Feb 19, 2018, 12:22 PM

Ο χρήστης criuser έγραψε:
Το να συγκρίνουμε στα ίδια λεφτά ένα γκράντλαντ με ένα αρόνα , είναι σαν να συγκρίνουμε ένα 5άρι διαμέρισμα με μια γκαρσονιέρα ... [emoji38]

Σε αυτή την κατηγορία μεγέθους μόνο το δίλημμα Κάροκ-Γκράντλαντ , μια και το Τ-ροκ μόνο λόγω της εμφάνισης του μπορεί να το δει κάποιος για αγορά , αφού είναι μικρό και ακριβό .

Αν κατέβουμε κατηγορία μεγέθους τότε το Αιρκρός με την 130άρα βενζίνη στην πιο πλούσια έκδοση είναι στα 20000 και θα του μείνουν και λεφτά . Και προφανώς θα παίζουν εκπτώσεις και εκεί .

Βρε cruiser στην δική σου λογική πατάω , που προτιμάς πάντα ένα Β πλήρως εξοπλισμένο από ένα C φτωχό εξοπλιστικά.

Δεν ξέρω αν το Grandland είναι επαρκώς εξοπλισμένο στα 22-23Κ , αν είναι δεν το συζητώ αυτό θα επέλεγα.

Η διαφορά μας είναι πως εγώ προτιμώ το Arona γιατί με τον 1.5 θα πετάει, και χωράνε μέχρι τα 22.000+ led φώτα , 18αρες ζανταρες , και ωραίο χρωματακι, ενώ εσύ προτιμάς το Aircross καθώς δίνεις προτεραιότητα σε χώρους και άνεση.

Ως προς τα Opel και αξιοπιστία , δεν νομίζω να είναι πιο ζημιαρικα από τα VW , τα ίδια είναι περίπου σε αξιοπιστία , και κυρίως πονάνε σε κάποια περιφερειακά του κινητήρα που και στην VW έχουν βελτιωθεί και το Grandland πλέον χρησιμοποιεί τους κινητήρες της PSA που έχουν λύσει σχεδόν όλα τα θέματα του παρελθόντος.

Μια χαρά το Grandland λοιπόν από εμένα αν παίζει σε αυτή την τιμή λόγω χώρων αν και θα έριχνα και επιπλέον μια ματιά και στο Sportage 1.7 diesel που παίζει σε φοβερή τιμή και με αξιοπρεπέστατο εξοπλισμό.

Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk