-
@kostashagi said in Citroen C3 Aircross 2018:
@criuser said in Citroen C3 Aircross 2018:
Αφού έχει επιλογή auto έχει αυτόματο κλιματισμό.
Και στο δικό σου έτσι είναι το μενού;
Όχι δεν είναι έτσι. Να δω την εφαρμογή.
-
Εγώ από το C3 που είχα θυμάμαι ότι είχε επιλογή θερμοκρασίας που δε βλέπω στην οθόνη.
Bέβαια, αυτή που φαίνεται παραπάνω είναι η μεγάλη οθόνη.
-
Του πότε είναι το αμάξι ;
-
Αυτή την οθόνη έχω και εγώ αλλά μπορεί το φεισλιφτ να είναι αλλιώς.
Επίσης η 9αρα οθόνη έχει 6 κουμπιά από κάτω. -
-
-
Είναι η νέα οθόνη.
-
Είναι το facelift. Μου έχει πει ότι έχει αυτόματο κλιματισμό, αλλά αυτήν την φωτό έχω μόνο.
-
Σε αυτό που έβαλες φαίνεται θερμοκρασία ανάμεσα στα ρυθμιστικά του κρύο-ζεστό. Σε αυτό που έβαλα εγώ, όχι.
-
Τι έκδοση είναι και πόσο το δίνει ;
-
Νομίζω ότι άμα την βάλεις κάτω από 15 δεν την δείχνει.
-
Μόνο η έκδοση You! δεν έχει clima.
-
Τώρα που έχει 3. Αλλά παλιότερα που είχε 4 εκδόσεις οι δύο πρώτες δεν είχαν.
-
Είναι παλιότερη έκδοση που έχει μείνει σε αντιπροσωπεία. Καινούριο είναι. Τότε λεγόταν shine η κάτι τέτοιο. Περίεργη έκδοση shine με κάτι συν ή πλην.
-
Είναι παλιότερη έκδοση που έχει μείνει σε αντιπροσωπεία. Καινούριο είναι. Τότε λεγόταν shine η κάτι τέτοιο. Περίεργη έκδοση shine με κάτι συν ή πλην.
Ολες οι εκδόσεις είναι περίεργες των Γάλλων, ανάλογα με την ημέρα, το στοκ στην αποθήκη, την χρονιά του μποζωλέ, κλπ. π.χ. παιρνεις facelift πεζώ αλλά με φώτα από το pre F/L, η προ Φ/Λ, αλλά με φώτα από το νέο....γενικά ό,τι νάναι. Οπότε μην δίνεις πολύ σημασία!
-
Θυμούμαι ότι υπήρχε η έκδοση για leasing (business?) που είχε μικροδιαφορές από τη Shine.
-
Shine plus είναι η πιο πλούσια.
-
Εντάξει θελω να ξερω τι παιρνω.
@fanis75 said in Citroen C3 Aircross 2018:
Ολες οι εκδόσεις είναι περίεργες των Γάλλων, ανάλογα με την ημέρα, το στοκ στην αποθήκη, την χρονιά του μποζωλέ, κλπ. π.χ. παιρνεις facelift πεζώ αλλά με φώτα από το pre F/L, η προ Φ/Λ, αλλά με φώτα από το νέο....γενικά ό,τι νάναι. Οπότε μην δίνεις
-
@antonakis said in Citroen C3 Aircross 2018:
Θυμούμαι ότι υπήρχε η έκδοση για leasing (business?) που είχε μικροδιαφορές από τη Shine.
Κάτι τετοιο πρέπει να παίζει και είχε μείνει στην αντιπροσωπεία.
-
Στο αιρκρος δεν είναι έτσι.
Κανονικά έχεις αυτόματο φρενάρισμα αυτόματα μεγάλα φώτα παίρνει μπροστά με κουμπί έχει γκριπ αισθητήρες μπροστά πίσω και κάμερα πίσω
Citroen C3 Aircross 2018