- 

Εαν ερθει ο Lap ερχομαι και γω απο Αρτα.Αλλα θελω καρεκλα διπλα του    
- 

Αν μου έχει περάσει η μέση, θα είμαι και εγώ... 
- 

Ο ρε φίλε, 110+ χιλιόμετρα θα γράψουμε, αλλά χαλάλι για το φόρουμ. Θα έρθω με σουηδικό ατσάλι. 
- 

@lap said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ: @mastoras78 said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ: @lap ?   Αυτή τη φορά θα έρθεις ε? Για να έρθω και εγώ Αλλιώς θα σε βρώ και θα σου κατουρήσω τις ζάντες του σουίφθ  
- 

Δεν μπορώ παίδες, κάποια άλλη φορά....και μη μου κατουράτε τις ζάντες  
- 

Αναμενόμενο... Θα μπορούσες να έλθεις και έτσι...  
- 

@lap said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ: Δεν μπορώ παίδες, κάποια άλλη φορά....και μη μου κατουράτε τις ζάντες  Πάλι τα ίδια ??? Τέλος είσαι bot 
- 

@mastoras78 said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ: @lap said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ: Δεν μπορώ παίδες, κάποια άλλη φορά....και μη μου κατουράτε τις ζάντες  Πάλι τα ίδια ??? Τέλος είσαι bot Είμαι φίλος του ανθρώπου και έχω προγραμματιστεί για την διάσωση της βλακείας. 
- 

4τροχοι forum συναντηση  
- 

...... ...... ....... ....... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ...... ...... ....... ....... ....... ....... ......... ......... 
- 

Ανοιξα το ΦΒ του μαγαζιού και πρώτη φωτό κάτι σαλιγκάρια... Αυτή την δείχνουν όταν παραφάς κρέατα, για να ξαλαφρώσεις εύκολα, επιτόπου και να μπορείς να οδηγήσεις άνετος......  
- 

@criuser said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ: Ανοιξα το ΦΒ του μαγαζιού και πρώτη φωτό κάτι σαλιγκάρια... Ωραία τα σαλιγκάρια!! 
- 

Ωραία τα σαλιγκάρια αλλά όχι για να φας, για να πεινάσεις. 
- 

στον φίλο iceman, καλό το μαγαζάκι φαίνεται και τα σαλιγκαράκια ωραία αλλά επόμενη συνάντηση εδώ:  
- 

Πραγματικα ασχετα τα σαλιγκαρια... πάω από τότε που το είχε ο παππους το μαγαζι (θα ειναι και 40 χρόνια) και δεν εχω ποτε δει ή φαει τετοια.... 
 Που τα βρήκαν;;Εχει φοβερους κεφτέδες, κατσικάκι ριγανάτο, κρεατικά σπέσιαλ, φρεσκια πατατουλα, πίτες, ντολμαδες και δικά τους ζαρζαβατικά! 
- 

@gtsartsal said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ: Ωραία τα σαλιγκάρια αλλά όχι για να φας, για να πεινάσεις.  Βγαίνουν τουλάχιστον σε vegan; 
- 

- 

@lap said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ: Βγαίνουν τουλάχιστον σε vegan; Φυσικά, όλα τα σαλιγκάρια βίγκαν είναι, μόνο χορταρικά τρώνε!! ΥΓ: έφαγα πριν 2 μήνες κάτι φανταστικά σαλιγκάρια με βουτυράκι και σκορδάκι....μούρλια! 
- 

@cirus said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ: @lap said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ: ; ναι τρως μονο τα σάλια Σταμάτα σατανά, μου τρεχουν και τα δικά μου σάλια. 
- 

@fanis75 said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ: Φυσικά, όλα τα σαλιγκάρια βίγκαν είναι, μόνο χορταρικά τρώνε!! Έτσι στην κοινωνία τους ο χιπστερ τρώγει κρέας. Λιοντάρι κατά προτίμηση 

Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ