-
@piliourits said in Citroen C3 Aircross 2018:
Εμείς με τα γαλλόχρεπα, τα κομμουνιστικά, προτιμάμε ΟΤΑΝ πάμε μια βόλτα διάρκειας 20λεπτου (τόσο περίπου χρειάζεται, όχι παραπάνω), να κάνουμε και την αναβάθμιση.
Λές να πείσεις τον κρούζερ να το αλλάξει, εαν καταλάβει ότι έχει κομμουνιστικό αμάξι!?!?!
-
@fanis75 said in Citroen C3 Aircross 2018:
Εμείς με τα γαλλόχρεπα, τα κομμουνιστικά, προτιμάμε ΟΤΑΝ πάμε μια βόλτα διάρκειας 20λεπτου (τόσο περίπου χρειάζεται, όχι παραπάνω), να κάνουμε και την αναβάθμιση.
Λές να πείσεις τον κρούζερ να το αλλάξει, εαν καταλάβει ότι έχει κομμουνιστικό αμάξι!?!?!
Λαϊκό αυτοκίνητο ήθελε να πει, στα αχνάρια του ντεσεβώ, αλλά και του σκαραβαίου, που ήταν αυτοκίνητα για τον λαό.
Τώρα αν κάποιοι είναι της Λαϊκής Δεξιάς, άλλοι του Λαϊκού αγώνα, αυτά είναι πταίσματα, που εντυπωσιάζουν τους γουοναμπει πριμιούς με τα κλειδιά και αυτούς που εντυπωσιάζονται από τους μιλιταριστές της Απω Ανατολής...
-
Καλησπέρα και χρόνια πολλά.
Ακούγεται ένας μεταλλικός θόρυβος στην πίσω αριστερή πλευρά όταν πέφτω σε γούβες του δρόμου. Σαν να ακούγεται ψηλά χωρίς να είναι σίγουρο. Έχετε κάτι υπόψη; Μπορεί να σχετίζεται με την Τρίτη ζώνη την πίσω; Που είναι κρεμαστή; -
Δεν έχω ακούσει κάποιον τέτοιον θόρυβο. Με τις ζώνες πίσω να προσέχεις να τις περνάς στην θήκη που έχουν οι δύο ακριανές για να μην χτυπάει στην πόρτα όταν δεν κάθεται κανείς.
-
@criuser said in Citroen C3 Aircross 2018:
Δεν έχω ακούσει κάποιον τέτοιον θόρυβο.
Είπαμε, εσένα είναι ειδικη έκδοση, δεν σπάει, δεν χαλάει και δεν τρίζει!
-
Υπάρχει η πιθανότητα να είναι το κούμπωμα από το έδρανο του πίσω καθίσματος. Το είχα στο c4 και λύθηκε σε 10 δευτερόλεπτα με λίγη μονωτική ταινία στο κούμπωμα.
-
@kkostask said in Citroen C3 Aircross 2018:
Υπάρχει η πιθανότητα να είναι το κούμπωμα από το έδρανο του πίσω καθίσματος. Το είχα στο c4 και λύθηκε σε 10 δευτερόλεπτα με λίγη μονωτική ταινία στο κούμπωμα.
Αυτό που λες έχει μια λογική.
-
@kkostask said in Citroen C3 Aircross 2018:
Ναι αλλά υπάρχει περίπτωση να είναι αυτό, τη στιγμή που ενώ κάποιος καθόταν στο πίσω κάθισμα, εξακολουθούσε να δημιουργείται ο θόρυβος στις ανωμαλίες του δρόμου;
-
Χτες γύρισα από Εύβοια με ταχύτητες λίγο πιο πάνω από Τογιότα με αρκετή κίνηση και μέσω Κηφισίας όχι Αττικής οδού, γιατί το πρότεινε το τομ-τομ, που όσες φορές το έχω αγνοήσει έχω μπλέξει.
Κατανάλωση 4,7 έγραψε...
Νοτ μπαντ...
27 ευρώ μαζί με τα διόδια Καπανδριτίου, για 320 χλμ διαδρομή...
-
Γεια σας. Ενδιαφέρομαι για αγορά ρεζέρβας ανάγκης για το C3 Aircross. Αν έχετε υπόψη σας κάτι μου λέτε.
Η καινούρια μαζί μετά τα εργαλεία έχει 200 ευρώ. Μου φαίνονται παρά πολλά. -
@kostashagi said in Citroen C3 Aircross 2018:
Γεια σας. Ενδιαφέρομαι για αγορά ρεζέρβας ανάγκης για το C3 Aircross. Αν έχετε υπόψη σας κάτι μου λέτε.
Η καινούρια μαζί μετά τα εργαλεία έχει 200 ευρώ. Μου φαίνονται παρά πολλά.Δεν νομίζω να βρεις φθηνότερα, αν είναι η γνήσια με τα εργαλεια
-
@kostashagi said in Citroen C3 Aircross 2018:
Η καινούρια μαζί μετά τα εργαλεία έχει 200 ευρώ. Μου φαίνονται παρά πολλά.Δεν νομίζω να βρεις φθηνότερα, αν είναι η γνήσια με τα εργαλεια
Ναι για την γνήσια μιλάω.
Επίσης ένας γνωστός που έχει βουλκανιζατέρ, μου πρότεινε να φτιάξουμε μια ρεζέρβα, με κανονική ζάντα 16 ιντσών και όσο γίνεται πιο λεπτό λάστιχο. Δηλαδή να βρούμε μια μεταχειρισμένη ζάντα και ένα μεταχειρισμένο λάστιχο, με κόστος περίπου 20 €. Αλλά εγώ φοβάμαι ότι δεν θα χωρέσει στο διαθέσιμο χώρο κάτω από το πορτμπαγκάζ. -
Δεν το βρίσκω σωστό να χεις κάτι μη μελετημένο, να βάλεις ένα τροχό από σκούτερ δηλαδή για ρεζέρβα, αν κατανοείς τα φορτία και τις δυνάμεις όταν ένα φορτωμένο αμάξι πατάει στρίβει και φρενάρει με ρεζέρβα...
Επίσης, τα κομμένα φελιζολ με τα εργαλεία και τον τροχό, δεν θα χτυπάνε κι είναι κι αυτά πιστοποιημενα. Φαντάζεσαι να πέσει ένας φτηνός κινέζικος γρύλος ανύψωσης την ώρα που αλλάζεις λάστιχο ή να κλωτσήσει το μπουλονι... δεν αξίζει να γλυτώσεις 50-100€ για να ρισκάρεις -
Δες πόσο χρεώνει η Τογιότα και θα την αγοράσεις αμέσως.
-
Δες πόσο χρεώνει η Τογιότα και θα την αγοράσεις αμέσως.
Νομίζω κι αυτοί 200 χρεώνουν
-
Κάποιος είχε γράψει για πάνω από 500 και έβριζε.
-
Στο αιρκρος δεν είναι έτσι.
Κανονικά έχεις αυτόματο φρενάρισμα αυτόματα μεγάλα φώτα παίρνει μπροστά με κουμπί έχει γκριπ αισθητήρες μπροστά πίσω και κάμερα πίσωΕχεις αυτόματα μεγαλα φωτα??γιατι shine πηρα αλλα αυτο δεν το ειδα ποτε..
-
Η Shine ανά εποχές άλλαζε.
Παράδειγμα το υποβραχιονιο με θήκη πίσω.
Τα καθίσματα και διάφορα άλλα.Ανάμεσα σε αυτά ήταν και το πακέτο safety pack 2 που ήταν φτηνό γύρω στα 150 ευρώ και είχε και την αυτόματη εναλλαγή φώτων.
Δεν το έχω αλλά κάποιες εκδόσεις το είχαν.
-
Πολύ καλής μου φίλης το C3 Air, έμεινε....
Βενζίνη , φλ , με ελάχιστα χιλιόμετρα. Πρώτη φορά , τσεκ , δεν αντιλήφθηκε κάτι , πήγε αντιπροσωπεία , απάντηση "δεν είναι κάτι φύγε , μάλλον κακή βενζίνη" . Δεύτερη φορά τσεκ , με συνοδεία στιγμαίας πιο τραχειάς λειτουργίας , απάντηση " κάναμε αναβάθμιση εγκεφάλου, όλα καλά" . Τρίτη και φαρμακερή δεν πήρε μπροστά ποτέ , έμεινε. Δε ξέρω αν πήρε και έσβησε. Απάντηση αντιπροσωπείας " έλλειψη συμπίεσης στον τρίτο κύλινδρο".Ερωτήσεις : - Είναι από τα γνστά θέματα του μηχανολογικού θαύματος του 1,2 ; Σχετίζεται κάπως με τον ιμάντα; Είναι κάποιο άλλο γνωστό θέμα ; Υπάρχει γνωστή "θεραπεία"; Πως το χειρίζεται στην αντιπροσωπεία; Ανοίγουν μόνη τους την περιβόητη καρτέλα βλάβης ; Πιέζει κάπως για κάτι πιο συγκεκριμένο, εκτός του προφανούς "φτιάχτε το" ;
Όχι τίποτα άλλο , αλλά στην κρίσιμη ερώτηση που μου έκανε , να το πάρω , είχα απαντήσει " με κλειστά μάτια" και τώρα χτυπάει το τηλέφωνο....
-
Lap mode on: μην το σηκώνεις.
Citroen C3 Aircross 2018