-
Πόσο έκαναν πέρσι που υπήρχε το παλιό Τιγκουάν ?
Κάποια τέτοια αναλογία θα έχουν.
Υ.Γ. εννοείται ότι θα χάνει στο vfm από το γνωστό υπερατού...
-
Κοίτα , κατά βάση δεν διαφωνώ μαζί σου, γιατί είσαι "έμπορας" και παλιά καραβανα
Απλώς στα 33000 θα πατώσει, γιατί πχ στα 35500€ υπάρχει το cupra formentorΤον Νοέμβριο του 2023 που πήρα προσφορές, το Tiguan life dsg είχε 32500€ και το r-line 38500 με έκπτωση 3000€ αμφότερα. Το χειροκίνητο είχε 1500€ έκπτωση, για ευνόητους λόγους
Το T-Roc r-line το πήρα 34200€, δεν πήρα προσφορές για άλλες εκδόσεις, δεν υπήρχαν και οι More τότε.
Την άνοιξη του 2024 που ήρθε το νέο Tiguan, είχε 38000 η more και 42500 η r-line (συν μεταλλικό κτλ) δλδ 5000€ παραπάνω από τα τελευταία Tiguan 2.
Βάση αυτής της λογικής έχεις δίκιο. Θα ξεκινά από 30000 και θα πηγαίνει στα 33000 για μια καλή έκδοση.
Μην ξεχνάμε ότι τώρα η dream έχει 31000 και η r-line 33000Εγώ πάντως 38000 για το νέο r-line δεν δίνω
-
This post is deleted! -
Κοίτα , κατά βάση δεν διαφωνώ μαζί σου, γιατί είσαι "έμπορας" και παλιά καραβανα
Απλώς στα 33000 θα πατώσει, γιατί πχ στα 35500€ υπάρχει το cupra formentorΤον Νοέμβριο του 2023 που πήρα προσφορές, το Tiguan life dsg είχε 32500€ και το r-line 38500 με έκπτωση 3000€ αμφότερα. Το χειροκίνητο είχε 1500€ έκπτωση, για ευνόητους λόγους
Το T-Roc r-line το πήρα 34200€, δεν πήρα προσφορές για άλλες εκδόσεις, δεν υπήρχαν και οι More τότε.
Την άνοιξη του 2024 που ήρθε το νέο Tiguan, είχε 38000 η more και 42500 η r-line (συν μεταλλικό κτλ) δλδ 5000€ παραπάνω από τα τελευταία Tiguan 2.
Βάση αυτής της λογικής έχεις δίκιο. Θα ξεκινά από 30000 και θα πηγαίνει στα 33000 για μια καλή έκδοση.
Μην ξεχνάμε ότι τώρα η dream έχει 31000 και η r-line 33000Εγώ πάντως 38000 για το νέο r-line δεν δίνω
Ούτε εγώ
Δεν είμαι αισιόδοξος όμως ότι θα συγκρατήσει τις τιμές η vw. Το ίδιο έκαναν και με το Golf και το έθαψαν, έφτασε να πουλάει λιγότερο από το a3 και τον άσσο.
-
To T-Roc Full Hybrid που αναμενεται,θα ειναι ακριβουτσικο ε?
-
Με τι κιβώτιο θα έρθει;
-
-
Δηλαδή κάτι σαν της Στελλαντις με τρεις συμπλέκτες.
-
-
-
Εδώ έχει και φωτογραφία από το εσωτερικό
https://www.carzine.gr/diarroi-ayto-einai-to-neo-vw-troc/ -
Οι οθόνες φαίνονται τεράστιες, ίσως να φταίει η φωτογραφία.
-
Ωραίο είναι. Έχει πάρει στοιχεία από το νέο Tiguan και το id4, αλλά πάλι "φέρνει" σε T-Roc. Σε τι κόστος θα βγει είναι το θέμα.
Η αγορά έχει γεμίσει οικονομικά αυτοκίνητα, η Peugeot που πήγε να το παίξει premium "έφαγε σφαλιάρα" και τις μάζεψε τις τιμές, η Renault επίσης μαζεύτηκε, αλλά οι Γερμανοί συνεχίζουν ακάθεκτοι να τις αυξάνουν.
-
Από 30000 θα ξεκινάει χαλαρά.
-
Αν το hev ξεκινάει από 35 στα 200hp θα είναι ενδιαφέρουσα πρόταση.
-
-
-
Καλο ειναι,μου αρεσει ως σχεδιο,η οθονη στο εσωτερικο δεν ειναι υπερβολικα μεγαλη?(ολοι αυτο σχολιαζουμε)
Βεβαια επιφυλασσομαι για το υβριδικο συστημα αλα τογιοτα,αυτοι δεν εχουν εμπειρια απο υβριδικα αυτονομα συστηματα,οποτε φοβαμαι παιδικες ασθενιες.
-
Καλο ειναι,μου αρεσει ως σχεδιο,η οθονη στο εσωτερικο δεν ειναι υπερβολικα μεγαλη?(ολοι αυτο σχολιαζουμε)
Βεβαια επιφυλασσομαι για το υβριδικο συστημα αλα τογιοτα,αυτοι δεν εχουν εμπειρια απο υβριδικα αυτονομα συστηματα,οποτε φοβαμαι παιδικες ασθενιες.
Μπα, έχουν φτιάξει τόσα ηλεκτρικά και plug in που το μόνο που αξίζει να φοβάται κάποιος είναι το κιβώτιο. Πως θα διαχειριστεί το dsg τις αυξημένες ροπές όταν θα δουλεύει μαζί ο ηλεκτροκινητήρας με τον βενζινοκινητήρα. Εκτός αν γίνεται και στα plug-in αυτό και έχουν μάθει, ή αν βάλουν κανένα θηρίο dsg υγρού τύπου, οπότε ανάλογα θ' ανέβει και το κόστος.
-
Ισχύει, το μοτέρ από το golf ev πρέπει να ήταν το καλύτερο ηλεκτρικό μοτέρ που είχαν δει ποτέ τους κάτι τύποι που ασχολούνται με αναβαθμίσεις και επισκευές ηλεκτρικών
Είχαν πει ότι το μοτέρ εκείνο κάνει ένα εκατομμύριο χιλιόμετρα και θα ναι σαν και καινούργιο
Συνεπώς, εάν θέλουν μπορούν.
Τρία θέματα πρέπει να προσέξουν
1 Το Ινβερτερ
2. Την μπαταρία
3 Και φυσικά το κιβώτιο.Έχω ελπίδες πως θα κάνουν την έκπληξη.
VW T-Roc