@kostashagi said in Citroen C3 Aircross 2018:
@criuser said in Citroen C3 Aircross 2018:
Αφού έχει επιλογή auto έχει αυτόματο κλιματισμό.
Και στο δικό σου έτσι είναι το μενού;
Όχι δεν είναι έτσι. Να δω την εφαρμογή.
@criuser said in Citroen C3 Aircross 2018:
Αφού έχει επιλογή auto έχει αυτόματο κλιματισμό.
Και στο δικό σου έτσι είναι το μενού;
Όχι δεν είναι έτσι. Να δω την εφαρμογή.
Του πότε είναι το αμάξι ;
Αυτή την οθόνη έχω και εγώ αλλά μπορεί το φεισλιφτ να είναι αλλιώς.
Επίσης η 9αρα οθόνη έχει 6 κουμπιά από κάτω.
Είναι η νέα οθόνη.
Είναι το facelift. Μου έχει πει ότι έχει αυτόματο κλιματισμό, αλλά αυτήν την φωτό έχω μόνο.
Σε αυτό που έβαλες φαίνεται θερμοκρασία ανάμεσα στα ρυθμιστικά του κρύο-ζεστό. Σε αυτό που έβαλα εγώ, όχι.
Τι έκδοση είναι και πόσο το δίνει ;
Νομίζω ότι άμα την βάλεις κάτω από 15 δεν την δείχνει.
Μόνο η έκδοση You! δεν έχει clima.
Τώρα που έχει 3. Αλλά παλιότερα που είχε 4 εκδόσεις οι δύο πρώτες δεν είχαν.
Είναι παλιότερη έκδοση που έχει μείνει σε αντιπροσωπεία. Καινούριο είναι. Τότε λεγόταν shine η κάτι τέτοιο. Περίεργη έκδοση shine με κάτι συν ή πλην.
Είναι παλιότερη έκδοση που έχει μείνει σε αντιπροσωπεία. Καινούριο είναι. Τότε λεγόταν shine η κάτι τέτοιο. Περίεργη έκδοση shine με κάτι συν ή πλην.
Ολες οι εκδόσεις είναι περίεργες των Γάλλων, ανάλογα με την ημέρα, το στοκ στην αποθήκη, την χρονιά του μποζωλέ, κλπ. π.χ. παιρνεις facelift πεζώ αλλά με φώτα από το pre F/L, η προ Φ/Λ, αλλά με φώτα από το νέο....γενικά ό,τι νάναι. Οπότε μην δίνεις πολύ σημασία!
Θυμούμαι ότι υπήρχε η έκδοση για leasing (business?) που είχε μικροδιαφορές από τη Shine.
Shine plus είναι η πιο πλούσια.
Εντάξει θελω να ξερω τι παιρνω.
@fanis75 said in Citroen C3 Aircross 2018:
Ολες οι εκδόσεις είναι περίεργες των Γάλλων, ανάλογα με την ημέρα, το στοκ στην αποθήκη, την χρονιά του μποζωλέ, κλπ. π.χ. παιρνεις facelift πεζώ αλλά με φώτα από το pre F/L, η προ Φ/Λ, αλλά με φώτα από το νέο....γενικά ό,τι νάναι. Οπότε μην δίνεις
@antonakis said in Citroen C3 Aircross 2018:
Θυμούμαι ότι υπήρχε η έκδοση για leasing (business?) που είχε μικροδιαφορές από τη Shine.
Κάτι τετοιο πρέπει να παίζει και είχε μείνει στην αντιπροσωπεία.
Στο αιρκρος δεν είναι έτσι.
Κανονικά έχεις αυτόματο φρενάρισμα αυτόματα μεγάλα φώτα παίρνει μπροστά με κουμπί έχει γκριπ αισθητήρες μπροστά πίσω και κάμερα πίσω