-
Θες λίστα;
-
Το '87? ναι θελω
Και δε μιλαμε για κανα supra. -
Αγαπητέ the ace συμφωνώ απόλυτα με αυτά που γραφείς.Για το getz θα πω οτι το είχε φιλη μου και η ζωντανη απόδειξη του αυτοκινήτου σκυλιού.Όσο για τους Κορεάτες,ναι ακολουθουν τα χνάρια των ιαπώνων.
Υ.Γ.Ιαπωνικά 30 εστίας που γαμ......αν ήταν η celica gt4 με τα αναδιπλωμενα φώτα,Το mr2,τα skyline της εποχης,η silvia 200sx,το charade gt 1.0,swift gti,galant vr4,supra,civic/crx vtec,prelude,3000gt,NSX και ποσά ποσά ακόμα. -
Ήταν Charade GTti, και ήταν ο ορισμός του 'μανιακού' microcar έτοιμος ήμουν να τσιμπήσω ένα τέτοιο (σε αντιπαράθεση με ένα Uno Turbo), αλλά τελικά πρυτάνευσε η λογική και πήρα....ένα R19
Ιαπωνικά διαμάντια των '80s-'90s: από CRX μέχρι RX7, ων ουκ έστιν αριθμός
-
Προσωπικα εχω 2 getz στο κυκλο που μου και τα 2 σπασαν σασμαν σε αδικαιολογητα χιλιομετρα και χρηση.
-
Ο χρήστης ad276 έγραψε:
Υ.Γ.Ιαπωνικά 30 εστίας που γαμ......αν ήταν η celica gt4 με τα αναδιπλωμενα φώτα,Το mr2,τα skyline της εποχης,η silvia 200sx,το charade gt 1.0,swift gti,galant vr4,supra,civic/crx vtec,prelude,3000gt,NSX και ποσά ποσά ακόμα.
Ακριβως.. μιλαμε για ειδικες, πανακριβες κατασκευες με σοβαρο ευρωπαικο ανταγωνισμο.200 ειχε ο νονος του Νονου , το ξερω καλα.
Το ιαπωνικο ''αυτοκινητο για τον λαο'' εκεινη την εποχη ηταν απλα πισω σχεδον σε ολα σε σχεση με το μεσο ευρωπαικο... -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Υ.Γ.Ιαπωνικά 30 εστίας που γαμ......αν ήταν η celica gt4 με τα αναδιπλωμενα φώτα,Το mr2,τα skyline της εποχης,η silvia 200sx,το charade gt 1.0,swift gti,galant vr4,supra,civic/crx vtec,prelude,3000gt,NSX και ποσά ποσά ακόμα.
Ακριβως.. μιλαμε για ειδικες, πανακριβες κατασκευες με σοβαρο ευρωπαικο ανταγωνισμο.200 ειχε ο νονος του Νονου , το ξερω καλα.
Το ιαπωνικο ''αυτοκινητο για τον λαο'' εκεινη την εποχη ηταν απλα πισω σχεδον σε ολα σε σχεση με το μεσο ευρωπαικο...Νονουέ,
ως νινί τότες, δεν θα ενθυμείσαι ότι το σαρέιντ ήταν τσάμπα, αλλά χωρίς a/c, το σούζ τσι τι άι τσάμπα με a/c, τα σι αρ εξ προσιτά. Και για τη μαρίδα (και τη γατομαρίδα), υπήρχε όλη η σειρά της μάτσουντα σε τιμές ζολώτα - χαμηλές. Ποιό αλήθεια γιουρόπε τότες έπαιζε το 323 /90? Σε χώρους, κρατήματα, τραβήγματα και εμφάνισης κούρσας? Εκείνο με τα φώτα, έβγαζε γκόμενα από τα ψηλααλώνια, το κανονικό από το συνεργείο-την υπόγα... Καλό και το χειροκρότημα της νται-χάσου τότες.
...είχα σκορπίσει τότε ότι r19 υπήρχε εν πάτραι... Για γκόλφ-ωχ 2/3 ούτε λόγος. Ενα 306 είχε ο πεθερός μου. που απο τότες του λες αμπεμπαμλομ και κουρδίζει με τους γάλλους. Κάτι τίπο, πίκρα, θα ξέρεις τις ιστορίες για τα στραβά παρμπρίζ και τα νερά στη μούρη. Εσκορτ? μόνο τώρα και μόνο σε σίτι τούρ. Αστρα? Είχε μια γκόμενα τότε που με μάθαινε ιστιοπλοία. εκανε τακ σε κάθε στροφή. οχι με το καταμαράν... To ζετ ηξ κάτι έκανε, αλλά θυμάμαι αναβες τα φώτα όταν πατούσες κόρνα. Αρα το μέσο γουροπείαν τότες δεν ήταν και εκεί που λες, ειδικά αν βάλεις στη μια μεριά το έσκορτ, κατεβαίνει πολύ η μέση... Αλφα και δέλτες, γαμάτες δεν λέω, αλλά και πιάτσα με την αλόμα δεν αρκούσε να μαζευτούν τα φράγκα. Οκ, υπήρχε και η τουότα στους κιτρινιάριδες που έριχνε τον μ.ο., αλλά μεχρι εκεί...
Δες με τι κυκλοφοράνε οι γύφτοι και οι μετανάσται σήμερον... Τα 323 ακόμης αντέχ. Ολα τα άλλα σκόρπισαν.R.S.
- εκτός θέματος πάλι άκη?
- όχι κυρία...
Από αυτά που γράφει πάνω από το θέμα, εγώ πήρα ιμπίθα. Οχι χιέστα, δεν μου αρέσει. Πόλο, δεν μου φτάνουν τα λεφτά, αλλά και να έφταναν δεν θα το έπαιρνα. Ετσι, χωρίς λόγο. 208. Είπα σε μια φίλη που με κουρεύει και το πήρε. Πηρα και ένα ο συνεταίρος μου για τη γυναίκα του. Τον συνεταίρο μου τον ξέρω 40 χρόνια, ξέρω ότι δεν βαράει. Στο κούρεμα λίγο άβολα νιώθω, με το ψαλίδι κοντά στ'αυτί. Κλιό? Αγοράζει κάποιος αμάξι που το λεν κλιό? Πάει για στο πραϊντ?
-
Ωχ Χρηστο μεγαλες αληθειες ειπε ο γατος. Ειμαι σιγουρος ομως πως εχεις και συ κατι αναλογο σε αντιλογο!!!
-
gatoz:
- Για ποιο λογο απερριψες το 208 ακριβως?
- Για το corsa τι λες?
- Το DSG7 του γρουπ τι λεει? Καλο? Αξιζει? Το Ibiza με 6αρι το πηρες ετσι? Σε μπλε? Ποτε φτανει?
Αυτα τα ολιγα
-
Οχι 'R.S.' ρε γατε. Οχι 'R.S.'. Σε ολο σου το post δε χρησιμοποιησες λατινικους χαρακτηρες (ως γνησιος Ελλην!). Μην το χαλας στις λεπτομερειες
Υ/Γ: Σορρυ για το off-topic... -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το '87? ναι θελω
Και δε μιλαμε για κανα supra.Στα έγραψαν και άλλοι και μάλιστα υπήρχαν και πιο ταπεινά, π.χ. 323F. Όπως επίσης και κάτι μεγάλα Honda κλπ που ποτέ δεν ήρθαν εδώ.
-
Ο χρήστης aekara έγραψε:
gatoz:- Για ποιο λογο απερριψες το 208 ακριβως?
- Για το corsa τι λες?
- Το DSG7 του γρουπ τι λεει? Καλο? Αξιζει? Το Ibiza με 6αρι το πηρες ετσι? Σε μπλε? Ποτε φτανει?
Αυτα τα ολιγα
- Οταν δεις γκόμενα, νταρντάνα, δίμετρη, μπαλονοκάπουλη, τζι-τι-αϊ λες δεν πειράζει να έχει και περίοδο. μόνο με 20k. Την μικρή της αδελφή τι να την κάνεις? Γιατί ως φρανσαίζ, περίοδο θα έχει και ας λεει ο νουνός...
Corsa, opel. Αϊ χαβ ε ντρήμ:
Ξυπνάω το πρωί να πάω στη δουλειά, και μπαίνω σε οπελ.
νταμπλουγιου τι εφ.
ντι ες τζι. Μάι συνέταιρος χαζ και χαντ κάμποσα φάου με αυτό το διάολο. Κυκλοφορεί μόνο εργάσιμαι ημέραι και ώραι. Και ενωρίς, πριν κλείσει ο φιλιπαίος.
*Ιδεα δια οικογένειαν μανδύλα (καρέντες). Τώρα που μας τελείωσε ο λουράντος, να συνεργαστούν με τον πφσ να βάζουν και διανυκτερεύον συνεργείον
Οχι 'R.S.' ρε γατε. Οχι 'R.S.'. Σε ολο σου το post δε χρησιμοποιησες λατινικους χαρακτηρες (ως γνησιος Ελλην!). Μην το χαλας στις λεπτομερειες
Υ/Γ: Σορρυ για το off-topic...Νεαρέ, οπαδέ πελάτου, πολλάκις έχω αιτιολογήσει... Ιδέ προηγούμενα ποστ του πολυγραφοτάτου γατός.
Ενταύθα. -
Αυτο που λετε το 323F ,αυτο με τα φωτα λες και ηταν κανα supercar...επειδη ετυχε και τ οδηγησα, δε ξερω που βρηκατε οτι εχει κρατημα...πραγματικα..
νταξ Γατοπαρδε 306 ειχε ο πεθερος, zx εχουμε μεις και πινουμε νερο στ ονομα του.. Δε λεει κατι... Κλαση ανωτερο αυτοκινητο μ εξαιρεση την ευθεια απο το αγαπημενο σου mazda. -
'Ιδέ προηγούμενα ποστ του πολυγραφοτάτου γατός.' Ποιο απ'ολα?
Το corsa και το 208 μου φαινονται καπως 'γυναικεια' να πω την αληθεια. Μ'αυτα και μ'αυτα κατεληξα και εγω στο Ibiza. Ως το μη χειρον βελτιστον φυσικα
Υ/Γ: Σε μπλε το πηρες γατε? Στο Μεσογειακον?
-
Ο χρήστης aekara έγραψε:
'Ιδέ προηγούμενα ποστ του πολυγραφοτάτου γατός.' Ποιο απ'ολα?Το corsa και το 208 μου φαινονται καπως 'γυναικεια' να πω την αληθεια. Μ'αυτα και μ'αυτα κατεληξα και εγω στο Ibiza. Ως το μη χειρον βελτιστον φυσικα
Υ/Γ: Σε μπλε το πηρες γατε? Στο Μεσογειακον?
Εις μέλανον. Μάλλον... Δεν ενθυμούμαι επακριβως. Εν πτωχόν ιμπίθα είναι μόνον...
Εάν ήτο χι ενα θα ενθυμόμουν και την εβδόμην σταυροβελονια του πισω αριστερού καθίσματος.
δια αυτό, οι έχοντες προσφάτως και γενικότερα κατέχοντες, να είσθε καλά, να τα χαίρεσθε, να σας φθονώ...*Αρ ες = το πι ες των πετροκέφαλων
-
Χαχα και εγω που νομιζα οτι ειχες κανει misclick και πατησες 'R'. Πολυ ψαγμενο!
-
Αύριο, στο πρωινό ντούσε, θα πρέπει να καθαρίσω επιμελώς αυτόν που κάθομαι πάνω του.
Η να μη βγάλω το νάυλον από το κάθισμα.
Μάλλον το δεύτερο... -
Με το καλό η παραλαβή γάτε!
-
Κλαίω!....
-
Αιλουρε, μιας και επανηλθες δριμυτερος, δε λες και καμια κουβεντα για το Ibizaκι?
Polo vs Fiesta vs Ibiza vs 208 vs Clio