιο. Καλοταξιδο.
-
Ωραίο doctor, καλές βόλτες
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Καλά, πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα!
-
Καλορίζικο γιατρέ!
-
Καλά χιλιόμετρα
-
Καλοτάξιδο!
-
Καλοτάξιδο με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα.
Έκανες την καλύτερη επιλογή!!
-
Αν και θεωρώ το XC60 καλύτερο overall αυτοκίνητο, να σου ευχηθώ και εγώ καλά και ασφαλή χιλιόμετρα
(Όλοι όσοι οδηγούμε/είτε SUV προσοχή στα μικρότερα αυτοκίνητα στο δρόμο ...)
-
Ο χρήστης babakos έγραψε:
Αν και θεωρώ το XC60 καλύτερο overall αυτοκίνητο, να σου ευχηθώ και εγώ καλά και ασφαλή χιλιόμετραΛογικό αφού δεν είναι στην ίδια κατηγορία, αλλά σε μεγαλύτερο segement. Η Χ1 είναι ανταγωνιστική του XC40. To XC60 συγκρίνεται με την Χ3.
-
Ο χρήστης babakos έγραψε:
Αν και θεωρώ το XC60 καλύτερο overall αυτοκίνητο, να σου ευχηθώ και εγώ καλά και ασφαλή χιλιόμετρα(Όλοι όσοι οδηγούμε/είτε SUV προσοχή στα μικρότερα αυτοκίνητα στο δρόμο ...)
Άμα δεν βγαίνουν τα κουκιά, τι να το κάνεις... καλύτερα να μείνει και κάτι στην τσέπη για τα... καλορίζικα, παρά να πάρεις πχ μεγαλύτερο και γυμνό αμάξι από εξοπλισμό.
Επίσης, το χ1 εχει πιο σπορτίβικο χαρακτήρα, για κάποιον που αρέσκεται - νομίζω το xc60 έχει μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος από το x1, και ανεβαίνει δίλιτρο (αυξημένα πάγια έξοδα).
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΑΓΟΡΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ